- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardo
tag
Huawei P9 L09C432, Mate 10 Pro Telekom single sim
-
Bornie127
senior tag
válasz vigyori78 #17291 üzenetére
Van másik eladó, ahol g4 kép is van és olcsóbb is egy picit, viszont ha nem G4 hez küld kérem vissza a pénzt, vagy felveszek egy ticket-et. Vastagnak vastag, viszont valamilyen bőr és nem kell, - nem is akarok - tokot rátenni.
Esetleg ha tudsz/tudtok olyan tokot ami bebújtatós mint a Bugatti, pl: [link] ez amibe beleférne, ne tartsátok magatokban, én sajnos nem találtam ekkorát. -
snorbi82
senior tag
Hát nem ide tartozik teljesen, de azért... Frissítés hiánya miatt perelik a Samsungot
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
vigyori78
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz kagzer #17292 üzenetére
Az nem lehet, hogy csak bevilagitas? Az oldalt megvilagitott (edge lit) technologia legnagyobb hatranya foleg ha rosszul rakjak ossze a kijelzot.
Felhosodes is lehet de az ekkora alapteruletnel nem fordul elo.Mielott megirna valaki, beeges biztos, hogy nem lehet, az LCDk nem egnek be.
Gondolkoztam, szerintem tuti bevilagitas problema, a kijelzo a hosszu oldalakon kapja a hatterfenyt egy-egy LED csiktol. A kijelzo alatt tobb reteg kulonbozo tipusu, papirvekonysagu lapok vannak amik egyenletesen tovabbitjak az oldalrol erkezo fenyt. Ha a valamelyik lap elmozdul vagy a ket reteg nem illeszkedik szorosan, okozhat ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Lehet kiköveztek, de engem picit zavar, hogy az alig pár napos telefonom kijelzőjének felső részén kb 4 mm-es sávban kifakult.
És ez most a "fogadjukel" kategória mert a proci sütötte meg a kijelzőt és gondolom nem az egyetlen vagyok/leszek.U.i.: A szabad vélemény és egyéni igények fenntartása ellen irányuló megjegyzéseket kérem mellőzni.
-
DonMaster
addikt
persze nyugodtan miért nem hasonlitasz egy nokia 3310-est kapásbol üzem iödöben a g4 hez, nah ahoz képest pocsék a g4
pedig ott is lehet sms , wap, telefonálni, facebook is van, szoval akkor kijelzö idövel kijön a félnap simán. sött még több is, pedig az már mikori gyártás. ajaj most meg ugye bár egy g4 tud 5 ora sot ot eszem meg ál. most akkor mi legyen vegyek olyat mert az többet bir?
loxxxx g4 inkább. létezik power bank, és ténylegesne használattol függ, nekem v10d-n meg van az 5ora, és itt még nincs deep sleep meg hasonlo, a régi o3d a 3500-as aksival kibirt 7,5ora sot ot. de mitn jopárn mutatták van hozzá nagy akksi 10e mah ha jol láttam a legnagyobb, az 3x több mint a gyári, ha a gyári bir 5ora sot os akkor elméletileg a 3x nagyobb kikell birjon 15ora sot-ot.
viszont az már 1 24orás napbol 15ora mobil használat elégé beteges kategoria.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Aryon87
félisten
Azt azert vedd figyelembe, hogy a Z1 meg TFT-LCD kijelzos, mig a G4 mar QHD.
Oriasi kulonbseg van a ketto kozt energiaigeny szempontjabol. Utobbi elegge ehes es ez a G3-G4 "gyengepontja". Elobbinek meg a 3ezres aksinak meg se kottyan.
Az IPS paneles tabomnak 4ezres az akksija, es xarabbul birja mint a G4. Az mas kerdes hogy 8" meretu[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xmad
őstag
Nem akarok kötekedni senkivel, de a tapasztalatok alapján kicsit gyengémek érzem az üzemidőt.. Oke persze a hatalmas kijelzőt etetni kell ez tény. De van egy 2 éves Z1 -em ami így 2 év utan tud kb 4 óra kijelző időt, és újkorához kepest erezhetoen szarabb az akksi.
A G4 pedig most igy új korában tud 5 órát? Ezt sajnalom, pedig nagyon tetszik a telefon.. -
Aryon87
félisten
válasz kentucky #17283 üzenetére
Az jo. Komolyan mondom a mai napig ra tudok csodalkozni erre a telefonra. Hivhat barki bolondnak, elfogultnak, de ez tokeletes, annak ellenere hogy az akku igencsak szeszelyes tud lenni. Masba ha akarnek, se tudnek belekotni. V20C eddig a legjobb.
Ezt koveti a Sony, de a Z szeriaval meg ketelyeim vannak, korabban meg kozep-felso kategorias telom volt toluk..
Ami meg csabito, es sztem lesz is masodlagos tartaleknak, az egy Xiaomi Redmi Note 2 vagy 3...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz kentucky #17280 üzenetére
En mondtam hogy tud ez tobbet is aktiv hasznalattal.
Milyen fenyeron hasznalod?
Sztem a v20c jobb akkuhasznalatban, mint az elozo ket verzio. Kivancsi vagyok az ujabbal mit javitanak majd.Ez a tegnapi eredmenyem. Amit korabban tettem be az meg mult heten jott ossze
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Gyerekek, most vagyok 50%-on és 3 óra 10 perc kijelző idő eddig. Ilyen jó még soha nem volt. V20C, chrome+messenger+youtube és persze wifin vagyok. 11 órája vettem le a töltőröl.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Hamár aksi: most olvasom a Xiaomi redmi note 3 tesztjét és fú vaze 4000mAh aksi van benne! De az utolsó oldalon írják, hogy bezony 4,5-5,5 óra kijelzőidő jön csak össze(5,5 col és "csak" fullhd). Szóval nem is olyan rossz a g4 értéke.....
Toyota: megvettük a vacsi új 2012 Avensis-t 2D motorral. Erre hidegben kereszteződésben néha fogta magát és leállt. Valami rettentően nyöszörgött benn, már majdnem kiszedték a hátsó szélvédőt,mikor kiderült az egyik kárpitfogó fém patent karcolja az üveget és az nyöszörög.Szal nincsenek csodák....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zombinyul
addikt
válasz Bornie127 #17271 üzenetére
Szerintem ez a muanyag hatlapra megy fel.
Vegre kaptam normalis uvegfoliat!! Tokeletesen passzol a telefonhoz, fedi az egesz elejet, allatul nez ki. Plusz a Telenoros csaj olyan aprolekosan, korultekintoen, profin tette fel, hogy ilyet meg nem lattam. 3ezer alatt volt, minden Forintja megerte.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mivan80
aktív tag
A CR-200-ba, hogy és mit kell állítani, hogy töltsön a telefon? Tokkal mennyire szűk?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi bőrhátlapot/bumpert néztem ki. [link]
Ez szerintetek egy olyan bumper ami a gyári nem bőrös hátlapra megy fel, vagy ez már egyben hátlap is és csak fel kell pattintani!?Szerintetek?
Én nem jöttem rá, de inkább az első. -
Bontógojó
csendes tag
válasz neo_xperia #17182 üzenetére
Én ezzel a bőrápolóval kezeltem le a barna hátlapot,vastagon befújtam kb. fél perc alatt beszívódott majd áttöröltem.Nem lett fényes tőle.Több mint tíz éve használom motoros bőrcuccokhoz(pár flakonnal kifújtam már),ápol és víztaszító.[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
Sziasztok,
pár hete raktam fel a telómra a 6.0-t, akkor az LGBridge a V20a-t dobta fel, de ebben működik rendesen a knock code is, az 5.1-hez képest érezhetően jobban merül, de azt gondoltam majd beáll. Viszont olvasgatom, hogy már több helyen v20d is van.
Az én szoftververzióm a v20a-EUR-xx, ezt hogy lehetne frissíteni? Azt olvastam a 20c már javít ezen az aksi dolgon.Köszi előre is!
Apple and Android user
-
zoltan77
aktív tag
-
mivan80
aktív tag
Srácok, gondoltam szólok, hogy a fehér Nokia Fatboy Qi töltő a magentás szolgáltató webshopjában 4491 Ft!
Rendeltem is gyorsan egyet.
A sima DT900-as meg színtől függően 2990-től indul .
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Ma leadtam a Váci úti szervizbe a telefonomat.
Elmondtam a kamera rezgés, búgást és a térerő gondot.
A pultnál a srác azt mondta ilyet még nem is hallottak.
Azt azért láttam, hogy ott az asztalnál szerelt telefont, félre volt tolva egy szétkapott teló.
Egy hetes átfutást ígért, kíváncsi vagyok mikorra lesz kész. -
Tomtotom
senior tag
Ez a Nillkin Nature tok nagyon jó. Mintha semmi tok nem lenne a telón. A jack csatlakozót és az usb-t is védi plusz a fogása is jobb lett a telónak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
QbHead
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Tegnap vettünk használtan egy lg g4-et és az a problémánk hogy random elfordulásokat produkál tehát pl játszok asphalt 8-al megáll a játék feljön az érinthető gomb egy pillanatra visszafordul a játék és megy tovább. tegnap frissen lett újrarakva újraindítás volt már. ugyan ez van egy egyszerű youtube vagy telefonon játszott videónál is. akkor is ha ki van kapcsolva az autómata elforgatás (kalibrálva már lett a szenzor)
[ Szerkesztve ]
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
buliforma
csendes tag
válasz Stauffenberg #17230 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni. Én is amikor szabad vagyok 1,5 napot kényelmesen elmegy 4-4,5 óra kijelzővel. De ha dolgozom reggel 100% al indulok és egésznap a kocsiba a seggében van a töltő de így is 5-10%mire haza megyek. Az sem ritka, hogy a powerbankot is segítségül kell hívni. Viszont egésznap telefonálok akár 50-100 hívás 3 gmail és egy vállalati mail szinkronba folyamat mobilnet míg vezetek navi, van hogy táblázat szerkesztés is azon megy. Nekem ez a hordozható iroda és mind1 mit adsz lenullázom a nap közepére.
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
válasz Stauffenberg #17248 üzenetére
én G2-n élem ki a romális vágyam.. Jelen pillanatban MIUI 7es van rajta, de nem igazi....
-
bigdigit
addikt
Na lehet csak valami véletlen folytán pont v20d felrakása után jelentkezett a gyors merülés szindróma.Ugyanis ma feltettem v20c kdz-ől és szerintem most is merül.Viszont ami érdekes,hogy SD kártyán lévő képeket alig bírja megnyitni.Lehet vagy halálozik vagy valami más gebasz van vele és állandóan azzal foglalkozott a rendszer.Most épp másolok róla aztán leformázom.
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #17248 üzenetére
na ezért van nekem G4+ Toyota....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz snorbi82 #17242 üzenetére
Szerinted miért írtam bele az összefoglalóba az akkuról azt a pár sort?
Nem az utóbbi napokban, hanem a telefon megjelenése óta minden nap ez a téma. Sajnálom, de ez a telefon tökéletesen dögunalmas, mert nem kell állandóan bütykölni és nightly ROM-okat flashelgetni TWRP-ből, hogy úgy működjön, ahogy kell. Az emberek meg beszélni akarnak a kis kedvencükről, de mást nem tudnak, csak ezt. Kínjukban.
Láttál te már Toyotásokat beszélgetni? Na ők is ilyenek, Excel táblába írogatják a fogyasztást, meg az olajcseréket és sörözésnél is csak erről tudnak beszélni, mert az ő autóikkal soha, semmi nem történik, csak mennek, ahogy kell.
-
Vikooo
addikt
válasz Tsebacsi #17240 üzenetére
Ha joltudom boven 10k alatt van az akksi hozza, kb a fele
Szoval valoban nem nagy tetel es eleg konnyu cserelni is.
Anno a Z1 Compactomat 2 naponta toltottem, hogy minel kevesebb toltes merites ciklust rakjak bele mert nem akartam ezmiatt se szervizeltetni se 15k ert akksit venni bele de a 2. nap mar esszel kellett hasznalni.Ezt nem feltem, toltom naponta
-
DaDa
senior tag
Mint ahogy már sokan írták ezzel a telefonnal az a baj, hogy nincs baj. És ha azt akarjuk, hogy úgy nézzen ki mintha a topik élne is akkor muszáj írni. Sajnos az egyetlen "gyenge" vagy nem gyenge (ebbe most ne menjünk bele) pontja az akku. Képzeljétek el ha nem írnának ezekről...idetéved egy mezei user és mit látna? Na ide sem ír senki akkor biztos már nem is gyártják a telót. Viccet félre téve valóban nem sok topikban voltam ahol ilyen kevés volt a valódi probléma. Szerintem ennek örülni kéne.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
SharpSA
veterán
Valóban elég unalmas már ez az akku téma... Mert - ahogy már többször ki lett tárgyalva - ez erősen felhasználófüggő. Különben meg létezik powerbank, stb. Jó lenne már hanyagolni a "kinek mennyit megy egy töltéssel a telefonja" témát szerintem is...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
snorbi82
senior tag
Napok óta csak a hisztit lehet itt olvasni, hogy kinek mint bírja az akku stb. Televan a toppik. 2-3 naponta jönn valaki, hogy az akku... Komolyan mondom ha nem írnátok az akkurol, tokrol, Qi toltesrol csak keresőt hasznalnatok, napokig nem írna senki semmit. Bocsánat
-
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #17238 üzenetére
Egyetértek de százalékot nézve eme topik alapján nem lehet nagyon vészes, ha jól emlékszem "nálunk" talán 2 usernél fordult elő ez.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
WolfLenny
aktív tag
válasz Stauffenberg #17235 üzenetére
Nem kell cserélgetni..
[link]Ezzel aztán napokig töltés nélkül lehet az ember..
-
Stauffenberg
nagyúr
LG G4 owners launch petition to address bootloop issue
Szóval az van, hogy a G4 felhasználók petíciót indítanak azért, hogy az LG foglalkozzon a bootloop problémával. Ez jó, mert így legalább megtudjuk, hogy mekkora gyártási volument érint a hiba. Megtudjuk, hogy csak felfújt hiszti az egész vagy megvan az első komolyabb típushiba. Az LG így kényszeredett helyzetbe kerül: Ha nem reagál a petícióra, akkor azzal többet árt, mint használ.
-
debcamp
aktív tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Tsebacsi #17233 üzenetére
"Innentől az akkuidő szinte huszadrangú szempont"
Nálam azért nem és nem is tartom reálisnak, hogy majd lefejtem nap közben a tokot meg a hátlapot és kicserélem az akkut, sőt még beruházok egy külső töltőre is, amivel a pót akkut lehet tölteni (mert valahogy az sem életszerű nekem, hogy a telefonban töltöm és akkor is cserélgetem).
Igaz mondjuk nekem nincs panaszom az üzemidőre. Annak ellenére, hogy az előző G4-em egy lehelettel jobban bírta (ugyanúgy V10d van még fent, mint az előzőn és ugyanúgy van belakva).
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #17230 üzenetére
Azt kihagytam hogy ezt az erteket szabadnapomon ertem el munkaidoben 14 oras akkuido es atlag 3 ora kijelzoidoim vannak. (mellesleg dohanyboltban dolgozom, igy van kis idom meloban is kommunikalni)
-
xmad
őstag
Sziasztok!
Most gondolkozok egy ilyen mobilon.
Mennyi ideig birja az akksija? Valahol azt irjak egy napot se bir ki valahol pedig azt hogy masfel ket nap kozepes hasznalattal.
Van vmi tipushibaja?
Gyors, nem akadozik a rendszer? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz DonMaster #17228 üzenetére
Egyet is értek, meg nem is.
a.) Aki a 8-9-10 órás munkanapján bele tud simogatni a telefonba 5 óra kijelzőidőt, annak nem lehet túl produktív a munkája, mert a napjának felét a semmire cseszi el. Mint nálunk a portások, egész nap Tindereznek meg nyomják a Heartstone-t. Olyan sok dolguk nincs, csak a sorompót emelgetni a nagy piros gombbal.
b.) Van olyan, aki kora reggeltől késő estig kint van külső helyszínen. Mint például én, ha forgatási nap van, olyankor nem ritka a 14-16 órás munkanap sem. Mondjuk nálam így is bírja szuflával, de akinek kicsit több megoldandó feladata van, amihez a mobilja kell, annak már rázós. De olyan is van, akinek a munkanap úgy néz ki, hogy egész nap tárgyalásról-tárgyalásra rohan és menet közben alaposan kínozza a mobilt (GPS a dugók kikerülésére, doksik szinkronizálása, sok email forgalom, sok telefonálás, stb).
De ez két szélsőséges példa volt. Egyrészt kevesen érnek rá annyira, hogy a munkaidő felét, harmadát vagy akár csak negyedét a telefon babusgatásával töltenék, másrészt meg aki egész nap rohan és a telefonja a mobil irodája, annak mindegy milyen telefont adsz a kezébe, mindegyiket etetni kell powerbank-ről vagy autózás közben a szivargyújtóról.
-
Aryon87
félisten
válasz DonMaster #17228 üzenetére
Sajna ez egyszeri rekordom, de megkozelitest meg sikerult azota is. Sorozatot neztem youtubon, meglepve tapasztaltam hogy egesz jol banik az eroforrassal. Az ejszakai pc elotti gubbasztast valtja ki a telo. Persze nem vitat akarok ezzel, csak nem ertem mire jo az ha alig van hasznalva ez a remek kutyu
-
DonMaster
addikt
válasz Aryon87 #17227 üzenetére
ennyi és igy kerül naponta fel töltöre, elég jol birja, azért ne akrjunk már több mint 5orát egy iylne kis képernyöt bámulni 1napon. már rég ota az a korszak vna hgoy regel lehuzom este feldugom, és akor kibirja a napot, 5ora képernyö idö azért elég jo, minek több? persze nem lenne baj 10ora se , nem mondom, de 5ora használat 1napon azért már elégé függöségi kategoria. perze ez is füg attol hgoy mit , mert egy játékot azért nem bir 5orán keresztül tekerni, de szerintem elég jo, nekem 50%-bol 3ora meg van. tehát az 5ora képernyö simán kijön, normál hazsnálattal én lassu töltésel töltöttem fel elsöre és nagyon jol birja.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Aryon87
félisten
2% hasznalat az elmult 3 oraban... Semmi ertelme, ennyi erovel butafont is lehet tartani.
Valami azt sugja hogy rosszul nezik a hasznalati teljesitmenyt az userek, elvegre ez mar egy olyan eszkoz amit folyamatosan hasznalunk, es nem orakat pihentetjuk. Lehet en gondolom rosszul, emiatt elnezest kerek.
Nalam ez a mervado: hasznalat mellett lehetoleg minel hosszabb ideig birja ki.
Viber, face, messenger, hivas, es tobb oras youtubozas van benne. 50% fix fenyeron.[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
A betekintés funkciót hol lehet bekapcsolni, valamiért most nem találom :S
-
Technoman
őstag
Leendő telefonvásárlóknak egy mai, index cikk (nem LG4 függő) [link]
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok!
Az autós töltő engem is érdekelne.... Azt hallottam az utangyartott szarok tönkrevágják az a teló akksijat. Ti milyen márkát használtok ?
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
petfoto
tag
Én a Nokia qi autós töltőjét használom, kicsit barkácsolós, hogy töltse (máshol van a qi tekercs, mint a Lumia 920-nál), de a navi fogyasztását nem tudja visszatölteni. A Spigen Neo Hybrid tok sem sokat segít a töltésben. Ahhoz szerintem legalább 1A kellene, a qi nálam max 7-800mA-t tud asztali töltőnél.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Az biztos változott valami v20d esetén.Eddig éjszaka feltöltés után reggel mindig 100% fogadott kikapcsolt wifi esetén sőt még bekapcsolva is.Most esett 5%-ot.Volt már gyári vissza állítás is.
-
Vikooo
addikt
válasz reap3r #17211 üzenetére
Igy allitotta be az akkujelzest az LG, ilyen egyszeru.
Ahogy irtam is az akku % kijelzese az akkumulator adott Volt ertekehez van rendelve. Ha a draga OEM ugy allitja be, hogy a maxra toltott akksi ami pl 4,2V legyen a 100% es csak 3,9V nal legyen a 99% akkor ugy mutatja de kozben eltelt fel ora.
Samsung meg lehet, hogy mar 4,1V nal 99% ot mutat ami 5 perc hasznalat utan kovetkezik be.
Az elozo autom is teli mutatta a tankot x km -en keresztul meg se moccant, majd egyszer csak 3/4 ig lecsoffadt.[ Szerkesztve ]
-
reap3r
aktív tag
válasz #18001664 #17202 üzenetére
Szerinted reális, ha 100-ról 99%-ra fél óra alatt merül a telefon... Aztán majd szépen megnézed, hogy 50-60 %-nál meg 5 percente merül 1 %-ot. Ha neked ez reális, akkor remélem, hogy az autód is így fogyaszt. Meglepődnél biztos, ha a kocsid az első 20-30 km-en nem enne üzemanyagot, utána meg 10 km-enként elkezdene enni egy litert... Látom kár volt ide írnom. Szerintem neked komoly értelmezési problémáid vannak. De amúgy nem is értetted, hogy mégis mire céloztam. A %,ott fent a kis sávocskádban is becslés, te szuper elme. Szóval, az ugyanolyan becslés, mint a hátrelévő idő, szerinted miért merül fél óra alatt a telefon 100-ról 99-re. Na meg neked ez jó becslés ezek szerint. Akkor működjön minden dolgod így. Hamar rájönnél, hogy a kocsikádban is rengeteg minden csak becslés.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Minden valószínűséggel áttérnék G2-ről G4-re.
Alapvetően csak a vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem a FAQ-n felül.
Az átalakítás egyszerűnek látszik azzal nincs gond (bár nem értem gyárilag miért nem tették bele?!) és gondolom garanciavesztéssel sem jár?!
Szóval leginkább az autóban való használatnál lenne lényeges számomra a QI töltés, hogy ne kelljen bedugdosni semmit se ki/be szálláskor. Tud-e olyan erővel tölteni ez a módszer, hogy a navigáció közben még töltsön is és ne merüljön?
Ha pedig nem, akkor létezik hozzá aktív autós töltő ahol csak belecsusszantom a telefont?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Nagytoll
senior tag
Jobb felső sarok felé halvány, de teljesen látható beégés van jelen nálam. Érdekes, mintha körvonalak lennének, de nem tudom hasonlítani semmi ikonhoz
-
sdd2
veterán
Üdv
Telenoros G4 v10d szoftverrel kbmennyit kell várni mig frissíthető ota-n vagylg bridgel?
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
pucz
senior tag
Üdv.
Lenne pár kérdésem.
Időközben észrevettem mekkora marhaságot írtam, így sztornóztam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz reap3r #17199 üzenetére
Kevered a dolgokat, nem is tudom, hogy belemenjek-e?!
Az szerintem reális ha 100-ról 99-re X idő alatt megy le, nem azért nézzük, hogy viszonyítsunk a hátralévő üzemidőre. Legfeljebb egy másik OS verzióhoz viszonyítjuk, azt meg miért ne tehetnénk meg? A kijelzőidő egy fix dolog, ha 3 vagy 15 alkalmazásod van akkor is. Nem készenléti időről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest