- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsij
tag
Na én ugy döntöttem hogy most a következő teló a Samsung S8 plusz lesz, sajnos az LG szinte semmit nem lépett előre és frissités sem nagyon volt a G4-re sajnos.
-
kocsij
tag
Na ez hihetetlen. Ma beszéltem a Telekomal, kérdeztem tőlük az LG6-t hogy mikortól lesz és azt mondták hogy nem fogják forgalmazni a G6-t a Telekomnál. Tiszta vicc.
-
kocsij
tag
http://xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/lg-g6-elorendelheto/99410
ezek mekkora kamu adatokkal akarják eladni horror áron.
-
kocsij
tag
válasz
sebestyen93 #34577 üzenetére
Nyugondtan frissitsd le, tökéletesen megy. Pár ember írta hogy neki bugos, telefonálás után nem teszi le a vonalat, hát nálam ilyen bug nincs. Szerintem nekik inkább a telefonjukkal van valami.
-
kocsij
tag
válasz
nünüke1975 #34335 üzenetére
Telekomos telefonra a V20H-t kaptuk meg tegnap.
-
kocsij
tag
Lg válasza a tmobilos frissitésekre.
LG Support: A frissítést mindig a szolgálatóknak küldi meg az LG, és ők a saját felhasználói felületüknek megfelelően változtatnak rajta, és ezt követően küldik ki a felhasználóknak.
LG Support: Ezeket egyszerre kapja meg minden szolgáltató.
Valamit csinálni kellene a tmobil-al mert ez vicc hogy folyamatosan vissza tartják az LG frissitéseket.
-
kocsij
tag
Ennyire idiótát mint ez a Telekom, írtam nekik a frissités elmaradásai miatt erre jönnek megint a kamu szöveggel hogy nem rajtuk múlik, beszéljek az LG-vel hogy ők miért nem adják ki a frissitést. Azt mondták nekik nincs közük egyáltalán a szoftverhez, csak kérdem én hogy hogy nincs közük hozzá mikor az összes telekomos applikáció belevan pakolva mindig. Kicsit hülyének nézik ezek az embert.
-
-
kocsij
tag
Összefoglalóban miért nincs még feltüntetve a v20g? Még mindig a v20d szerepel az android verziónál.
-
kocsij
tag
válasz
cicaslany86 #32731 üzenetére
Ti mit csináltok ezekkel a hátlapokkal hogy tönkre megy? Nekem lassan 1 éve van meg és a hátlapon semmi sérülés, kopás nincs. Pedig zsebben hordom, azon kivül hogy kicsit a meló miatt koszos, más baja nincs.
-
kocsij
tag
Valaki próbálta már vagy egyáltalán lehetséges olyan hogy a t-mobilos rom-ra az EUR rom rátételét frissitésel?
Tehát nem újra húznám hanem rá frissiteném a t-mobile V20D-re az EUR V20G-t. Lehetséges ez? -
kocsij
tag
válasz
pappkarcsi #30179 üzenetére
Sajna nincs újabb, valahogy most az LG marhára elvan maradva a frissitésekkel.
-
kocsij
tag
https://shop.wowfixit.hu/products/wowfixit-1-csepp
Vélemény?
-
kocsij
tag
válasz
Stauffenberg #25105 üzenetére
Telekom oldalán már reklámozza meg a facebookon is ráadás kameramodullal kínálja.
-
kocsij
tag
T-mobilnál kapható az LG G5, elég olcsón. 179900 ft.-ért elhozható.
-
kocsij
tag
válasz
majdnemkocka #21276 üzenetére
Nekem még mindig a gyári fólia van rajta most már 4 hónapja és eddig tökéletes, észre sem venni hogy rajta van a fólia.
-
kocsij
tag
Azért ez sok mindent elárul.
LG
Az idei Mobile World Congress kiállításon 33 díjjal ismerték el a most bemutatott LG G5 csúcstelefont és az LG Friends kiegészítőket. Ami pedig a legszebb, hogy a GSM Szövetség (GSMA) legjobb új mobiltelefonnak járó díját, a mobil-ipar „Oscar-díját” legújabb prémium okostelefonunk, az LG G5 nyerte el!
-
kocsij
tag
Sajnos simán odabasz a G5-nek most. 700 euró lesz az ára
-
kocsij
tag
Na megnéztem én is a G5 bemutatót, elég is volt belőle. Ez az első LG amit biztosan nem fogok megvenni, nem tetszik és igazán nagy durranás sincs benne.
-
kocsij
tag
válasz
Stauffenberg #19699 üzenetére
-
kocsij
tag
-
kocsij
tag
válasz
Roland861010 #18360 üzenetére
Nekem reggelre tökéletes lett vele a telefon. Este tette fel, akkor még voltak vele gondjaim, de most már minden okésnak tünik. Eddig kiválóan müködik.
-
kocsij
tag
Hát nem tudom, de nekem valami nagyon nem tetszik. Kicsit akadozik a rendszer, lehet LGUP-al kellene feltenni a telekomos V20D-t teljes installal.
-
kocsij
tag
Na megjelent nekem is a frissités. Frissités után hogy kell resetet csinálni rajta? Ha megvan a reset akkor a biztonsági mentést visszatehetem rá ami a V20B-ről készült?
-
kocsij
tag
Na facebookon most olvastam valakinél éppen most frissit a telekom G4-n.
-
kocsij
tag
válasz
Roland861010 #18212 üzenetére
Neked is írt ki hibát bekapcsolás után a V20C?
-
kocsij
tag
Sziasztok.
Valaki tudja hogy ez mit jelent?
a normál hivásokat korlátozza a hozzáférés vezérlés
-
-
kocsij
tag
válasz
komoramazsi #17968 üzenetére
Hogy érted hogy nem állitja vissza? Ha teljes gyalulásal teszed fel akkor vissza kell állitania.
-
kocsij
tag
Idióta telekom, ugyan még milyen mesét fognak kitalálni
2015. decemberben 2-án Társaságunk elfogadta a 6.0-ás frissítést, azonban a gyártó azt visszavonta (információink alapján a V20a és V20b android 6.0 verziók lettek visszavonva), ezért nem került ki, azonban további információnk nincs az érintett frissítésről, sajnáljuk. Mi is nagyon várjuk a javított verziót a gyártótól, ami várhatóan 1-2 héten belül megérkezik. Az LG igyekszik minél hamarabb biztosítani. Kis türelmedet szeretnénk még kérni annak megjelenéséhez! Amint elérhetővé válik, azt egyből jelezni fogja készüléked. Bízunk megértésedben! ^Petra
-
kocsij
tag
Valaki kipróbálta már a V20E-t? XDA fórumon láttam hogy spanyolok is felrakták már és megszünt vele a telekomos hiba ami eddig volt a C és D-nél. Felrakható attól hogy Román Orange felhasználóknak szánták?
-
kocsij
tag
Telekom újabb válasza a frissítésekre: Kicsit megint megmagyaráztam nekik a magamét, mert ezek hülyének nézik az embert.
Arról nincs információnk, hogy más szolgáltató mikor és milyen módon adja ki a frissítéseket, mi igyekszünk részletesen letesztelni le az új szoftvereket, hogy a készüléken a saját alkalmazásaink tökéletesen fussanak. Ezt követően viszont a gyártó publikálja a frissítést, aminek időpontját sajnos nem tudjuk befolyásolni. Egy kis türelmedet szeretnénk kérni, mert előzetes információink szerint már nem kell sokat várni arra, hogy a frissítés megérkezzen a készülékekre is. Türelmed és megértésed nagyon szépen köszönjük! ^Gabriella
-
kocsij
tag
Egy érdekességre lettem figyelmes aminek szerintem van valóság alapja. Ugye a telekomos telókra a V20A és B tökéletes, nem jelez hibát a C és D viszont hibát jelez. Nézegettem és arra jöttem rá hogy a H81520B_00.kdz így néz ki a másik meg H81520D_00_0115.kdz így néz ki. Tehát az A és B nél a név után még kettő nulla van és más semmi, a C és D-nél viszont még van plusz 4 szám, tehát amiknél így van azok nem jók a telekomosra, szerintem ezt is figyelni kell ezután és az alapján már lehet tudni hogy fog-e hibát jelezni vagy nem. Remélem érthetően sikerült leírnom
-
kocsij
tag
válasz
sz.v.endre #17719 üzenetére
V20C és V2D-t ne rakd telekomosra mert nem jó az a rom, csak bizonyos szolgáltatós telókra adta ki az LG, telekomos telókra semelyik országban nem jó.
-
kocsij
tag
Úgy néz ki megvan hogy mi okozza a telekomosoknak a hibát a v20c és v20d-nél. Utána olvastam és van egy fájl benne amiben bene vannak hogy mely szolgáltatóstelókra jók ezek a frissitések. A v20b az összes szolgáltatósra jó a másik kettő meg csak bizonyos szolgáltatos telokon megy hiba mentesen, bele lehetne írni a telekomos szolgáltatót is de ahhoz meg root kell.
-
kocsij
tag
válasz
sz.v.endre #17310 üzenetére
Az király akkor jó lenne tudni hogy ez mitől van. V20b-n nincs ilyen a többin meg elöjön ez érdekes. Már arra is gondoltam hogy a V20b az EUR rom ezek meg szerintem nem, csak annak mondják őket és pont ezért nem jó.
-
kocsij
tag
válasz
Stauffenberg #17305 üzenetére
Ok. Na majd valamikor felrakom, remélem ennél már nem fog hibát írni mint a 20C-nél. Telekomosok közül valaki feldobhatná hogy jó-e.
-
kocsij
tag
Erre valakinek van válasza? Köszi
-
kocsij
tag
Erre adjon nekem valami választ. t-mobilos a teló, független V20b romot raktam rá, szoftver verzióhoz mégis ezt írja: V20b-216-30 teljes gyalulás volt. Nem V20b-EUR-xx kellene hogy legyen ilyenkor?
-
kocsij
tag
válasz
o_pegazus_o #17118 üzenetére
V20C-vel hogy íródhatott át a régió kódod? Szerintem az nem tud átíródni.
-
kocsij
tag
válasz
neo_xperia #16732 üzenetére
Nekem V20b van fent, kijelző időt multkor beraktam több mint 5 óra volt, ezt átlagba hozza is. Feltöltés után még fél-1 órát töltön hagyom, szombaton vibereztem 100-ról 99%-ra 41 perc után ment le, ja és én a hálózatot gsm módban használom mindig fullon van a hálózat. LTE módban gyenge volt a jelem és ott az akksit is jobban ette.
-
kocsij
tag
válasz
neo_xperia #16727 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem a G2 szintjét simán hozza az akksi, sőt sokszor még többet is. Semmivel sem töltöm többet a G4-t mint a G2-t.
-
kocsij
tag
Egyébként ezek a romok hol találhatóak meg hivatalosn? Mert akár hol nézem csak a V20A van kint hivatalosan. Gondolom ez lenne a hivatalos oldal: [link] viszont itt is csak 20A szerepel a Lengyeleknél.
-
kocsij
tag
Most olvastam egy Török oldalon hogy a V20c-t elvileg az LG visszavonta, mert valami hiba van benne. Gondolom az a hiba amit nekem és ok más embernek is kiír.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest