- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kocsij #40129 üzenetére
Miben kellett volna még előrelépnie? A vezeték nélküli töltést kár hogy kihagyták, de anélkül azért lehet élni. A "régi" SoC, meg a kamera szenzor pedig valószínűleg fel sem tűnne a használat során, ha nem tudnád mi van benne.
A frissítés engem annyira nem érdekel, ha stabil a rendszer. A jelenlegivel is simán ellenék még 1-2 évig, de azért csak jön majd erre is a Nougat, még ha kicsit későn is.
Amúgy nekem is jobban bejön az S8, de nem annyival, amennyivel drágább lesz, főleg ~fél év múlva, amikor majd váltanék. Szerintem én maradni fogok az LG-nél.
-
-
válasz
kocsij #33795 üzenetére
Szerintem ne várd meg, hogy kiadják, hanem tedd fel a legfrissebb függetlent, (pl. V20H, az egész jó). Garanciális ügyintézésnél nem számít, hogy szolgáltatós-e a szoftver, csak az a lényeg, hogy az általuk kiadott hivatalos legyen fent.
Tavasszal frissült a G3 MM-re a T-nél, de azt az első verziós szoftot adták ki "saját márkásként" ami már kint volt 3-4 hónapja függetlenként. MM-ből addigra már kiadtak rá három új verziót.
Nekem a G3 is T-Mobilos volt, és portugál szofttal adtam be kijelzőcserére. Szóba sem került, a javításnál,hogy mi van rajta
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kocsij #33095 üzenetére
"Kérdés mi igaz belőle, de nem lenne rossz ha ilyen lenne."
Ez valakinek inkább a vágyait fejezi ki, mint igazi pletykákat. A tényleg értékelhető szivárgások általában a megjelenés előtti 1-2 hónapban érkeznek, addig csak nehezen komolyan vehető marhaságokat lehet olvasni.
Szerintem a G6-tal még felesleges foglalkozni, túl messze van egyszerűen a várható megjelenés (MWC 2017 előtt nem valószínű).
"és annyira drága sem lesz ha minden igaz."
Konkréten a magyar ár is szerepel a pletykában, ami 212 ezer forint. Ez igazodik a G4 és G5 nyitóárához. Olcsóságról vagy bármilyen árcsökkenésről még a pletyka szerint sincs szó. Sőt a G5 amerikai ára (ami fontos mérce) a pletyka szerint 750 USD lesz, míg a G5 csak 650 dolláron nyitott (majd a szar eladások miatt rögtön vadul akciózni kezdték).
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
kocsij #33095 üzenetére
Kicsit úgy tűnik, mint ha valaki csak ironizalni akart volna es a folyton elegedetlenkedok kedveert csinalta volna.Túl szép, hogy igaz legyen. Egyszerűen nincs olyan, ami ne lenne benne es ne fullos lenne. 5gb ram, minden-álló, 24mpx kamera ois-al,4k kijelzo, nagy akku, retina sc... De ha igaz, erre tuti lecsapok.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
kocsij #33095 üzenetére
Szerintem túltolják megint, a 4K tök felesleges ha akku rovására megy, vayg legyen olyan mód ami visszabutít full HD-ban, vagy leszabályozza a procit, ha nem játszassz pl. mint ami a Huaweiekben van. Az iris scanner zsákutca lásd napszemüveg, vagy sima szemüveg esetén csillogás, és gondolom eléggé meríti az akkut. Egy jó gyors ujjlenyomat olvasó sokkal biztosabb, ott csak az izzadt kéz lehet a gond. Bár ezek inkább pletykák. A hátsó gombokat visszahozhatnák . Szerintem baromi jó dolog, mert így könnyebb és biztosabb megfogni, mint ahol oldalt van a homb (a régi telóknál mindig féltem hogy véletlenül megnyomom az oldalós gombot).
-
ToniSoprano
addikt
válasz
kocsij #32941 üzenetére
Tudom ismerős, mindig ezt csinálják. Régen 1,5 év múlva sem adták ki több frissítést amit a többi szolgáltató szinte azonnal kiadott Nokia C5-03-ra és ugyanezzel a szöveggel jöttek nekem is. A Trénél v12-es verzió volt a másik kettőnél v22-nél tartottak már. Megfenyegettem a fogyasztóvédelemmel őket, mert új funkciók is lettek volna a frissítésben, utána egy hónapra kiadták. Ha fenyegetőzni akarsz érdemes arra hivatkozni, hogy így nem kaptál meg biztonsági frissítéseket amit a több szolgáltatónál megkaptak a tulajok, így veszélyben van a telefon, adataid és ezért kár érhet és rájuk fogod verni ha ebből károd származik + ha 1 hónapon belül nem jön a frissítés írsz a fogyasztóvédelemnek. Csak így érdemes velük levelezni egyébként a sablon rizsát másolják be.
-
wyzard
tag
válasz
kocsij #32861 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ. Csak azért nem értem én ezt, mert G2-nél is ugyanilyen telefonhasználati szokásaim voltak. Játékom most jelenleg semmi sincs fent, új képet nem lőttem mostanában, amit szinkronizálnia kellett volna, szóval nem egészen értem mitől merült ennyi éjszaka. BT-t kikapcsolom, annyit meg tudok próbálni.
-
toto0569
addikt
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
kocsij #32742 üzenetére
Szűk zsebből ki-szűk zsebbe vissza-szűk zsebből ki...
a közepe a varras vonalán kopott meg, s lett fekete.
Én az uvegfoliaval voltam igy, hogy sokan írták, hogy valamelyik széle felválik. Nekem a 3. Van rajta és szerencsére a legolcsobb ebay-es is tokeletesen felsimult eddig. (Kop-kop) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kocsij #30182 üzenetére
Van frissebb, de már teljesen átláthatatlan, hogy melyik régióra, melyik szolgáltatóra (vagy éppen függetlenre) van kiadva. Aki ki tudja bogozni, hogy melyik frissítés mikor, milyen modellre, milyen régióra és milyen biztonsági javítási dátummal érkezett, annak leteszem a kalapom!
-
törölt tag
-
-
BloodRay
veterán
válasz
kocsij #19790 üzenetére
Aztán miben bax ez oda a G5-nek? Ez még annyit sem változott mint a G4... Visszarakták azt amit az S5-ben kivettek és... WOW! De legalább továbbra is ujjlenyomatmágnes, törékeny üveg házban lesz...
Ha szoftveresen nem lesz olyan retek mint az elmúlt pár év csúcs Samsungjai akkor felzárkozott. Maximum. De zéró innováció. Szerintem. -
sid87
senior tag
-
DonMaster
addikt
válasz
kocsij #18313 üzenetére
igen bridge böl én is kiaakrtam másolni nem sikerült de mobilon is megjelenitte ezt az oldalt igy meg müködik és azért is linkeltem be ide, hogy ha valakit érdekel hgoy miben változott az most eltudja olvasni már aki nem frisitette vagy frissités elött ál.
szerencsére magyarul van -
törölt tag
válasz
kocsij #17918 üzenetére
Oroszok buheráltak már rá (H815, H811) ROM szerűséget, de feledhető... Meg TWRP 2.8.7.0 -t.
kagzer:
Csinálj néhány fotót a telefonról átadáskor. Úgy hogy látszik az átvételi papír dátuma. Illetve jól nézd át a papírt, mert átvételkor egy pici karcra is hajlamosak azt írni, hogy karcos a készülék. -
70hook
csendes tag
válasz
kocsij #17311 üzenetére
Szintén nem jó a v20d, ugyan az a hibaüzenet indításkor mint a v20cnél, "Current version is not available for user." Most direkt csak upgradet nyomtam.
222-es régiókódos a telefon, független (papíron gyárilag, valójában szerintem szolgáltató függetlenítette), vodásként használom.
A hibaüzenet csak indításkor dobja fel, elkattintható, ettől függetlenül működik. -
leslien
nagyúr
-
-
leslien
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kocsij #15774 üzenetére
Na jó, de akkor is kiesik a telefon 1 napra-hétre(-hónapra). Újra be kell lakni, állítani. Folyamatos munka, terhelés mellett tud azért kellemetlen is lenni. Persze ez csak a saját véleményem...
(#15775) zombinyul: Disznóból inkább csak a házikocát szoktam hallani (de mondjuk azt sem hallgatni), viszont annak a hangja nem túl élvezetes hosszútávon.
-
zombinyul
addikt
válasz
kocsij #15630 üzenetére
Ez viszont jogos.
Bar a keret nem a zsebben hordas karcai miatt zavar. Hanem a 10k-nal tobbert vett gyari tok amortizalasa miatt (amin raadasul meg buktam is egy nagyot).Egy fem keret sokat dobna a "karcallosagan" (meg a minosegerzeten), nem is ertem ez miert kapott muanyagot (plane hogy a V10 is fem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest