-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
válasz Tomtotom #17395 üzenetére
Nem okoz gondot, nyugodtan használhatod.
kocsij
Lehet És van abban vmi amit írsz. C és most D-nél ír(hat)ja..
Igazából szerintem ez nem nagy dolog, hisz milyen gyakran indítjuk újra/kapcsoljuk ki-be a készüléket?
Itt jön a korábban írt móka, hogy nincs komoly baj a G4-el, ezért ilyen és hasonló apróságokon kell/lehet csak bosszankodni -
kagzer
aktív tag
válasz Stauffenberg #17391 üzenetére
Sajnos a 72 óra nem játszik.
A T-Mobile 3 hetetbeszél, városomban nincs márkaszervíz, szerinted az LG-nek van olyan szolgáltatása mint hazai konkurensének (telefon-kocsi jön-pár nap és javítva)? -
-
debcamp
aktív tag
válasz Tomtotom #17392 üzenetére
Ha már megtanultunk olvasni, használjuk is már egy kicsit.. vagy legalább a keresőt#17340
Bár nekem is Telekomos, de független van rajta és nem volt eddig hibaüzenetem(Elnézést a stílusért, de napjában jönnek elő ugyan azok a dolgok egymás után..pedig csak át kellene futni az előző 1-2 oldalt és meg is van a válasz )
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kagzer #17386 üzenetére
Valamennyire minden készüléken jelen van a bevilágítás, ez a panel technológiájából ered, de nálam azért messze nem ennyire durva a helyzet.
Normál használat közben fel sem tűnik. Egy teljesen lesötétített szobában, maximum fényerőn, teljesen fekete háttérrel feltűnőbb, de ez meg azért nem olyan életszerű.
Ha benne vagy a 72 órában, szerintem cseréltess. Ha meg nem, akkor az LG márkaszerviz szerencsés esetben akár pár óra alatt kicseréli a kijelzőt.
(#17390) kentucky: Többen írták már (ellenőrizni nem tudom), hogy a Telenor és a Vodafone a független ROM-ot használja. Nálam a szoftver verzió V10d-216-30, ami egyértelműen Telekom MCC/MNC kód.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok. Felttettem a v20d-t. Minden működik, csak bekapcsoláskor kiír valami hibaüzenetet, hogy nem kompatíbilis a szoftver. Telekomos a teló. Mit tehetek?
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy szívességet.
Néhányan megnéznétek-e, hogy a kijelző alsó-felső (főleg) részén fakó vagy sem.A fenti képen látható hiba érdekelne.
Azért is kérdezem mert nem tudom megéri-e vacakolni vagy ha cserélik vagy javítják is így jár. -
fornettisuti
veterán
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok köszönöm a segítséget tegnap a wifivel kapcsolatban! A cheanal állítás segített!!
A másik problémám, ha használom alvó módban az órat amit csak lehúzok, akkor utána egy ideig, amíg nem húzom fel a fényerőt egy kis halványabb kocka van a kijelző bal sarka felé, de annál jóval beljebb!
Ez mi lehet? Baj?
A másik jelenleg az 5.1-es v10d van rajta! Frissítést 6.0-ra nem ajánlotta fel! Számítógéppel kell majd felraknom?
Válaszaitokat előre köszönöm! -
WolfLenny
aktív tag
válasz Stauffenberg #17335 üzenetére
Vodás. Hol találom a hivatalos Vodás KDZ-ket?
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Arrol van info hogy letezik mar olyan oldal mint a G3 eseteben, hogy a linket megnyitom, IMEI helyere a szamot irom, es kiadja nekem az adatokat azzal a rommal, ami jelen pillanatban van a Telenornal? Csak kivancsi vagyok azok hol tartanak. (na meg ha neadj isten szerviz kell, akkor inkabb az altaluk levo verzion legyek ne elobb, biztos ami biztos, bar elvileg a szervizt ilyesmi nem fogja erdekelni..)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #17373 üzenetére
Nekem itt vmi nem kerek! Az S6 edge meg a Note 5 lemaradna a forrófejű snapi 810 mögött?!?!?! Na most akkor lehet kukazni a samu exynos procikat?!? ja és a kirin 950 is egy fostalicska?
Ááaa ez meg van cirkumveniálva valahogy[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
leslien
nagyúr
válasz neo_xperia #17370 üzenetére
tessék itt nézd btw sok mindenben változott M9 6.0.. . kíváncsi leszek erre az évre h melyik lesz a best telo..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kagzer
aktív tag
válasz Vikooo #17368 üzenetére
Hát ez nem csokoládé, hogy visszarakják a masszába
De egy olcsóbb alkatrész miatt vagy egy forrasztásért nem dobnak el egy egész panelt.
Komoly iparág és tudomány van a kézi forrasztás mögött.
Bár ezek így inkább a gyártás során valósak, kisebb szervizek nem valószínű, hogy rendelkeznek komolyabb eszközökkel. -
Aryon87
félisten
válasz Reinkz #17365 üzenetére
Ezt hogy érted?
6.0 az agresszívebben kezeli az automata fényerőt, sötétben 4%-ra viszi le. Ha nullára nyomod, pár perc múlva már 4%-on van.
Nálam fix 50% van beállítva.Luimapeiz: kiderül nálam majd hazafele mennyit eszik meg mire hazaérek. Eddig átlag 11-13% mínusz volt az 1 órás út alatt, ami folyamatos használat alatt volt (zene, viber, face, chrome)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MaxxDamage
félisten
válasz Reinkz #17362 üzenetére
B-hez képest nekem a D (nagyon) eszi a battery %-ot. /48% és 1h 24min jelenleg/
/nem sírás, de nincs 4-5hr közelében sem a display time/ na talán a "C" verzió ismét megfelelő lesz!L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
leslien
nagyúr
válasz neo_xperia #17363 üzenetére
ne viccelj.. miért kapnám fel..
más ; antutu futott végig ua az eredmény 71565
viszont Htc M9 röpke 35e többet gurított 6.0 frissítés után.. csak érdekesség kedvéért...[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz Reinkz #17362 üzenetére
Telekomon van valami bibi a telepítés után, a többinél nincs gond. Nálam a gallériában azonnal betölti a tartalmat. Knock Code esetében pedig 6 jegyű kód kell és úgy tudom mindegyik mezőben kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
Most dobta föl a telefonom a v20D-t, ota-n. (független pol régiós készülék)
nekem még 5.1.1-em van, van bármi probléma v20d-vel?
olvastam olyanokat még itt régebben hogy galériában 1-2mp várni kell, illetve a knock codehoz már nem elég 3 koppintás.
-
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #17359 üzenetére
na ezért nem piálok
-
Aryon87
félisten
-
pivi.l
tag
válasz Viktor0610 #17356 üzenetére
igen
-
MODERÁTOR
-
Tybike81
őstag
Lehet nem a 20D hibája, de ma feltettem és nem tudok belépni az Instagramra a Facebook fiókommal
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok! Ma sikerült hozzájutnom a kicsikéhez!
Sajnos kapásból egy problémával talalkoztam! Nem tudok fel lépni a a wifinkre! Minden más wifit lát szomszédét stb! A korábbi telefonommal meg is osztottam és ott is ment, de a sajátot nem! Esetleg van valakinek ötlete? -
Quqesz
nagyúr
válasz WolfLenny #17330 üzenetére
Nekem is szokta csinálni, na ekkor kell ránézni a teló kijelzőre, ahol engedélyt kér az usb csatlakozáshoz(nincsen sajna ne jelenjen meg többet opció). Ha leokézod megjelenik a teló....szopatós.(a meghajtók közt sem lesz bent addig...)
Stauff
Holland vodás és 262-02 kódos[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
na fent van a 20D... picit megviccelt a LGUP.. upgrade nyomtam és még is gyalult mindent.. szerinted mennyire lettem ideges?! és pont elfogyott a pálesz..
-
TODI1111
veterán
Valakinek nincs esetleg egy mások linkje a v20d-hez? Egy fél órája megy a letöltés és még 6 órát ír.
-
Tybike81
őstag
válasz Stauffenberg #17341 üzenetére
Miről is írnak akkor lényegében?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #17341 üzenetére
Szerintem nem kezdenek alkatreszeket forrasztgatni a PCB-n, en azt tuti nem szeretnem.
Mashol hol lehet erintkezesi hiba ami boot loop-ot okoz? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz leslien #17337 üzenetére
"LG confirmed that earlier attempts to fix the problem were misdiagnoses which led to the wrong parts being replaced."
Na most lehet csak ez a cikk fogalmaz kicsit félreérthetően, de akkor talán előfordulhat, hogy a bootloop probléma a főpanel cseréje nélkül is javítható lesz?
"LG has identified the source of the problem as a “loose contact between components” and vowed to repair it."
Azért ez eléggé amatőr hiba, ha tényleg csak erről van szó.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz toto0569 #17336 üzenetére
Már egy párszor ki lett itt is tárgyalva, de egyébként a hibaüzenetet sem nehéz értelmezni.
"Current version is not available for user. Can't fing matched cust for NT-code mcc/mnc[21601], subset[FF]"
MCC = Mobile Country Code
MNC = Mobile Network CodeElőbbi az országkód (Magyarország: 216), utóbbi pedig a hálózati operátor kódja (Telenor: 01, Telekom: 30, Vodafone: 70).
Szóval a Telenoros függő készülék MCC/MNC kódja 216-01, Telekomosnak 216-30, Vodafone esetén pedig 216-70. Ezt a ROM-on is szokták jelölni (kivéve a függetlenen, értelemszerűen), nekem például a Telekomos ROM a 216-30 jelöléssel van ellátva.
Nem olyan bonyolult. Ha a felrakott ROM erre panaszkodik, akkor nem a készülékre hivatalosan megjelent ROM-ot futtatunk. Amennyi szürkeimport telefon van a topikban a világ minden részéről, nem csoda, hogy sokaknak feldobja a hibaüzenetet, ha teszem azt lengyel, balti vagy spanyol készülékre mondjuk magyar ROM-ot flashelnek.
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
-
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
Itt is van hibaüzi,LG G3 Telenor.
1 évvel ezelőtti de ugyan ez.Nem tudja a szolgáltató sem a hiba okát. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz WolfLenny #17332 üzenetére
Hivatalosan a jótállás csak a gyári szoftverrel való használatot fedi le. A gyakorlatban viszont aligha kötekednek emiatt, de ezt ugye készpénznek nem szabad venni és függ attól is, hogy milyen lábbal kelt fel a szervizes.
A legjobb az, ha olyan KDZ-t raksz fel, ami a te készülékedre egyébként is kijött, csak esetleg az LG Bridge nem akarja jelezni.
-
WolfLenny
aktív tag
Kicsit elvesztem LGUP-vel, ha hivatalos ROM-ot teszek fel, akkor megszűnik a gari vagy sem?
-
WolfLenny
aktív tag
Van egy Vodás telefon.
LG Bridge-el frissítettem V20b-re. Használtam.
Ugyanazon a gépen most nem látja a telefon. Azt írja csatlakoztatva, de egy idő után azt írja, ohgy "cannot connet to phone"Ötlet?
-
dkovizoli
addikt
Lg up upgrade 20b-ről 20d-re, minden hiba nélkül működik. Remélem az akksi még jobb lesz. Egész jó volt a 20b is nálam.
Tempered glass nálam no name egy magyar oldalról 900 huf. Semmi felválás pontosan is illeszkedik. Lassan két hónapja. Takarja a szenzort, de azzal sem volt gondom. -
Aryon87
félisten
válasz Laraxior #17324 üzenetére
Nem. Sokunknak van uvegfoliaja. Viszont van 1-2 hely ahol elrontjak a felrakasat, mert szerintem nem tudjak hogyan kell helyesen feltenni. (nekem egyik helyen 4et rontottak el, mert nem kozepen nyomtak be, masnap masik helyen elsore felraktak, kozeprol lenyomva, es meg olcsobb is volt)
-
htc07
addikt
válasz roninnn #17323 üzenetére
a 216-30 a telekom kódja, arra pedig nem jött a v10d óta hivatalos frissítés.
LGUP-pal tudod feltolni a legfrissebb kdz-t.
(#17324) Laraxior
Nekem Nillkin PE+ van rajta, a sarkaknál egyre jobban kezd elválni, plusz bal oldalon végig 2-3 mm-re, ott is egyre jobban. Meg amúgy is, erős kék árnyalata van napfényben, úgyhogy nem ajánlom. Egy H+ PRO van úton, majd megírom mik a tapasztalatok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Hi. Olvastam elso hszben hogy uveget is javasolnak a kijelzore. Nincsen problema azzal h hajlitott a kijelzo? nem válik fel konnyebben az uvegfolia, mint a sima egyenes kijelzorol?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
roninnn
csendes tag
Sziasztok, frissítés kapcsán szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy független készülékem van, jelenleg 5.1-es Androiddal (szoftver verzió: V10d-216-30). Nincs vele semmi gondom, de több helyen olvastam, hogy elérhető már a 6.0-as Android is. Ami nem teljesen világos, hogy mért nem érhető el OTA frissítés formájában, illetve mi a véleményetek, érdemes frissíteni? Olvastam üzemidő csökkenésről, stb... Köszi a segítséget, üdv, Ron.
-
70hook
csendes tag
válasz kocsij #17311 üzenetére
Szintén nem jó a v20d, ugyan az a hibaüzenet indításkor mint a v20cnél, "Current version is not available for user." Most direkt csak upgradet nyomtam.
222-es régiókódos a telefon, független (papíron gyárilag, valójában szerintem szolgáltató függetlenítette), vodásként használom.
A hibaüzenet csak indításkor dobja fel, elkattintható, ettől függetlenül működik. -
Aryon87
félisten
-
debcamp
aktív tag
válasz debcamp #17314 üzenetére
Ehhez egyébként, (ha sikerül majd szereznem) tudna ajánlani vki egy normális/megbízható
"izét" (nem jut eszembe a neve)NFC+Qi tekercset amit a hátlapba kell ragasztani? tudom ebay stb..de ezek várósak és nem tudom mennyire megbízhatóak (minőség,szigetelés,hőproblémák,stb?). Vmi hazai elérhetőségű esetleg..(?)[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Van piros DT-900 a Telekomnál
-
kocsij
tag
válasz sz.v.endre #17310 üzenetére
Az király akkor jó lenne tudni hogy ez mitől van. V20b-n nincs ilyen a többin meg elöjön ez érdekes. Már arra is gondoltam hogy a V20b az EUR rom ezek meg szerintem nem, csak annak mondják őket és pont ezért nem jó.
Galaxy S23 Ultra
-
Pőze
aktív tag
válasz kagzer #17297 üzenetére
Minden G4 kijelzője ilyen gyárilag. Ez a kép mondjuk eléggé elő hozza de ez azért nem ilyen vészes. A G3-mon is ugyan ilyen volt. Ha megnézed például az Android Authority tesztjét akkor ott is látszódik a képeken, hogy ilyen.
Engem nem igazán zavar. Szerintem ez a vékony káva miatt van és ezért látszódik a háttér világítás. Ez normál használat mellett nem is észrevehető mert a teljes felsősáv ilyen. Az lenne a baj ha ez foltokban vagy itt ott lenne látható.
[ Szerkesztve ]
-
kocsij
tag
válasz Stauffenberg #17305 üzenetére
Ok. Na majd valamikor felrakom, remélem ennél már nem fog hibát írni mint a 20C-nél. Telekomosok közül valaki feldobhatná hogy jó-e.
Galaxy S23 Ultra
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszi, beraktam a letöltendőkbe.
(#17304) kocsij: Mert amikor OTA-n jön a frissítés, az csak a módosításokat tartalmazza és az előző verzióra épül, ez meg teljesen önálló.
[ Szerkesztve ]
-
petfoto
tag
válasz mivan80 #17272 üzenetére
Az a probléma, hogy lentebb van a qi tekercs, mint a Lumia 920-nál, amihez kitalálták. Emiatt én a töltőnél az alsó tartóról levettem a kis gumiszerű bakot (kb 1-2mm),plusz lereszeltem még belőle 2-3mm-t. Így Spigen Neo Hybrid tokkal is tölt.
Szélességre a tokkal épphogy belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest