-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
aktív tag
Lehet láma kérdés, de a backup and restore menüben elvégzett FR nem egyenlő a gombos reset-tel?
Érdekes módon nem jöttek vissza a letiltott programok.
Ha gombbal csinálok reset-et, akkor "gyalultabb" lenne? -
leslien
nagyúr
nálatok is beragad a Gmail ?nem szinkronizál .. Doze mód csak nem add neki altatót ...20c van fent..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
laszlomijin
tag
Üdv Forúmozók!!!
Vettem egy g4 készüléket és szeretném a segítségeteket kérni rootolás ügyben.
Sokmindent olvasok a neten róla nekem nem tiszta hogy mit hogyan gondolok bootloader nyitásra de valahol azt irják nem kell roothoz.....
Vagy van olyan kdz 20A fájl ami rootolt azt feltenném.
Válaszokat előre is köszönöm.Üdv Laci
-
Bossi
őstag
-
MartOOn
addikt
Valaki használja V20c-vel es QI töltéssel a telót? 2x csinálta már meg, hogy reggel ébredés utan alig akar észhez térni a telefon. Egyszer csak akksi ki-be segitett, ma meg vagy 2 perc kellett mire azt csinalta amit en akartam. Nem nyiltak meg dolgok, nem volt aktiv a vissza es a home gomb csak az alkalmazasvalto de ott meg ugraltak az appok egyszer semmi nem volt ott aztan kb 5 progi csak. Torolni alig birtam oket a memobol. Aztan helyreallt minden. Legalabbis most használom rendesen. MM-en belüli frissitesnel tuti nem fogok mindig resetet csinalni az hetszentseg. Ma este kiprobalom h veuetekes hosszu toltes utan is igy beroskad-e.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Sanya
nagyúr
válasz elmariachi89 #16387 üzenetére
Minek kikapcsolva tölteni?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
neo_xperia
senior tag
válasz elmariachi89 #16389 üzenetére
Nálam kikapcsolva marad. Ha benyomom a power gombot mutatja a töltés állapotát de nem kapcsol be amíg nem akarom.
-
Aryon87
félisten
válasz elmariachi89 #16389 üzenetére
Ja hogy teljesen kikapcsolva akarod tölteni (amúgy miért pont úgy?).
Ez normális dolog, mindenkinek így van. Én sose próbáltam.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
elmariachi89
csendes tag
Igen a kijelző kikapcsol, de maga a telefon bekapcsolva van, ill úgy is marad. Szóval a telo nincs kikapcsolva, csak a kijelző sötétedik el, meg világít a piros led.
-
Aryon87
félisten
válasz elmariachi89 #16387 üzenetére
Kis idore bekapcsolja magat, majd ki. Van olyan opcio, hogy tolteskor ne kapcsoljon ki, de ez gyarilag ki van kapcsolva benne. Varj egy kicsit vele, ki fog kapcsolni a kepernyo
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok,
ma vettem egy új g4-et, eddig nagyon tetszik, viszont amit furcsálok rajta, hogy kikapcsolt állapotban, ha felrakom tölteni akkor bekapcsolja magát a teló, hasonlóan az ifonokhoz. Korábbi leon és g2-m simán töltött kikapcsolva.
Ez hiba, vagy az összes g4 így tölt már?köszi
-
Aryon87
félisten
válasz vwadam #16380 üzenetére
Nalam a NFS NL hibatlanul fut. Asphalt 8-at meg nem probaltam, de sztem azzal se lesz gond.
Szerk: majd otthon kiprobalom, 80pmb frissitopakkot akar leszedni, amit mobilnettel nem fogok lehuzni..
[ Szerkesztve ]
-
vwadam
tag
Üdv,
6.0 óta (V20A,B,C) van egy olyan gondom a telefonnal,hogy akadnak a játékok (pl. RR3,NFS NL) és ez azért egy kicsit idegesítő,hogy a régi Z2 telefonom nem volt ilyen gond pedig gyengébb GPU van bent mint a G4-ben...a rendszer jóval gyorsabb mint Z2őn,de ezekkel az alkalmazásokkal gondok vannak...
5.1.1-en már nem tudom,hogy jobb volt-e mivel amikor megvettem a telefont talán 2-3 napig használtam és feltettem a legújabb 6.0-ás rendszert,factory reset már megvolt..
esetleg valami ötlet,hogy min kellene állítani? (játékoptimalizálót már próbáltam ki és bekapcsolni is,de nem segített) vagy dobjam vissza a legfrissebb 5.1.1 romot? -
kozma1986
tag
Üdv.
Tudna valaki linkelni V20C-t?
Köszönöm! -
Vikooo
addikt
válasz mivan80 #16358 üzenetére
Hello!
Megnezned, hogy sotetben az auto fenyero meddig csokkenti a fenyeroszintet? 4% vagy 0% ?V20a -n nalam neha 4% maskor 0% pedig 0lux a kornyezeti feny minden esetben.
Eleg agressziv is raadasul, indokolatlanul feltolja 40% kornyekere felhomalyban, 18% korul ilyenkor teljesen eleg lenne, ez mar bantoan iPhone algoritmusra hasonlit
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz BigBlackDog #16367 üzenetére
Ez a jó
*# 546368 # * 815 #Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Peter.70
addikt
Egy google fiók van párositva a készülékhez. A szinkronizálhatók között megjelenek:
- Alkalmazásadatok
-Gmail
- Google Play zene
-Naptár
-Névjegyek
-Személyi adatokMásnak is csak ennyi van? Pl hol a keep?
Illetve a gmail nem mindig szinkronizál, mi lehet a baj?
-
Quqesz
nagyúr
válasz BigBlackDog #16367 üzenetére
Driing! Nein. Az a kód lolira volt jó, MM alatt változott!
xabolcsy
Keress rá a nevemre, kb 2 napja raktam be ide.....Peter.70
Nekem ennél sokkal több van, de a legnagyobb része goglis+quickmemo. A gmail szinkronhiba meg mintha vki írta volna, hogy 6.0 hiba....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz kentucky #16357 üzenetére
Kb 1.5-2 honapja csereltettem a barna hatlapot, szo nelkul kicsereltek garisan az LG kozpontban. Az mas kerdes hogy azt mar eladtam es vettem egy feketet.
Mivan80: most mar nalam is hibatla a FR utan.
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
Off: Betévedtem ma a Telenorhoz, durván leesett a G3 ára, majd félárra. Rábeszéltek, vettem egyet a gyereknek 55k volt a dolgozói tarifacsomagomra
Durván jó ár, a másfél éves G2-met adtam el ennyiért pár hete[ Szerkesztve ]
-
andrys83
aktív tag
Genisys Rom 3.6 hamarosan...
[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz BigBlackDog #16363 üzenetére
Oda, h kell belépni? És hol keressem?
-
xabolcsy
aktív tag
Stauffenberg
Eredetileg portugál régiós a telóm, hogy kicserélték az alaplapot. Hogy lehet kideriteni milyet tettek bele?
Mert V20a-EUR-xx van rajta és nem talál újabbat. -
nagyúr
válasz kentucky #16357 üzenetére
Múlt héten beszéltem PartneroGSM-es emberrel, azt mondta kicserélik nekem, elküldik az LGnek. Szóval cserélik még Szóval, aki akar keresni egy kis zsebpénzt, írjon rám!
Bevittem a telefont, megnézte hogy jogosult vagyok e (értsd: nem b!sztam szét a telót), majd töltött nekem egy papírt, hogy szól ha jöhetek érte és azzal át is vehetem, nem kell többet bevinnem a telefont.
Ma hívott, hogy "bocs, kéne a telefon is, azt is vissza kell küldeni az LGnek"Ami azért poénos, mert tegnap eladtam a telefont...
Direkt megkérdeztem, hogy kell-e még
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz WolfLenny #16340 üzenetére
Vodánál nincs újabb rom a v20b-nél, de ez megegyezik a most kiadott független v20c-vel.
Arween
Nézz rá pár nap múlva. Ha akkor sem, akkor vagy várasz, vagy lgup.Üvegfólia
Nekem mióta felrakták nem jött fel,teljesen jó meg vagyok elégedve vele.[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz Aryon87 #16323 üzenetére
Nálam sincs semmi gond a 20c-vel.
Se nem lassul, se nem merül, sehol egy röccenés nagyon szépen teszi a dolgát, pedig csak simán frissítésként került fel a 20a-ra.Ajánlom mindenkinek.
Pőze: Én Nillkint használok, elégedett vagyok vele, nem jött fel sehol.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Keresnék egy olyan embert, akinek gyárilag barna bőr hátlapos LG G4 van. A hihetőség kedvéért régebbi legyen mint 3 hónap, de az ideális a kb 6 hónapos készülék lenne.
Garanciáztatásban kérnék segítséget. Vázlatpontokban: van egy kopott eredeti G4 barna bőr hátlapom, ha segítesz nekem garanciában kicseréltetni, én pénzt adok neked a szívességért cserébe.
Minden más részlet PÜben
-
Laci.M
senior tag
Arra van valami megoldás, hogy ne kérdezze meg mindig, hogy engedélyezem-e az adatok átvitelét amikor rádugom a PC-re MTP módban?
MM v20c-t használok (ha jól emlékszem 5.1 alatt nem kérdezte meg mindig.
Aláírás
-
toto0569
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz WolfLenny #16351 üzenetére
Koki terminal, Telenor bejaratanal levo gsm pultnal rakattam fel (ami jo is, kicsivel elorebb 4et rontottak el), es 3500ft-ba kerult.
-
WolfLenny
aktív tag
Üdv. Urak!
Próbáltam keresővel végig nézni, hogy ki milyen üveg védőt tett rá, de nem igazodtam ki.
Azt is olvastam, hogy vannak hamisítványok. Szóval Nillkin 9H volt nekem a Nexus 5-n. Maximális elégedettséggel.
Ilyet szeretnék erre is majd. Nem olyan ami kékes színt ad, hanem olyan ami szinte "láthatatlan".Egy linket tudnátok adni ami megbízható forrás?
Előre is köszi!WL
-
fornettisuti
veterán
válasz Aryon87 #16348 üzenetére
uvegfoliat mindig a kozepen kell megnyomni pozicionalas utan utolso lepeskent ugy nyomja ki a levegot. a simafoliaval ellentetben.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Pőze
aktív tag
válasz Aryon87 #16348 üzenetére
Fürdőben párásítás után raktam fel és ragasztó szalaggal fixáltam előtte a másik oldalán, hogy biztos közepén legyen. Eddig mindenre így tettem fel és jól működik a módszer. Az az érdekes, hogy ilyen pókhálós minta volt mind a hármon ugyan ott. Pedig mind más fajta volt. Lehet, hogy a hajlított kijelző miatt nem feszül rá?
-
Aryon87
félisten
Szerintem a folua nem jo. Gsm boktban nekem 4et rontottak el, ugyanigy a sarkaknal volt a gond, pedig alaposan meg volt tisztitva. Masnap ugyanott, csak masik pultnal elsore sikerult feltenni, de a srac kozepen nyomta le, es ugy cuppant ra a kijelzore, mig elozoleg az aljatol vagy tetejetol kezdtek feltenni.
-
htc07
addikt
Érdekes, ott nekem is feljött, a balfelső külső saroknál picit, a hangszóró két oldalánál viszont jobban. (+jobb oldalon egy olyan 5 centi hosszú csík, kb. 3 mm vastagon. Amikor feltettem, akkor még rendben volt pár hétig.
De úton van már a nillkin H+ pro, hátha az rendesen felfekszik majd.
-
Pőze
aktív tag
Nem tudjátok mi lehet annak az oka, hogy egy tempered glass se megy fel a telefonra rendesen? bal felső sarokban egyik se tapad oda rendesen. Három fajtát próbáltam és pontosan ugyan az a végeredmény van felrakás után. Tuti, hogy nincs alatta semmi és nem is ujj lenyomat.
-
barky
tag
válasz BigBlackDog #16339 üzenetére
Kösziii szépen a tippet
Igazából semmi extrára nem kell csak egy alap beállítást szeretnék napalra és éjszakára, estére is hogy mindig jó képet csináljak vele...napali és esti fény viszonyban is egyaránt kültéren...
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
leslien
nagyúr
vki írta h a 20c vissza vonták... annyira h a kollégámnak reggel jött ota n... ne kérdezd h melyik régió.. mert már én is 1000 x mondtam neki h a dobozt nézze meg...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
WolfLenny
aktív tag
Lefrissült: V20b-216-70
Vodánál van ennél frissebb valakinek? -
BigBlackDog
veterán
Mihez kell a beállítás ("nem adnál egy jó szerszámot" típusú kérdés)?
Szerintem a legegyszerűbben a következő módon lehetne elmagyarázni.
Lényeg, hogy az ISO minél alacsonyabban legyen. Ha kézből fényképezel, akkor 1/4 másodpercnél hosszabb záridőt ne használj. Legalábbis nálam itt van a határ, ha hosszabbat használok, akkor már nagyon nagy eséllyel bemozdul a kép. Értelemszerűen Nálad lehet, hogy ez rövidebb, esetleg hosszabb.
Ha még mindig sötét az (élő)kép, akkor vagy állványra teszed/letámasztod és emeled a záridőt, vagy emelsz az ISO-n.
Fehéregyensúlyt akkor módosítsd, ha látszik a képen a szüksége, tehát túl meleg, vagy hideg az élőkép. Szerintem ennél több dolog nem nagyon kell, nem "rocket science" ez![ Szerkesztve ]
-
barky
tag
Valaki nem írna le egy fényképezőgép beállítást
Mondjuk egy napalit illetve egy éjszakait.
állítgattam azaz inkább elállítgattam már egy ideje használom a kicsikét de nem tudtam még mindig tökéletesre beállítani az értékeket...
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
DaDa
senior tag
Keress rá a keresővel a NeWisdome szóra és fogsz pár választ kapni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
ezt vagy hasonlót próbált már valaki?
Wireless modul vezeték nélküli töléshez, NFC is - LG G4[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Egy valamit nem értek... Míg Samsung S5öm volt a Play áruházból telepített dolgok hetente frissültek, de mióta a G4et használom nem ad fel frissítést semmire. Nem igaz hogy 3 hete semmi se frissült??
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz WolfLenny #16328 üzenetére
Sokan belefutnak ebbe. Menj arra a részhez ahol az időt állítod be. Na ott az órás panelt told fel, a napok kiválasztása alatt van a többi beállítási lehetőség
Egy kis segítség:Más: 8ó 50perc akkuidő, 3óra 49perc kijelzőidővel. Rengeteg fotózás, kis telefonálás, viber végig aktívan, messeger, facebook, instagram és böngészés. Még 22%-on vagyok, 3/4 része mobilnettel, váltakozó hálózaterősséggel és ugráló netkapcsolattal (3G, 4G - vidék). Hibátlan teljesítmény
[ Szerkesztve ]
-
WolfLenny
aktív tag
Én vagyok a béna, hogy nem találom az ébresztőnél a zene kiválasztást?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Core2duo6600 #16325 üzenetére
Hi
A H818N-t vették többen. Amit figyelni kell, az a b20(800Mhz) sáv megléte, mert anélkül bizonyos helyeken nem lesz 4G(főleg voda használja). Ezen kívül más különbségről nem tudok.Zack
Az érdekes, akkor vmi szivat rendesen MM alatt......pit450
Mielőtt még1szer megkérdezed olvass vissza kb 2 oldalt és pont erről volt szó. Tré most frissítés terén elég tré.....állítólag ők elfogadták és az lg nem adja ki, szted az lg mit mond? Igen...megy a mutogatás.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz pit450 #16324 üzenetére
Meg nem. Csak a telenor, voda es fuggetlenek. Tmobil meg ulni fog rajta. KDZ-vel viszont felteheted. Keresovel megtalalod a linkeket. V20c-re keress ra.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
2 kártyás telot keresek, és többek közt az LG azon belül a G4 érdekelhet !
1.
Mivel itthon ezeket nem forgalmazzák, melyik az a változat ami az összes hazai szolgáltató hálózatán rendesen működik ?
Honnan lehet ezt tudni ?
Vagy honnan érdemes rendelni / megvenni ?2.
Van a valami különbség az 1 kártyás és a 2 kártyás között a sim ek számán kívül ?
(Kamera, hálózati képesség stb .... )Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pit450
aktív tag
Akkor most még egyszer megkérdezném kijött már a 6.0 a t mobilosokra?
-
Aryon87
félisten
Nalam se hibauzenet, se szinkronizalas problema, se fc uzenetek nincsenek. V20c. Tegnap kapott egy gyari resetet, mert volt 1-2 doccenes, meg ereztem hogy valami nem okes. FR ota hibatlan es szaguld.
Akku is egesz jo a reset ellenere is. Arrol nem beszelve hogy 6 oras alvas alatt 1%-ot nem merult, pedig wifi vegig, es reggel mar az ertesitesek is zeneltek, rezegtek.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MartOOn
addikt
Nalam patentul működik a V20c. Szinkronizal, nem dob hibauzeneteket. Sot mar azt a qrva "Mirror link leallt" uzenetet sem dobalja bekapcsolaskor. Azt pedig gyari allapota ota csinalta viszont 2-3 hetente inditom ujra csak, akkor dobta fel 3x aztan rám hagyta. Most mar az sincs. Akksi alakul. Szoval nekem okes a dolog. Fingon sincs a regiokodomrol (manufactured refurbished, serult csomagalas. Uj, sima barna dobozba atcsomagolva. Carphone warehouse, független)
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #16320 üzenetére
Én 88x nyomtam rá, és nem lett jó. Újraindítás, fiók törlés-hozzáadás, mindent próbáltam.
Ahogy feltettem a V10E-t, megoldódott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
válasz Arween #16305 üzenetére
Melyik van most fent? Ha a bridge nem dob fel újat nézd meg ota.... Az fr csak az ucso frissítés után kell, addig nem, viszont mindent töröl a telóról ezért ments le mindent.
Zack
Nekem leszinkronizálta a névjegyeket, bár vmelyiknél nekem is felkiátó jel volt(asszem gmail) és kb 3-4x rá kellett nyomnom és jó lett.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz discrate #16316 üzenetére
Bár ezt erősítse meg más is, de a tanusítványok törlése nem segít?
Leslien
Mert telefonbuzi vagyKocsij
Ezt az oldalt használtam én is régen, de a G4 esetében el van maradva nagyon. A hivatalos jelző meg erős...Mivan80
Két gyerekem van, hidd el ha nem lesz a kamerának hangja akkor sem fogsz tudni róluk sokkal több fotót csinálni. Ahogy meglátja a kezedben vagy elkezd izeg-mozogni, vagy elfordul. Tapasztalat.....[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
kocsij
tag
Egyébként ezek a romok hol találhatóak meg hivatalosn? Mert akár hol nézem csak a V20A van kint hivatalosan. Gondolom ez lenne a hivatalos oldal: [link] viszont itt is csak 20A szerepel a Lengyeleknél.
Galaxy S23 Ultra
-
-
mivan80
aktív tag
válasz bigdigit #16303 üzenetére
Tudom. De jó lenne ennél valami állandóbb megoldás.
Pl. A kicsi most kezdett el kúszni. eddig még se fotózni se videón megörökíteni nem sikerült.
Ma délután megint megindult, én ugrottam a telóért, de eszembe sem jutott, hogy a hangot vegyem le róla, így videónál egyből csipogott a telefon.. Nyilván a gyerkőc azonnal megállt és kúszás helyett engem nézett...Elég idegesítő tud lenni.
Az meg tudom, hogy én hibám, de ha a hangot leveszem, van hogy elfelejtem visszarakni, és így elmulasztok hívásokat...
-
zack
nagyúr
válasz WolfLenny #16306 üzenetére
Bizony ám. V20B-n nem szinkronizálta a névjegyzéket. Minden mást igen, azt viszont nem tudtam életre kelteni. Folyamatosan felkiáltó jel fogadott a nevek mellett, hogy szinkron hiba. Nem tudtam megoldani.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
WolfLenny
aktív tag
Akinek 6.0 van jelentkezik a gmail néha nem szinkronizál hiba? Állítólag 6.0 hiba. Nexusoknál jelentkezett..
-
hard74
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest