- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Istenem de jó lenne, ha a G7-et olyanra csinálnák meg, mint a G4-et, dizájn szempontjából.
-
kentucky
őstag
Azért respect, hogy megoldották a bootloader visszazárást, még ennyi idő után is.
-
kentucky
őstag
Kis érdekesség, nem tudom volt-e már: http://forum.xda-developers.com/g4/general/h815-relock-bootloader-t3506634
-
kentucky
őstag
válasz gipsztigris #30135 üzenetére
Jaja, ezt a szöveget nyomták itt januárban is. Aztán amikor az embernek akkor megy tönkre a telefonja, mikor a fél országot átutazná vonattal, és kuncsorogni kell egy telefonhívásért az kellemetlen tud lenni. Hozzájön még egy a kellemetlenségekhez, hogy előtte kétszer volt szervizben, két üvegfólia kuka, plusz a rengeteg elvesztegetett idő.
-
kentucky
őstag
Emlékeztek még a török csávóra aki állandóan posztolt a relockolásról videót? [link]
Csak érdekességként rakom ide, senkinek nem ajánlom a módszer kipróbálását, főleg, hogy az IMEI szám megváltoztatása nem legális.
-
kentucky
őstag
válasz Stauffenberg #28821 üzenetére
Nekem mégsem engedtek G5-öt sem S7-et semmit, ráfizetni sem lehetett (Telekom). Mindegy, ma reggel jött meg az S6 Edge.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Sajnos el kell köszönnöm a G4 topiktól, mert a cserutalványos ügy vége egy Samsung Galaxy S6 Edge lett, amit holnap hoz a futár. Nagyon szerettem a telefont de az, hogy háromszor is szervizelni kellett, keserű szájízt hagyott maga után. Mindenkinek bootloop mentes telefont kívánok
UI: Akinek kell egy arany hátlap, NFC matrica nélkül annak ingyen elküldöm, nekem már nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
kentucky
őstag
-
kentucky
őstag
Csereutalványos történet:
- vagy Galaxy S6 Edge
- vagy iPhone 6
- vagy Sony Xperia Z5
- vagy G4Szerintem maradok G4-nél, S6 Edgen gondolkozom még.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz gipsztigris #28393 üzenetére
Nekem is hardveraprós Nuglas volt novembertől, egészen idáig, csak sajna szerviz miatt ugrott ez is :/ Már 6 ezret dobtam ki az ablakon üvegfóliára.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz s3nsitivity #28298 üzenetére
Ha nagyon ge*ik akarnak lenni, akkor elvileg IMEI szám alapján megtudják nézni az LG adatbázisában, hogy kinyitotta vagy nem, meg asszem írja is a bootoláskor bal felső sarokban.
[ Szerkesztve ]
-
-
kentucky
őstag
Újabb fejezet csereutalvány ügyében: fel kell küldenem a a tartozékokat, és küldik az utalványt. Már csak az kérdéses mire fogják cserélni, mert G4-et az üzeletekben nem lehet kapni, de S7-et is csak online (bár ott csak VR párosítással láttam).
-
kentucky
őstag
válasz gipsztigris #28134 üzenetére
Most is kiderült, hogy ők már másnap megnézték a beadott telefonomat, már nem rajtuk múlik a csereutalvány. Nagy UP nekik
-
kentucky
őstag
válasz #86973952 #28127 üzenetére
Felhívtam őket, előtte telefonon még nem beszéltem velük. Még soha nem találkoztam ilyen ügyfélszolgálattal: udvarias, barátságos és rendkívül segítőkész volt az operátor akivel beszéltem. Még soha nem találkoztam ilyen rendes ügyfélszolgálattal.
Más: csereutalványos lesz a készülék.
-
kentucky
őstag
Múlt hét kedd óta bent van a telefonom a szervizben (LG márkaszerviz), szerintetek felhívjam őket?
-
kentucky
őstag
Na ma sem hívtak, úgyhogy már szinte biztos, hogy csereutalvány lesz. Még életemben nem voltam olyan ideges, mint most, hogy amikor a legeslegjobban kellene egy megbízható, jól működő telefon, ráadásul még ha cserés is lesz, akkor is még ott, van, hogy vajon visszaadja-e az eredeti vételárat az eladó, aki részletre vette (nagyon megbízható, de azért bennem van a félsz). Bocsi mindenkinek, hogy itt kisírtam magam, de egyszerűen már nem bírtam.
Kis érdekesség: ahogy most olvasgatta a javítási jegyzőkönyveket, megláttam, hogy amikor másodszorra vittem be a telefont az LG-hez, akkor a Telemax-hoz továbbküldték, és ők javították meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
kentucky
őstag
válasz kmóricka #28001 üzenetére
Az eladó nagyon korrekt, már beszéltem vele. Csak azért kérdezősködök hátha valaki járt már így. 1 év részlet van még a telefonon. Számla, minden meg van hozzá, és tényleg teljesen megbízható az eladó, és már beszéltem vele. Az egész hercehurcából egy logout bejegyzés is lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz szaszaboy0 #27996 üzenetére
Csak érted, most nekem az rengeteg meló lenne:
1. eredeti tulaj visszakapja a pénzt (amit addig befizetett)
2. nekem visszafizeti a vételárat az eredeti tulaj
3. kereshet valahol telefont magamnak -
kentucky
őstag
válasz szaszaboy0 #27992 üzenetére
Nekem már csak az kérdéses, hogy mi van akkor, ha az eredeti tulaj akitől vettem részletre hozta ki a telekomtól.
-
-
kentucky
őstag
Most olyan infót találtam, hogy ha csereutalványt kapok, akkor az utolsó akciós kisker áron vásárolhatok újat. Na most ha ez igaz, akkor számomra ez az évszázad kiba**ása lenne.
-
kentucky
őstag
Úgy volt, hogy az ügyfélszolgálatos nézte a telefont, megnézte a garijegyet, látta, hogy már kétszer javították, utána elment, kb. két perc után visszajött és akkor mondta, hogy ez több, mint valószínű csereutalványos lesz.
Edit: az LG márkaszervizben, aki átvette a telefont. Én hülye meg próbáltam azt sugallni, hogy nekem nem lenne jó ha csereutalványos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Gondolom nem részletre vette, mert van egy 200.000 Ft-os Telekomos számlám tőle, és elvileg a csereutalványt szerintem én is beválthatom, mivel adásvétel történt, a tulajdonjog rám szállt, és a garanciajegyet is én érvényesítettem. Egyébként már nem sok esélyt látok csereszelvényre (ezért nem is szeretném magam beleélni),mert harmadik napja már, hogy beadtam a telefont és nem kerestek, ezek szerint javítani fogják a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Ha eddig nem hívtak a szervizből, akkor ma már valószínűleg nem fognak keresni igaz? :/
-
kentucky
őstag
válasz Stauffenberg #27956 üzenetére
Várjuk a posztot!
Egyébként valóban ilyen force closeoknak köze sincs a bootloophoz.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Még mindig nem hívtak a készülékkel kapcsolatban Félek, hogy nem csereutalvány lesz belőle.
Stauffenberg: Az a baj, hogy januárban, amikor kezdődött kirajzolódni a probléma, akkor is így viccesen el lett bagatellizálva, most meg sorra döglenek be a készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Bootloop új készülékeknél már nem fordulhat elő elvileg.
-
kentucky
őstag
Megkérdeztem online felületen és ezt válaszolták: "A csereutalványt személyesen Telekom üzletben használhatod fel, típus azonos telefonra első sorban, ennek hiányában az üzletben döntenek sa további lehetőségekről". Nem tudom, hogy üzletekben egyáltalán lehet-e még kapni G4-et.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz kmóricka #27787 üzenetére
Fogalmam sincs, mert én pl. hardverapróról vettem, Telekomos számla nálam van, garanciajegyet én használtam. Szerintem ugyan úgy fizeted tovább a részletet. Remélem csereutalvánnyal lehet másik telefont is választani majd. Ha igen kérdés nélkül megyek az S7-ért.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Na bevittem a telefont, valószínűleg csereutalványt kapok, amit a Telekomnál kell beváltanom. Ez azt jelenti, hogy arról a telefon árát vásárolhatom le más telefonra, vagy egy ugyan olyan készüléket kell vennem a Telekomnál? Nagyon örülök neki egyébként, Nuglas üvegfóliám mehet a kukába. Egyébként amikor voltam a szervizben, még egy nő vitte be a telefonját ez miatt (annyit hallottam csak, hogy kikapcsolt neki váratlanul és azóta nem kapcsol be teljesen). Az ügyfélszolgálatos srác is mondta, hogy a bootloop típushiba.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Van olyan lehetőség, hogy az LG szerviz elpostázza nekem a telefonom? Holnap megyek fel utoljára Pestre, beviszem a telefont, de utána nem tudok feljutni egy jó darabig.
-
kentucky
őstag
válasz vigyori78 #27390 üzenetére
Már többször ki lett tárgyalma, hogy a vas hibás, az egyik áramkör forrasztása nem volt megfelelő, és bár csak mikronokkal, de megszakadt az összeköttetés valahol, és ez okozta a hibát.
(#27384) Quqesz Hát, volt egy Nokia 5310-em, egy ZTE Bladem, egy i9300-am (amit most is használok), van a családban egy HTC Desire C, és egy G2 Mini (több mint két évesek), egy iPad 2, és egy Nexus 7, és mindegyik legalább 2 évig használtam (vagy használom). Nekem ne mondja senki, hogy az elfogadható, hogy egyik pillanatról a másikra cserben hagy a telefon, semmi előjel nélkül, és még én kérjek bocsánatot, hogy tönkrement. Pár hónapja is leállították a népet, hogy mit rinyálunk, aztán tessék.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Jumbozorz #27292 üzenetére
Csak annyi idővel hosszabbítják meg a garanciát, amennyi időt bent töltött a szervizben.
Elvileg a Novembertől gyártott alaplapok Rev. 1.1-esek, és itt már javították azt az anyaghibát ami ezt a tömeges meghibásodást okozta.
És még egyszer: mindenki számítson rá, hogy bármikor bekrepálhat a telefonja (Rev 1.0-ások), képeket szinkronizáljátok minden nap. Bennem is ott volt a félsz, de akkor is nagyon rosszul érintett, hogy talán a legrosszabbkor hagyott cserben.
-
kentucky
őstag
válasz morneo.it #27242 üzenetére
Van egy kis különbség a kettő között. A Bootloop-gate emlékeim szerint idén, év elején kezdődött és ezt nem lehet megelőzni, addig nem cseréli az LG a telefont vagy a lapot amíg nem romlik el. Azért számítottam rá, mert rev 1.0-ás volt a telefonom. Persze anno amikor egyre több telefon kezdett el defektes lenni, be lettem oltva, hogy mit pánikolok nem lesz nagy gáz belőle, erre tessék.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz szaszaboy0 #27240 üzenetére
Én is számítottam rá, képeket szerencsére szinkronizálta Google Fotókra, de akkor is rosszul érinti az embert. Érdemes megnézni redditen a bootloopos posztot, napi 2-3 új készülékkel bővül, és ezek csak azok akik beírnak oda. És a vicc az egészben, hogy a testvérem G2 minije meg anyám Desire C telefonjának még semmi baja nem volt (közép és alsó kategória), ellenben a zászlóssal Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
2015. júliusi a telefon, de alaplapcsere volt novemberben, így egy független magyar régiós szeptemberi alaplapot kapott.
Szerintem ne a felhasználó legyen a hibás, hogy vesz egy csúcstelefont, hogy aztán bekrepáljon amikor legjobban szüksége van rá. Nem hiszem, hogy az ebayes fejkendők böngészése akkora melegedést produkált a telefon, hogy a nyákon megolvadt az áramkör. Egyszerűen vicc az egész.
-
kentucky
őstag
RIP LG G4 Ma bootloop hibás lett az én telefonom is, soha jobbkor, a vonatállomáson, és egy nénitől kértem telefont, hogy egyáltalán a szüleim tudjanak róla, hogy hazamegyek és ne kelljen 5 km-t hazagyalogolnom. Úgy elöntötte a vér az agyamat, hogy legszívesebben nekivágtam volna a vonat oldalához. Először befagyott aztán újraindult, és utána be sem tudtam kapcsolni, aztán egyszer mégiscsak sikerült, de utána megint befagyott és innentől kész, vége ennyi volt, vizsgaidőszak kellős közepén még szórakozhatok a szervizzel. Köszönöm szépen LG, ez volt az utolsó telefon amit tőletek vettem
-
kentucky
őstag
Nem tudjátok, mitől lehet az, hogy a G4 kijelzője nem kapcsol ki, ha jön egy értesítés, csak elhalványodik a kijelző?
-
kentucky
őstag
válasz sszemtelen #23844 üzenetére
HW hiba nem SW.
-
kentucky
őstag
válasz WinstonWolf #21183 üzenetére
Ez a technológia hátránya, ezzel jár.
-
kentucky
őstag
Megjött a QI matricám sikerült felrakni, de a kontaktnál alá kellett polcolni egy picit. Most már minden szuper és veszi is a töltést, viszont a hátlapot érezhetően jobban feszíti.
-
kentucky
őstag
Galaxy S3-nál mikrofon repedéssel nem is foglalkoztak vele garanciában, mondván, hogy "járulékos veszteség".
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Szerintetek Android N-nel mi is megkapjuk az új LG UX felületet?
-
kentucky
őstag
Szerintem nyugodtan lehet venni még G4-et, az LG G5 egy az egyben csalódás.
-
kentucky
őstag
Rém gagyi ez az intro videó (G5 livestream).
Na úgynézem a G6-ra kell csak cserélni majd
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz ToMmY_hun #18621 üzenetére
Nem javítják sajnos, nekem le volt pattanva egy darab fentről (100% hogy nem utottem sehova), de kijelzot csereltek igy szerencsere megoldodott a problema. Esetleg probald meg es ha azt mondjak azt, meg mindd hogy nem erzekeli az erinteseket rendesen hatha cserelnek kijelzot.
Nillkin tokokról annyit, hogy a Sparkle tokom egy hét használat után megrepedt a sarkánál.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz diegho #18547 üzenetére
Nekem Nillking 9H üvegfólia volt két hónapig kb., de rosszul raktam fel és a széleken levegős maradt. November óta Nuglas üvegfóliát használok, és nagyon elégedett vagyok vele, ezt is bátran ajánlom.
porterocka: Én is szemezek vele, lehet, hogy rendelek jövő héten aquaból.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Roland861010 #18468 üzenetére
Ne vegyél mattot, nekem volt, borzaszto. Leveszica fenyerot es zajos lesz a kepernyo tole.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest