Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakedaHU
újonc
válasz
zsamiatt #1049 üzenetére
Nem vészes a melegedése egyáltalán.
Tény, hogy használatnál melegszik mint minden telefon, de közel sem annyira vészes a dolog mint ahogyan a rémhírek terjedtek.
Azért még vannak gyerek betegségei a készülék szoftverének, de bízom benne, hogy ezek hamarosan javításra kerülnek.
-
jose999
senior tag
Miért van az, most már harmadik napja,hogy este kikapcsolom a Wifit, reggelre meg be van kapcsolva?!
-
jeni
félisten
-
adamsauvage
aktív tag
Másfél napos használat után megosztanám veletek a tapasztalataim,
kezdjük a negatív dolgokkal hogy mikor befejezed az olvasást boldogan távozz.
Az első és egyben legnagyobb problémám az üzemidővel van, (androidról jövök, 2 éves Xperia Z)
ahhoz képest szerintem sokkal rosszabb, remélem majd valamilyen update helyreteszi ezt kis problémát,
másik ami nekem szembetűnő és nem feltétlen jó dolog, ez a rengeteg animáció szerintem lassúvá teszi a telefon működését a mindennapokban, lehet, hogy ezt csak azért látom így mert az android pörgős "pattogásához" vagyok szokva de akkor is zavaró, továbbá általánosságok, hogy 1-2 app-ot még keresgélnem kell mert elsőre nem igazán találtam meg a store-ban, hosszabb periódusú kijelzőhasználat mellett melegszik, nem langyosodik, melegszik, és most akkor pozitívumok, külső: csúcs, kamera gyönyörű 4K-s felvételek isteniek visszanéztem TV-n és csodálatosak, slow motion jó de csak unaloműzőnek fogom néha használni, tetszik hogy ennyire hangos a készülék,az iris szkenner király bár a metrón ma egy középkorú hölgy ma rám szólt, hogy tönkrement a telefonom mert pirosan világít, nem tehetek róla kinevettem szegényt, a dokkoló amit adnak hozzá (telekom) nagyon hasznos cucc, még majd akkora rá kell jönnöm, hogy magát a teló képét hogy dobja át a tv-re ne pedig az legyen hogy egy touchpad a telefon,
összegzésképpen: nem flagship, de nagyon jó úton halad, ha pár apró dolgon változtat a microsoft, software és hardware tekintetében szerintem egy nagyon ütős telefont tudnak lerakni az asztalra, félreértés ne essék nem gyalázom szerintem nagyon is jó telefon a 950 de lehetne még rajta csiszolni.
Többen írtátok a recsegés a hátlappal, ilyet én nem tapasztaltam, szerintem lehet hogy gyári hibásat fogtatok ki.Nem vagyok újságíró az elírásokat nézzétek el nekem.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1293 üzenetére
Illetve ki tudja milyen "bőr" van rajta... valamivel bekenték valószínűleg és csók, le kellene azt is tesztelni.
-
Tibi09
tag
Volt már szó mozo hátlapokról többször, valaki említette, hogy nem volt szállítása költsége, most azért elég vastagon fog a toll északon.
Ha jól kattintgattam végig, akkor 12 euró csak a szállítás és a vége 60 euró felett kicsivel (barna bőr hátlap).Azért ez már sok(k). Szállítási költség nélkül is meredek, azzal megbarátkoztam és meggyőztem magam, de ez így már nem okés.
Valaki esetleg tud alternatívát ajánlani?
-
Reinhardt
őstag
Megjött az ingyen dock is, érdekes, ennyi pénzt biztos megért. Egy kártyaolvasót tehettek volna meg rá. Amúgy tényleg meglepően nehéz, minőségi cuccnak tűnik.
-
pzstm
titán
válasz
Mr Bond 007 #1287 üzenetére
valami lefutott éjjel...build frissítés sem töröl ikont asztalról, Microsoft pedig nem töröl programot a gépedről...
-
Mr Bond 007
őstag
-
Na közben teszteltem a 950XL-el az autós kihangosítást is, és simán működik. Ford SYNC-el megtalálta a bluetooth kapcsolatot, telefonkönyvet is hibátlanul engedte átjátszani (ebben egyből jobb mint a Note3 volt), és a beszélgetés hangminősége is kiváló.
-
m4x
újonc
válasz
jose999 #1279 üzenetére
2: Csak a számítógépről kábeles kapcsolaton át feltöltött mp3 fájlokat látja.
http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/settings-and-personalization/add-ringtones-to-my-phone -
jose999
senior tag
Lenne 2 kérdésem:
1: Hogyan tudnám a PC-n levő EDGE-t szinkronizálni a telefonon levővel? A kedvencek közül csak egy párat szinkronizál
ez így 0
2: Saját csengőhangot szeretnék használni. Be is raktam a Csengőhangok mappába az mp3 fájlt, mégsem tudom kiválasztani, csak a gyáriakat...
A segítséget megköszönöm!
-
hroberto
veterán
Aki esetleg 930-ról váltott azoktól kérdezem, hogy ahhoz képest milyen a 950 üzemideje?
-
válasz
ForRedGlory #1276 üzenetére
Én most próbálgattam, és mindet megtalálja, csak pontosan úgy kell beírni, ahogy a kontaktnál van (+36, 0036 0630 stb)
Ellenben anno androidon is szívtam ezzel nem keveset -
ForRedGlory
félisten
Másnál is van olyan, hogy hiába van benne a kontakt listámban a név, a tárcsázóban egyszerűen nem jön elő, ha elkezdem írni a számot? Be kell teljesen írni, de akkor sem jelzi, hogy b+ ez egy kontakt szám. Miután rámegyek a hívásra, akkor egyből bedobja, hogy kit hívok. Ennek így sok értelme van
Gondolom ez is bug a Win10-ben.
-
Látom újabb urban legend van születőben
-
Ryoo
senior tag
válasz
Reinhardt #1268 üzenetére
Ez elég érdekes, 2 dolog lehet szerintem.
Az 1-ik, hogy kezd meghalni a micros SD kártya, és emiatt veszti el az adatot.
A 2-ik, hogy a Win10 tényleg törli, ahogy a nem eredeti játékokat, szoftvereket a számítógépről, bár erre elég kicsi az esély, mert honnan tudná, hogy azt nem én rippeltem le.De igazából lehet, hogy egyik se, és azt se tudom melyik a jobb
Azért, ha tudod próbáld ki egy másik SD kártyával, ha van talonba.
-
Pacee87
aktív tag
Na, ez sem hátrány, hogy van: hívásidőtartam kijelzés
-
kakuk100
őstag
Meg tudná nézni valaki, hogy hol gyártották a telefonját?
Köszike! -
Screenshotot mivel tudok készíteni 950XL-en?
-
-
pzstm
titán
válasz
Mr Bond 007 #1249 üzenetére
És akkor az lesz a hivatalos topikja 950/950XL-nek?
-
Mr Bond 007
őstag
Ha valaki prohardverről járna és nem vette még észre.
-
Ryoo
senior tag
-
Reinhardt
őstag
Tegnap felmásoltam egy csomó zenét az msd kártyára, ma hallgatnám őket, de nagyrészt eltűntek. Van hogy egész mappával, van hogy csak a tartalom, de van olyan is ami ott van. Nem értem. Ugyanez a kártyám volt S4-ben. Ott hibátlanul működött.
-
jose999
senior tag
Ha lezárom a képernyőt, megjelenik ugye az óra/dátum. Ez mikor tűnik el? Ahogy látom,nem igazán akar ☺ Van erre valami beállítás? Köszönöm előre is a segítséget!
-
thxer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1241 üzenetére
Akkor nem tudom
Lehet várni kell valamennyit.
-
thxer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1241 üzenetére
Indítsd újra.
-
ForRedGlory
félisten
Hogy kell felvarázsolni? Azon kívül van teendő, hogy insider appban beállítottam, hogy résztvevő leszek és fast módra pakoltam? Csak mert nekem frissítést nem hoz, hiába keresek rá az update menüben.
(#1242) thxer: Magától is újraindult beállítás után. Vagy nem elég, ha magától, indul újra? Már 3x újra lett indítva.
-
rambolo
tag
Sajnos nem tudtam becsatolni a képernyő mentést videó problémáról.
-
thxer
aktív tag
Insiderben elérhető a 10586.29
-
varesz11
tag
válasz
Plazmacucci #1233 üzenetére
Reménykedtem, hogy nem ilyesmi választ kapok..
Valami 3rd party böngésző sincs, amibe lehet importálni Chrome könyvjelzőket? -
-
varesz11
tag
Üdv!
Egy gyors kérdés a tulajokhoz:
Van valami lehetőség a Chrome-al való szinkronizációra?Nagyon sok mindenem van Chrome-ba, gépen nem is szívesen válnék meg tőle (tudom eszi a RAM-ot meg minden, de összességében ez a legoptimálisabb nekem), de váltanék egy Lumia 950-re és szeretném, ha a könyvjelzőim (esetleg jelszavaim) megmaradnának.
A legoptimálisabb nyilván egy olyan megoldás lenne, ami automatikusan sync-eli a kettőt, de ha időnként nekem kell átdobni a telefonra a dolgokat, az se nagy vész.
Előre is köszönöm a választ!
-
cokemont
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogyan tudok rendelni MOZO tokot?
e-fizetésnél átirányít egy másik oldalra, ahol valami hibát ir finn nyelven.
Kössz
-
Pacee87
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1216 üzenetére
Csak egy kérdés: biztonsági mentést nem raktatok fel előző készülékről? Beállításokra és programokra gondolok! Csak mert mindenhol azt olvasni, hogy ez okozhat ilyen tüneteket! Nálam pl. nem jelentkezett ilyesmi eddig.
-
Azt hogyan kell beállítani, hogy egy akármilyen bepötyögött szám elé ne rakjon automatikusan +0049-et ? (most épp német régióra van állítva)
-
klz80
tag
Nálam se indult újra, app-crash se volt. Én amikor megvettem 1 hete, akkor éreztem azt hogy nem fogott meg, de azóta nyomkodom elég szorgalmasan, fotózom is vele, és azt kell mondjam, sok esetben jobb, mint a Lumia 1020-am. Egy kézzel is jól kezelhető, nekem az Edge is nagyon gyorsan tölt be minden oldalt, igaz 90%-bna Wi-Fi-t használok (otthon és iroda). Recsegni se recseg, csak ha nagyon nyomogatom a hátlapot, de azt meg minek nyomogatnám, ugye. Én összességében elégedett vagyok vele, van még 9 napom visszaküldeni, mert on-line rendeltem, de szerintem megmarad.
rambolo: Gyorsan felvettem egy videót, nálam is megvan vizszintesen a csik. Gépre most nem tudom letölteni, ott is jelentkezik?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
applause #1215 üzenetére
Ne csodálkozz rajta. Nekem is van ilyen es az interneten is olvasni. Mondjuk úgy, hogy a Win10 kezdetleges rajta.
Próbálom megszeretni, de csütörtök óta nem megy. Nem tudom elégedetten használni a telefont a hülyéségei miatt.
Ezt kifejezetten sajnálom, mert emiatt valószínűleg elállok a szerződéstől. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen amatőr dolgok előforduljanak benne.
-
applause
aktív tag
Már másodszor csinált olyat a telefon, hogy minden figyelmeztetés, jelzés nélkül újraindult. Másnál volt-e ilyen, mi okozhatja?
-
rambolo
tag
Sziasztok!
Másnak van olyan bug-ja a kamera programmal, hogy a 3830X2160 felbontásban készített videó képében visszajátszás során egy osztás van a visszajátszott videón, ahol az egyik részen olyan mintha valami szűrő lenne. Más felbontásnál nem jelentkezik a hiba.
Ellenőrízze le akinek 950 van.
Köszi -
Reinhardt
őstag
válasz
gretzky77 #1119 üzenetére
Senkinek nem volt a környezetemben kártya olvasója, de eszembe jutott az eepc-m. Azt se kapcsoltam már pár éve. Kb 1 óra frissítgetés után már használni is tudtam.
Az msd kártya exFAT-ra volt formatálva, szóval újraformatáltam NTFS-re, és most jó, látja, használja. Köszi. -
BobTail
őstag
-
m4x
újonc
válasz
#23920384 #1197 üzenetére
Dec. 1-e óta használok T-s 950-et, eddigi negatívumok: levelezés beállításakor magyar billentyűzet kiosztással @ helyett valamilyen szöveget visz be. Ha szóközön oldalra csúsztatással átváltok angolra, akkor jó. A kameragombbal szemben (ahol a hátlap a leszedéshez meg van könnyítve) néha nyöszörög a műanyag ha nagyon nyomom. A többi dolog nekem bejött. A szerkezet könnyű és masszív, Windows Hello elég gyors és megbízható (sötétben is), használattól függően 1-2 napot bír egy töltéssel. A Win10 egész intelligensnek tűnik a többi rendszerhez képest, de bele kell tanulni. A beépített hívásrögzítés remek ötlet volt, és jó a kamera.
-
Képernyő felébresztésére akkor nincs még más mód, csak az oldalsó gomb?
-
Reinhardt
őstag
Nem ismerem még a rendszert, ha kiteszek egy könyvjelzőt a főoldalra és kicsinek állítom be, akkor azt személyre lehet szabni? Hogy látszódjon, hogy mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest