- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiens
tag
Mégis hol találom a dupla-koppos feloldást?
A cikk ezt írja, a telefonban viszont nem találom az Érintés menüpont alatt.
-
Amiens
tag
válasz
Plazmacucci #1394 üzenetére
Hajjaj...
De még mennyi...
-
Amiens
tag
válasz
Pacee87 #1384 üzenetére
Elmesélhetem.
Wifi bekapcs, pörög a letöltés, áruházban frissítek épp.
Leáll a letöltés, Wifit kilövöm, majd újra be.
Megint van fogadott adat, és egy 10 másodpercre rá megint leáll. Azt írja ki, hogy "Nincs i. kapcsolat".
És ezt csinálta tegnap is, hiába a sok hard reset, a töménytelen soft reset mellett. Semmi.Párom 535-ösével ugyanúgy csatlakozik ugyanarra a Wifi hálózatra, és Neki az ég világon semmi baja vele.
Nah, mos meg magától indult újra. Épp végig is néztem, ahogy magától kikapcsol majd újra be.
Manuálisra van állítva a működtetése...
-
Amiens
tag
Komolyan, senki más 950-ös tulajnak nincs baja a Wifi működésével?
-
Amiens
tag
válasz
ForRedGlory #1373 üzenetére
Melyik-melyik-melyik?
Up.: én most rakom rá a XxX.29-et.
-
Amiens
tag
"Az eszközt biztonsági okokból zároltuk. Csatlakoztassa hálózati áramforrásra legalább két óra hosszat, majd indítsa újra."
Ez mégis mi a franc akar lenni?
-
Amiens
tag
Egyszerűen nem tudok belépni a Windows Hello-val ma reggel..., és a PIN kódomat sem fogadja el!
Borzalmasan indul ez a nap... -
Amiens
tag
Nah végre kibontottam, csilli-villi, szép ezzel a fehér hátlappal.
Felrakta töltőre, bekapcsoltam, frissítések.
Le kellett tennem az asztalra, mert annyira átforrósodott a készülék, hogy nem bírtam a kezemben tartani; úgy, hogy egy tok (egyszerű, 1500 Ft-os) is van rajta.
A wifi néha szétkapcsolt, de most már teszi a dolgát és nekiállt letölteni az alkalmazások frissítéseit.Egyelőre ennyit.
-
Amiens
tag
Ez valós, létező megoldás így?
-
Amiens
tag
Csütörtökön délután én is magamévá tehetek egy L950-est T-től, de addig beszerzek mindent hozzá. Milyen fóliát, tokot ajánlotok a készülékhez?
Fóliák között 4 félét találtam az itthoni piacon: anti shock, matt(e), tempered glass (ugye üveg), meg egy ultra clear nevezetűt.
Mióta okos-telefonom van Nillkin tokokkal ruháztam fel őket, de ez a Mozo-s irány is nagyon kecsegtető.
De érdekel a Ti véleményetek is.
-
Amiens
tag
Érdekes, hogy a T honlapján fehér színben már átvehető (598 helyen
), avagy 1-2 munkapanon belül kiszállítják. Ámbár feketében még mindig "csak" előrendelhető.
Kedvencem pedig az volt, mikor az első hétben még Droid rendszerrel volt hirdetve...
-
Amiens
tag
Akkor meg se merjem kérdezni, hogy mikorra várható a teszt/stream?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest