Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1520-nak kicsivel kisebb a szenzora (1/2,5") és kevésbé fényes az optikája (f2.4). Összességében ezekkel a paraméterekkel a 950/950 XL-nek van hardverileg a legjobb kamerája az aktuális csúcsmodellek között - szoftveresen meg majd meglátjuk, ha kész lesz

-
Oké, tehát nem értek semmit jól
Nem baj az, holtáig tanul az ember. Gondolom az új optika is több fényt ereszt be. Nekem a 1520 képminősége is tökre megfelelt, de ez a 950 egészen fantasztikusnak ígérkezik.
Droid fronton is olyat választottam ami elég jól fényképez, nálam sokat számít, és szeretnék visszatérni Windowsra. -
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1/2.4" a szenzor mérete, az optika f/1.9-es fényerejű.
-
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem akartam én semmit sem bizonyítani, inkább összezavarni akit lehet

-
Gusztáv
addikt
Cyberport.de-re is felkerültek az árak:
950 - 599€
950XL - 699€
Continuum dock - 109€Ha jól értem 2015.12.10 után lesz elérhető
-
-
junior11
veterán
Csupán érdekességként az árak miatt, Szlovákiában egyes boltokban előrendelhető a 2 telefon, 950 ára 599 €, 950XL 699 €. Novemberre várhatóak raktárra.
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Mikor szoktak jellemzően megjelenni a szolgáltatók kínálatában az új készülékek? Főleg az árazás miatt érdekelne.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De elobb vidd vissza a kazettakat.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FozzieBear
üzenetére
Na mit gondolsz?
A pen szerintem majd a Surface Phone-hoz fog járni, legalábbis ha lesz ilyen telefon akkor ez lenne a logikus lépés. Azért egy ilyen volumenű dolgot bemutattak volna. Meg valószínűleg a Smart Covert is, ha már hátlapokat mutattak. -
Воланд
titán
válasz
FozzieBear
üzenetére
nem kacsa. a pent elkaszaltak azert, mert a keszulekek nem a surface csaladba tartoznak es az sem tamogatja meg nagyon. a smart covert szinten kaszaltak, de annak az okat nem tudom.
-
FozzieBear
csendes tag
És mi a helyzet a Surface Pen támogatással és a SmartCoverrel? Arról szóltak a pletykák, hogy az is lesz, de a bemutatón egy szó se esett egyikről sem. Kacsa volt az egész?
-
junior11
veterán
Egy kis infó a 950XL kamerájáról: [link]
-
Gusztáv
addikt
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Milyen amatőrök? Amúgy meg az hogy.nézne már ki, hogy egy Microsoftos ember írja a mobilarénás.tesztet? 😃
-
-
BobTail
őstag
Ja, hogy te így gondoltad mint Surface Phone... azt hittem Inteles processzoros teljes Windowsos telefonra gondolsz. Mindennek megvan a miértje, én abszolút nem érzem visszalépést semmiben pl. 930 után, sőt.
Először is, a cserélhető hátlap: szerintem a telefon életében egy átlagfelhasználó max 2-szer fogja levenni a hátlapot (SIM és később memóriakártya behelyezésekor), és egy unibodys telefonon elég hülyén nézne ki, ha az egyik oldala végig kis fiókokból állni (SIM1 SIM2 memóriakártya...) + a hátlap úgy lett kialakítva, mint ahogy a legutóbbi összes Lumia készüléknél, azaz ha nem veszem le, senki meg nem mondaná, hogy unibody vagy sem. Arról nem is beszélve, hogy csóri 930-amon bizony látszik, hogy kb. másfél éves, és egy cserélhető hátlapos telefonon azért könnyebb lecserélni egy megviselt készülékházat. Szóval én inkább előnynek mondanám, mintsem hátránynak (és akkor ott vannak még ezek a hátlapok is...)
A szoftveres gombokat egy kicsit én is sajnálom, de ezen az OLED kijelzőn olyan, mintha rendes gombokat nyomogatnék + a navigációs sávos duplakoppos lezárás tökjó. Amúgy, Surface Pro 4-en már nincs Windows gomb...
A Windows Helo / írisz-szkenner nem arra van elsősorban, hogy feloldjuk a telefont, hanem a céges levelezés miatt beállított 6 számjegyű zárt fel tudom oldani annyival, hogy ránézek a telefonra - ez azért valljuk be, sokkal kényelmesebb, és gyorsabb + a későbbiekben (nem Beta állapotában) gondolom majd olyan plusz funkciókat is el fog tudni látni, mint a PC-s verzió, azaz e-mailnél vagy bárhol jelszó helyett.
Ja, és a "legjobb" - egyszerre rezeg és csörög
Szóval én minden téren előrelépésnek élem meg. -
Burt1793
veterán
válasz
confuser
üzenetére
Igazad van, én olyanra gondoltam, hogy a saját részlegednek tartasz prezentációt, akkor fel tudod rakni a közös szerverre, ismeretlen gépre bejelentkezni tényleg sok idő. Viszont azért akad notebook mindenfelé, ha messzebbre mész el. Persze ha ez a continuum tényleg gyors, megbízható és stabil lesz és rákapnak a nagyobb cégek, akkor biztos örülni fog a microsoft és később sok user is, ha már elérhetőbbek és egyszerűbbek (nem kell pl átalakító) lesznek ezek a kütyük.
-
confuser
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
A macerás az, hogy minden részleg saját kis hálózati meghajtójára külön-külön állítanak be olvasási/írási jogokat. Alapvetően mindenki csak a saját részlegéhez, vagy annak csak egy kisebb részéhez kap jogokat, a többihez nem. Tehát ha te elmész valahova, akkor más gépéről a saját hálózati meghajtódon található fájlokat nem fogod elérni.
2 megoldás van: vagy viszed a laptopod, vagy elküldöd az adott fájlt emailben... egyik sem túl elegáns.
A belső háló nincs kifelé publikálva, és akár otthonról is elérem VPN-en a belső hálót, de akkor is csak azt a részét, amihez az én felhasználómnak joga van. De abszolút nem erről írtam, szerintem itt kicsit félreértettük egymást.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Nem értem mi a macerás? Az MS-nél már az NT óta AD csoportagságokkal lehet szabályozni a fileshare hozzáféréseket. A belső hálót (ha úgy tetszik felhőt), ha a cég egy kicsit is ad a biztonságra, nem publikálja kifelé, kívülről VPN-nel viszont el lehet érni, ha nagyon muszáj.
-
batai15
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Reméljük.Mindíg figyelemmel követem a wp életét és reménykedem.
-
confuser
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Több szempontból sincs igazad.
A belső hálózat jó, de részlegenként, sőt részlegeken belül a hálózat adott részeihez külön hozzáférés szükséges (olvasáshoz is, nem csak az íráshoz). Sokkal macerásabb, mint elsőre hangzik, hidd el, ebben dolgozom, és a munkatársaim is mind egyetértenek.
A projektorok pedig többnyire nincsenek gépre kötve, szabadon állnak, pont azért hogy bárki rácsatlakozhasson a saját gépével, persze ehhez vinni kell magaddal... A continuum pont ugyanezen az elven működne, csak nem kell magaddal laptopot vinni, elég a telefonod (ami valószínűleg amúgy is nálad van).
Annál a néhány megbeszélőnél, ahol mégis gépre van kötve a projektor (de ez tényleg jóval ritkább eset), ott az első alkalommal történő bejelentkezés mindenkinek 8-10 percig tart, amíg a felhasználói fiók konfigurálódik, plusz különböző biztonsági folyamatok végbemennek. Utána már nem vészes, de aki sokszor megy új helyre, annak ez nem járható út.
Természetesen ezek alapból mind jó megoldások lennének, ha nem lenne ilyen szigorú szabályrendszer és IT háttér, de ez egy vállalati kultúra, kétlem hogy a közeljövőben változna. És ha egy ekkora cég a platformot választja, az nyilván elég nagy win a MS-nak. Más cégeknek más kultúrával lehet hogy tök felesleges, de biztos van sok olyan cég, akiknél viszont egy kényelmes és hasznos alternatívát nyújt a jelenlegi módszer helyett.
-
batai15
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
meglátjuk-Januárba tervezek telót venni, addig hátha lesz valami javulás.
Gondolok itt az appok normális supportjára mint droidon v iosen illetve , a minőségibb appok elterjedésére. -
tomboy0013
veterán
Nem látsz rá esélyt? Az Univerzális alkalmazásokban szerintem óriási potenciál van és a fejlesztőket is ösztönözheti a felhasználóbázis drasztikus növekedése, ugyanis itt már a PC de inkább a tablet piaccal is számolni kell ami folyamatosan növekszik, egyre több a Win-es tablet. A telefon és tablet felhasználókért már megéri szerintem fejleszteni. 4 éve használok WP-t, de most látom először, hogy ezzel a húzással esély van komolyabb növekedésre.
-
batai15
félisten
Nagyon tetszenek ezek a lumiak. Foleg az xl. Amugy is szerettem a wp rendszert , mindig remelem hogy jobban fognak a fejlesztok foglalkozni vele,bar sok eselyt nem latok ra. De meg az is lehet hogy ismet lesz lumiam.
-
Gusztáv
addikt
válasz
confuser
üzenetére
A német cégek jellemzően nem használnak pubikus felhőt, mert ebben a német törvények nagyon szigorúak. Ráadásul most, hogy az EU felmondta a SafeHarbour-t, így még rosszabb a helyzet.
@Assdak: ha megnézed a continuum-os videót, már most ki lehet választani a wireless opciót. Ha egy cégnél WP a céges telefon, akkor simán be fognak rakni a tárgyalóba egy 100€-os dokkolót. Addig meg van OfficeRemote, vagy EzCast.
-
kpal
nagyúr
Sejtettem titkon hogy ott lapul nálad
Amúgy a 1520-hoz képest érzel előre lépest rendszer gyorsaságban (Persze értem nem végleges a rendszer ,de na
) ,és jobban melegszik mint a 1520 intenzív használatba ? 1520 használod még ?
Remélem a 1020 nem hal ki hogy nem érkezik utóda .
-
Assdak
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Na Audinál tényleg nincs. Bár másfé éve mikor eljöttem már terv volt rá, és németeknél már volt ahol használták.
Mondjuk ott már akkor is lehetett 920/930 at kérni, ilyen téren nyitottak voltak.Nem temetem én, és bizakodó vagyok, mert mást nem is tehetek, mivel az ios számomra ingerszegény, a droidrol meg inkább ne is beszéljünk. Alapvetően mondhatni MS fan vagyok, de ideje lenne már valami olyat villantani, ami nagyot szól, és kész is van.
-
confuser
senior tag
4 betű, 4 karika, 0 felhő.
Amúgy nyilván csak akkor telepít egy cég WP (vagy inkább W10) specifikus dokkokat, ha a céges telefonok is átállnak arra a platformra. Jelenleg nálunk elég vegyes a kép. iOS, Blackberry, és WP is van (okosokból), de a Blackberry kezd kikopni, a WP meg kezd felfutni (nemrég került be a válaszható készülékek közé a 640).
Én nem látom ennyire borúsan ezt a feature-t, de még elég nehéz is megtippelni, hogy milyen lesz a fogadtatása. Meg kell várni, mit reagálnak rá az emberek/vállalatok, felesleges itt előre temetni.
-
Assdak
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Nyilván nem tudom hol dolgozol, de a top20 magyar multibol ~15 nél felhő van házon belül.
Jelenleg katasztrófális a WP hozzáférés, jogosultság kezelés, 10-es estében a jelenlegi buildről inkább ne is beszéljünk. E melett mivel a continuum dokk csak WP vel működik, aminek a részesedése még így is elenyésző az üzleti szférában esélytelen, hogy olyan dokkokat telepítsenek, ami csak WP-vel megy, míg hálózatos megjelenítő van szinte mindenhol, tehát wireless adná magát a dolog. -
Ágógreen
senior tag
elvileg a touchscreen touchpadként viselkedik ha úgy kívánod...
680 €-val kezd a 950 XL és 600 € a sima pici 950
jól megtippeltem az árakat
aki a szoftveres gombokat csipázza az még nem fogott dedikált gombosat...
830 és 930 hagy némi kívánni valót maga után...
a continuum-al meg csak türelmesen, eljön majd a wireless desktop is... csak idő kérdése -
confuser
senior tag
vagy felhő van, vagy kiépített dock stationok... E melett normális cégnél, belső prezentációkat hálózatról viszel, amihez mobilos hozzáférést adni, a WP esetében jelenleg elég bajos
Én nem kis cégnél dolgozom, de felhőt nem használnak, csak belső hálózatot/szervereket. A hozzáférést nem tudom mennyire megoldott WP esetén, de most fejlesztik a W10M-et, gyakorlatilag bármit be lehet építeni... Kihelyezett monitorok/TV-k/projektorok viszont vannak szép számmal, amiknél használható lenne a Continuum.
ott a projector, dugrá a HDMI-t a notidra aszt csá
Pont erről lenne szó, hogy nincs ott a laptopom, mert tök felesleges lenne elvinni, elég lenne a telefont elvinnem.
-
Assdak
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Én az üzleti szférában tevékenykedem, de belső prezentációknál ez már 5 éve nem probléma, mert vagy felhő van, vagy kiépített dock stationok. E melett normális cégnél, belső prezentációkat hálózatról viszel, amihez mobilos hozzáférést adni, a WP esetében jelenleg elég bajos.
A külső prezentációknál pedig nem nagyon találkoztam még azzal, hogy kiraktak volna egy bill+egér párost, mivel ott a projector, dugrá a HDMI-t a notidra aszt csá.
Ennek úgy lenne értelme, ha wireless menne a dolog, mindenféle dokkoló nélkül, és csatlakoztatótt kijelzőtől függően állítaná a megjelenítést az egyes eszközökre. -
confuser
senior tag
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Hát igen, az áruk kicsit engem is riaszt. A másik meg hogy a 950XL hátulja sokkal jobban tetszik (főleg a fekete Mozo hátlappal) mint a 950-é, de nem akarok 5,7"-os telefont. Bár a 950 hátulját sem mondanám rondának, viszont nekem úgy tűnt az eddigi videók alapján, hogy a 950 kijelzőjének közvetlen műanyag kerete fényes fekete (kb. 1-2 mm), nem matt fekete, ami szvsz elég gagyi hatást kelt. De az áruk miatt valószínűleg úgysem veszem meg egyiket sem idén, szóval van még idő dönteni

@Assdak
A Continuum szerintem leginkább az üzleti szférában tarolhat, telepített dokkokkal. A héten terjesztettem az igét a munkatársaim körében, hogy milyen jó lenne, ha úgy járhatnánk mi is megbeszélésekre/prezentálni, hogy nem viszünk magunkkal laptopot, csak egy telefont, azt meg rádugjuk a telepített monitorokra, és mehet is a prezi. Mindenki egyetértett vele, hogy baromi jó lenne. -
Assdak
őstag
Nagy tenyerem van, 1520-at használok, ahol szintén elég vékony az alsó káva, sose billent ki a kezemből. 640 nél viszont 10 esetből 6 szor hiába nyomok az onscreen gombra, nem történik semmi, mert nem mindegy hogy érsz a kijelzőhöz. A káva itt is nagyjából akkora mint 1520 esetében, tehát elfért volna a gomb.
930 esetében tőbb forumon is panaszkodnak, hogy vetemedik a ház, elválik a kijelzőtöl stb. A molding során egy gyengébb minőségű, részben újrahasznosított granulátumot használnak a 930 gyártása óta. -
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Véleményem szerint ami jót, azt nem bja, ha másolják, vagy fejlesztik tovább.
Itt a gondom az, hogy még mindig egyszerűbb lenyomni egy gombot, mint iris scennerbe bámulni. Az elmberek 90% kiróbálja, azt ki is fogja kapcsolni, mert nem praktikus.
A többi fejlesztéssel is az a bajom, hogy bár jól mutat egy sajtó tájékoztatón, de a valós felhasználásban értelme nem sok.
A continuum is... Persze fancy, meg látványos, de ki fog magával cipelni egy kis dobozt meg bilentyűzet+egeret? Én elég sokat prezentálok, minden pénzt megadnék, azért, hogy egy telefon elég legyen, ne kelljen mindenhova ultrabook-ot cipelni, ezért is vártam ezt a fejlesztést, de ami lett belőle az vicc.
Gyakorlati felhasználásban elképzelésem nincs ki az, aki elmegy prezentálni, és kér egy billentyűzet-egér-bill kombót.Nincsenek fura újjaim, csak a 2m+os magassághoz viszonylag nagy tenyér párosult. Az iphone6 egy kibaszott kényelmetlen telefon, de akkor is egyszerűbb egy lépésből feloldani a telefont, mint ahogy itt megoldották.
-
juuzer
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mondjuk én azzal vitatkoznék, hogy a 930 minősége tökéletes
az oldalsó gombok borzalmasak illetve, hogy ha megfogsz egy 925-öt, majd egy 930-at, akkor egyből úgy érzed, hogy a 925 jobban egyben van. 
-
confuser
senior tag
Néztétek a 3rd party hátlapokat? Nagyon sokat dobnak a megjelenésükön (a Mozo féle verziók nagyon bejönnek, főleg a fekete):
-
Gusztáv
addikt
Nekem semmi gondom a virtuális gombokkal. A 930-on is, ha a vissza gombra gombra nyomok, akkor nekem már kicsit kényelmetlen a dolog. Én úgy fogom a telefont, hogy a kisujjammal támasztom meg a jobb alsó sarkát, ha ennél lejjebb fogom, akkor már hajlamos kifordulni a kezemből. Egy nagyobb készülék, kisebb alsó kávával számomra már baromi kényelmetlen lenne.
A 830/930 anyagminőségével nekem semmi gondom, én problémával nem találkoztam.
Az irisz szkenner meg várható volt, röhelyes lett volna, ha a Windows Hello demók után beleraknak egy ujjlenyomat olvasót. Ha meg akarok nézni valamit a telefonon, akkor úgyis rá kell nézni a kijelzőre. Az asztal alatt meg fel lehet oldani a pin kóddal. -
Ágógreen
senior tag
szerintem most pont h örülni kell hogy nem koppintanak és így legalább valami újat tesznek le az asztalra...
ne érezzék már a iBirkák hogy mi másolgatjuk őket és loholunk utánuk ezen a "reménytelen rögös úton"... kösz nem kell a szánalmuk... inkább belenézek abba a szarba csak vegyenek vissza az arcukból. sőt ha beválik majd foghatják a fejüket hogy hova tovább... (nyálminta? - csula app)amúgy lehet neked ilyen furcsa ujjaid vannak, de nekem egyáltalán nem esik kézre a iphone6 ujjlenyomatos gombja... mindig úgy érzem h kiesik a teló a kezemből (túl lent van és túl vékony a teló pluszba - kettő együtt sok)... sony-nak a z5-jén szerintem jobban meg van oldva, mert nem kell plusz mozdulat (hüvelyujj) csak megfogod simán a telót és kész bentvagy
-
Ágógreen
senior tag
valóban, igaz.
...ha sietsz, akkor úgy érdemes csinálni, mint wesley snipes a Pusztítóban

de a mai mobilok touch-os feloldásánál biztos kényelmesebb...
azt is irányba kell beforgatnod és rábökni a feloldás rituáléjával.
még a régi telóknál volt mechanikus gombocska erre a műveletre, régi szép idők amikor még a tervezők gondolkoztak is... -
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Működik, ugyan ilyen megkötésekkel. Sok esetben nincs vele gond, kifejezetten a lock screen feloldás az, ahol szerintem egyáltalán nem praktikus, mivel azt az ember sok esetben félkézzel, még a telefon felemelése közben végzi, úgy, hogy a közelébé sincs még annak hogy a megfelelő szögből nézze a telefont.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha ezek a szempontjaid és így állsz a dologhoz, akkor tényleg tökéletes választás neked ez a telefon, de én például a egy év 930-azás után rájöttem, hogy nagyon nem mindegy a szoftver, a 8.1 kevés volt, remélem a 10 sokat javít a WP-n, mert amúgy sok része tetszik, azaz jobb, mint az android, de sok kis apró hibája miatt nem bírtam tovább használni a 930-at.
(#430) Ágógreen: Igen, én egy A5-ös samut használok most, ez is bővíthető microSD-vel, oldalt lehet belerakni, mivel ez is egybeházas. A 930-ban nem volt microSD, kevés is volt a tárhely, most bedobtam egy 64 gigás class10-es sd kártyát, így már nem kell aggódni.

Van egy olyan érzésem, hogy a 830-cal nagyon boldog lettem volna, de most már mindegy, majd pár év múlva visszatérek.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
amellett, hogy kevesebb a bejutó kosz, por a levehető hátlaposhoz képest még esztétikusabb is, stabilabb szerkezetet biztosít zárva... ráadásul a hangminőséget javítja, ha semmi sem rezonálhat be. ezek persze apróságok, de attól még ezt az irányt előnyösebbnek tartom, hogy hogy: "hagy lesegethessük má meg a belvilágot", meg "had akksicserélhessem má le ha én akarom" koncepciót. aztán ott van az, hogy a mSD kártyát kényelmesen ki kell pakolniuk a telefon külső peremére ami praktikus és bizonyos oldalakon (pl: én felülre tenném) abszolút nem zavaró... hú ha egyszer tervezhetnék egy telót... húhú
-
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
A képernyő feloldásához nem hinném, hogy szükséges a telefonba nézni. Az sem mindegy, a telefonon mit nézel, hova nézel, hogy működjön az iris scenner. A 930 nál már előjöttek, a gyenge minőségű műanyag felhasználásból, és regranulátum visszatöltésből fakadó problémák, teljesen érthetetlen számomra, miért is viszik ezt most tovább, és fejelik meg még azzal is, hogy nem unibody a ház, tehát még jobban fog vetemedni...
-
tomboy0013
veterán
Eddig mindig az volt a gond, hogy nem cserélhető az aksi, most az hogy igen. Addig nem tudhatod recseg-e a hátlap ameddig nem használtad. Jó minőségű polikarbonáttal semmi gond. 930 minőség tökéletes, ha az maradt akkor hibátlan. Szoftveres gombot hagyjuk szerintem, nincs vele gond. Irisz szkenner-rel sincs gond. Kinek mi kényelmes, nekem jobban bejön mint az ujjlenyomatos módszer. Ha videózás közben marad a 930 hangminőség azzal sincs gond, más valós előnye nincs Dolby-nak. Egyik dolgot sem érzem kompromisszumnak, kivétel ha a hangminőség visszalépés lesz videó közben, bár ezt kétlem. A kompromisszum a cserélhetetlen aksi, SD kártya hiánya lehetne, de az a többi gyártóra jellemző manapság, itt épp hogy kevesebb a kompromisszum mint egy Apple terméknél vagy néhány droidos csúcstelónál. A szoftveres részt hagyjuk, az egyéni dolog ki mit szeret/mihez szokott hozzá.
Marha jól összepakolt cucc mind a 2db 950-es. Az XL-re még le is cserélném a 930-am. Jövőre sor is kerülhet rá. -
Ágógreen
senior tag
teljesen egyetértünk: unibody, premium műanyag, fix akksi, dedikált gombok (fizikai lenne a legjobb) ...bár azt nem értem, hogy a telefon kijelzőjére való rátekintés nélkül hogy használod a telefonod...
...amit még hiányolok személy szerint: cirkónium gombok és alapszintű vízállóság +
álom: Lumia 950 Miniazért az a 920 még mindig ott van...
-
n.andras74
aktív tag
Miért nem csinálnak normális appokat hozzá pl.a. facebookot se sikerül rendesen megoldani mai napig ....?
-
Assdak
őstag
Unibody ház. Minőségi műanyag granulátum felhasználása a gyártás során, ahogy 930 előtt ment. Nagyobb akkumulátor. Dolby Digital Plus, surround sund. Fizikai gombok. Iris scanner helyett valami értelmes megoldás.
Ez mind sporolás.
A cserélhető akksinak sok értelme nincsen, cserébe kétszer leveszed a hátlapot, és recseg, lötyög. Főleg úgy, hogy a műanyag alkatrészek során egy gyengébb tulajdonságú műanyagból gyártanak jelenleg, regranulátum felhasználásával.
Akksi méret, Dolby, eddig nem jelentett gondot.
A fizikai gombok elhagyását sem indokolja sok minden, főleg úgy, hogy az alsó káva/sáv mérete nem csökkent. Persze a szoftveres gombokat is van aki szereti, mert éjszaka paplan alatt játszva nem világít a szemébe, de a fizikai gombok elegánsabbak, és viszonylag sokan sírnak miatta a külföldi forumokon.
Iris scanner is szuper dolog, csak viszonylag kevés az oylan eset, mikor feloldásnál belebámul az ember a telefonba, ellenben egy ujjlenyomat letapogatással, ami mindig adott.Abból kiindulva, hogy a surface book-al sikerült egy olyan eszközt lerakniuk, ami minden tekintetben prémium, és nyoma sincs a psorolásnak, elvárható lenne, hogy mobil fronton is ha valami újat villantanak, az nagy dobás lesz.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
...áh dehogy, csak cenzúrázott Rios Úr

4K60P később sem lesz aktiválva ?
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem tudni, de nyilván nem is fogok beszélni olyanról, ami nem lett hivatalosan bejelentve

(#418) Assdak, egy Surface Phone-nal csak még több kompromisszum lenne...
-
Látnok
aktív tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Vajon ki ilyen még?

-
tomboy0013
veterán
A 930-nál nem tudod lehet-e számítani javulásra fényképezés téren W10-zel? Videókból úgy jött le, hogy a színkezeléssel babráltak valamit a 950-eseknél ami miatt mégjobban eltalálja a színeket fényképezés esetén. Gondolom ez szoftveres is nem csak a hardvertől függ. Kérdés, hogy az előző flagship kamerás képességeivel fognak-e még foglalkozni szoftveresen? Remélem érthetően tettem fel a kérdést

-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Juha rajta van az ügyön, és annyit mondhatok eddigi tapasztalataim alapján, hogy látszik is az igyekezete...

-
-
Pinyo16689
senior tag
Vajon lesz utánhúzás görgetéskor?
-
FozzieBear
csendes tag
válasz
FozzieBear
üzenetére
Amúgy a SoC-ra visszatérve: mikor jön majd vajon ARMv8 támogatás a windowsra? Szerintem most, higy csúcskategóriában már van ilyen teló, épp itt lenne az ideje. Vagy megvárják, amíg közép és felsőközépbe os lecsorog a L750 és 850-el? Vagy az alsógategóriát is megvárják? Mert az még legalább egy generáció, ha nem több...
-
FozzieBear
csendes tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
De az nem a SoC, hanem az OS hibája volt.

-
tomboy0013
veterán
válasz
FozzieBear
üzenetére
Apple? Megjelenés után volt hír a 6S túlmelegedésekről

-
csongi
veterán
Ez eddig tetszetos , kivancsi leszek hogyan musikal a hutes egy szelvedo mogott. Igazabol nem is ott a helye, de ott van mindenutt. gyanitom a hatekonysaga ott mar nem lesz jobb mint egy normal hutesu eszkoze.
Mas lehetoseg nincs csak a 810? Furi, hogy nem intelbacsi cuccaval jottek ki, de mas nem melegedos eros soc is van a piacon. Nah mindegy, ez mar ilyen lett, varom a tesztet.
Az arazast valaki elkezdte 200k felett, erre felhordult a vasarlo piac, es a 200k kornyekera lovik be rendre a keszulekeket. Eddis is kb fele volt a kozep es a felso kategorias eszkozok kozott az ar, de ez egyre durvabb osszeget tesz ki. Ertem hogy felso kategoria, csak huzza magaval a kozep szintet is. Ezt kihasznalva kina meg tarol, mikozben a piaci szereplok (nem kinai) meg aggodik mi lesz. Keremszepen a tortenelem konyvet kell atolvasni, az emeles mindig csak egy pontig megy, aztan osszeomlik, ezzel lehetoseget adnak es a kisebbek emelkednek ki. Lehet ez az egesz tudatos, es a hatterben meg megy a penzmozgas nemtudom.
.
Remelem lesz kozep kategorias is, ugy 100k kornyeken es a paletta teljes lesz, most mar tervezem egy wp10 es eszkoz beszerzeset. Kivancsi vagyok milyen a napi hasznalatbam. Nah es milyen lesz Cortana mikor eletre kel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem baj az, holtáig tanul az ember. Gondolom az új optika is több fényt ereszt be. Nekem a 1520 képminősége is tökre megfelelt, de ez a 950 egészen fantasztikusnak ígérkezik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy a 1520-hoz képest érzel előre lépest rendszer gyorsaságban (Persze értem nem végleges a rendszer ,de na