- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Bond 007 #1379 üzenetére
Gondolod hogy adnak ki pl új hátlapot hozzá, ami nem recseg, és nem élesek a gombok rajta, mint valami kínai dingdongon?
-
jose999
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #1301 üzenetére
Nekem is tűntek el dolgok a 950 xl-ről... Letöltöttem a Deezert, Időképet, reggelre nem volt meg. Gépen ilyen nem volt még.
zsolt_72 köszönöm!
-
pzstm
titán
válasz
Mr Bond 007 #1287 üzenetére
valami lefutott éjjel...build frissítés sem töröl ikont asztalról, Microsoft pedig nem töröl programot a gépedről...
-
pzstm
titán
válasz
Mr Bond 007 #1249 üzenetére
És akkor az lesz a hivatalos topikja 950/950XL-nek?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Telekomnál kollégámnak, akinek több előfizetése van a családban régóta,10 ezer körüli havidíjjal 2év hűséggel 68 rugóért jövő héten megjön a Lumia 950, ami kb 100 ezres kedvezmény a kártyás árhoz képest. (ha a 100 ezer Ft kedvezményt 24 hónapra elosztjuk akkor kerekítve 4200 Ft-ra jön ki. )
-
gretzky77
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Valamennyire talán jogos,hogy drága , de ha megnézed a többi csúcs telót melyik ami olcsóbb? Egyik sem. Független 200 ezrer lehet kicsit sok de a 167e dokkolóval kicsit jobb mint elmegy , szerintem több mint jó ár. Sajnos egyik csúcs sem kezd mostanában 200 alatt,sőt
-
BobTail
őstag
válasz
Mr Bond 007 #972 üzenetére
ez nem készülékfüggő, hanem rendszer, és mint ahogy eddigi is, gondolom a továbbiakban is lesznek olyan appok, amik csak 1GB RAM-mal fognak menni
-
confuser
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #963 üzenetére
Még csak nem is a listaárra gondoltam, hanem a kártyás árára. A listaár senkit nem kéne hogy érdekeljen, inkább el kell fogadni egy ingyen SIM kártyát. De kártyásan is 203k...
-
jeni
félisten
válasz
Mr Bond 007 #963 üzenetére
Vodafone sajátossága,hogy függősen drágábbak a telók mint másutt függetlenül!
-
MatyuS
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #775 üzenetére
Én is a Vodára várok, sajnos lehalt a 1520-am.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #725 üzenetére
De a legnepszerubb programokat csak fejlesztik w10-re is, nem?
Ez lenne szerintem logikus...Honnan tudom meg, hogy mi lett w10 ala fejlesztve?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #713 üzenetére
ezt nem teljesen értem..
ha pl a Storeban van WP-re írt torrent program, lehet, hogy nem tudja megjeleniteni a telefonról a külső kijelzőn? -
confuser
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #713 üzenetére
Így van. De a többi fejlesztőtől is elkezdtek csorogni már az univerzális appok. Amúgy én azt hittem, hogy a normál silverlight appokat is lehet majd continuum-mal használni, csak azok nem skálázódnak fel (csak méretileg). Mondhatnánk, hogy ezzel is arra akarják ösztönözni a fejlesztőket, hogy írjanak univerzális appokat, de nem hiszem, hogy a 2-3% mobil piaci részesedés fogja őket erre rávenni, inkább a desktop részesedés miatt csinálják, és mellékesen ha már ott vannak, dobnak össze egy mobil elrendezést is hozzá. Szóval ez inkább olyan Cortana-hozzáállás, vagy rendesen, vagy sehogy ne használják a userek...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #706 üzenetére
Ezt nem ertem. Ami a telefonon fut app, azt nem tolja ki a dock a kulso kepernyore?
-
válasz
Mr Bond 007 #702 üzenetére
Tessék mindenki láthatja hogy ugyan az a tákolmány van rajta ami insideren keresztül lejön. Appok nem frissülnek. .. csávó sincs a helyzet magaslatán. Sajnos a telefon kb a 630 anyaghasználatával bír. Kopogós szagos műanyag hátlap.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #702 üzenetére
Koszi
Alap dolgokra (office, net, levelezes) kivancsi leszek, hogy mennyire lesz hasznalhato.
-
Воланд
titán
válasz
Mr Bond 007 #680 üzenetére
jaja, negy eve ilyesmiket hallgatunk.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Mr Bond 007 #647 üzenetére
Ezzel erőteljesen így vagyok Én is. Mint az Androidos témával, mintpedig a pénzel kapcsolatban. Nézegettem és fogdostam is a 640XL DS-t. Tetszik, de ha a zázlóhajósunk jól teljesít személyes tapasztalatok alapján is, akkor nincs bennem kérdés. Az eddigi speci alapján nagyon szimpi a cucc.
-
válasz
Mr Bond 007 #645 üzenetére
Ezt nem is értem. Még ha 83x-et írtál volna, akkor értem... de 640?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #622 üzenetére
a 'kompromisszum-mentesség' nem ár kérdése... egyszerűen nem létező "feature". és sose lesz az.
amúgy biztos vagyok benne hogy sok !hasznos! app kizárólag csakis pl winphone-ra érhető el... csak hát nagy a ios és az android tábor és nyilván nekik az a kiinduló pont pedig simán lehetne fordítva is taglalni a dolgokat. lagroid és tervezett-elavulós-ios még így is alulmarad a winhez képest szerintem. most meg ezekkel pláne. ma telepítettem win10enterprise-t. nagyon szépen fut minden. böngészője is remek lett. fejlődik a ms nem is kicsit... nagyon. annak örülök hogy 'dupla-antenna' ellenére a sugárzási (SAR) érték még egészéges határok között lehetett tartani. már nagyon várom az XL-t (-em)... én úgy vagyok vele hogy legyen a teló vagy tényleg pici pl 5S vagy ha nem akkor már egy méretesebb látványosabb darab. középméretek nem vonzanak. fugly az összes a szememben. -
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #619 üzenetére
Ki/mi van elszállva? Nem igazán értelek!
Feltettem egy kérdést, nem kötözködésből (amire nem válaszoltál)!
Az említett programokat meg a komplexitásuk/réteg igényük miatt hoztam fel példaként!
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #619 üzenetére
speciel engem kevésbé érdekel az appok száma az appcenterekben (főleg 1-2 éve már nem panaszkodom), inkább minőségileg szeretném hogy közelítene az apple appokhoz. számomra is megfelelő appkínálat van a windowsnál amúgy.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Most komolyan, mi az ami hiányzik??
Nekem aztán válogatott igényeim vannak, de most már nem igazán találok olyat ami ne lenne:
Wifi analyser: van
Használok itthon egy Belkin netről vezérelhető konnektort: van rá app (távoli vezérlés is megoldott)
Torrent kliens: van már
LG okostévé távirányító progi: van
Canon otthoni multifunkciós nyomtatóhoz progi: már 2013-ban is volt
OBD diagnosztika program: többféle létezik, 13-ban nem ment, most nem próbáltam mégJelenleg BB Z10-et használok, de az OS10-et sajnos kinyírták, Droid nem jött be, az iFos nem az én világom (ha valakinek vinnyogni támad kedve vinnyogjon privátban, majd ha ráérek válaszolok...), szóval az egyetlen jelenlegi alternatíva! Jollát nem merném bevállalni, pedig alapvetően nagyon tetszik a Sailfish OS!
Az inkább zavar, hogy már megint sikerül valami olyan húzást elkövetni amivel elűzzék a birtoklási vágyat! Jelen esetben ez az, hogy már hajlanék arra, hogy egy vágódeszka méretű eszközt hordjak magammal a mindennapokban, erre abból kihagynak egy olyan funkciót mint az FM rádió! Ennyi kompromisszumot pedig ennyi pénzért köszönöm, de...
Gyúródeszkára meg nem vagyok vevő!950M esetleg 4,7" FHD kompromisszumoktól mentesen?
-
BobTail
őstag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Ez most már tényleg nem a Microsofton múlik, mindent megadnak a fejlesztőknek + az sem elhanyagolható tény, hogy ha a Project Astoria/Islandwood program keretén belül megírják alkalmazásukat Windowsra is, akkor nem csak a telefonos felhasználói bázist érhetik el, hanem a Windows 10-es PC/tablet usereket is, és akkor máris nagyobb a felhasználói bázis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest