- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi09
tag
Volt már szó mozo hátlapokról többször, valaki említette, hogy nem volt szállítása költsége, most azért elég vastagon fog a toll északon.
Ha jól kattintgattam végig, akkor 12 euró csak a szállítás és a vége 60 euró felett kicsivel (barna bőr hátlap).Azért ez már sok(k). Szállítási költség nélkül is meredek, azzal megbarátkoztam és meggyőztem magam, de ez így már nem okés.
Valaki esetleg tud alternatívát ajánlani?
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani az outlook calendar csempét, hogy ne csak a közvetlen következő eseményt mutassa, hanem mondjuk annyit amennyi kifér.
Valamint ha valamit vágólapra teszek, akkor a @-al beillesztést csinál, ez nekem nagyon nem jó, ezzel mit lehet kezdeni? -
Tibi09
tag
Megrendeltem. Holnap késő este már kézben lesz, de inkább szombaton lesz az ismerkedés.
-
Tibi09
tag
Ma estére legalább 30 új hsz-t, akiknek megjön a teló a Telekomtól.
-
Tibi09
tag
Volt valamelyikőtök Mediamarkt-ban? Kirakhatták tapogatásra?
-
Tibi09
tag
"Nyilván ha nincs HDMI csatlakozója a megcélzott kijelzőnek, akkor bukik a dolog mindkét esetben, de azért ehhez nem kell hiperszuper kijelző."
Ezzel kapcsolatosan volt már kérdésem, de akkor nem kaptam választ.
Egy átalakítóval megoldható ez a probléma?
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Szerintem a T korrekten árazta a 950-et, a continuum-al pedig úgy néz ki, hogy meg is vettek.
Napi szinten használnám a continuum-ot, de a céges monitoron nincs hdmi, egy mezei pár ezer forintos átalakítóval megoldhatom ezt szerintetek? -
Tibi09
tag
Sziasztok!
Mikor szoktak jellemzően megjelenni a szolgáltatók kínálatában az új készülékek? Főleg az árazás miatt érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged