- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiens
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hajjaj...
De még mennyi... 
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem. a tobbi kutyu kozott hever az irodaban.
-
varesz11
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Reménykedtem, hogy nem ilyesmi választ kapok..

Valami 3rd party böngésző sincs, amibe lehet importálni Chrome könyvjelzőket? -
benoce
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ezek kártyafüggetlen modellek, mindkettő, hivatalos disztribútortól
-
thxer
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Eddig körülbelül 4 órát használtam a continuumot, de nálam semmilyen app nem crashelt.
Vannak idegesítő dolgai, pl:
- Ha indítok egy youtube videót az Edge-ben, és átváltok másik fülre, vagy másik programra, megáll a videó.
- Az Edge egyébként inkább így is inkább a mobilos Edge, kevesebb opció van benne, és a renderelés is olyan mint mobilon, hogy gyors görgetésnél először fehér, és kockánként jön be. A sebessége tűrhető.
- A youtube-nál a lejátszó elég furán működik.
- Nem tölti újra őrülten az oldalakat.
- Vannak hibák, például a store appot ha elindítom continuumban, utána pedig a telefonon, akkor a felső sáv szét van esve.
- Groove Musicnál sem alakul vissza teljesen
- Outlookban megmarad a görgetősáv
- Ha a monitoron beleklikkelek egy beviteli mezőbe, a telefonon bezárja a billentyűzetet.Amiket szerintem jó lenne megcsinálniuk benne:
- A felületet alakítsák még Asztalibbá, legyen a programoknak címsora, a felső ikonok kerüljenek át a tálcára, a notification center is legyen inkább asztali, mint mobilos
- A háttérbe kerülő folyamatokat ne állítsa meg.
- Lehessen két programot egymás mellé rakni.
- Lehessen kikapcsolni a telefon képernyőjét.
- A nem univerzális alkalmazásokat futtassa a szükséges képarányú ablakban.
- Legyen univerzális távoliasztal kliens. -
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
950-et használok és semmilyen minőségi kifogást nem találtam benne. Nem mondom,hogy nem fordulhat elő , de sajnos mostanában minden nagyobb gyártónál vannak hibák és van ahol sokkal nagyobbak. De kopkop nálam még semmi ilyesmi nem jelentkezett.
bwooster : jelenleg a telekomnál 167e dokkolóval ami azért nem 200e , de valóban baj ha ezért cserébe recseg , de mint fentebb írtam nálam semmi ilyen nincs, sztem nyugodtan bevállalhatod nekem bejött és ez a dokk cucc is nagyon jó.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egy 50 ezer forintos kínai mobilnál ezt el lehet nézni. De egy flagshipnek tartott 200 ezres telefonnál ez több mint hanyagság. Gondolkoztam 950-en annak ellenére, hogy a formája és az anyag minősége nem nagyon jön be, a continuum viszont csábító, de asszem ezt most kihagyom.
Ragaszgasd le, meg ha nem tetszik vegyél 15 ezerért Mozo hátlapot! Ezek tényleg hül.yének nézik a vásárlókat.
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Erre kiváncsi leszek,mert amikor a G4-et használtam,egyáltalán nem melegedett túlságosan és ugye abban is snapi 808 van. Na majd csütörtön meglátom!
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem csak az occsóó konyhakés sem passzol oda

-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
GG3 is more resistant to scratches, and GG4 is more resistant to drops. It makes sense that the smaller 950 (the only one available from any carrier) uses a more scratch resistant glass, and the larger, and potentially harder device to hold, uses a more drop resistant glass.
valaki meg tudja erősíteni hogy a GG4 könnyebben karcolódik mint a GG3 ?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gorilla 3 és 4 közti különbség.
Kb ennyi a különbség 950 és XL között -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Már akinek, szerintem mérföldekkel szebb a 950. Már régen is olyan semmilyennek tűnt nekem a 1520.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Használtan némi garival vannak még az aprón.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szép álom.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nagy megtiszteltetésnek veszük ha rendelkezésre bocsájtod amint megvetted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
junior11
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én már ezen meg sem lepődöm.

-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Személyesen is próbáltad/fogtad már?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy OTG bemutatás van a videóban amit a 930 nem tud ezért ott sem fogok találkozni loading-gel. Aktívan csesztetem a telefon és még eddig nem találkoztam a Skype kivételével sehol sem ilyennel.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az a szomorú, hogy ilyen a 930-cal is előfordult jó párszor. Nem lagolt nagyon (mondjuk a fb app, meg hasonlóak akadtak néha), de betöltés felirat, illetve olyan, hogy kezdőképernyőre ment vissza szó nélkül, volt párszor. Ezért cseréltem le, már el is felejtetem, hogy mennyi szopást okozott a telefon pont akkor, amikor igazán szükségem lett volna rá...
Nem csoda, hogy olcsóbban adják, mint más csúcs készülékeket, hiába jó a hardver, a szoftver nem tud annyit és nem úgy tudja, ahogy a másik kettő platform. Fura ez az új animáció (droidos), nem tudtam, hogy ez is megváltozott. -
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ne bazz es meg kellett vagni a videot.

-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Wmpu túldícsérte, ez tiszta sor. De a windowscentral meg extrém negatív volt. Gyakorlatilag azt mondta, hogy a hardver a dizájnt kivéve hibátlan, a szoftver viszont béta - ami amúgy köztudott tény. Ennek ellenére stabil, döcögésmentes, és minden olyan hardverfüggő elemet tartalmaz, ami a 930-ból bárkinek is hiányozhatott...
Pluszban ott a continuum, ami jó, de csak uwp-kkel működik. A jelenlegi laptop használatomat viszont így is kiváltja, és a "boot" idő is a töredékére csökkenne.
Röviden: kell!
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
a verizon nem is fogja forgalmazni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Insideren sem olyan rossz szerintem a helyzet, a 20-as szériával vannak komolyabb gondok, de az nem meglepő. Van még rajta mit csiszolni, de azért már nem kell sok egy teljes mértékben használható rendszerhez.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sose lehet tudni, lehet csak megjátszák a nagy felhasználóbarátot, hogy beleszólhatunk a fejlesztésbe
Na mondjuk azt se túl jól csinálják (hamburger menü meg a társai) 
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Honnan tudod, hogy hol tart a 950-en a szoftver? Amit az insider-ek kapnak sem az ahol valójában tartanak, gondolom a 950-re még pluszban ráfekszenek mivel az új készülék.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amazonon már előrendelhetőek, és most akció is van, hogy 32gb micro sdhc, meg qi töltőpárna is jár hozzá.
11.15-ig van az előrendelői akció, szóval gondolom akkor jelennek meg kb... -
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1520-nak kicsivel kisebb a szenzora (1/2,5") és kevésbé fényes az optikája (f2.4). Összességében ezekkel a paraméterekkel a 950/950 XL-nek van hardverileg a legjobb kamerája az aktuális csúcsmodellek között - szoftveresen meg majd meglátjuk, ha kész lesz

-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1/2.4" a szenzor mérete, az optika f/1.9-es fényerejű.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem akartam én semmit sem bizonyítani, inkább összezavarni akit lehet

-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De elobb vidd vissza a kazettakat.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Milyen amatőrök? Amúgy meg az hogy.nézne már ki, hogy egy Microsoftos ember írja a mobilarénás.tesztet? 😃
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Juha rajta van az ügyön, és annyit mondhatok eddigi tapasztalataim alapján, hogy látszik is az igyekezete...

-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De még mennyi... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mondjuk azt se túl jól csinálják (hamburger menü meg a társai)