- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia mindenki!
Van külön win alkalmazások topik itt a prohardveren? Mert ha van akkor én nem találomU
És még valami, a win telefonokon van értesítés jelző led? -
klz80
tag
Valaki - rajtam kivul - elorendelte a t-mobilnal a 950-et? Csak azert kerdezem, mert amikor megtettem meg nem volt feher, illetve ha belepek a t-hez a fiokomba, nem latom a rendelesek kozott. Ez normalis elorendelt telefonnal, ami meg nincs keszleten?
A tesztekhez hozzaszolva: elolvastam eleg sokat (wmpower, wpcentral, cnet, verge, yahoo) es igazan mindegyik ugyanazt irja le: a telefon (hardveresen) jo, kameraja nagyon jo, negativumkent mindenhol azt hozzak fel, hogy muanyag, meg hogy nincs ra annyi app, mint az ios-re es androidra. Meg jo hogy soha nem tesztek alapjan vettem a telefonjaim, kulonben soha nem lett volna mobilom. Valamelyikben pl az volt az egyik legnagyobb baja a tesztelonek, hogy a hivatalos Instagram helyett az amugy szerinte is jol mukodot 6tag-et kell hasznalnia, ami azert megiscsak egy 3rd-party app. Es? E miatt rossz a telefon? En androidon se a hivatalos facebook appot hasznaltam, mert nagyon lassu volt pl.
Izlesek es pofonok, az tuti akinek eddig nem jott be a WP, az nem a 950-nel fog raszokni. En levaltom a 1020-am erre.
-
Most hogy nézegetem az első német handson videókat, felmerült bennem egy kérdés: Mennyire lehet ezt simán átállítani magyar nyelvre, ha az alapértelmezett nem az?
Mint az androidot, hogy egy katt a menüben és magyar az egész, vagy mint a desktop win10-et, hogy nyelvi csomag letöltés, aktiválás, alapértelmezettnek beállítás, még ide oda beleturkálás, keresgélés [...] és néhány újraindítás után a fele windows még mindig németül beszél? -
válasz
tomboy0013 #689 üzenetére
El hiszem. De. Szerintem annak a loading résznek nincs köze az otg-hez. De remélem egy két hónap és minden ilyesmit megszüntetnek.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #689 üzenetére
Akkor te valami spéci preparált telefont kaptál, örülj neki. Én napi szinten (nem is kevésszer) találkoztam Betöltés... és Folytatás... feliratokkal. Az animációk is hosszúak amúgy. Azt hinnéd, hogy gyorsan nyílik meg a kamera (a microsoft kamera is írt ki párszor loading feliratot, a lumia meg alapból lassabb volt) például, de nem, csak folyamatosan történik valami, azaz megy az animáció.
Amiket használok: Böngésző, email, zene, fb, fb messenger, viber, kamera, shazam, futár, rádió, onedrive, youtube, szótár, naptár, sportstracker, időkép, skype, soundcloud, office, navitel, igo, smart remote, google maps. Ezek voltak fent wp-n is, szinte mindegyik meg tudott lepni hosszabb-rövidebb "folytatás..." felirattal.
Vegyük a onedrive-ot, wifin is viszonylag sokat töltögetett, droidon folyamatos. -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #687 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy OTG bemutatás van a videóban amit a 930 nem tud ezért ott sem fogok találkozni loading-gel. Aktívan csesztetem a telefon és még eddig nem találkoztam a Skype kivételével sehol sem ilyennel.
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Szerintem a T korrekten árazta a 950-et, a continuum-al pedig úgy néz ki, hogy meg is vettek.
Napi szinten használnám a continuum-ot, de a céges monitoron nincs hdmi, egy mezei pár ezer forintos átalakítóval megoldhatom ezt szerintetek? -
válasz
tomboy0013 #686 üzenetére
Persze a videóban is azért van benne mert annyira megismételhetetlen egyedi eset... Amúgy a videó azon része epic fail. Durva hogy nem vettek fel megint.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793 #685 üzenetére
W10-zel már nem ilyen, az az 1 darab loading felirat is eltűnt amivel fél évben egyszer találkoztam. Egyébként is óriási probléma tényleg
Az általad állított zenelejátszós loading se volt nekem jelen, se alkalmazás váltásnál sem képernyő feloldást követően. W10-en eddig 1 loading-gal találkoztam a Skype videó alkalmazásnál de azt úgy sem használom szóval nem fogok vele többet találkozni.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #683 üzenetére
Ja nem, csak belenéztem a videóba a linkelt időponttól kezdve és eszembe jutott, hogy milyen volt a 930.
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #683 üzenetére
és az anyu?
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #676 üzenetére
Az a szomorú, hogy ilyen a 930-cal is előfordult jó párszor. Nem lagolt nagyon (mondjuk a fb app, meg hasonlóak akadtak néha), de betöltés felirat, illetve olyan, hogy kezdőképernyőre ment vissza szó nélkül, volt párszor. Ezért cseréltem le, már el is felejtetem, hogy mennyi szopást okozott a telefon pont akkor, amikor igazán szükségem lett volna rá...
Nem csoda, hogy olcsóbban adják, mint más csúcs készülékeket, hiába jó a hardver, a szoftver nem tud annyit és nem úgy tudja, ahogy a másik kettő platform. Fura ez az új animáció (droidos), nem tudtam, hogy ez is megváltozott. -
Воланд
titán
válasz
Mr Bond 007 #680 üzenetére
jaja, negy eve ilyesmiket hallgatunk.
-
Mr Bond 007
őstag
Gondolom ezt azért hamar ki fogják javítani.
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #676 üzenetére
ne bazz es meg kellett vagni a videot.
-
junior11
veterán
950 usb otg: [link]
-
junior11
veterán
950 vs 930 speed: [link]
-
válasz
tomboy0013 #662 üzenetére
nem kizárt, hogy xl is lesz később.
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #665 üzenetére
Wmpu túldícsérte, ez tiszta sor. De a windowscentral meg extrém negatív volt. Gyakorlatilag azt mondta, hogy a hardver a dizájnt kivéve hibátlan, a szoftver viszont béta - ami amúgy köztudott tény. Ennek ellenére stabil, döcögésmentes, és minden olyan hardverfüggő elemet tartalmaz, ami a 930-ból bárkinek is hiányozhatott...
Pluszban ott a continuum, ami jó, de csak uwp-kkel működik. A jelenlegi laptop használatomat viszont így is kiváltja, és a "boot" idő is a töredékére csökkenne.
Röviden: kell!
-
-
-
junior11
veterán
950 review (The Verge): [link]
-
confuser
senior tag
Úristen, engem nagyon lenyűgözött a wincentral és a wmpu review alapján! Ha Vodásan vagy függetlenül megvehetem 166-ért dokkal együtt, (ahogy most T-nél), azonnal meg fogom venni. Kicsit csinosítok rajta Mozo bőr tokkal, de eszméletlenül bejön.
@BobTail
Nem tudom, adhatsz-e ki ilyen infót (ha nem, nyugodtan ignorálj), de nem tudod véletlenül hogy a double tap to wake és a glance peek mode szoftveres vagy hardveres okok miatt maradt ki? Nekem mindkettő szoftveresnek tűnik, és remélem elérhetőek lesznek (főleg az előbbi). -
tomboy0013
veterán
Kár, hogy a T-nél nem árulnak XL-t, nyáron lehet cserélném rá a 930-at, nagyobb telefonra vágyom
-
csizi90
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
A 950 165 ezerrel nyit a Telekom oldalán! Ez olcsóbb a jósolt összegnél!
-
rambolo
tag
válasz
tomboy0013 #654 üzenetére
A 1520 kapható volt pár napig/hétig
Ezesetben marad a 950 -
rambolo
tag
válasz
bluemirage #651 üzenetére
Ma beszéltem egy telekomossal, ő azt mondta higy ezekre a cikkekre nem feltétlen kell alapozni. Nem tudom, erdemes e varni rá.
-
Egy másik topikban egy friss hsz. szerint amit a topikgazda írt... nem valószínű.
-
zorzy4
addikt
válasz
bluemirage #646 üzenetére
A 640 egy kiváló ár érték arányú készülék, de önmagában is megállja a helyét. Talán ezért.
De én már 650re vagyok kíváncsi. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Mr Bond 007 #647 üzenetére
Ezzel erőteljesen így vagyok Én is. Mint az Androidos témával, mintpedig a pénzel kapcsolatban. Nézegettem és fogdostam is a 640XL DS-t. Tetszik, de ha a zázlóhajósunk jól teljesít személyes tapasztalatok alapján is, akkor nincs bennem kérdés. Az eddigi speci alapján nagyon szimpi a cucc.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
bluemirage #646 üzenetére
Nem fogok flagshipet venni ha nem tökéletesen fedi le az igényeimet. Maga a platform tetszik, de találok jobb helyet is a pénznek ha nem látom értelmét a jobb készüléknek (640 van a családban és teljesen jó az is). 930 még ami bejönne, de olyat meg már nem találni raktáron.
Egyelőre türelmesen várok mit villantanak az elkövetkező hónapokban. Ha nem indul pozitív irányba a dolog akkor nem látom értelmét 200k-ért megvenni.
Android többet soha, esetleg iphone. -
válasz
Mr Bond 007 #645 üzenetére
Ezt nem is értem. Még ha 83x-et írtál volna, akkor értem... de 640?
-
Gyufaaa
veterán
Kíváncsi vagyok már nagyon a véleményekre...
-
Egy sim / két sim változat között amúgy van valami tudásbeli egyéb különbség, vagy korlátozás is?
-
Boha
tag
Közben edigital-nál már rendelhető a dual sim-es változat.
-
Gyufaaa
veterán
Van már közöttetek olyan aki birtokosa 950 vagy 950XL-nek?
-
Mr Bond 007
őstag
-
tomboy0013
veterán
válasz
Gabor970 #633 üzenetére
Nem teljesen azonos a rendszer, de ha univerzális alkalmazásnak megcsinálják az asztali W10-re az alkalmazást akkor menni fog telefonon is. Nem értek az online pokeres dolgokhoz, de gondolom flash kell hozzá ha böngészőből akarsz például játszani, az viszont telefonon nem elérhető csak az asztali Edge-ben.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Ez a win10 azonos a pc-s win 10-el? Nekem szükséges hogy telefonon tudjak online pókerezni, de egyik terem sem (ok elég lenne a Poker Stars is) jött ki még Winphone aplikációval. Csak android alá és iOS-re elérhetőek. No és persze PC win10-re is.Nagyon szeretnék Windows telefont, régen volt 800-as lumiám, imádtam, Feleségemnek 635-ös van, az is szuper.
Köszönöm a választ!
-
-
Ágógreen
senior tag
-
Ez még preview és mobileszközre official még nem jó, mert official nincs W10 mobilra
Ennek ellenére biztató, hogy W10 alá már van olyan api ami hozzá FOG FÉRNI MAJD ezekhez az infókhoz.... Azon meg ne merengjünk, hogy droidon sok-sok éve van. Ez van.Sajnos nekem L925 van, ezért is nézegetem az L950 topikot... Jó, ha húsvétra lesz nekem W10, de az is lehet, hogy merülés vagy más hasonló ok miatt nem is lesz érdemes 8960-as SOC-hoz felrakni. Így elméleti a linkelt app, de egyszer talán nekem is lesz.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #622 üzenetére
a 'kompromisszum-mentesség' nem ár kérdése... egyszerűen nem létező "feature". és sose lesz az.
amúgy biztos vagyok benne hogy sok !hasznos! app kizárólag csakis pl winphone-ra érhető el... csak hát nagy a ios és az android tábor és nyilván nekik az a kiinduló pont pedig simán lehetne fordítva is taglalni a dolgokat. lagroid és tervezett-elavulós-ios még így is alulmarad a winhez képest szerintem. most meg ezekkel pláne. ma telepítettem win10enterprise-t. nagyon szépen fut minden. böngészője is remek lett. fejlődik a ms nem is kicsit... nagyon. annak örülök hogy 'dupla-antenna' ellenére a sugárzási (SAR) érték még egészéges határok között lehetett tartani. már nagyon várom az XL-t (-em)... én úgy vagyok vele hogy legyen a teló vagy tényleg pici pl 5S vagy ha nem akkor már egy méretesebb látványosabb darab. középméretek nem vonzanak. fugly az összes a szememben. -
Pacee87
aktív tag
válasz
bluemirage #623 üzenetére
Bocs, mobilról vagyok!
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/wifi-analyzer-preview/9nblggh33n0n -
"Wifi analyser: van"
A Store-ban? Hol? pleaseA WP-n úgy tudtam, hogy nem lehet megjeleníteni a wifi hálózatok csatornáit, dB értékeit, titkosítási módjait stb... Így üres csatornát sem tudsz keresni WP-n. stb... Droid alatt számtalan ilyen van. Nekem pl. ez hiányzik.
De már megszoktam és van egy droidos telóm is másodlagosként, így ami WP-n nincs, az droidon van használva. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
Ágógreen #620 üzenetére
Természetesen engem se érdekel hogy 1000 vagy 1000000 app van éppen, csak úgy vagyok vele ha már kiadok 190k-t egy telóra ne kössek kompromisszumokat és legyen elérhető minden olyan app vagy annak a funkcióit ellátó alternatíva ami a mostani androidos telefonomra elérhető. Sajnos rendelkezem nem egy olyan eszközzel amit csak ios és androidos szoftverekkel lehet vezérelni. (ezért bízom nagyon benne hogy jótékony hatással lehet majd ezekre a problémákra az android és ios platform hidak)
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #619 üzenetére
Ki/mi van elszállva? Nem igazán értelek!
Feltettem egy kérdést, nem kötözködésből (amire nem válaszoltál)!
Az említett programokat meg a komplexitásuk/réteg igényük miatt hoztam fel példaként!
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #619 üzenetére
speciel engem kevésbé érdekel az appok száma az appcenterekben (főleg 1-2 éve már nem panaszkodom), inkább minőségileg szeretném hogy közelítene az apple appokhoz. számomra is megfelelő appkínálat van a windowsnál amúgy.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Most komolyan, mi az ami hiányzik??
Nekem aztán válogatott igényeim vannak, de most már nem igazán találok olyat ami ne lenne:
Wifi analyser: van
Használok itthon egy Belkin netről vezérelhető konnektort: van rá app (távoli vezérlés is megoldott)
Torrent kliens: van már
LG okostévé távirányító progi: van
Canon otthoni multifunkciós nyomtatóhoz progi: már 2013-ban is volt
OBD diagnosztika program: többféle létezik, 13-ban nem ment, most nem próbáltam mégJelenleg BB Z10-et használok, de az OS10-et sajnos kinyírták, Droid nem jött be, az iFos nem az én világom (ha valakinek vinnyogni támad kedve vinnyogjon privátban, majd ha ráérek válaszolok...), szóval az egyetlen jelenlegi alternatíva! Jollát nem merném bevállalni, pedig alapvetően nagyon tetszik a Sailfish OS!
Az inkább zavar, hogy már megint sikerül valami olyan húzást elkövetni amivel elűzzék a birtoklási vágyat! Jelen esetben ez az, hogy már hajlanék arra, hogy egy vágódeszka méretű eszközt hordjak magammal a mindennapokban, erre abból kihagynak egy olyan funkciót mint az FM rádió! Ennyi kompromisszumot pedig ennyi pénzért köszönöm, de...
Gyúródeszkára meg nem vagyok vevő!950M esetleg 4,7" FHD kompromisszumoktól mentesen?
-
BobTail
őstag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Ez most már tényleg nem a Microsofton múlik, mindent megadnak a fejlesztőknek + az sem elhanyagolható tény, hogy ha a Project Astoria/Islandwood program keretén belül megírják alkalmazásukat Windowsra is, akkor nem csak a telefonos felhasználói bázist érhetik el, hanem a Windows 10-es PC/tablet usereket is, és akkor máris nagyobb a felhasználói bázis...
-
Mr Bond 007
őstag
Én a 950-et instant venném, de visszatart az app store vérszegény kínálata.
Nagyon sok múlik rajta mennyire ad lökést a win10 a mobil appoknak.
Jó lenne ha elindulna valami a pozitív irányba mert most nem áll jól a cég.
Itt is ezzel foglalkoznak. -
-
BobTail
őstag
és aki legalább háromszor szavaz a sztárban sztár műsorban, megnyerheti valamelyiket
-
Na, az amazon is visszaigazolta az előrendelést, mikulásra.
-
Német microsoft store már listázza a 950-eket.
"Lieferbar ab 28. november"
-
Ed_007
aktív tag
válasz
AndrewBlase #580 üzenetére
Eleinte a 820-ban sem volt rádió, aztán szoftvert frissítettek és lőn.
Valószínűleg képes rá a 950 is (nemtom biztosra), de nem kapcsolták be a fícsört, f@sz tudja, miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest