- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
A hátlapon az oldalrész fém vagy műanyag?
Nem is értem miért nem ilyen típusú bőr tokkal adják, a készüléket alapból? A képek alapján sokkal elegánsabbnak tűnik és ez prémium telefon és a continuummal az üzeltembereket is megcélozzák.
Az megy hogy bőr, vagy a varrás hamarabb kopik, ki érdekel, amikor az egész cserélhető?
Az elvárás csak annyi, hogy kb 1 évet bírjon ki.A kollégának jövő héten jön a 950 dokkolóval 68 rugó volt neki a Telekomnál 2 év hűséggel, ez korrekt nyitó árnak tűnik.
A feltett nappali képeid nem tetszenek nekem sem, nem elég részletgazdag nagyítva, de ez alapján jónak tűnik a 950 kamerája: [link]
Bár ez alapján elég fura a 930 kamerája, ennyire zöldes színeket használ éjszaka? -
-
Ágógreen
senior tag
"Szerk.: már láttad őket, viszont nem nem tudom hogy mi a baj a nappali képekkel "
- most ezzel mit akarsz mondani ?
köszi a képeket, de pont ezeket láttam -> úgy gondolom ez kevés lesz az MS-től.
nem tudom, de én többet vártam személy szerint. a színeket is eléggé mellélőtték. -
törölt tag
Köszönöm!
Egyébként nem tudom h mit értetek duplakoppos ébresztés alatt (elnézést mert új nekem a WM), ha azt h glance screen módból dupla koppintással átmegy lock screen módba, nekem megcsinálja ha a Settings - Personalization - Lock screen alatt bekapcsolom h "Double tap the navigation bar to turn off the screen"
(magyar nyelvűnél értelemszerűen ennek magyar megfelelői)
Ilyenkor navbarra dupla koppintással lezár, utána képernyő közepén dupla koppintással "felgyújtja a villanyt"Lumia 640 LTE, WM10 preview 10586.11 (ver. 1511)
-
törölt tag
Üdv,
Angol nyelvű W10M-en ezt hogy lehet megtenni? Nekem egyelőre nincs ilyen chat problémám, de nem szeretem, ios-n is mindig kikapcsolom a szövegjavaslatot ha véletlenül megint előjön (sw frissítésnél szokott néha).
A legújabb preview build van fennt nekem (nem 950-em van) -
-
Burt1793
veterán
A keret tényleg kellemetlen volt fektetett nézetben a 930-on (ha hosszabb ideig úgy tartottam, pl pdf olvasásakor), nekem most egy samu A5-ösöm van, ez unibody fém házas és itt kis tálcákon kell berakni a sim-et és a microsd-t, ez tényleg nem olyan elegáns, de talán így jobban egyben van és jóval vékonyabb is (6,7 mm), ami nagyon kellemes. A 930 nálam nem kopott meg egy év alatt, pedig nem volt rajta tok (fehér volt), a kereten volt pár kisebb sérülés (harapásnyomok
), elég puha anyagból készítették, a mostani mobilomon még nincs ilyen sérülés se, pedig ezt is hozzápattintottam már párszor dolgokhoz. A szépség tényleg relatív, de azért na... messze szebb szerintem a 930 és valószínűleg több embernek tetszik ez, mint a 950. Nem túl sok az alsó káva?
Eddig a fém keretet dicsérték a népek, most, hogy ez már nincs meg, hirtelen rossz lett, mi?Melegedésről annyit, hogy az a 930 hibája volt, nem nagy kunszt, hogy végre nem forrósodik a csúcs Lumia, az soc feljebb került vagy még mindig ott van jobb alul, ahol az ember fogja a kicsikét?
-
Engem pl kifejezetten irritál az utóbbi évek üveg/fém hypeja... Ahány telefont fogdostam eddig, mind szar volt ergonómiailag. Hideg, éles, szögletes, karcolódik stb. Én örülök neki, hogy legalább a microsoft nem ugrott rá erre a vonatra.
Az első ilyen példa még anno a Z2 volt, amit a Note3 telefonommal hasonlítottam össze. Olyan érzés volt, mintha nehezebb lenne a Z2, holott a mérlegen pár grammal még kevesebb is volt. Egyszerűen az üveg, és a szögletessége miatt baromi szar volt a fogása. Egy időben az S6 edge+ra voltam ráindulva, de miután megtapogattam, azt is el kellett vetnem, mert idegesítően éles a széle a lekerekített kijelző miatt, egyszerűen rossz a fogása, ráadásul a hátuljából a kamera nagyon ocsmányul kitüremkedik a sík üveg miatt. Ez egyébként a másik vesszőparipám, hogy 2015-ben miért kell 10-ből 9 telefonon kitüremkedni a kamerának... nem igaz hogy ezt nem lehet megoldani. És ez sajnos igaz a 950-ekre is. Bár itt abban reménykedek, hogy egy jó bőrös hátlappal ez is síkba hozható. -
Most hogy nézegetem az első német handson videókat, felmerült bennem egy kérdés: Mennyire lehet ezt simán átállítani magyar nyelvre, ha az alapértelmezett nem az?
Mint az androidot, hogy egy katt a menüben és magyar az egész, vagy mint a desktop win10-et, hogy nyelvi csomag letöltés, aktiválás, alapértelmezettnek beállítás, még ide oda beleturkálás, keresgélés [...] és néhány újraindítás után a fele windows még mindig németül beszél? -
-
-
-
-
Oké, tehát nem értek semmit jól
Nem baj az, holtáig tanul az ember. Gondolom az új optika is több fényt ereszt be. Nekem a 1520 képminősége is tökre megfelelt, de ez a 950 egészen fantasztikusnak ígérkezik.
Droid fronton is olyat választottam ami elég jól fényképez, nálam sokat számít, és szeretnék visszatérni Windowsra. -
Gusztáv
addikt
-
-
kpal
nagyúr
Sejtettem titkon hogy ott lapul nálad
Amúgy a 1520-hoz képest érzel előre lépest rendszer gyorsaságban (Persze értem nem végleges a rendszer ,de na
) ,és jobban melegszik mint a 1520 intenzív használatba ? 1520 használod még ?
Remélem a 1020 nem hal ki hogy nem érkezik utóda . -
Assdak
őstag
Unibody ház. Minőségi műanyag granulátum felhasználása a gyártás során, ahogy 930 előtt ment. Nagyobb akkumulátor. Dolby Digital Plus, surround sund. Fizikai gombok. Iris scanner helyett valami értelmes megoldás.
Ez mind sporolás.
A cserélhető akksinak sok értelme nincsen, cserébe kétszer leveszed a hátlapot, és recseg, lötyög. Főleg úgy, hogy a műanyag alkatrészek során egy gyengébb tulajdonságú műanyagból gyártanak jelenleg, regranulátum felhasználásával.
Akksi méret, Dolby, eddig nem jelentett gondot.
A fizikai gombok elhagyását sem indokolja sok minden, főleg úgy, hogy az alsó káva/sáv mérete nem csökkent. Persze a szoftveres gombokat is van aki szereti, mert éjszaka paplan alatt játszva nem világít a szemébe, de a fizikai gombok elegánsabbak, és viszonylag sokan sírnak miatta a külföldi forumokon.
Iris scanner is szuper dolog, csak viszonylag kevés az oylan eset, mikor feloldásnál belebámul az ember a telefonba, ellenben egy ujjlenyomat letapogatással, ami mindig adott.Abból kiindulva, hogy a surface book-al sikerült egy olyan eszközt lerakniuk, ami minden tekintetben prémium, és nyoma sincs a psorolásnak, elvárható lenne, hogy mobil fronton is ha valami újat villantanak, az nagy dobás lesz.
-
tomboy0013
veterán
A 930-nál nem tudod lehet-e számítani javulásra fényképezés téren W10-zel? Videókból úgy jött le, hogy a színkezeléssel babráltak valamit a 950-eseknél ami miatt mégjobban eltalálja a színeket fényképezés esetén. Gondolom ez szoftveres is nem csak a hardvertől függ. Kérdés, hogy az előző flagship kamerás képességeivel fognak-e még foglalkozni szoftveresen? Remélem érthetően tettem fel a kérdést
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest