- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hali! akik már több napja használják a 950-et azoknak mik a tapasztalataik?én majd a Tnél akarom megvenni. szolgáltatós készülékkel volt vkinek problémája? milyen üzemidőre számítsak? min./átlaghasználat
-
Amiens
tag
Ez valós, létező megoldás így?
-
Osiris
őstag
Azt hogy lehet megoldani, hogy a skype üzenetek csak a skype programba jöjjenek és az üzenetek közé ne?
-
-
válasz
Locutus #1140 üzenetére
Na megoldódott az ébresztés rezgés: Egy nap nyomkodás után rájöttem hol kell frissíteni az alkalmazásokat, és volt is ott vagy 67 frissítés, köztük az óra apphoz
Szal mostmár van rezgős ébresztés, és úgy tűnik az email app is végre működik push módban, tehát nem kell várni fix időközönkénti syncre... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
ForRedGlory #1183 üzenetére
Azért ezzel az Lg tokkal valami nincs rendben. A négy diplomám mellett bőrdíszműves is vagyok, de egy a gyártó szerint tökéletesen cserzett és kidolgozott bőrnek nem szabadna így kinéznie.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ez tényleg gáz nekem is kopott a G4 viszont a váci úton szó nélkül cserélték gariban!
-
válasz
Vagy százezren írják netszerte, amerikaiak, németek stb, hogy bizony a lumia offers app vagy fel sem volt rakva a készülékre, vagy még a storeból sem érhető el, vagy ha meg is van nekik, akkor sem érhető el benne a display dock promo.
És nekem is ez van, se előre installálva nincs, se a storeban nincs, és különböző netes store linkekre nyomva is szürke a gomb, tehát nem engedi letölteni és felinstallálni.
Nemtom mit tegyek... "kiválóan" megszervezték ezt akciót, úgy látszik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Locutus #1163 üzenetére
Sorry, windowscentral forumon olvastam, hogy ez csak US akció-e és írták, hogy igen. Én meg összetettem, hogy nyilván az, mert nekem sincs ilyen appom
BobTail: Köszi a választ. Ha marad a Lumia, akkor veszek én is ilyet. Bár kopni tuti fog, az LG G4 hasított marhabőr hátlapja is olyan lett egy idő után:[link]
(#1173) junior11: pzstm linkje alapján 11 euro kb a szállítás.
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1176 üzenetére
hivatalosan -
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1172 üzenetére
Egy hete használom, még nem kopik
ha a bőrt kicsit megkarcolom majd szétdörzsölöm, akkor eltűnik a csík.
(#1173) junior11, nem volt szállítási költség, 48,5 EUR volt összesen (átszámítva ~15 000 HUF).
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1170 üzenetére
-
-
BobTail
őstag
válasz
ForRedGlory #1145 üzenetére
Pre-order első napján rendeltem meg a honlapról, szállítanak Magyarországra is.
-
-
válasz
ForRedGlory #1157 üzenetére
Nemeteknel is volt ez a hír es en onnan vettem.
-
kakuk100
őstag
válasz
zsoltzsolt #1129 üzenetére
Megmondanád a pontos nevét. Én hiába írom be a keresőbe többféle formában is az írja ki, hogy A keresés nem hozott eredményt.
Köszi -
Reinhardt
őstag
válasz
ForRedGlory #1157 üzenetére
Nálunk (anglia) is van.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
adamsauvage #1154 üzenetére
Telekomosként veszed a Telekomtól?
-
Ez a promo appos dolog amúgy hogy működik? Azt irtak telepítve lesz egy promo app amivel igényelhetem a dockot a 950xl-hez de ilyen nincs telepítve se meg a storeban sem.
-
adamsauvage
aktív tag
Szép estét az uraknak, hétfőn érkezik a 950esem a telekomtól kis viszontagság után, addig már fél lábbal is kibirom, nagyjából végig olvastam az összes hsz-t, így elég érdekes a kialakult véleményem a telefonról de majd élőben kiderül hogy Xperia Z-hez képest milyen
(lehet majd karácsonyra meglátogat egy fekete bőr hátlap) -
gretzky77
veterán
Ha valaki rendelne kis hazánkba én is beneveznék egyre!
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #1147 üzenetére
KAttints a képre, és láthatod kié...de szerintem ő is magánszemélyként rendelte...vagy nem tudom...majd ha erre jár elmeséli. De a tok nagyon szép, minőségi és kellemes a tapintása.
ITT nem megy? én már checkoutnál járok
-
ForRedGlory
félisten
Meséld már el légyszi, hogy tudok ilyenre szert tenni kis hazánkban
A linkelt oldalon kapásból ezt látom
Only Frequency Telecom customers with an account can see wholesale prices and purchase products through this website.
(Ha segít az ügyön, barátnőm a Microsoft szomszédságában dolgozik
(Graphisoft, Graphisoft-park
Nap, mint nap látom a Microsoft központját)
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #1145 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Van már valakinek ilyen?
-
Pacee87
aktív tag
válasz
QwErTy42 #1141 üzenetére
Ne haragudjatok, nem akarok csesztetni senkit, de olvassatok vissza kicsit mielőtt írtok! Kb 10 hsz-szel feljebb írtam le a megoldást!
Egyébként azt hiszem alapértelmezés szerin negyed órára van állítva ez a PIN kód kérős dolog, szóval ha negyed órával később próbálja feloldani az asszony akkor már alapértelmezésben is kérni fogja, de be lehet állítani azonnalra is! Én sem látom értelmét, hogy így van, az okát sejtem! Kukacos almásan fogalmazva: it's not a bug, it's a feature!
-
QwErTy42
addikt
Meg is van az első kérdésem.
Ugye ahhoz, hogy a Hello-t használni tudjam, kellett adni egy PIN kódot (nem ugyanazt, mint ami a SIM kártyáé, hanem egy kódot). Megadtam és a kód is működik és a Hello is szépen felismeri a két szép szemecskémet.
Na igen. Viszont, amikor asszony próbálja leolvastatni az íriszét és nem sikerül akkor jön a gubanc. Ugyanis, amikor azt kéri, hogy húzza fel a képernyőt PIN kód beírásához, akkor a kezdőképernyőre dobja és már bent is van a telefonon. Valahogy a PIN beütős rész kimarad. Így viszont nem valami szekúr a teló.Amúgy tetszik meg minden.
A Continuumnál az egér érzékenységét hol lehet feltolni? Mert kicsit lassú. -
rambolo
tag
Én betanítottam a hello-nak a párom íriszét is, nálunk így működik a feloldás családon belül.
-
Reinhardt
őstag
válasz
gretzky77 #1119 üzenetére
Sajnos nincs kartyaolvasom itthon.
Betettem egy 4GB-ost, azt felismerte. De az is androidos telefonban volt elotte, szoval voltak rajta androidos mappak. Elmentem a settings-system-storage-be, ahol mutatta is. Gondoltam nyomok egy formazast. Na ez hiba volt mert azota nem latja... -
confuser
senior tag
-
-
thxer
aktív tag
válasz
Locutus #1128 üzenetére
A sign in options-nél van olyan hogy require sign in, ott lehet beállítani hány perc múlva kérjen újra hitelesítést.
A hello-nál van egy olyan opció hogy automatically unlock... ha be van kapcsolva, akkor ha te vagy az feloldódik, mindegy hogy kell-e pin vagy nem, ha kikapcsolod, akkor csak abban az esetben fog hello-zni, ha tényleg kell hitelesítés, különben fel kell húzni a képernyőt. -
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1104 üzenetére
Értem
ezzel remélem nagyobb szerencséd lesz
-
ForRedGlory
félisten
Microsoft webes Storeból hogy a ménkőbe kell letölteni alkalmazást telefonra? Bármit is választok ki, az "Alkalmazás beszerzése" gomb inakív.
-
válasz
confuser #1125 üzenetére
1. Nem, ha kinyomom gombbal a képernyőt, a hello azonnal újra azonosítani akar.
3. Kétszer odavissza végigpörgettem a hangok listáját, de nem találok csak rezgést
4. Mindegy a csempe méret, ha nagyra teszem akkor se lesz "élő". Bár lehet, hogy csak több idő kell neki, vagy új emailek, események?
-
confuser
senior tag
válasz
Locutus #1120 üzenetére
1. A PIN-t szerintem csak 5 perc után kéri. Egyébként a Hello-nak is várnia kéne ennyit szvsz
2. Már megválaszolva. Reménykedjünk egy update-ben, de szerintem itt a backend szerver az okozója...
3. A hang kiválasztásnál van egy ilyen opció, hogy csak rezgés.
4. Nekem 930-on kint van, de csak egyet tud kirakni. Milyen méretű a csempe? Illetve azt hiszem 950-en nem is ugyanez az Outlook verzió van fent...
5. Megválaszolva. -
-
kakuk100
őstag
Segítséget kérnék! Szeretnék egy Magyar Névnapok app-ot amit a képernyőre is ki lehet tűzni és mutatja a névnapokat naponta.A Microsoft áruházban nem találtam.
Köszi -
Burt1793
veterán
válasz
Locutus #1120 üzenetére
Google accountot hozzá tudod adni a beállításokban a fiókokhoz és akkor letölti a kontaktokat is.
A messenger sajnos elég hektikusan működik wp-n, 930-on is ilyen.
Töltésnél a telefon elvileg annyi áramot vesz fel, amennyit névlegesen tud, tehát, ha nagyobb teljesítményű töltővel töltöd, mint szabadna, akkor sincs gond. Elvileg.
-
Én amazonon rendeltem. Kaptam hozzá egy 32gb-os sd kártyát is, meg egy fatboy qi töltőt ajándékba.
Amúgy lenne is pár kérdésem, a nálam tapasztaltabbaknak. Nekem ugyebár nemhogy a 950XL új, de WP-t se nagyon tapiztam eddig
1. Beállítottam a hellot... írisz felismerés szépen működik. Ehhez ugye kért egy pin kódot is. Igenám, de ha az írisz felismerés nem jön össze neki, mert pl az asszony fogja a kezében, akkor kiirja, hogy pöccintse felfelé a képernyőt és irja be a pin kódot. Namost nem kér pinkódot. Felpöccintésre egyből a kezdőképernyőn van. Ilyenkor mi van?
2. Facebook messenger.. egymás mellett a note3 meg a 950xl, és míg előbbin azonnal megjön az üzenet, utóbbin kb 3 perc múlva... Ha belépek az appba, ott egyből ott van. De még ekkor sem értesit, hanem 3 perc múlva miután már rég elolvastam az üzenet, csak akkor pittyen... Remélem ez azért jobb lesz?
3. Ébresztőórát hogyan tudom csak rezgésre állítani?
4. Outlook/naptár csempét hogyan tudom "élővé" tenni? Tehát pl a legközelebbi eseményt kirakatni a csempére. Jelenleg a dátumot mutatja és kész... De ha belépek ott minden szépen működik, exchanget is szinkronizálja hibátlanul.
5. QI töltés. Ennek van valami különösebb szabványa, valamiféle mA amire figyelni kell, vagy nyugodtan tölthetem a samsungéval is? Mert amúgy felismeri, és tölti is, kipróbáltam.
Egyébként nekem nem recseg a hátlap, meg semmi egyéb fagyás, vagy minőségi gondot nem észleltem eddig. Najó, a jobb oldali gombok kicsit élesek, lehetnének finomabbak is. De lehet csak mert a samsungé 2 év után már elég puha/tompa, és amúgy is lekerekítettebb
A kamera amúgy baromi jó képeket lő, sokkal jobbakat, és gyorsabban is mint a Note3. (btw arra nincs valakinek ötlete, hogy a google accountból hogyan tudnám egyszerűen áthozni a kontaktokat?)
-
confuser
senior tag
Én is így gondolom, de az Edge team azt mondta, hogy csak azért nem Store-on keresztül frissítenek, mert olyan gyakran jönnek új build-ek, hogy inkább azt használják. Persze ez elég gyenge érv, és a desktop-pal kapcsolatban írták, de mivel univerzális alkalmazás, ezért mobilra is érvényes. Kissé sántít a dolog.
Szerk.: Annyival módosítanám az előző hsz-emet, hogy nem a szövegjavaslatoknál szar a szóköz meg a visszatörlés, hanem swipe-nál.
-
thxer
aktív tag
válasz
confuser #1116 üzenetére
Szerintem az Edge nem store app, futtatásnál sem teljesen úgy fut mint egy store app, még gépen sem, és telefonon is külön processz van hozzá, és continuum-ban is látszik hogy hiába ugyanaz a verzió, sok mindenben más a gépes verzióhoz képest. Ez egy félvér dolog lehet.
-
confuser
senior tag
A @-os téma amúgy érdekes módon Edge-ben nem jön elő, de mindenhol máshol igen. Bár az Edge billentyűzete eltérően viselkedik, mint az "alap". Ennek a bugnak a nemlétezésén túl a szövegjavaslatok visszatörlése és az automatikus szóköz szövegjavaslat elfogadása után nem működik, és a másolás/beillesztés sem úgy működik, mint normál esetben. Érthetetlen, hiszen elvileg ez is a gyári billentyűzet, és elvileg az Edge is egy Store app, nem beépített natív app (bár erről nem vagyok meggyőződve, mert még soha nem frissült Store-ból, csak buildekkel együtt... lehet, hogy van itt egy kis "mutyi").
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Reinhardt #1113 üzenetére
Sok sikert hozzá Hasonló cipőben járok én is
Amikor először összedugtam a W10 oprendszeres laptoppal a telefont, eléggé meglepődtem, hogy semmi nem történt, leszámítva, hogy elkezdett tölteni. Gondoltam majd drivert vagy valamit feltesz, de az égvilágon semmi. Majd utána kell nézni, hogy mi van ilyenkor...
-
Reinhardt
őstag
Androidrol valtottam, es az S4-esemben tokeltesen mukodo 64GB msd kartyat nem ismeri fel.
Nem nagyon ismerem meg a rendszert, ez az elso windows telefonom. Be kellene valamit meg allitanom?
Vagy siman csak nem tudja kezelni ezt a kartyat?A Display Dock-ra leadtam az igenyem, es elfogadtak, az is jon majd vmikor.
(#1109) Zsolt_72: En Carphone Warehouse-tol rendeltem, London.
(#1106) Locutus: Nekem is micro simem volt eddig, bementem a Three shopba (ez a szolgaltatom) es kb 2 perc alatt kicsereltek, mikor meg raktam be a telefonba akkor elkertek, hogy megtapizhassak, mert ilyen meg nem erkezett hozzajuk
-
QwErTy42
addikt
Ma vettem meg az első és egyben uccsó fekete 950-et a T-nél a Westendben.
Különösen jóleső, bizsergető érzés elvinni valamiből az utolsót. Hát még az egyetlent.Ha majd egy kicsit belaktam, akkor jönnek a meglátások. Bár egy ócska Defy után nem hiszem, hogy bármibe is bele tudnék kötni.
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani az outlook calendar csempét, hogy ne csak a közvetlen következő eseményt mutassa, hanem mondjuk annyit amennyi kifér.
Valamint ha valamit vágólapra teszek, akkor a @-al beillesztést csinál, ez nekem nagyon nem jó, ezzel mit lehet kezdeni? -
Nekem is megjott a feher xl -em végre
csak nanosimem nincs még ami jó lenne bele...
-
Reinhardt
őstag
Végre megjött az XL
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1077 üzenetére
Értelek mondjuk nálam a 920 meg a 1520 beton stabil volt mondjuk én nem első körben vásároltam szoktam várni fél egy évet hogy az esetleges gyerekbetegségek kiforrják magukat.
thxer: Egy idő után nekem is kifényesedett mindkét lumiám mondjuk kellett hozzá legalább egy fél év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest