- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz
Burt1793 #708 üzenetére
Vékonyabb, könnyebb, nem vágja a széle a kezem... 930-on is ilyen a hátlap, csak fémkerettel, ami nekem már eléggé ütött-kopott volt, úgyhogy több szempontból is örülök, hogy nem fém a keret (nem melegszik, nem árnyékol, ha sérül könnyen cserélhető, SIM-kártyákat + memóriakártyát nem kis fiókokban kell betolni, hanem a ház alatt meg lehet oldani...)
A szépség relatív, de nem egy embertől hallottam az elmúlt rendezvények során, hogy "basszus ez nem is olyan ronda, mint gondoltam, sőt!"
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793 #685 üzenetére
W10-zel már nem ilyen, az az 1 darab loading felirat is eltűnt amivel fél évben egyszer találkoztam. Egyébként is óriási probléma tényleg
Az általad állított zenelejátszós loading se volt nekem jelen, se alkalmazás váltásnál sem képernyő feloldást követően. W10-en eddig 1 loading-gal találkoztam a Skype videó alkalmazásnál de azt úgy sem használom szóval nem fogok vele többet találkozni.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Burt1793 #531 üzenetére
Ha a remote desktop támogatni fogja (és erre fogadni mernék), akkor még azt is. Persze mindennapos használatnál ez kényelmetlen, de ha pl SOS kell a teljesítmény, akkor opcióként ott lesz (pl üzleti úton, lcd tv már kb minden szállodai szobában van). A mindennapos használat meg kb levezelés-internet-fb a felhasználók 90%-nál.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Burt1793 #531 üzenetére
Mondd már meg kérlek, hogy az otthoni felhasználók hány százaléka power user!
Szerintem alulról verdesi az öt százalékot.
Az emberek túlnyomó többsége közösségi oldalalkat látogat, böngészik, torrentezik, filmet néz meg skypeol.
Azokról beszélt a kolléga és nem azokról, akik videót vágnak, fotót szerkesztenek, adatbázisokat szeretkeznek vagy éppen mérnöki szoftvereket futtatnak. -
confuser
senior tag
válasz
Burt1793 #454 üzenetére
Több szempontból sincs igazad.
A belső hálózat jó, de részlegenként, sőt részlegeken belül a hálózat adott részeihez külön hozzáférés szükséges (olvasáshoz is, nem csak az íráshoz). Sokkal macerásabb, mint elsőre hangzik, hidd el, ebben dolgozom, és a munkatársaim is mind egyetértenek.
A projektorok pedig többnyire nincsenek gépre kötve, szabadon állnak, pont azért hogy bárki rácsatlakozhasson a saját gépével, persze ehhez vinni kell magaddal... A continuum pont ugyanezen az elven működne, csak nem kell magaddal laptopot vinni, elég a telefonod (ami valószínűleg amúgy is nálad van).
Annál a néhány megbeszélőnél, ahol mégis gépre van kötve a projektor (de ez tényleg jóval ritkább eset), ott az első alkalommal történő bejelentkezés mindenkinek 8-10 percig tart, amíg a felhasználói fiók konfigurálódik, plusz különböző biztonsági folyamatok végbemennek. Utána már nem vészes, de aki sokszor megy új helyre, annak ez nem járható út.
Természetesen ezek alapból mind jó megoldások lennének, ha nem lenne ilyen szigorú szabályrendszer és IT háttér, de ez egy vállalati kultúra, kétlem hogy a közeljövőben változna. És ha egy ekkora cég a platformot választja, az nyilván elég nagy win a MS-nak. Más cégeknek más kultúrával lehet hogy tök felesleges, de biztos van sok olyan cég, akiknél viszont egy kényelmes és hasznos alternatívát nyújt a jelenlegi módszer helyett.
-
pengwin
addikt
válasz
Burt1793 #279 üzenetére
Aki a fb-on lóg, az meg is érdemli...
Nem rég lett elegem a fb állandó zaklatásából, küldte az értesítéseket, hiába kapcsoltam ki többször, több eszközön is. Töröltem is Lumia 735-ről, csak a messenger maradt. Érdekes módon rögtön kibír 2 napot kényelmesen a telefon, ugyanolyan felhasználással (zene, yt a háttérben, böngetés, telefon+SMS, Viber, fényképezés office lens-szel, box, mindezt 3 mail fiók és a onedrive szinkronizálása mellett), míg korábban estére csak kb. 30% maradt a telepben egy nap után...
A Viber-t is törölném, mert használhatatlan szar, de barátnőm és sok ismerősöm használja. Szerintem meg a legigénytelenebb a hasonló appok közül, hivási hangminőség WiFi-n és LTE-n is szar, csak hát olyan csilli-villi cuki-muki az egész app hogy a sok korosztályombeli huszonéves imádja...A piac igényei rég nem intelligens és logikus döntéseken alapszanak, a legtöbb ismerősöm pont arra nem használja az okostelefont amire kitalálták (fentebb írt felhasználásom szerintem fedi), a legtöbben kézikonzolnak és/vagy szoc.médiás naplopásra használják, de a híreket és a hivatalos egyetemi emailt senki nem olvassa rajta, office lens-hez hasonló kis praktikus programokról még csak nem is hallottak, ha NEPTUN-t kell használni rohannak a könyvtári gépek elé, holott pl. a mobilos IE-n sokkal megbízhatóbb, stabilabb, és gyorsabb az oldal.
Problémamegoldásra, tájékozódásra szerintem kb. az emberek 90%-a nem nagyon használja az okostelefonját (és a WP szerintem ebben jobb mint a konkurencia), sokkal inkább butatelefonos szintű kommunikáció és a szocmédiás emberi kapcsolat helyettesítés a jellemző, ez határozza meg a piaci igényeket., meg az, hogy csilli-villi legyen az UI és a telefon külseje, minden praktikus megfontolást félretéve (na és ebben jobb tényleg a droid meg az iOS).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest