- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1176 üzenetére
hivatalosan -
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1172 üzenetére
Egy hete használom, még nem kopik
ha a bőrt kicsit megkarcolom majd szétdörzsölöm, akkor eltűnik a csík.
(#1173) junior11, nem volt szállítási költség, 48,5 EUR volt összesen (átszámítva ~15 000 HUF).
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1170 üzenetére
-
BobTail
őstag
válasz
ForRedGlory #1145 üzenetére
Pre-order első napján rendeltem meg a honlapról, szállítanak Magyarországra is.
-
BobTail
őstag
válasz
ForRedGlory #1011 üzenetére
Lefrissítettél mindent az Áruházban? Szövegjavaslatokat kikapcsoltad?
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen #1001 üzenetére
teljesen értetlenül állok hitetlenséged előtt, és csak tőled hallom vissza ezeket... eddig sem volt, és ezután sem lesz érdekem bárkit is megtéveszteni, tényleg nem értem miért gondolod hogy kamu, vagy hogy pontosan mi a bajod a színekkel.
2 hónapja használom-tesztelem, itt van még pár kép a korábbi telefonommal, exif adatok nélkül: 1, 2, 3, 4, 5
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen #992 üzenetére
Először csak a két linket osztottam meg, aztán eszembe jutott, hogy már a fotós topikban is írtad, hogy nem tetszenek valamiért a nappali képek, azért írtam a "szerk.:" részt. A színek teljesen rendben vannak, a zöld az zöld, a szürke az szürke, a teljes felbontású képeken pedig 100%-ban is igen részletgazdag (a 8 MP-es pixel oversamplingos képekről nem is beszélve). Sokkal kiegyensúlyozottabb a teljesítménye, mint 930-nak. Nyilván úgy lenne egyszerűbb és tisztább egy kép elemzése, ha 1) te is láttad volna élőben, hogy mit és milyen körülmények között fényképeztem 2) ha egy másik telefonnal vagy fényképezővel készült volna ugyanott ugyanakkor egy másik fotó, amivel össze lehetne hasonlítani.
(#994) Plazmacucci, már miért lett volna kamu?
-
BobTail
őstag
válasz
Mr Bond 007 #972 üzenetére
ez nem készülékfüggő, hanem rendszer, és mint ahogy eddigi is, gondolom a továbbiakban is lesznek olyan appok, amik csak 1GB RAM-mal fognak menni
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #960 üzenetére
-
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #947 üzenetére
Ez nem tok, hanem hátlap. És a hátlap fémes jellegű kerete sérülékeny (ránézésre), de majd meglátjuk.
-
BobTail
őstag
Természetesen használom
Teljesen jól működik, kedden a Telenor Okostelefon Akadémián két órán át demóztam, nem indult újra a telefon, nem melegedett, egyszerre 4-5 appot folyamatosan futtattam (zenelejátszó, fényképek, böngésző, Word), és simán ment a váltás.
Tartalmazza.
Az univerzális appok pontosan ugyanúgy néznek ki és működnek, mint ahogy a PC-s Windows 10-en, de ez az egész lényege. Tehát ha Edgben megnyitsz egy youtubeot, vagy facebookot, pontosan ugyanazt látom, mintha laptopon nyitnám meg. -
BobTail
őstag
válasz
Burt1793 #708 üzenetére
Vékonyabb, könnyebb, nem vágja a széle a kezem... 930-on is ilyen a hátlap, csak fémkerettel, ami nekem már eléggé ütött-kopott volt, úgyhogy több szempontból is örülök, hogy nem fém a keret (nem melegszik, nem árnyékol, ha sérül könnyen cserélhető, SIM-kártyákat + memóriakártyát nem kis fiókokban kell betolni, hanem a ház alatt meg lehet oldani...)
A szépség relatív, de nem egy embertől hallottam az elmúlt rendezvények során, hogy "basszus ez nem is olyan ronda, mint gondoltam, sőt!"
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #705 üzenetére
Személyesen is próbáltad/fogtad már?
-
BobTail
őstag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Ez most már tényleg nem a Microsofton múlik, mindent megadnak a fejlesztőknek + az sem elhanyagolható tény, hogy ha a Project Astoria/Islandwood program keretén belül megírják alkalmazásukat Windowsra is, akkor nem csak a telefonos felhasználói bázist érhetik el, hanem a Windows 10-es PC/tablet usereket is, és akkor máris nagyobb a felhasználói bázis...
-
BobTail
őstag
és aki legalább háromszor szavaz a sztárban sztár műsorban, megnyerheti valamelyiket
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #594 üzenetére
nem (csak) a felbontástól függ a részletesség, hanem a szenzor méretétől, az pedig nagyobb lett + jobb a dinamika + teljesen új algoritmust kapott + makróban is "közelebb lát" a 950
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
Háááát...
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #498 üzenetére
1520-nak kicsivel kisebb a szenzora (1/2,5") és kevésbé fényes az optikája (f2.4). Összességében ezekkel a paraméterekkel a 950/950 XL-nek van hardverileg a legjobb kamerája az aktuális csúcsmodellek között - szoftveresen meg majd meglátjuk, ha kész lesz
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #491 üzenetére
1/2.4" a szenzor mérete, az optika f/1.9-es fényerejű.
-
BobTail
őstag
Ja, hogy te így gondoltad mint Surface Phone... azt hittem Inteles processzoros teljes Windowsos telefonra gondolsz. Mindennek megvan a miértje, én abszolút nem érzem visszalépést semmiben pl. 930 után, sőt.
Először is, a cserélhető hátlap: szerintem a telefon életében egy átlagfelhasználó max 2-szer fogja levenni a hátlapot (SIM és később memóriakártya behelyezésekor), és egy unibodys telefonon elég hülyén nézne ki, ha az egyik oldala végig kis fiókokból állni (SIM1 SIM2 memóriakártya...) + a hátlap úgy lett kialakítva, mint ahogy a legutóbbi összes Lumia készüléknél, azaz ha nem veszem le, senki meg nem mondaná, hogy unibody vagy sem. Arról nem is beszélve, hogy csóri 930-amon bizony látszik, hogy kb. másfél éves, és egy cserélhető hátlapos telefonon azért könnyebb lecserélni egy megviselt készülékházat. Szóval én inkább előnynek mondanám, mintsem hátránynak (és akkor ott vannak még ezek a hátlapok is...)
A szoftveres gombokat egy kicsit én is sajnálom, de ezen az OLED kijelzőn olyan, mintha rendes gombokat nyomogatnék + a navigációs sávos duplakoppos lezárás tökjó. Amúgy, Surface Pro 4-en már nincs Windows gomb...
A Windows Helo / írisz-szkenner nem arra van elsősorban, hogy feloldjuk a telefont, hanem a céges levelezés miatt beállított 6 számjegyű zárt fel tudom oldani annyival, hogy ránézek a telefonra - ez azért valljuk be, sokkal kényelmesebb, és gyorsabb + a későbbiekben (nem Beta állapotában) gondolom majd olyan plusz funkciókat is el fog tudni látni, mint a PC-s verzió, azaz e-mailnél vagy bárhol jelszó helyett.
Ja, és a "legjobb" - egyszerre rezeg és csörög
Szóval én minden téren előrelépésnek élem meg.
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #417 üzenetére
Nem tudni, de nyilván nem is fogok beszélni olyanról, ami nem lett hivatalosan bejelentve
(#418) Assdak, egy Surface Phone-nal csak még több kompromisszum lenne...
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci #414 üzenetére
Juha rajta van az ügyön, és annyit mondhatok eddigi tapasztalataim alapján, hogy látszik is az igyekezete...
-
BobTail
őstag
válasz
FozzieBear #392 üzenetére
Nem lesz AT&T only. Mindenhol kapható lesz, többek közt Magyarországon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged