- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó dolgok ezek... de megvenni mikor lehet?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
...930 - waterdrop
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #594 üzenetére
nem (csak) a felbontástól függ a részletesség, hanem a szenzor méretétől, az pedig nagyobb lett + jobb a dinamika + teljesen új algoritmust kapott + makróban is "közelebb lát" a 950
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
Háááát...
-
Ágógreen
senior tag
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #589 üzenetére
köszi, bár nem tér ki h melyik gyorsabb...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #588 üzenetére
Nem türelmesnek kell lenni csak egy picit önállónak.
De tessék egy kis leírás a vezetéknélküli töltőkről. PMA=Powermat. Aki keres az talál. -
QwErTy42
addikt
válasz
Ágógreen #584 üzenetére
Amennyi időt beleöltél abba, hogy itt károgsz, meg vársz az infóra... már rég megnézhetted volna magad is.
Tudod!? Magad uram, ha szolgád nincsen!Na meg ilyen stílusú kérésre ne is várj érdemi választ, a segítségnyújtás szívesség és nem kötelezettség.
(#588) Ágógreen Azért ugye az alfeled saját magad törlöd?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
#40993792 #583 üzenetére
kb. ez a kérdés sokakat foglalkoztat... hogy mi a különbség a kettő között... nem kéne google-izásra kérni itt senkit sem. akkor mire a fenének ez a fórum ? mindenki tudja, hogy proci, méret, kijelző, akksi más. a többi nyalánkság érdekel mindenkit, nem kell mindjárt berágni a semmire... bárki tudja a pma qi sebességét ossza meg. bárki tud valami más különbséget ezen kívül ? ossza meg má oly szíves oh kérem szépen.
-
AndrewBlase
senior tag
Egy időben csak olyan (Nokia) telefont voltam hajlandó venni, amiben volt fm rádió. A jelenlegi L925-ösben is van.
Ezt most csak azért írom, mert úgy gondoltam, a 950 lehet az utód példány, aztán amikor megtudtam, hogy nincs rádió, elbizonytalanodtam. Aztán elgondolkodtam. Használtam vagy 3× a 2 év alatt eme ficsört.
Munkába menet szól a kocsiban a rádió, munka közben ha bedugom a fülem, nem hallom a többieket, letenni meg nem szeretem (meg akkor már ott van a "hagyományos" példány)...Végülis arra jutottam, hogy ha egyéb tulajdonságai és az ára is megfelelő lesz (a 80e Huf nekem is szimpi!
), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.
Persze mint minden más, ez is egyénfüggő dolog.
-
confuser
senior tag
válasz
Ágógreen #577 üzenetére
Fejből... 950-ben lesz PMA a Qi mellett is, XL-ben lesz folyadék-hűtés, simában nem, meg ugye a CPU+GPU páros is eltér. Más különbséget most így hirtelen nem tudok. Illetve természetesen az XL-ben nagyobb az akku, de ugye nagyobb kijelző mögé nagyobb akku fér, és a 810 többet is fogyaszt, mint a 808, szóval az akku-idők elég hasonlóak lesznek valószínűleg.
Szerk.: Na most a PMA-ban elbizonytalanodtam, de meg mernék esküdni rá, hogy valahol olvastam, de most nem találom sehol...
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek mennyi lesz a sugárzási értéke ? (SAR érték)...
dupla antenna miatt kérdem...
kicsit tartok Bill Gates miatt... chemtrail meg minden...
remélem nem agydaganat generátort kapok a jézuskától idén :-D
fm rádión kívül mi a különség még ? mármint a dimenziókon és microSD-n kívül kérdem...
valami funkciót olvastam hogy a kisebbikben lesz valami ami a nagyban nem, de már nem is tudok mire írták valahol... -
Jó lesz karácsonyi ajinak csak drága
-
Chrys_
addikt
-
törölt tag
Azért jó lenne tudni egy időpontot, amikortól a Telekomnál lehet vásárolni sima 950-est, épp telefonvásárlás előtt állok, ezt néztem ki magamnak, és már eléggé viszket...
Nem tudom, miért töketlenkedik ennyit a MS... Hozzák már be a boltokba, vihessük már el a készletet, ők meg büfögjenek a pénzünkből, na.
-
Amazonon most nem is előrendelhető már egyik 950-es se...
Ellenben a dockot feltették, 109 EUR.
-
-
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #544 üzenetére
a verizon nem is fogja forgalmazni.
-
-
Tök jó, amazon visszaigazolta, hogy december 4 és február 20 között tudják szállítani
Mi a francért mutat be a M$ egy telefont, ha azt se tudják mikor lesz kapható?Ráadásul a többi boltban is kúsznak felfele az árak, az eredeti 699 helyett már 710-754 euró az előrendelés...
-
Ed_007
aktív tag
válasz
bluemirage #539 üzenetére
Szerintem nagyon el akarták adni a készüléket, mielőtt bejön a 950-es, ezért "volt benne" memóriakártya foglalat.
Én megköszöntem a segítséget - még nem találkoztam ilyen segítőkész szakértővel jelszóval. -
Ágógreen
senior tag
válasz
bluemirage #539 üzenetére
-
Most amúgy android appok terén mi a helyzet? Lehet már valahogy futtatni őket WP10-en?
-
válasz
Ágógreen #538 üzenetére
Mindig meglep, hogy néha mennyire buta emberek tartják a markukat hó végén, amikor a fizetést kell felvenni.
Én biztosan beégettem volna ott az illetőt. Nem azért mert bántani akarnám, és nem is azért mert ez örömet okoz... inkább segítő jelleggel meg kell tudnia, hogy hülye az adott termékhez és üres idejében nézzen már utána...Én a 925-ön én is elférek a built in 16 GB-al, aminek egy része ugye nem is szabad... De azért pozitív, hogy a 950-ből az árához mérten nem spórolták ki a card slot-ot.
A méretén kívül nem tudok belekötni... a fémet hiányolom ugyan, de amíg nem fogtam kézbe, addig nincs jogom ezt kritizálni. -
Ed_007
aktív tag
Megnéztem a MOM-beli Telenornál a 930-ast. Az ottani MS szakértő megmutatta, hová lehet tenni a telefonban a memóriakártyát a bővítéshez.
-
Ágógreen
senior tag
...a nemsokára megjelenő Snapdragi820 pedig 35%al teljesít túl a 810esén.
Adrenoja (530) meg majd 40%-al a mostanihoz képest... ez a történet csak egyre szebben alakul, szóval no para, végre eljön a valódi zsebszámítógépek kora.Tegra X1 GeForce GM20B az Adreno 430 teljesítményének 3x-osát produkálja. A Tegra már most erősebb mint egy deszktop Nvidia GT 730 vagy Intel Iris 6100...
-
Gusztáv
addikt
válasz
Burt1793 #531 üzenetére
Ha a remote desktop támogatni fogja (és erre fogadni mernék), akkor még azt is. Persze mindennapos használatnál ez kényelmetlen, de ha pl SOS kell a teljesítmény, akkor opcióként ott lesz (pl üzleti úton, lcd tv már kb minden szállodai szobában van). A mindennapos használat meg kb levezelés-internet-fb a felhasználók 90%-nál.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Burt1793 #531 üzenetére
Mondd már meg kérlek, hogy az otthoni felhasználók hány százaléka power user!
Szerintem alulról verdesi az öt százalékot.
Az emberek túlnyomó többsége közösségi oldalalkat látogat, böngészik, torrentezik, filmet néz meg skypeol.
Azokról beszélt a kolléga és nem azokról, akik videót vágnak, fotót szerkesztenek, adatbázisokat szeretkeznek vagy éppen mérnöki szoftvereket futtatnak. -
Assdak
őstag
válasz
calocsay #530 üzenetére
Majd mutasd meg azért hogyan, mert az, hogy kirakod a telefon képernyőjét a ledfalra, megoldásnak megoldás, csak éppen hatszor körberöhögnek. A Miracast szép, meg jó, csak éppen nem tölti ki a képernyőt, és olyan messze áll a desktop megjelenítéstől, mint makó jeruzsálemtől.
Az meg tökszupi, hogy a felhőbe ott a cucc, csak jelenleg a WP vállalati integrációja és a jogosultság kezelése egy katasztrófa. -
Burt1793
veterán
-
calocsay
tag
"Ennek úgy lenne értelme, ha wireless menne a dolog, mindenféle dokkoló nélkül, és csatlakoztatótt kijelzőtől függően állítaná a megjelenítést az egyes eszközökre"
A wireless kérdés már évek óta megoldott a Windows Phone esetében. Egy érintéssel kiteszem a LED falra a Lumia 735-ről a prezentációt, képpel, hanggal.
Ennek a lényege, hogy kiváltja a PC-t egyszer és minden korra. Magyarul valóban, és szó szerint beköszönt a személyi számítógépek kora, amit végre zsebre tehetsz, és csak te használod ha úgy akarod. Otthon a monitorodat megtartod, veszel egy dokkolót a gépedet meg eladod a jófogáson és könnyes búcsút veszel tőle mert nincs rá szükség. Ennyi a lényeg, nem több. A munkahelyen pedig lehet wireless bemutatót is tartani ha kell. A felhőbe ott a cucc, akárhová mész vele, zsebre vágod és mehet a bemutató akár a kivetítőre is. Ne mond már, hogy egy laptopot hurcibálni kényelmesebb :-))
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #528 üzenetére
lol
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #527 üzenetére
Insideren sem olyan rossz szerintem a helyzet, a 20-as szériával vannak komolyabb gondok, de az nem meglepő. Van még rajta mit csiszolni, de azért már nem kell sok egy teljes mértékben használható rendszerhez.
-
válasz
tomboy0013 #526 üzenetére
Insidernek hiszek inkább. A nagy meglepiben nem hiszek .
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #525 üzenetére
Sose lehet tudni, lehet csak megjátszák a nagy felhasználóbarátot, hogy beleszólhatunk a fejlesztésbe
Na mondjuk azt se túl jól csinálják (hamburger menü meg a társai)
-
válasz
tomboy0013 #523 üzenetére
Ja valójában tök profi az egész, és a kamu insiderrel szopatják a népet. Hihető
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #520 üzenetére
Honnan tudod, hogy hol tart a 950-en a szoftver? Amit az insider-ek kapnak sem az ahol valójában tartanak, gondolom a 950-re még pluszban ráfekszenek mivel az új készülék.
-
-
BobTail
őstag
-
válasz
Plazmacucci #500 üzenetére
Amazonon már előrendelhetőek, és most akció is van, hogy 32gb micro sdhc, meg qi töltőpárna is jár hozzá.
11.15-ig van az előrendelői akció, szóval gondolom akkor jelennek meg kb... -
Gusztáv
addikt
válasz
tomboy0013 #506 üzenetére
Reméljük, S6 Edge-be 65e egy új kijelző, ehhez képest a Lumiáké nagyon drága (persze kisebb darabszám, meg gondolom Samsung maga gyártja a kijelzőt)
-
Gusztáv
addikt
válasz
TestamentDNR #502 üzenetére
Igazából ez csak egy döntés az MS részéről, hogy a Win 10-el érkező készülékeket nem a 40-es szériába rakta be, hanem 50-es végűek lettek.
Ezt a nincs káva dolgot nem igazán értem, sok haszna nincs (lehet rajta spórolni max 4mm-t) viszont sokkal sérülékenyebb a kijelző. Jelenleg 55e egy kijelző csere a 830-ba, 80e a 930-ba, bele sem merek gondolni mennyi lesz a 950-be. -
-
Воланд
titán
válasz
TestamentDNR #502 üzenetére
ez soha nem volt beharangozva. ez csak egy fan-art, ami a valo eletben hasznalhatatlan lenne.
-
TestamentDNR
aktív tag
Én csak azt sajnálom, hogy nem így fog kinézni, mint ez a fél éve beharangozott 940-es:
[link]
A 930as dizájn vonala nekem jobban bejön, főleg a teljes szélességig kiérő kijelzővel.
Tényleg, ezt a 940-est akkor kukába dobták, és helyette jön a 950?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mafia: The Old Country teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest