Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
WP ide vagy oda, nekem nagyon tetszik! Ki is próbálom az tuti
-
papeti01
senior tag
szépek lettek!
-
Wapmester
senior tag
válasz
enginev3.0 #193 üzenetére
Megnézném 15 perc 4k videózás után mennyire hatékony.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #158 üzenetére
A műanyaggal szerintem sincs baj, sőt amit a Nokia használt az kifejezetten jó minőségű polikarbonát volt, gondolom az MS Lumiák is ugyanabból vannak. Annyit azért javítanák a 920-as dolgon, hogy nekem is van egy sárga példány ami anyagra nem rossz viszont a csillogós felület miatt borzasztóan karcolódik és nagyon csúnyán nézett már ki fél évesen is pedig sosem raktam mellé semmit zsebben. A 930-asom matt hátlapján egy év után sem látszik semmi karc, csak ha erős fényen közelről személed akkor lehet csak látni, hogy azért már 1 éves. De egyébként prémiumhatásban nem sokat számít, hogy fém, üveg vagy polikarbonát ha ügyesek a dizájnerek és erre a 920 a tökéletes példa. Véleményem szerint még mindig nem sikerült az N9/L800/L900/L920 dizájnt überelnie egy telefonnak sem a piacon. Kár, hogy a 920-szal abbamaradt a vonal.
-
QwErTy42
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy milyen élőben.
Elkapott a birtoklási vágy.(#183) No.93 Fém kerettel sokkal csodálatosságosságosabb.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #120 üzenetére
ezek szerint az 550-nél alsóbb telefon nem lesz?
-
hroberto
veterán
A HVG szerint mindkét telefonban 808 van, ami 8 magos.
-
törölt tag
akinek fém keret kell nesze, itt van:
-
maximilian4
addikt
Azért ez érdekelne hogy van ez a "folyékony hűtés" kivitelezve. Valahogy nem tudom elképzelni h ott kering a csövekben a víz. Bár ha így is van, semmi értelme.
Látnok
Ez így nagyon erős. Van sok minőségi droid mind minőség (mármint anyagminőség) és a rendszer minősége terén. Senki ne akarja azt mondani nekem h majd a bb lesz az úttörő droid fronton ezen tulajdonságok terén. -
lexter00
őstag
Ez a telefon olyan mint egy AMG Merci,feleslegesen erős de legalább lehet kapni.Amúgy simán kéne,ok drága de simán megvennem ha lenne ra elég zseton.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Shirokunn #170 üzenetére
Eh, a millimétert tényleg elírtam, de az akkumulátor teljesítménye tökre benne van a köztudatban. Egyébként mondjuk tényleg elkezdhetjük edukálni az olvasóközönséget, hogy szokjunk át a kapacitásra. Az optika ugyanez a kategória. Már azt hittem tényleg komoly hülyeségeket írtam, de ez inkább csak pongyola. Meg hát azért... szóval egy csomószor az van, hogy el is kell tudni olvasni a cikket elalvás nélkül, a kijelzőre még mindig használjuk sokszor, hogy képernyő, noha az elvileg tök más, de ennyi erővel a karfa is csak akkor javallott, ha tényleg fából van... na, mindegy, ez messzire vezet, mindjárt átírom.
-
kpal
nagyúr
Már várom az első szétszedős videót, kíváncsi vagyok a belsőlelkivilágra .
-
p2pp
őstag
Ha lesz szétszerelős videó, kíváncsi leszek a folyadék hűtésre?
Végre egy új irány, ami gyógyír lehetne másoknak is a 810-re.
Nem tudom a 808 mennyire melegszik?
Ezt talán a G4 tulajok tudnák megmondani.
Egyébként volt 930-om és a nyáron totál túlmelegedett.
Pedig az csak sima 800-as procis volt. -
Nite
őstag
válasz
Rodi 4.80 #111 üzenetére
normalis bongeszo? hat pedig sokkal inkabb az edge mint a safari!
gondolom azt meg te sem tudod, hogy a 950 es az xl dobalja-e a 4g-t vagy produkalja-e barmelyik masik hibat amit leirtal!
hozzateszem, egy befejezetlen rendszerrol beszelunk, de az en osregi 920-asom nem dobalja a 4g-t vele!
(#139) Ágógreen: szinte mindenben egyetertunk, bar nekem az android nem laggol a nexuson viszont a google maps-nal jobbat meg nem talaltam!
-
Gainka
őstag
Microsoft Surface Pro 4 Volt itt akit, érdekelt..
-
MA teszt mikorra várható 950XL-el?
-
-
zorzy4
addikt
Remélem az fm rádió hiánya csak szoftveres, de így is felháborító.
-
Vízhűtés már itt is? Faja! 200k+ HUF-ért legyen is!
Furcsa apróság, hogy csak a nagyobbik modellben találunk FM-rádiót.
Akkor a kisebbik nálam felejtős!Viccet félretéve: simán kellene szifon 6s helyett, de telefonért elvből nem adnék ki 50k-nál többet, nem hogy 250k-t... röhej, annyiból már egy alig használt üzleti noti is kijön.Persze ha a pénz nem számítana, venném én is kilóra!
-
Stukker1987
senior tag
Jó lett volna ha az MS úgy próbál konkurenciát teremteni,hogy nagyon jó árazást választ az új szériás telefonjai számára.
Azt gondolom,hogy azonos árban még mindig az Androidot fogják választani az emberek,így pedig a Windows térnyerése sosem fog megvalósulni,pedig nem rossz rendszer az...
A 950 és XL hiába jó készülékek(vonatkozhat ez az alsób régiókra is),megfelelő méretű userbázis nélkül nem fogják tovább fejleszteni az Androidnál sokkal szegényesebb app kínálatot... -
Ágógreen
senior tag
fórumlakók ! ...hagyjátok már a MŰANYAGOZÁST !!
fém az hideg, merev, barátságtalan és jobban karcolódik...
nézzetek meg egy Lumia 920-at. a mai napig nincs kihívója anyagminőségre.
sokan úgy beszélnek itt negatívan hogy életükben nem fogtak még winphone-t.
és lefogadom hogy valami középkat. androidos vacakkal hadonásznak otthon kínjukban...vicc hogy ugyanezen emberkék 95%-a leül a PCjük elé és semmi bajuk a rendszerrel.
ahelyett h örülnének egy egységes rendszernek a háztartáson belül, nyafognak hogy miért nem inkább más. -
Shirokunn
csendes tag
Szent ég, mennyi bullshit egyetlen cikkben! Tessék odafigyelni a részletekre és a pontos, szakszerű megfogalmazásra!! Amúgy szerintem érdekes termék, már rég várom hogy az lumiák felnőjenek az androidos cuccok és az iPhone-ok szintjére, de ha ennek az az ára, hogy irreálisan drágák lesznek, falnak megyek
-
atike
nagyúr
Nocsak. Jó lesz az...
Folyékony hűtés...? Azt meg hogy?
-
alexy92
aktív tag
válasz
Rodi 4.80 #111 üzenetére
Stabilabb az ios? Figyelj, nekem egy eve van 735 es meg esze ágában sem volt beakadni, kifagyni. (ja es egy 50ezres telefonról van szo..).
Amugy nagyon állat telefon lett, remelem a 750,850 se lesz kissebb durranás, normalis áron.( tudom szegény vagyok, hogy nem adok ki egy telefonért 2kilot!)
Varom a wp10-et a keszulekemre -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
correctman #103 üzenetére
Hát elhiheted, hogy mi is tolnánk ki a videókat és a képeket, ha meghívtak volna NYC-be
Így viszont inkább a bejelentéseket külön-külön megírjuk (azon nyomban, hogy az MS hajlandó kitolni magából egy érvényes specifikációt). Ez azt jelenti, hogy a két hihgend készülék, az 550 és a Band is külön cikket kap, mert ezekhez külön hozzászólások tartoznak, még hátra van display dock, ami szintén külön termék.Az ezeken túlmutató dolgok (HoloLens, Surface) nem a Mobilarena asztalára tartoznak, azokért nem vállalom a felelősséget
Ha mi is kint vagyunk egy eventen (MWC, CES, IFA - ezekre próbálunk eljutni mindig, ha kell, akkor saját büdzséből), meg ha visznek valahova (mondjuk Honor6 event), akkor onnan mindig sokkal több kontent keletkezik, mintha mi is ugyanazt a webcastet nézzük, mint ti.
-
tomboy0013
veterán
Engem lenyűgözött a 2 új Lumia, főleg az XL. Nagyon jó irányba halad a MS szerintem. A telefonok árai sem rosszak. Egyáltalán nem érzem túlárazottnak, főleg ha még extrákat is csomagolnak a dobozba, már ha erre sor kerül. Marha igényesen néz ki mindkét telefon műanyag ház ide vagy oda. Valamelyik példányra biztosan be fogok nevezni később, egyelőre megfelel a 930 minden szempontból.
-
AS
félisten
-
razzorr
őstag
válasz
bluemirage #121 üzenetére
Gondolom nem lesz öngyilkos a telefonját napi szinten kihasználó dolgozó ember,ha 1,5év múlva vesz egy 20dolcsis akkut. Ja nem,akkor már úgyis savanyú lesz a technika és vesz egy új telefont. Nem kell túlparázni. Volt messze földön híres üzemidejű lumia 720-am,amit mostoha körülmények között töltöttem sokszor, és ha nem romlik el ma is azt használom, az 2 év után is tudta a laza 2 napot.
-
Ágógreen
senior tag
1. windows jobb mint az android mert nem laggol
2. windows jobb mint az iOS mert modelljeiket nem lassítják gyárilag
3. windows jobb mert 10
4. windows jobb mert Carl Zeiss + fényképgomb
5. windows jobb árértrékkel bír a full spec alapján (dupla antenna! - végre)
6. windows jobb mert iris scan kényelmesebb
7. windows jobb eu-ba mert senkinek sincs macje (PCvel kompatibilis)
8. windows jobb mert logikus és intuitív a menüje
9. windows jobb mert nekik van a legjobb gyári navijuk a világon10.-et nem írok mert akkor 1-mezővel jobbra csúszna a felsorolás az x-tengelyen ami csúnya.
a. android lollipop óta fos (és előtte sem volt valami szemfényvesztő) - ezt a droidosok is bevallják
b. iOS rohadt függőséget okoz és így árt az egészségnek és a pénztárcának az évi1 flagship
c. windows 8phone-t korrigálva ez már tökéletes lesz sok szempontból
d. a 1020-óta mindenki elismeri hogy amit a microsoft/nokia letett az asztalra etalon a mai napig
e. már évek óta Qi telefonjaik vannak, normális OIS, kiváló és megbízható oprendszer fut rajtuk + anyagok!
f. iphone 6-ot ismerem - szar fos hugy, ujjlenyomat olvasó sosem állt kézre
g. windows-al full kompatiblis a winphone, mostmeg maga a OP rendszer lesz PC - zseniális
h. nagyon gyors menü, látványos színekkel és jól használható elrendezéssel - egyszóval: RendVan
i. google maps egy vicc, OneDrive a referencia.
.
. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
bluemirage #106 üzenetére
A standby minden készülék esetén hatalmas kamu.
-
Gusztáv
addikt
válasz
A beszélgetési időket nem nézted, ami 1,5x annyi, mint a 925-é? A 925 440h-s készenléti idején hangosan felröhögtem, az a telefon nálam egy napot nem bírt.
-
Massmurderer
őstag
gondolom zenei téren úgyanugy hulladék mint az összes wp készülék.,a mai napig nem értem miért nincs egy normális zenelejátszó a lumiákhoz.ok h van gyári EQ meg dolby meg egyébb,de nagy 0.még anno a symbis gyári lejátszó is kenterbe veri mindet.
-
kpal
nagyúr
Érdekes a folyékony hűtés. Azt Sajnálom nem IPS kijelzőt kapott. Rádió dolog is szokatlan kisebbe nincs .
Remélem a L1020 is kap jövőre egy frissítést . -
DS39
nagyúr
válasz
Igazából talán az egyik leg átláthatóbb kategorizálás a gyártók közül
lenne, ha nem módosítgatnák állandóan. 1db telefon erejéig még létrehozták a 4xx számozást is.
mindenesetre köszönöm az információt, majd kiderül hogy lesz WP10-zel megjelent, 7xx vagy 8xx. vagy 1xxx teló egyáltalán.UnSkilleD: most már csak konzekvensek lesznek, és akkor 750, ill. 850 lesz.
a jelenlegi felhozatal ilyen szempontból egy vicc, 435, 532, 535, 640, 735. -
válasz
bluemirage #121 üzenetére
Mit értesz hamar alatt? A note3-at 2 éve hajtom QI töltéssel, és egy kicsit se lett rosszabb az akksi teljesítménye azóta.
Mikor fog degradálódni? 7-17-27 év után? Biztos szempont lesz valakinek -
UnSkilleD
senior tag
válasz
1xxx széria megszűnt, 740 kicsit később jön, 840 meg majd valamikor jövőre
-
tomiii007
senior tag
MUST HAVE
-
Tudom, hogy tudod, hogy a töltési ciklusok száma véges
Ha 2 naponta töltöd és akkor is teljesen fel, akkor annak akksija 2x tovább tart, mint az aki naponta tölti. Stb... stb... Az akksik kémiai alapszabályai a butafonok utolsó generációihoz képest nem nagyon változtak.
A rádobom gyorsan fél órára egy újabb húzás, hogy az akksi hamar megkopjon'... A kémiát és a periódusos rendszert még Bill sem tudta átírni.... ez van... -
-
UnSkilleD
senior tag
fém keret amúgy rohadt jól nézett volna ki rajtuk, na mindegy majd a 960
-
razzorr
őstag
válasz
Ha ez az üzemidő igaz,akkor érthető a gyorstöltés megléte. Csak van egy biznisz embernek is napi fél órája tölteni
Biztos jöm mindjárt egy topic lakó,akinek már megvan egy hete a készülék és majd jól megmondja amit mi halandók nem tudunk.
-
alevan
őstag
Ám nem tudom eldönteni a képek alapján: az alsó gombok (vissza, start, keresés) külön kapacititv gombok, vagy a képernyő része?
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
#96349952 #20 üzenetére
Abban a "kőbaltában" normális böngésző van, nem minden második store app hamis, nem dobálja el a 4G-t, nem 2 perc amíg beolvassa a zeneszámok listáját, stb.
Nekem mindkét fajtából van egy-egy, szerintem ezt az új WP-t kellene keresztezni az apple store-ral és az Iphone stabilitással.
Szerintem érdekes, hogy minden gyártó szándékosan nem fejleszt egy bizonyos területen, ami persze a másiknál meg tök jól működik. Így tartják fent azt a bizonyos hiányt, ami mozgásban tartja a piacot, emellett még aláfejlesztenek a hardvernek mindenféle oprendszeres csilivili fícsört, amihez persze új vasat kell venni évente.
Lassan megérjük, hogy gyakrabban kell cserélni a telefont, mint a színes rtv-t
-
Storm1990
csendes újonc
Kisebb elírás ,8,1 es 8,2mm között az elteres 1tized milimeter ,nem pedig egy
A folyekony hűtés jo dolog lehet -
snorbi82
senior tag
Úgy látom megert az MS nálam egy próbát. G4 csere 950re...
-
Mit csináltaka Stand By idővel???
A 808-as SOC a zsebben sodukuzik? Hogy nem meszesedjenek el a tranzisztorai?
Ez nevetséges! Ez aztán a fejlődés! Erről a skynet-nek is csúfolt android jut az eszembe. Az híres arról, hogy önálló életre kell, a zsebben, meg úgy általában... De már az MS OS-je is leszívja az akksit? A zene lejátszási időt sem értjük gondolom.
Az +50% akksi kapacitás és több évnyi technikai fejlesztés eredménye átlag alatti készenlét (az átlag 400 óra felett van az iparágban) és az mp3 lejátszást is kevésbé bírjaNem tudni, hogy milyen lesz a 850, de lehet, hogy 950 lesz az utódja a 925-ömnek. Mert ha ez nem jön be, akkor lehet helyette pl. aaaaaa Hja igen... itt nincs más. Tessék 1/1 flagship-ből választani... !
-
juuzer
addikt
Kellenek *-* azt hiszem visszaváltok droidról WP-re
-
DS39
nagyúr
na jó, persze ki várta volna el, de még is ez volt elhíresztelve, hogy amoled lesz, aztán még csak nem is IPS, csak egy fapad LCD, ez kicsit csalódás. így viszont tényelg olcsó kell legyen az 550. vajon lesz majd 650 is? (a 640 utódja)
Gusztáv: én a drága jó Telenort készülök hamarosan lecserélni (telefonváltás keretében), egy Lidl-ös BM-ra, na ott csak micro sim van. (persze ki lehet vágni, de az mégsem ugyanaz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest