- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiens
tag
válasz
Pacee87 #1384 üzenetére
Elmesélhetem.
Wifi bekapcs, pörög a letöltés, áruházban frissítek épp.
Leáll a letöltés, Wifit kilövöm, majd újra be.
Megint van fogadott adat, és egy 10 másodpercre rá megint leáll. Azt írja ki, hogy "Nincs i. kapcsolat".
És ezt csinálta tegnap is, hiába a sok hard reset, a töménytelen soft reset mellett. Semmi.Párom 535-ösével ugyanúgy csatlakozik ugyanarra a Wifi hálózatra, és Neki az ég világon semmi baja vele.
Nah, mos meg magától indult újra. Épp végig is néztem, ahogy magától kikapcsol majd újra be.
Manuálisra van állítva a működtetése...
-
Locutus
veterán
-
-
klz80
tag
Ezt valahogy meg lehet nézni sim kártya nélkül is? Mert nálunk mindeki Telekomos, és remélem este mire hazaérek az asztalon vár a 950. Visszaigazoló e-mail szerint szállításra vár státuszban van a rendelésem, gondolom annyian csak nem rendelték elő, hogy 1 nap alatt ne tudják leszállítani...
-
Ez még preview és mobileszközre official még nem jó, mert official nincs W10 mobilra
Ennek ellenére biztató, hogy W10 alá már van olyan api ami hozzá FOG FÉRNI MAJD ezekhez az infókhoz.... Azon meg ne merengjünk, hogy droidon sok-sok éve van. Ez van.Sajnos nekem L925 van, ezért is nézegetem az L950 topikot... Jó, ha húsvétra lesz nekem W10, de az is lehet, hogy merülés vagy más hasonló ok miatt nem is lesz érdemes 8960-as SOC-hoz felrakni. Így elméleti a linkelt app, de egyszer talán nekem is lesz.
-
"Wifi analyser: van"
A Store-ban? Hol? pleaseA WP-n úgy tudtam, hogy nem lehet megjeleníteni a wifi hálózatok csatornáit, dB értékeit, titkosítási módjait stb... Így üres csatornát sem tudsz keresni WP-n. stb... Droid alatt számtalan ilyen van. Nekem pl. ez hiányzik.
De már megszoktam és van egy droidos telóm is másodlagosként, így ami WP-n nincs, az droidon van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest