Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Kedves tulajok!
Azt javaslom, hogy maradjon meg ez a telefon(ok) hivatalos topikjának, mert ami a 950XL teszt alatt megy az valami förtelem!
-
Pacee87
aktív tag
Display dock-ot frissített-e már valaki?
-
Pacee87
aktív tag
Ki hogy áll a 10.0.10586.29 frissítéssel?
Nekem most mászott fel! Nem insider!
-
Pacee87
aktív tag
Na, ez sem hátrány, hogy van: hívásidőtartam kijelzés
-
Pacee87
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csak egy kérdés: biztonsági mentést nem raktatok fel előző készülékről? Beállításokra és programokra gondolok! Csak mert mindenhol azt olvasni, hogy ez okozhat ilyen tüneteket! Nálam pl. nem jelentkezett ilyesmi eddig.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
adamsauvage
üzenetére
Telekomosként veszed a Telekomtól?
-
Pacee87
aktív tag
válasz
QwErTy42
üzenetére
Ne haragudjatok, nem akarok csesztetni senkit, de olvassatok vissza kicsit mielőtt írtok! Kb 10 hsz-szel feljebb írtam le a megoldást!
Egyébként azt hiszem alapértelmezés szerin negyed órára van állítva ez a PIN kód kérős dolog, szóval ha negyed órával később próbálja feloldani az asszony akkor már alapértelmezésben is kérni fogja, de be lehet állítani azonnalra is! Én sem látom értelmét, hogy így van, az okát sejtem! Kukacos almásan fogalmazva: it's not a bug, it's a feature!
-
Pacee87
aktív tag
Szia, Sziasztok!
Hát nagyon érdekes ügy ez az FM rádió!
Ha beleolvastok ebbe és ebbe, akkor láthatjátok, hogy van akinek alapból megjelenik az FM rádió, de a többségnek nem, ők viszont egy app letöltésével tudják ezt pótolni!
Mivel úgy tudom, hogy egy SIM-es 950-ből csak egyfajta létezik mégiscsak kell hogy legyen FM rádiónk! Nem értem! Talán egy HR? Esetleg insideres frissítés?
-
Pacee87
aktív tag
Újabb helyzetjelentés:
Akksit nem hinném, hogy a kijelző, vagy a helló eszi! Gyári töltéssel ~53% 24 órát bírt SIM nélkül, sok nyomkodással, kevés wifivel, átlagnál több fotózással!
FM rádió : a Windows Central fóruma alapján van! Próbáljatok meg letölteni egy FM rádió appot és nézzétek meg úgy! Remélem holnap már én is meg tudom! -
Pacee87
aktív tag
Szia!
Én is így gondoltam, de nálam nem működik sajnos!
Érdemben még nem volt időm foglalkozni a telefonnal, de akit esetleg érdekel nem független a T-s sajnos emiatt nincs is benne még SIM kártyám...
Amiről ennek ellenére tudok írni:
Hello: nálam 90%< ban tökéletesen működött eddig
Hátlap: semmi extra, de kellemes tapintású műanyag. Majd ha már összebarátkoztunk azért lehet, hogy kap egy Mozo hátlapot.
Méret: Még szokni kell kicsit, de nem tűnik akkora ugrásnak, mint anno L620-ról LG F6-ra váltáskor. -
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Azt valaki meg tudná próbálni, hogy a dokkoló megeszi-e ha display portra köt az ember monitort DP-DVI átalakítóval?
Vagy mondjuk egy HDMI-DVI átalakítót?
Köszi előre is!
-
Pacee87
aktív tag
Valaki aki a Telekomon keresztül szerezte be kérem ellenőrizze, hogy SIM lock-os-e a telefon!
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Igazad lehet, de ez olyan fifty-fifty! Egyre több ember ad és kap pénzt az ünnepek alatt, amit nyilván ünnepek után tud elkölteni, másrészt az elmúlt években nem emlékszem nagyobb horderejű újévi leárazásokra, főleg nem a mobil-IT-elektronikai cikkek terén.
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Kérlek erősítsetek, vagy cáfoljatok meg a következőkben:
Tehát a készüléket most dokkolóval együtt 167 000-ért megkapom a Telekomnál elővételben. Lepengetek nekik ez alapján még 15 000Ft, hogy a Telenoros kártyámat (amit egyébként X összegért nanora kell cseréltetnem velük), azaz 182 000Ft-ért lesz egy hivatalos magyar 2 év garis 950-em és egy dokkolóm is hozzá és nem túl valószínű, hogy mondjuk 3 hónap múlva jelentősen kevesebb pénz lenne ugyanez! Csak azért kérdem, mert pl. az Edigitalon 200 000Ft csak a készülék, igaz az dual simes. -
Pacee87
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Bocs, mobilról vagyok!
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/wifi-analyzer-preview/9nblggh33n0n -
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ki/mi van elszállva? Nem igazán értelek!
Feltettem egy kérdést, nem kötözködésből (amire nem válaszoltál)!
Az említett programokat meg a komplexitásuk/réteg igényük miatt hoztam fel példaként!
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Most komolyan, mi az ami hiányzik??
Nekem aztán válogatott igényeim vannak, de most már nem igazán találok olyat ami ne lenne:
Wifi analyser: van
Használok itthon egy Belkin netről vezérelhető konnektort: van rá app (távoli vezérlés is megoldott)
Torrent kliens: van már
LG okostévé távirányító progi: van
Canon otthoni multifunkciós nyomtatóhoz progi: már 2013-ban is volt
OBD diagnosztika program: többféle létezik, 13-ban nem ment, most nem próbáltam mégJelenleg BB Z10-et használok, de az OS10-et sajnos kinyírták, Droid nem jött be, az iFos nem az én világom (ha valakinek vinnyogni támad kedve vinnyogjon privátban, majd ha ráérek válaszolok...), szóval az egyetlen jelenlegi alternatíva! Jollát nem merném bevállalni, pedig alapvetően nagyon tetszik a Sailfish OS!
Az inkább zavar, hogy már megint sikerül valami olyan húzást elkövetni amivel elűzzék a birtoklási vágyat! Jelen esetben ez az, hogy már hajlanék arra, hogy egy vágódeszka méretű eszközt hordjak magammal a mindennapokban, erre abból kihagynak egy olyan funkciót mint az FM rádió! Ennyi kompromisszumot pedig ennyi pénzért köszönöm, de...
Gyúródeszkára meg nem vagyok vevő!950M esetleg 4,7" FHD kompromisszumoktól mentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest