- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #1140 üzenetére
Na megoldódott az ébresztés rezgés: Egy nap nyomkodás után rájöttem hol kell frissíteni az alkalmazásokat, és volt is ott vagy 67 frissítés, köztük az óra apphoz
Szal mostmár van rezgős ébresztés, és úgy tűnik az email app is végre működik push módban, tehát nem kell várni fix időközönkénti syncre... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Locutus #1163 üzenetére
Sorry, windowscentral forumon olvastam, hogy ez csak US akció-e és írták, hogy igen. Én meg összetettem, hogy nyilván az, mert nekem sincs ilyen appom
BobTail: Köszi a választ. Ha marad a Lumia, akkor veszek én is ilyet. Bár kopni tuti fog, az LG G4 hasított marhabőr hátlapja is olyan lett egy idő után:[link]
(#1173) junior11: pzstm linkje alapján 11 euro kb a szállítás.
-
confuser
senior tag
-
-
thxer
aktív tag
válasz
Locutus #1128 üzenetére
A sign in options-nél van olyan hogy require sign in, ott lehet beállítani hány perc múlva kérjen újra hitelesítést.
A hello-nál van egy olyan opció hogy automatically unlock... ha be van kapcsolva, akkor ha te vagy az feloldódik, mindegy hogy kell-e pin vagy nem, ha kikapcsolod, akkor csak abban az esetben fog hello-zni, ha tényleg kell hitelesítés, különben fel kell húzni a képernyőt. -
confuser
senior tag
válasz
Locutus #1120 üzenetére
1. A PIN-t szerintem csak 5 perc után kéri. Egyébként a Hello-nak is várnia kéne ennyit szvsz
2. Már megválaszolva. Reménykedjünk egy update-ben, de szerintem itt a backend szerver az okozója...
3. A hang kiválasztásnál van egy ilyen opció, hogy csak rezgés.
4. Nekem 930-on kint van, de csak egyet tud kirakni. Milyen méretű a csempe? Illetve azt hiszem 950-en nem is ugyanez az Outlook verzió van fent...
5. Megválaszolva. -
-
Burt1793
veterán
válasz
Locutus #1120 üzenetére
Google accountot hozzá tudod adni a beállításokban a fiókokhoz és akkor letölti a kontaktokat is.
A messenger sajnos elég hektikusan működik wp-n, 930-on is ilyen.
Töltésnél a telefon elvileg annyi áramot vesz fel, amennyit névlegesen tud, tehát, ha nagyobb teljesítményű töltővel töltöd, mint szabadna, akkor sincs gond. Elvileg.
-
tomboy0013
veterán
Műanyag és bőr
Egy deka fém sincs rajta.
(#804) Ágógreen : Akkor fogj meg egy 930-at, a matt polikarbonát mérföldekkel jobb mint a karcolódó és csúszó csillogós polikarbonát ami a 920-on van.
Azt még azért hozzáteszem, hogy például hiába van szép dizájnja a 920-nak is, a 930-as sokkal de sokkal elegánsabbnak és igényesebbnek hat hála a fém keretnek. Nekem sincs bajom a polikarbonáttal, sőt igaz a fémről is, hogy sokszor túl hideg vagy túl meleg de ha valakinek az elegancia a célja annak a full műanyag szóba sem jöhet. Nem azt mondom, hogy a 950 nem elegáns, de egy 930-tól ilyen szempontból sajnos távol áll.
-
-
Chrys_
addikt
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest