Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Wifivel nálam se volt még gond sehol.
A Bluetooth fagyásos gond miatt viszont cseteltem a supporttal, és megerősítették, hogy rengeteg bejelentést kaptak erre vonatkozóan, és dolgoznak a hiba elhárításán. Aztán persze ki tudja mikorra lesz ebből valami...
-
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Gondolod hogy adnak ki pl új hátlapot hozzá, ami nem recseg, és nem élesek a gombok rajta, mint valami kínai dingdongon?
-
Hát nemtom, de kb naponta jön mindenféle apphoz frissítés, akkor ezt miért ne tudnák javítani?
De ha tényleg nem képesek rá, én nem fogok szarakodni ezzel. Most még van némi türelmem, mert mégiscsak új telefon, de ha a 30 leteltéig is lesznek ilyen szoftveres hibá(i) akkor megy vissza, aztán veszek egy edge+t, vagy note5-öt...
-
Én tegnap délután kikapcsoltam a BT-t, azóta egyszer se indult újra.
És bár javarészt elégedett vagyok a telefonnal, sőt, van amit kifejzetten megszerettem benne, van még úgy 2 hetük javítani ezeket a bugokat, vagy utána visszaküldöm a telefont.
Közben már tapasztalom a hátlap nyekergést is 950XL-en, bár nem vészes. Ezt talán egy mozo tok megoldja (meg az éles gombokat is), de addig nem vagyok hajlandó költeni rá, amíg a többi szoftveres témát nem javítják.
-
-
Minden egyes bluetooth kihangosítós beszélgetés közben/végén lefagy a telefon.
Kicsit most kezd elgurulni a gyógyszerem... Az utóbbi 5 napban egyszer se fagyott le, de ma már 3x... -
válasz
jose999
üzenetére
Nekem semmi se tűnt el... se PC-ről, se a 950XL-ről
(sd nincs benne)Ellenben a telefon már 2x újraindult ma. Egyszer telefonálás közben, egyszer meg fényképezés közben... pedig ilyet az elmúlt 5 napban egyszer se csinált még. (egy frissítés jött aztán a fényképező apphoz)
-
Na közben teszteltem a 950XL-el az autós kihangosítást is, és simán működik. Ford SYNC-el megtalálta a bluetooth kapcsolatot, telefonkönyvet is hibátlanul engedte átjátszani (ebben egyből jobb mint a Note3 volt), és a beszélgetés hangminősége is kiváló.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én most próbálgattam, és mindet megtalálja, csak pontosan úgy kell beírni, ahogy a kontaktnál van (+36, 0036 0630 stb)
Ellenben anno androidon is szívtam ezzel nem keveset
-
Látom újabb urban legend van születőben

-
Screenshotot mivel tudok készíteni 950XL-en?
-
Azt hogyan kell beállítani, hogy egy akármilyen bepötyögött szám elé ne rakjon automatikusan +0049-et ? (most épp német régióra van állítva)
-
Képernyő felébresztésére akkor nincs még más mód, csak az oldalsó gomb?
-
válasz
Locutus
üzenetére
Na megoldódott az ébresztés rezgés: Egy nap nyomkodás után rájöttem hol kell frissíteni az alkalmazásokat, és volt is ott vagy 67 frissítés, köztük az óra apphoz

Szal mostmár van rezgős ébresztés, és úgy tűnik az email app is végre működik push módban, tehát nem kell várni fix időközönkénti syncre... -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Vagy százezren írják netszerte, amerikaiak, németek stb, hogy bizony a lumia offers app vagy fel sem volt rakva a készülékre, vagy még a storeból sem érhető el, vagy ha meg is van nekik, akkor sem érhető el benne a display dock promo.
És nekem is ez van, se előre installálva nincs, se a storeban nincs, és különböző netes store linkekre nyomva is szürke a gomb, tehát nem engedi letölteni és felinstallálni.
Nemtom mit tegyek... "kiválóan" megszervezték ezt akciót, úgy látszik.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nemeteknel is volt ez a hír es en onnan vettem.
-
Ez a promo appos dolog amúgy hogy működik? Azt irtak telepítve lesz egy promo app amivel igényelhetem a dockot a 950xl-hez de ilyen nincs telepítve se meg a storeban sem.
-
válasz
confuser
üzenetére
1. Nem, ha kinyomom gombbal a képernyőt, a hello azonnal újra azonosítani akar.
3. Kétszer odavissza végigpörgettem a hangok listáját, de nem találok csak rezgést

4. Mindegy a csempe méret, ha nagyra teszem akkor se lesz "élő". Bár lehet, hogy csak több idő kell neki, vagy új emailek, események?
-
Én amazonon rendeltem. Kaptam hozzá egy 32gb-os sd kártyát is, meg egy fatboy qi töltőt ajándékba.
Amúgy lenne is pár kérdésem, a nálam tapasztaltabbaknak. Nekem ugyebár nemhogy a 950XL új, de WP-t se nagyon tapiztam eddig

1. Beállítottam a hellot... írisz felismerés szépen működik. Ehhez ugye kért egy pin kódot is. Igenám, de ha az írisz felismerés nem jön össze neki, mert pl az asszony fogja a kezében, akkor kiirja, hogy pöccintse felfelé a képernyőt és irja be a pin kódot. Namost nem kér pinkódot. Felpöccintésre egyből a kezdőképernyőn van. Ilyenkor mi van?
2. Facebook messenger.. egymás mellett a note3 meg a 950xl, és míg előbbin azonnal megjön az üzenet, utóbbin kb 3 perc múlva... Ha belépek az appba, ott egyből ott van. De még ekkor sem értesit, hanem 3 perc múlva miután már rég elolvastam az üzenet, csak akkor pittyen... Remélem ez azért jobb lesz?
3. Ébresztőórát hogyan tudom csak rezgésre állítani?
4. Outlook/naptár csempét hogyan tudom "élővé" tenni? Tehát pl a legközelebbi eseményt kirakatni a csempére. Jelenleg a dátumot mutatja és kész... De ha belépek ott minden szépen működik, exchanget is szinkronizálja hibátlanul.
5. QI töltés. Ennek van valami különösebb szabványa, valamiféle mA amire figyelni kell, vagy nyugodtan tölthetem a samsungéval is? Mert amúgy felismeri, és tölti is, kipróbáltam.
Egyébként nekem nem recseg a hátlap, meg semmi egyéb fagyás, vagy minőségi gondot nem észleltem eddig. Najó, a jobb oldali gombok kicsit élesek, lehetnének finomabbak is. De lehet csak mert a samsungé 2 év után már elég puha/tompa, és amúgy is lekerekítettebb
A kamera amúgy baromi jó képeket lő, sokkal jobbakat, és gyorsabban is mint a Note3. (btw arra nincs valakinek ötlete, hogy a google accountból hogyan tudnám egyszerűen áthozni a kontaktokat?) -
Nekem is megjott a feher xl -em végre
csak nanosimem nincs még ami jó lenne bele... -
Egy érdekes kis összehasonlító videó a kezelőfelületekről, és appokról...
WP10 950XL vs Android S6 Edge+ -
Kicsit figyeljetek oda légyszi, hogy legalább az, aki elkezd valamiről beszélni/kérdezni (és nem korábbira válaszol), az tegye hozzá milyen telefonról van szó, sima 950, vagy XL, SS/DS, mert kezd kicsit zavarossá válni a topik. Valószínűleg ezeket hardveresen és szoftveresen sem lehet (teljesen) egy kalap alá venni.

-
Jó volt látni és megtapogatni élőben a 950XL-t
Azt hiszem jól tettem, hogy előrendeltem.Az egyetlen szépséghibája az a szeggel ütött lyuk az üveg alsó részén
Állítólag mikrofon, de inkább random sérülésnek néz ki... -
válasz
bluemirage
üzenetére
Van aki ezt mondja, van aki mást.
Engem pl irritál manapság ez a fém/üveg mánia. Teljesen szükségtelen.De nézd meg a mozo caseeket, linkeltem videót is. A teljes hátlapot cseréli a külső kerettel együtt. Fém és bőr. Tessék, máris "prémium".
-
Új windows central videók:
950xl unboxing & first impressions
screen color correction 950/xl
Mozo cases (aszondják lesznek flipcoverek is!)
-
Engem pl kifejezetten irritál az utóbbi évek üveg/fém hypeja... Ahány telefont fogdostam eddig, mind szar volt ergonómiailag. Hideg, éles, szögletes, karcolódik stb. Én örülök neki, hogy legalább a microsoft nem ugrott rá erre a vonatra.
Az első ilyen példa még anno a Z2 volt, amit a Note3 telefonommal hasonlítottam össze. Olyan érzés volt, mintha nehezebb lenne a Z2, holott a mérlegen pár grammal még kevesebb is volt. Egyszerűen az üveg, és a szögletessége miatt baromi szar volt a fogása. Egy időben az S6 edge+ra voltam ráindulva, de miután megtapogattam, azt is el kellett vetnem, mert idegesítően éles a széle a lekerekített kijelző miatt, egyszerűen rossz a fogása, ráadásul a hátuljából a kamera nagyon ocsmányul kitüremkedik a sík üveg miatt. Ez egyébként a másik vesszőparipám, hogy 2015-ben miért kell 10-ből 9 telefonon kitüremkedni a kamerának... nem igaz hogy ezt nem lehet megoldani. És ez sajnos igaz a 950-ekre is. Bár itt abban reménykedek, hogy egy jó bőrös hátlappal ez is síkba hozható. -
Most hogy nézegetem az első német handson videókat, felmerült bennem egy kérdés: Mennyire lehet ezt simán átállítani magyar nyelvre, ha az alapértelmezett nem az?
Mint az androidot, hogy egy katt a menüben és magyar az egész, vagy mint a desktop win10-et, hogy nyelvi csomag letöltés, aktiválás, alapértelmezettnek beállítás, még ide oda beleturkálás, keresgélés [...] és néhány újraindítás után a fele windows még mindig németül beszél?
-
Egy sim / két sim változat között amúgy van valami tudásbeli egyéb különbség, vagy korlátozás is?
-
Na, az amazon is visszaigazolta az előrendelést, mikulásra.
-
Német microsoft store már listázza a 950-eket.
"Lieferbar ab 28. november"
-
Jó dolgok ezek... de megvenni mikor lehet?

-
Amazonon most nem is előrendelhető már egyik 950-es se...
Ellenben a dockot feltették, 109 EUR.
-
-
Tök jó, amazon visszaigazolta, hogy december 4 és február 20 között tudják szállítani

Mi a francért mutat be a M$ egy telefont, ha azt se tudják mikor lesz kapható?Ráadásul a többi boltban is kúsznak felfele az árak, az eredeti 699 helyett már 710-754 euró az előrendelés...
-
Most amúgy android appok terén mi a helyzet? Lehet már valahogy futtatni őket WP10-en?
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amazonon már előrendelhetőek, és most akció is van, hogy 32gb micro sdhc, meg qi töltőpárna is jár hozzá.
11.15-ig van az előrendelői akció, szóval gondolom akkor jelennek meg kb... -
comstern-nél osztrákiában már előrendelhetőek:
950 XL Dualsim (fekete vagy fehér) 706 EUR
950 Dualsim (fekete vagy fehér) 626 EUR950 XL (fekete vagy fehér) 699 EUR
950 (fekete vagy fehér) 599 EUR -
Most akkor ezek mikor lesznek kaphatóak, illetve mikor lesz MA teszt?
-
válasz
liquidgold
üzenetére
Nekem egy Angry Birds Friends is kéne rá.
-
MA teszt mikorra várható 950XL-el?
-
válasz
bluemirage
üzenetére
Mit értesz hamar alatt? A note3-at 2 éve hajtom QI töltéssel, és egy kicsit se lett rosszabb az akksi teljesítménye azóta.
Mikor fog degradálódni? 7-17-27 év után? Biztos szempont lesz valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy 2013-as.
(sd nincs benne)