- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1293 üzenetére
Illetve ki tudja milyen "bőr" van rajta... valamivel bekenték valószínűleg és csók, le kellene azt is tesztelni.
-
Burt1793
veterán
válasz
Locutus #1120 üzenetére
Google accountot hozzá tudod adni a beállításokban a fiókokhoz és akkor letölti a kontaktokat is.
A messenger sajnos elég hektikusan működik wp-n, 930-on is ilyen.
Töltésnél a telefon elvileg annyi áramot vesz fel, amennyit névlegesen tud, tehát, ha nagyobb teljesítményű töltővel töltöd, mint szabadna, akkor sincs gond. Elvileg.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1032 üzenetére
Helló!
Látom minden telefont kipróbálsz, amikor kiadják, a 930-tól gyorsan megszabadultál vagy mi volt vele?
A 930-hoz képest milyen a 950? Melegedés, aksi idő érdekelne.Köszi.
-
Burt1793
veterán
A keret tényleg kellemetlen volt fektetett nézetben a 930-on (ha hosszabb ideig úgy tartottam, pl pdf olvasásakor), nekem most egy samu A5-ösöm van, ez unibody fém házas és itt kis tálcákon kell berakni a sim-et és a microsd-t, ez tényleg nem olyan elegáns, de talán így jobban egyben van és jóval vékonyabb is (6,7 mm), ami nagyon kellemes. A 930 nálam nem kopott meg egy év alatt, pedig nem volt rajta tok (fehér volt), a kereten volt pár kisebb sérülés (harapásnyomok
), elég puha anyagból készítették, a mostani mobilomon még nincs ilyen sérülés se, pedig ezt is hozzápattintottam már párszor dolgokhoz. A szépség tényleg relatív, de azért na... messze szebb szerintem a 930 és valószínűleg több embernek tetszik ez, mint a 950. Nem túl sok az alsó káva?
Eddig a fém keretet dicsérték a népek, most, hogy ez már nincs meg, hirtelen rossz lett, mi?Melegedésről annyit, hogy az a 930 hibája volt, nem nagy kunszt, hogy végre nem forrósodik a csúcs Lumia, az soc feljebb került vagy még mindig ott van jobb alul, ahol az ember fogja a kicsikét?
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #689 üzenetére
Akkor te valami spéci preparált telefont kaptál, örülj neki. Én napi szinten (nem is kevésszer) találkoztam Betöltés... és Folytatás... feliratokkal. Az animációk is hosszúak amúgy. Azt hinnéd, hogy gyorsan nyílik meg a kamera (a microsoft kamera is írt ki párszor loading feliratot, a lumia meg alapból lassabb volt) például, de nem, csak folyamatosan történik valami, azaz megy az animáció.
Amiket használok: Böngésző, email, zene, fb, fb messenger, viber, kamera, shazam, futár, rádió, onedrive, youtube, szótár, naptár, sportstracker, időkép, skype, soundcloud, office, navitel, igo, smart remote, google maps. Ezek voltak fent wp-n is, szinte mindegyik meg tudott lepni hosszabb-rövidebb "folytatás..." felirattal.
Vegyük a onedrive-ot, wifin is viszonylag sokat töltögetett, droidon folyamatos. -
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #683 üzenetére
Ja nem, csak belenéztem a videóba a linkelt időponttól kezdve és eszembe jutott, hogy milyen volt a 930.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #676 üzenetére
Az a szomorú, hogy ilyen a 930-cal is előfordult jó párszor. Nem lagolt nagyon (mondjuk a fb app, meg hasonlóak akadtak néha), de betöltés felirat, illetve olyan, hogy kezdőképernyőre ment vissza szó nélkül, volt párszor. Ezért cseréltem le, már el is felejtetem, hogy mennyi szopást okozott a telefon pont akkor, amikor igazán szükségem lett volna rá...
Nem csoda, hogy olcsóbban adják, mint más csúcs készülékeket, hiába jó a hardver, a szoftver nem tud annyit és nem úgy tudja, ahogy a másik kettő platform. Fura ez az új animáció (droidos), nem tudtam, hogy ez is megváltozott. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #467 üzenetére
Milyen amatőrök? Amúgy meg az hogy.nézne már ki, hogy egy Microsoftos ember írja a mobilarénás.tesztet? 😃
-
Burt1793
veterán
válasz
confuser #462 üzenetére
Igazad van, én olyanra gondoltam, hogy a saját részlegednek tartasz prezentációt, akkor fel tudod rakni a közös szerverre, ismeretlen gépre bejelentkezni tényleg sok idő. Viszont azért akad notebook mindenfelé, ha messzebbre mész el. Persze ha ez a continuum tényleg gyors, megbízható és stabil lesz és rákapnak a nagyobb cégek, akkor biztos örülni fog a microsoft és később sok user is, ha már elérhetőbbek és egyszerűbbek (nem kell pl átalakító) lesznek ezek a kütyük.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #428 üzenetére
Ha ezek a szempontjaid és így állsz a dologhoz, akkor tényleg tökéletes választás neked ez a telefon, de én például a egy év 930-azás után rájöttem, hogy nagyon nem mindegy a szoftver, a 8.1 kevés volt, remélem a 10 sokat javít a WP-n, mert amúgy sok része tetszik, azaz jobb, mint az android, de sok kis apró hibája miatt nem bírtam tovább használni a 930-at.
(#430) Ágógreen: Igen, én egy A5-ös samut használok most, ez is bővíthető microSD-vel, oldalt lehet belerakni, mivel ez is egybeházas. A 930-ban nem volt microSD, kevés is volt a tárhely, most bedobtam egy 64 gigás class10-es sd kártyát, így már nem kell aggódni.
Van egy olyan érzésem, hogy a 830-cal nagyon boldog lettem volna, de most már mindegy, majd pár év múlva visszatérek. -
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #323 üzenetére
Azért az előlap is meghatározó, nekem pl a 930 nagyon tetszik, a 920 meg nagyon nem. Hátlqp meg annyira nem izgat, mert mindig hátlapra teszem le és az elejét bámulom.
-
Burt1793
veterán
válasz
liquidgold #282 üzenetére
Nekem fent van a rendes FB és a messenger az A5-ön, az aksiidő jóval jobb, mint a 930-é (egy évig használtam), tehát láthatóan megoldható a használható FB és messenger, amit sokan használnak.
(#284) Azie: Az örömkönnyekből maximum....
-
Burt1793
veterán
válasz
liquidgold #278 üzenetére
Nem, de jó lenne, ha úgy működne rajta ez a pár program, mint egy középkategóriás droidon.
-
Burt1793
veterán
válasz
AndrewBlase #232 üzenetére
Ja, bocs, ezek szerint félre nyomtam.
Még annyi jutott eszembe, hogy sajnálom, a dedikált érintésérzékeny gombok eltűnését.(#233) Hallosz: A 930 viszont nem olyan éles sarkú, teljesen kényelmes, inkább csak nehéz egy kicsit. Fektetett nézetben (pl játék alatt) tudja kicsit nyomni az ember kezét a keret.
-
Burt1793
veterán
válasz
AndrewBlase #226 üzenetére
A csupasz számok jól hangzanak, reméljük jól fog teljesíteni a telefon és az alap alkalmazások (fb, messenger, IE, zene...) is gyorsulnak, javulnak.
Kár, hogy nem maradt fém a keret, a 930-nál semmi baj nem volt vele. Remélhetőleg egy töltéssel elérhető lesz majd 5 órányi kijelzőidő kényelmesen egy nap. Szerencsére vékonyodott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest