- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
Töltöttem fel egy képet a Fotós topikba, és ezentúl is oda fogok, ha valakit érdekel 950-nel készült képek:
-
sweepy
csendes tag
Meggyűrtem a telót ilyen teljesítménymérővel, s a webes szolgáltatásban nagyon alul teljesít.
Bár vicces, hogy több progit is kipróbáltam rajta, s vicces infókat adtak a telóról. Egyik 720p-s képernyőt ismert fel 216ppi-vel, a másik videóra max. 1080p 15fps, így nem tudom egyiket sem mérvadónak venni.. -
sweepy
csendes tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de hétfő óta nyúzom a telót, s whats app s skype-nál lefagy restart. S sűrűn. Lehet a sokkk progi ami a telón van nem tetszik neki...
Ja 950xl -
rambolo
tag
Egyelőre office al kapcsolatban nincs tapasztalatom. De egy pillanatra megnyitottam, részben ugyanaz fogadott mint a telefonon, szóval szerintem nincs nagy eltérés a dokkolón megnyitott office elemekkel kapcsolatban. Edge-n egy youtube ot próbáltam ki, azzal kapcsolatban annyi észrevétel van, (ami végül is egyértelmű) hogy ha a böngésző háttérben van akkor a youtube nem megy, minden csak akkor aktív ha éppen használatban van, úgy mint a telefonon. Nem próbáltam ki dokkolón a metrotube ot, mert az a háttérben is tudja a videot lejatszani. Ahogy egyre jobban használgatom veszek észre apróbb bug-okat a rendszerben. Pl az előbb nem jött elő az értesítési központ, de ez lehet valami egyedüli dolog volt. Vagy pl program frissítés közben az áruház kicsit lassabb mint normal használat közben.A dokkoló a 8 éves vezeték nélküli egér billentyűzetet párost gond nélkül felismerte, nem volt semmi gond.
-
pontyos
senior tag
Engem még érdekelne a Here Drive+, Viber, böngésző jól működik? 930 ról váltok, ez jelenleg tökéletes.
-
rambolo
tag
Úgy látom mindenki zsong
Itt is folyamatban van egy fekete T-s belakása. Ez a display dokkoló nagyon durva. A készülék részemről minden elvárást felülmúl.Nagyon nagy, főleg 920 után, még jó hogy az XL nincs a t nel. Nem tudom azt hogy raktam volna zsebre, ez is kicsit kilóg. -
klz80
tag
Remélem sikerül a linkelés. Tehát erről beszélek.
Lumia 1020, no flash: kép
Lumia 950, no flash: kép
Minőség nem túl jó, siettem a kattintással, de a lényeget megmutatja. A 1020 képe lilás-kékes a 950 képe sokkal színhelyesebb, de nekem az arcok kicsit sötétek.
Ugyenezek vakuval:
Itt szerintem 950 a nyertes.
szerk: telefonon a 1020 no flash jobban néz ki. Így képernyőn nagyon homályos, meg lila. Lehet telefonból kellett volna kiszedni a fotót, nem onedrive-ról letölteni, esetleg az ronthatja a minőséget?
-
klz80
tag
válasz
#40993792 #885 üzenetére
Ez nem kamera probléma, ez ilyen. 930-on rich capture vagy valami hasonló neve volt, találtam is egy angol cikket a "problémáról" - over sharpening az angol neve annak, amiről beszélek, csak nem tudom mi a pontos magyar megfelelője (túlélesítés talán). Majd fotózok arcokat a 1020-szal és a 950-el is és feltöltöm, megmutatom mire gondolok.
És rögtön HR -rel kezdeni, mert nem vesz fel felhasználói fiókot, nem túl jó jel, de remélem csak én rontottam el valamit. Időközben végzett a telefon, most megjelent az MS fiókom mindenesetre. -
klz80
tag
Én is ma kaptam meg a 950-et, fekete szinben. Most próbálnám belakni, de nem tudok belépni az MS fiókomba, a Gépház-on belül az E-mail fiókoknál ha rákkattintok a hozzáadásra, nem csinál semmit. A kamerája nekem ugyanazt csinálja, mint a 930 - ha vaku nélkül fotózok arcot, akkor irgalmatlanul túlélesíti (besötétiti), ami nekem nem tetszik. Amúgy nagyon éles lesz a kép, csak pl a gyerek szeme alatt olyan sötét karikák keletkeznek, mintha 3 hete nem aludt volna. Kap ezen a héten esélyt, mivel on-line rendeltem 14 napon belül visszavihetem ha nem tetszik. Jelenleg erre van nagyobb esélye sajnos...
-
törölt tag
én hüle elírtam a MM-nél még nem kapható
-
törölt tag
mikor lesz mobilarena teszt? piszok kíváncsi leszek rá mik lesznek a pro és kontra tapasztalatok
-
Ágógreen
senior tag
3 dolog érdekel, akinek megjött már az XL:
1. melyik néz ki jobban élőben: fehér/fekete
2. van e anyagminőségre (fogásra) különbség a színek között ?
3. bluetooth 4.1 hibátlanul teszi e a dolgát fejhallgatóra kötve ? -
Mooka-Miki
senior tag
válasz
#02683648 #875 üzenetére
A kihangosítás minősége nem tetszik annyira mint a 920-amé volt. Talán azért mert annak a hangszórója a készülék alján van, míg ennek a hátulján és nem szól annyira az én irányomba ugye.
Fejessel és fülessel a zene minőségét illetően nincs kifogásom. Mp3 olyan amilyen, flac pedig nagyon szépen szól, sztereo tér rendben van. SOKKAL hangosabb mint a 920-am szóval halláskárosodásra fel (már annak akinek erre van ingerenciája
).
Egy apróság: WP8.1-ben én több készüléknél is tapasztaltam, hogy egy audio tevékenység megkezdésekor néhány esetben egy tizedmásodpercnyi részlet szólt az utoljára abbahagyott előző audiotevékenységből. Pl telefon letevésének a túloldali hangja mikor elkezdtem egy zenelejátszást. Itt ilyet nem tapasztaltam pedig nyúztam ilyen tekintetben. Remélem ez így is marad.
(Tényleg, más találkozott ilyennel WP8.1-en?)
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
#23920384 #872 üzenetére
Akku teljesítmény témában nem vagyok mérvadó, mert nem facsézok, nem twitter-ezek, nem instagram-ozok. Ami igen: Böngészés, némi térképezés, youtube, kevés online játék. Skype leginkább wifi-n megy (aminek az érzékenysége kiváló a 920-amhoz viszonyítva).
Felmelegedésre nincs panaszom (920-am sütött egy hosszú skype videózás után, ez csak olyan "melegecske").
Kamerát már írtam, hogy tutti.
Újraindulás, fagyás eddig nem volt, de hát fél napos a készülék. -
törölt tag
válasz
Mooka-Miki #863 üzenetére
Üdv,
Zenét már hallgattál rajta? Mik a tapasztalatok?
Amit olvastam teszteket ott nem nagyon írtak róla, csak annyit h a hangszórója nem szól jól. Ami nekem irreleváns, mivel egyik telefonomat se szoktam getto blaster / 99es busz -blaster üzemmódban működtetni
Viszont érdekelne h a benne lévő dac mit tud, egyéb lumia ill hasonló árkategóriás más telefonokhoz viszonyítva. -
törölt tag
válasz
szia Gratula a telóhoz!
majd írsz még a telóról? engem igazából az akku teljesítménye és a felmelegedés érdekelne ja meg a kamera is
remélem a wp10 stabil lett nincsenek fagyások meg újraindulás sem.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
kakuk100 #869 üzenetére
Ezt találtam bár gondolom ezt már átnézhetted. Mi lenne az a többi minden ami nem található meg online? (A linken van pár PDF, hátha)
-
Razuel
aktív tag
Én lemondtam az előrendelést és inkább bementem és megvettem a boltba.. Vicc, hogy előrendelek és nem képesek megjelenés napján postázni. Hamarabb megvehetem a boltban.. Így ráadásul még az online rendeléses 50 ezres mobil előleget se varrták a nyakamba..
A telefon nagyon rendben van. Anyaghasználaton annak ellenére, hogy műanyag, érződik, hogy prémium. A rendszertől kicsit féltem a preview-n látottak miatt, hogy még nem lesz kész, de mostmár teljesen használható, bár szerintem lesz még min dolgoznijuk a srácoknak.
Ami nagyon nem tetszett, az a sok t-mobilos vacak amit felpakol indulásnál, de ez minden telefonnál benne van..
Melegedést a töltésen kívül nem tapasztaltam, ami mellesleg baromi gyors..
A kamera tényleg jó, de majd összehasonlítom barátnőm s6-jával..A töltő minősége nagyon jó a kissebbekhez képest, kapott volna egy minusz pontot, mert egybeépítették a kábellel, de mellékeltek külön adatkábelt úgyhogy elnézem. A continuumhoz is ugyan úgy jár egy töltő + adatkábel, úgyhogy el vagyunk látva..
Kezdetnek ennyi..
-
kakuk100
őstag
válasz
Mooka-Miki #867 üzenetére
Köszi. Megnézem, de azért jó lenne egy letölthető amibe mindent meg lehet nézni.
-
pontyos
senior tag
válasz
Mooka-Miki #867 üzenetére
Köszönöm az első infókat a telóról, várjuk a folytatást. A héten én is megvenném, ha lesz T nél.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Van már hozzá letölthető magyar használati utasítás? -
junior11
veterán
válasz
Gratula hozzá! Sima 950-et vagy az XL-t választottad?
-
applause
aktív tag
Úgyszintén megjött. Első benyomások kellemesek.
-
Mooka-Miki
senior tag
(#854) confuser: Szívesen!
Na megjött ma a kicsike, belakás folyamatban.
Amikre körülöttem többen is kíváncsiak voltak, meg online is nagyon ment ezekről a "virtualbox" (pun intended):
Anyaghasználat: Kérem tisztelettel én itt kivetni valót nem találok. Fehér verzióm van. Selymes tapintású műanyag hátlap.
- Nem csúszós, nem gyűjti a koszt és ujjnyomatokat.
- Kicsit kopogós igen, de most őszintén. Ez funkció és kopogtatni fogja az ember?
- A lepattintás és felpattintás pontos, szoros. A készülék és a hátlap között szerintem nem fog kosz betelepülni hátra. Maximum az idő majd megcáfol később, de úgy érzem ezzel nem lesz gond.
- A készülékhez kapott kábelek minőségiek, szerintem ezek is tartósak lesznek.Kamera:
- Nem hazudtak. Többet ide nincs mit írni.Többiről folyt köv ahogy használom majd, meg várom a többiek tapasztalatait is.
-
klz80
tag
Én e-bay-ről rendeltem fóliát, meg egy átlátszó IMAK tokot - nem is igazán tok, hanem "cover" - hátlap talán magyarra fordítva. Műanyag, nem ez a gumis, TPU szutyok, nekem azok nem jönnek be. De MOZO tok lesz majd rajta, illetve annak kínai megfelelője töredék áron először, hogy lássam élőben tetszik-e. Mert tuti lesz 2-3 ezresért utánzat abból is.
-
pontyos
senior tag
Hi, még nincs készleten, nem tudtam ma megvenni. Weben " átvehető " van kiírva
-
Amiens
tag
Csütörtökön délután én is magamévá tehetek egy L950-est T-től, de addig beszerzek mindent hozzá. Milyen fóliát, tokot ajánlotok a készülékhez?
Fóliák között 4 félét találtam az itthoni piacon: anti shock, matt(e), tempered glass (ugye üveg), meg egy ultra clear nevezetűt.
Mióta okos-telefonom van Nillkin tokokkal ruháztam fel őket, de ez a Mozo-s irány is nagyon kecsegtető.
De érdekel a Ti véleményetek is.
-
klz80
tag
Most kaptam e-mailt, futár kiszállításra átvette a telefonom. Feketét sikerült rendelnem, mert csak az volt amikor leadtam, de ahogy olvastam szinte mindeki fehéret kér, még a végén én leszek a "különc".
Este megmondom melegszik-e. Bár marhára nem értem ezt a problémát, szerintem a 1020-as fém kameramoduljánál semmi nem melegedhet jobban, és tavasszal végigfotóztam vele egy egész óvodás csoport gyöngyösi oroszlánsimogatását égési sérülések nélkül.
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #853 üzenetére
Erre kiváncsi leszek,mert amikor a G4-et használtam,egyáltalán nem melegedett túlságosan és ugye abban is snapi 808 van. Na majd csütörtön meglátom!
-
-
jeni
félisten
Aki esetleg megvette a Microsoft 950XL DS mobilt az érez használat alatt melegedést?
Ez a "nyoccc" magos Qualcomm Snapdragon 810 proci melegedését miképpen hűtöttek le? Vízcsövet kapott? Le van butítva?
Korábban erről cikkeztek,hogy felmelegszik rendesen normál használat alatt.
Így a gyártók inkább KISEBB "hattt magos "808 vagy az újabb 810 feletti procit építik be. -
[lumia-950-xl-sold-out-on-amazon]
Ez mennyi? 3000 db? -
klz80
tag
Én mindig ugy kapcsolom ki a telefont, hogy kilépek a használt programból a főképrenyőre. Miért maradjon megnyitva? Görgetést se értem, főképernyőn pont oda rakom ki a tile-t, ahol a hüvelykujjam van, amikor fogom a telefont. De kinek hogy tetszik, én így szeretem használni.
-
Воланд
titán
a duplakoppos ebresztes gondolom a windows hello es egy kifacsart gondolkodasmod vegeredmenye. vagy csak siman ennek a funkcio implementalasaval is csusznak.
a navigacios savon levo dupla kopp meg azert jobb, mert az mindig ott van, mig a live tile-okhoz ki kell lepni az adott programbol. es meg gorgetni sem kell a start kepernyon.
-
klz80
tag
válasz
tomboy0013 #838 üzenetére
Ez a duplakoppos ébresztés az egyedüli dolog ami hiányzott volna a 1020 után, ha ezt is megoldják örömöm teljes lesz. Pont nem értettem, miért vették azt el, és miért van benne az, hogy duplakopp a navigációs sávon és kikapcsol a kijelző, amikor arra tök jól működő programok vannak amiket kiraksz livetile-ra és egy kopp-pal megy a dolog, nemhogy kettővel.
-
zorzy4
addikt
válasz
tomboy0013 #838 üzenetére
Lesz rajta azt mondták a veletechen.
-
tomboy0013
veterán
Szerintetek szoftveresen megoldható a duplakoppos ébresztés a 950-nél? Vagy a Hello miatt kizárt dolog?
-
gretzky77
veterán
Csütörtökön én is beállok a sorba egy telekomos,fehér 950-el!
-
patkánymajom
csendes tag
Yo
Arrol lehet tudni h nalunk is lesz e presale akcio a kepernyo es usb dokkoloval? A 950 XL DS erdekel, jelenleg 230ert van dokkolo nelkul. Vagy erdemes kulfoldrol behozatni ameddig van az akcio? Elvileg ev vegeig. -
klz80
tag
válasz
Mooka-Miki #831 üzenetére
Utállak
T-s rendelés volt, házhoz szállítással?
minolta5: Annyira nem érdekel, hogy független-e csak egy fórumtárs kérte, hogy nézzük majd meg. Évek óta T-s vagyok, és jó darabig az is maradok, lévén az asszony gyesen van tőlük, még 3 évig és dolgozóként jóárasítottak vagyunk
-
klz80
tag
Ezt valahogy meg lehet nézni sim kártya nélkül is? Mert nálunk mindeki Telekomos, és remélem este mire hazaérek az asztalon vár a 950. Visszaigazoló e-mail szerint szállításra vár státuszban van a rendelésem, gondolom annyian csak nem rendelték elő, hogy 1 nap alatt ne tudják leszállítani...
-
Pacee87
aktív tag
Valaki aki a Telekomon keresztül szerezte be kérem ellenőrizze, hogy SIM lock-os-e a telefon!
-
Gyufaaa
veterán
Skacok akkor véleményáradaaaatt....
Már kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra. Főként az XL DS érdekel.
-
Tibi09
tag
Ma estére legalább 30 új hsz-t, akiknek megjön a teló a Telekomtól.
-
csakomako
csendes tag
Sikerült bezsákolni a 950 XL DS-t. A régi skála helyén. Futottam amikor megláttam, hogy van raktáron.
-
Jó volt látni és megtapogatni élőben a 950XL-t
Azt hiszem jól tettem, hogy előrendeltem.
Az egyetlen szépséghibája az a szeggel ütött lyuk az üveg alsó részén
Állítólag mikrofon, de inkább random sérülésnek néz ki...
-
Pearce
aktív tag
válasz
bluemirage #798 üzenetére
Ezeket még a Nokia tervezte, nem az MS.
-
-
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #805 üzenetére
nem csak az occsóó konyhakés sem passzol oda
-
Amiens
tag
Érdekes, hogy a T honlapján fehér színben már átvehető (598 helyen
), avagy 1-2 munkapanon belül kiszállítják. Ámbár feketében még mindig "csak" előrendelhető.
Kedvencem pedig az volt, mikor az első hétben még Droid rendszerrel volt hirdetve...
-
-
rambolo
tag
válasz
Mooka-Miki #816 üzenetére
Én is most kaptam smst, nekem dec. 2-t írtak.
-
applause
aktív tag
Váratóan a jövő hét elején megtudjuk milyen, már aki vásárol ilyet. A T-nél már nem előrendelni, hanem rendelni lehet. Az elrendeléseket nem tudom mikor szállítják.
-
Mooka-Miki
senior tag
Ami user review-t olvastam én eddig (jó még nincs túl sok a neten), mindegyikben azt írták, hogy szerintük ez az anyaghasználati herce-hurca túl van fújva.
Majd ha megjön az én készülékem én is leírom a gondolataimat, bár akkor meg majd jön, hogy elfogult vagyok, már látom előre.(920-ról fogok váltani)
Szerk.: Én pl elfogadom, hogy valakinek az üveg és fém hoz minőségi élményt. Nem fogok senkit rábeszélni erre az akarata nélkül (nem is lehet).
Az egyetlen dolog amit nem értek és nem tudok elfogadni, hogy ha valakinek nem tetszik valami kütyü azt miért kell világgá kürtölni? Foglalkozzon azzal amit szeret. Nem kötelező megvenni-használni. Én példának okáért elfogadom, ha valaki Apple terméket vesz, mert úgy érzi az divatos. Neki és a körülötte lévőknek erre van igénye, kész. Sokan vagyunk és sokfélék. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #810 üzenetére
GG3 is more resistant to scratches, and GG4 is more resistant to drops. It makes sense that the smaller 950 (the only one available from any carrier) uses a more scratch resistant glass, and the larger, and potentially harder device to hold, uses a more drop resistant glass.
valaki meg tudja erősíteni hogy a GG4 könnyebben karcolódik mint a GG3 ?
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #808 üzenetére
Nemcsak a gyönyörűségen van a hangsúly, én az eleganciáról beszéltem. Szép az unibody, szép a 920 dizájn de a fém miatt elegánsabb a 930 és nekem valahogy jobb ránézni arra mint a 920-ra, habár mindkettő itt van előttem éppen, tehát a 920-at sem véletlenül vettem meg anno például egy 925-tel szemben. Szebb volt sokkal, viszont most már inkább az elegánsabb dolgok fognak meg.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #806 üzenetére
930-at fogtam, gyorsan le is tettem. 950 nem elegáns, cserébe barátságos az anyaghasználat.
920 volt a leggyönyörűbb. ha le lett volna kerekítve a sarkai akkor lett volna igazán tökéletes. hogy lehetne valami gyönyörűbb és letisztultabb mint egy unibody ház ? 930-ban ami viszont nagyon tetszett az a csúszós érintőfelülete. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #805 üzenetére
Gorilla 3 és 4 közti különbség.
Kb ennyi a különbség 950 és XL között -
tomboy0013
veterán
Műanyag és bőr
Egy deka fém sincs rajta.
(#804) Ágógreen : Akkor fogj meg egy 930-at, a matt polikarbonát mérföldekkel jobb mint a karcolódó és csúszó csillogós polikarbonát ami a 920-on van.
Azt még azért hozzáteszem, hogy például hiába van szép dizájnja a 920-nak is, a 930-as sokkal de sokkal elegánsabbnak és igényesebbnek hat hála a fém keretnek. Nekem sincs bajom a polikarbonáttal, sőt igaz a fémről is, hogy sokszor túl hideg vagy túl meleg de ha valakinek az elegancia a célja annak a full műanyag szóba sem jöhet. Nem azt mondom, hogy a 950 nem elegáns, de egy 930-tól ilyen szempontból sajnos távol áll.
-
-
Ágógreen
senior tag
tökéletesen egyetértek, nem is beszélve hogy az üveg és a fém milyen barátságosan hideg a kéznek.
ez kb ugyanaz hogy egy prémium íróasztal nem üveg meg fém munkalappal bír hanem vagy minőségi fa vagy minőségi műanyag. polír 920 Lumiám policarbonátjánál én még nem fogtam jobbat. nekem az a csúcsitt a legjobb teszt a 950 és 950XL között amit eddig találtam:
LINK -
Ryoo
senior tag
válasz
bluemirage #802 üzenetére
A prémium anyaghasználat sem mindenkinek azt jelenti, hogy fém és üveg. Rengeteg olyan telefon létezik, ami vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy mindkettőt használja és nem lesz tőle prémium. Egy polikarbonát ház is ugyanúgy hathat prémiumként.
Személy szerint nekem sem ezektől lesz egy telefon prémium anyaghasználatú, konkrétan a hideg ráz az üveg hátlaptól, hozzányúlsz és gusztustalanul koszos lesz, aztán vadul törölgetheted, kiejted a kezedből és egyből pókhálós is lesz. Nekem pont attól prémium egy telefon, hogy nem törik halomra, ha véletlen elejti az ember. -
Kár, hogy a hosszú post többféle indoklásából egyet ragadtál ki. Mert az a lényeg?!? Szerintem nem apple felfogásról van szó. Alapvető emberi elvárás, amit szerintem majd minden gyártó minden területen be is tart világon.
A Nexus valóban jó ellenpélda, talán az egyetlen. Hogy mennyit adnak el belőle azt nem tudom... én mindig inkább szoftveres referencia készülékként tekintettem rá. Az volt az egyetlen igazi előnye. De ha most felsorolok sok prémium telefont, prémium anyaghasználattal, akkor gondolom a nexus továbbra is mindent visz?
Abba egyébként igazad van, hogy másba nem nagyon lehet belekötni, mert ez az eddigi legjobb telefon. Ezt én magam is írtam az elején. De pont így kontrasztos, hogy bmw-s technika van trabant házban. Ennél sarkosabban már nem tudom érzékeltetni. Kár, hogy kihagyták ezt a ziccert. Egy mondás szerint:
"Tökéleteset pedig csak isten teremthet, ezért nem hangolnak pontosan a hagyománytisztelő hangszerkészítők/hangolók egy billentyűt a zongorán, egy likat a furulyán stb." -
Ryoo
senior tag
válasz
bluemirage #798 üzenetére
A postodnak ez a lényege: "Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja..." Mikor megveszek valamit, ki a .......-t érdekli, hogy más mit gondol róla, és tudja róla, hogy az egy drága dolog?? Tipikus apple felhasználói felfogás, én azért vagyok menő, mert apple termékem van (tisztelet a kivételnek), és mindenki látja, hogy az egy apple cucc, így mindenki tudja, hogy az egy drága dolog. Érdekes módon egy Nexus 5X-nél, ami szintén full műanyag, és árban nem sokkal olcsóbb, ellenben sokkal kevesebbet tud, senki sem rimánkodik, hogy se nem fém, se nem üveg. Idén nem sok mindenbe tudtak belekötni a 950/XL-be, a szar a csempe és a kevés app már unalmas volt, kellett találni valami újat.
Nekem speciel tetszik a dizájn, a continuum egy nagyon hasznos dolog, én tuti használnám, ha kapnék egy ilyen telefont.
Kamerában pedig az összes jelenleg kapható csúcskészüléket alázni fogja a közzétett képek alapján, amit persze még nem kell készpénznek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest