- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Kapkodva adták ki.
Szerintem jó lesz ez, csak addig valahogy túl kell élni.
-
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
Ha valaki prohardverről járna és nem vette még észre.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gretzky77 #1034 üzenetére
Rendben, de attól még igencsak elszálltak az árazásnál. És nem csak itthon látjuk így hanem a külföldi sajtó szerint is.
Dokkolóval 170 azt mondom még elmegy, de sajnos más szolgáltatónál a simáért kérnek 176 ezret dokkoló nélkül 2 éves céges előfizetés mellé ami egyszerűen nevetséges. Feltöltővel meg 2 kiló (szintén dokkoló nélkül)
-
Mr Bond 007
őstag
Ez az app híd dolog (az androidos parkoló pályán van, de az ios-es még tudtommal fejlesztés alatt) menni fog a gyengébb készülékeken is, vagy csak a 950-ek kapják meg? Lehet erről tudni valamit?
-
Mr Bond 007
őstag
Srácok! Ha jól értem ez azt jelenti hogy a team viewer continuum ready? KATT
-
Mr Bond 007
őstag
Azokra teljesen jól használható. Ami gond felmerült vele az az hogy alig van program ami kihasználja a continuumot.
Plazmacucci: Aki megvesz egy ilyen értékű telefont, nem a hátlap csere fogja földhöz vágni, bár tény hogy ebben az ársávban ez valóban csúfos. Persze csak ha tényleg így van.
-
Mr Bond 007
őstag
Sok füllel már akad, meg 1-2 keményebb oldal meg reccenti, egyébként használható a tesztek szerint.
Más:
Ha valakit érdekel: Usák unboxing and hands on lumia 950 -
Mr Bond 007
őstag
Gondolom ezt azért hamar ki fogják javítani.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
bluemirage #646 üzenetére
Nem fogok flagshipet venni ha nem tökéletesen fedi le az igényeimet. Maga a platform tetszik, de találok jobb helyet is a pénznek ha nem látom értelmét a jobb készüléknek (640 van a családban és teljesen jó az is). 930 még ami bejönne, de olyat meg már nem találni raktáron.
Egyelőre türelmesen várok mit villantanak az elkövetkező hónapokban. Ha nem indul pozitív irányba a dolog akkor nem látom értelmét 200k-ért megvenni.
Android többet soha, esetleg iphone. -
Mr Bond 007
őstag
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Ágógreen #620 üzenetére
Természetesen engem se érdekel hogy 1000 vagy 1000000 app van éppen, csak úgy vagyok vele ha már kiadok 190k-t egy telóra ne kössek kompromisszumokat és legyen elérhető minden olyan app vagy annak a funkcióit ellátó alternatíva ami a mostani androidos telefonomra elérhető. Sajnos rendelkezem nem egy olyan eszközzel amit csak ios és androidos szoftverekkel lehet vezérelni. (ezért bízom nagyon benne hogy jótékony hatással lehet majd ezekre a problémákra az android és ios platform hidak)
-
Mr Bond 007
őstag
Én a 950-et instant venném, de visszatart az app store vérszegény kínálata.
Nagyon sok múlik rajta mennyire ad lökést a win10 a mobil appoknak.
Jó lenne ha elindulna valami a pozitív irányba mert most nem áll jól a cég.
Itt is ezzel foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest