Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Hogy kell felvarázsolni? Azon kívül van teendő, hogy insider appban beállítottam, hogy résztvevő leszek és fast módra pakoltam? Csak mert nekem frissítést nem hoz, hiába keresek rá az update menüben.
(#1242) thxer: Magától is újraindult beállítás után. Vagy nem elég, ha magától, indul újra? Már 3x újra lett indítva.

-
klz80
tag
Nálam se indult újra, app-crash se volt. Én amikor megvettem 1 hete, akkor éreztem azt hogy nem fogott meg, de azóta nyomkodom elég szorgalmasan, fotózom is vele, és azt kell mondjam, sok esetben jobb, mint a Lumia 1020-am. Egy kézzel is jól kezelhető, nekem az Edge is nagyon gyorsan tölt be minden oldalt, igaz 90%-bna Wi-Fi-t használok (otthon és iroda). Recsegni se recseg, csak ha nagyon nyomogatom a hátlapot, de azt meg minek nyomogatnám, ugye. Én összességében elégedett vagyok vele, van még 9 napom visszaküldeni, mert on-line rendeltem, de szerintem megmarad.

rambolo: Gyorsan felvettem egy videót, nálam is megvan vizszintesen a csik. Gépre most nem tudom letölteni, ott is jelentkezik?
-
confuser
senior tag
Én is így gondolom, de az Edge team azt mondta, hogy csak azért nem Store-on keresztül frissítenek, mert olyan gyakran jönnek új build-ek, hogy inkább azt használják. Persze ez elég gyenge érv, és a desktop-pal kapcsolatban írták, de mivel univerzális alkalmazás, ezért mobilra is érvényes. Kissé sántít a dolog.
Szerk.: Annyival módosítanám az előző hsz-emet, hogy nem a szövegjavaslatoknál szar a szóköz meg a visszatörlés, hanem swipe-nál.
-
confuser
senior tag
A @-os téma amúgy érdekes módon Edge-ben nem jön elő, de mindenhol máshol igen. Bár az Edge billentyűzete eltérően viselkedik, mint az "alap". Ennek a bugnak a nemlétezésén túl a szövegjavaslatok visszatörlése és az automatikus szóköz szövegjavaslat elfogadása után nem működik, és a másolás/beillesztés sem úgy működik, mint normál esetben. Érthetetlen, hiszen elvileg ez is a gyári billentyűzet, és elvileg az Edge is egy Store app, nem beépített natív app (bár erről nem vagyok meggyőződve, mert még soha nem frissült Store-ból, csak buildekkel együtt... lehet, hogy van itt egy kis "mutyi").
-
-
Én még nem esnék kétségbe. Szerintem ez a béta OS (W10) is közrejátszhat benne. De attól még marad ez a Benchmark a NET-en az idők végezetéig. Én még bízom benne, hogy a gsmarena elmérte és javítják. Persze ez csak egy ábránd.
Ha feltételezzük, hogy az ismert weboldal már sok-sok éve ugyanolyan következetességgel és módszertannal benchmark-ol az akksi terén, akkor nem égbekiáltó bűn egy L950 vs LG-G4 vs L930 összehasonlítás. A fél világ ilyeneket nézi és dönt a néhány ismert külföldi portál véleménye alapján. Nem soknak van ilyen nagy battery adatbankja. Lehet ebbe belekötni, mert nálam többet bír, nálam meg kevesebbet, de összehasonlításra jó.
A hivatkozott LG G4, úgy jobb, hogy nagyobb IPS kijelzője van.
Másrészt a L930-hez képest az L950 +25% nagyobb akksit kapott. Az ember azt hinné, hogy egy takarékosabb SOC-ot is. Az L930-at még anno ugyanúgy egy friss, ropogós (béta') OS-el tesztelték, és elvileg egy sokat szidott nem éppen takarékos, melegedő SOC-ja volt, míg az L950 egy heterogén, elvileg sokkal jobban skálázódó SOC. Miért is hangsúlyoztam ezt? Különösen a 3G-s hívásoknál látható, hogy a 930 már akkor 16 óra felett tudott, míg a 950 8,5 órát most.
Tehát nem a csúcsra járatáskori fogyasztásról beszélünk.
A parasztvakító felbontás növelés szintén nem tett jót a koncepciónak. Egy FHD kijelző használata nem csökkentette volna az eladásokat. Pl. egy Xperia Z5, 2900 mAh akksi, eggyel erősebb SOC, de csak FHD kijelző és 75 órás kalkulált használat. De lehet találni mindenféle példát akár a nagy felbontás és jobb üzemidőre is.A Marketing 22 vastörvényében van egy szakasz valahol, ami kb. így hangzik:
"A technokraták által irányított termelést, felváltotta a marketingesek által diktált tömegselejt gyártás"Ez az élet minden területén így van, de attól még zavar, ha pont belefutok egy-egy alkalommal.
-
Pacee87
aktív tag
Szia, Sziasztok!
Hát nagyon érdekes ügy ez az FM rádió!
Ha beleolvastok ebbe és ebbe, akkor láthatjátok, hogy van akinek alapból megjelenik az FM rádió, de a többségnek nem, ők viszont egy app letöltésével tudják ezt pótolni!
Mivel úgy tudom, hogy egy SIM-es 950-ből csak egyfajta létezik mégiscsak kell hogy legyen FM rádiónk! Nem értem! Talán egy HR? Esetleg insideres frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Próbáltam egy soft resetet, ez lett az eredménye...

Tehát nem a csúcsra járatáskori fogyasztásról beszélünk.