- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
W10M-et tartományba be lehet léptetni? A Contit cégen belül akkor lehetne rendesen kihasználni.
-
benoce
tag
válasz
Plazmacucci #1093 üzenetére
ezek kártyafüggetlen modellek, mindkettő, hivatalos disztribútortól
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1032 üzenetére
Helló!
Látom minden telefont kipróbálsz, amikor kiadják, a 930-tól gyorsan megszabadultál vagy mi volt vele?
A 930-hoz képest milyen a 950? Melegedés, aksi idő érdekelne.Köszi.
-
-
benoce
tag
950 és 950XL tapasztalatok, vegyes érzelmek fognak el, egy hete megy a tesztelése, és rendszerünkbe való beillesztése, és 930-ról lett volna csere a 950-re, de nem történt meg.
- igen, baloldal "recseg-ropog" mind kettő, ez mosolyogtató volt, még minden kollégám nem ezt szúrta ki egyből, megoldást egyikőjük talált rá, a bal oldalt kell előszór felrakni, akkor nem jelentkezik.
- műanyaggal semmi baj, szerintem vállalható
- céges levelezés felrak - exchange - nem akarja az igazat, nem akar szinkronizálni, letöröl, majd miután outlook fiók létrehoz, céges levelezés, mindenféle hitelesítő vacak telepítése sikerül, és lőn szinkronizálás
- de a legnagyobb kedvenc, a wifi, vagy működik, vagy nem mindkettő modellnél. Ha elindul, utána minden hálozatot már megesz, azt is amit eddig nem ismert fel, ezért a wifit mindig a 930 megosztására kapcsoltuk,
a gond, ha hagyod lemerülni a telefont, vagy restart valami okból, ismét semmi wifi, majd megadja magát, és restart, rákeres a neten , jé nem csak mi szenvedünk vele
- kollégám mazochista, tönkrement az iphone, és kellett egy telefon gyorsan, meglátta a 950xl, mondta visszi, mert 920 használt évekig, mondom neki a gondokat, mondta mindegy, majd mobil interneten használja a szinkronizációt, hétfőn kíváncsian várom a reakciótkezdem úgy érezni magam, mint egy teszter, viszont annak örülök, hogy számos boldog felhasználója van a kettő készüléknek, remélem lesz valami frissítés, ellenkezőesetben marad a 930 és egy pár levélnehezék az iróasztalon
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
ForRedGlory #1073 üzenetére
Az vaku nélküli képen a 950 esetén nem látszik a lámpás világítás, ez erősen pozitív.
-
-
thxer
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1087 üzenetére
Eddig körülbelül 4 órát használtam a continuumot, de nálam semmilyen app nem crashelt.
Vannak idegesítő dolgai, pl:
- Ha indítok egy youtube videót az Edge-ben, és átváltok másik fülre, vagy másik programra, megáll a videó.
- Az Edge egyébként inkább így is inkább a mobilos Edge, kevesebb opció van benne, és a renderelés is olyan mint mobilon, hogy gyors görgetésnél először fehér, és kockánként jön be. A sebessége tűrhető.
- A youtube-nál a lejátszó elég furán működik.
- Nem tölti újra őrülten az oldalakat.
- Vannak hibák, például a store appot ha elindítom continuumban, utána pedig a telefonon, akkor a felső sáv szét van esve.
- Groove Musicnál sem alakul vissza teljesen
- Outlookban megmarad a görgetősáv
- Ha a monitoron beleklikkelek egy beviteli mezőbe, a telefonon bezárja a billentyűzetet.Amiket szerintem jó lenne megcsinálniuk benne:
- A felületet alakítsák még Asztalibbá, legyen a programoknak címsora, a felső ikonok kerüljenek át a tálcára, a notification center is legyen inkább asztali, mint mobilos
- A háttérbe kerülő folyamatokat ne állítsa meg.
- Lehessen két programot egymás mellé rakni.
- Lehessen kikapcsolni a telefon képernyőjét.
- A nem univerzális alkalmazásokat futtassa a szükséges képarányú ablakban.
- Legyen univerzális távoliasztal kliens. -
-
válasz
gretzky77 #1037 üzenetére
Csak a többi csúcs teló egy elterjedt rendszeren ül, ami be van járatva, ez meg piacot szeretne szerezni.
Elolvasva pár oldalnyit a tapasztalatokból (amellett hogy szerintem az összes youtubeos tesztet megnéztem és rengeteg cikket elolvastam), nem a 950/950xl az én telefonom. Pedig a 1520 után voltak/vannak várakozásaim.
Azt gondolom hogy a látottak/olvasottak alapján egy dokkolóval 120-130-as független ár mellett megkötném ezeket a kompromisszumokat, de ennyiért nem. -
junior11
veterán
Lumia 950 review Pocketnow: [link]
-
Razuel
aktív tag
Egy érdekes dolgot vettem észre. Ha bedugom a 950 töltőjét úgy, hogy nincs bedugva a konnektorba, akkor jön a pittyegés mintha elkezdene tölteni és meg is jelenik a töltés ikon, aztán pár másodperc múlva megint pittyeg, hogy merülőben van.. és ez a két pittyegés váltakozik.. Gondolom mindenkinél így van ugye?
-
tomboy0013
veterán
-
hroberto
veterán
Úgy látom kissé vegyesek a tapasztalatok. Viszont a kamera számomra meggyőző. Nemsokára szándékozom egy ilyen telefont venni, de azt hiszem jobb még várnom egy kicsit. Addig jó lesz a 930. Remélem attól jobb az üzemideje!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bluemirage #1068 üzenetére
Ezt még ide is
Lumia 950 XL vs. LG G4
(automata)(itt sokkal közelebb van a valósághoz a G4, a Lumia automata módban elég duráván más képet lő, mint a téma, ezért itt egy nem automata kép is)
Ez pedig a vaku. Itt a Lumia XL szerintem szebb képet csinál, részletgazdagabb és közelebb van a valósághoz.
-
thxer
aktív tag
Kopik a hátulja
-
Egy érdekes kis összehasonlító videó a kezelőfelületekről, és appokról...
WP10 950XL vs Android S6 Edge+ -
válasz
ForRedGlory #1067 üzenetére
Na ezen egy 5 éves gyerek is látja, hogy a 950XL, jobb mint a G4.
-
rambolo
tag
válasz
Mooka-Miki #1063 üzenetére
Akkor ez a "kép minőség" dolog nagyon kezd relatívvá válni. Tehát visszamehetnék addig, hogy kinek milyen jó az éleslátása/milyen monitoron/tv-n nézi a 950-el készített képeket.
-
ForRedGlory
félisten
téves
-
-
Šolaire
veterán
Sajnálattal olvasom a telefon hibáit remélem nem lesz gyakori a dolog. Véleményem szerint ha már teljesen plasztik a teló akkor meg kellett volna hagyni az unibody készülékházat. Nekem anno a htc sensation recsegett annak hasonlóan levehető volt az egész hátulja.
-
Atiballer
csendes tag
Én is használom már a telefont elseje óta és minden előzetes negatív kritika ellenére nekem pozitív csalódás. Semmi recsegés ropogás, a rendszer nagyon stabil, semmi folytatás felirat. Kamera nagyon szép képeket csinál az én igényeimét teljesen kielégíti, a videók úgyszintén. Melegedés 820 után semmi, csak langyosnak nevezném. Anyaghasználata egyáltalán nem hat rossz minőségűnek de számomra ez nem is fontos szempont. Gépelés nagyon jól megy rajta, azokat a billeket érzékeli amiket nyomni akarok. Az app helyzettel mindenki tisztában van, remélem az is fejlődésnek indul.
-
klz80
tag
válasz
Ágógreen #1001 üzenetére
Itt egy hasonló a piros teherautó képhez. Igaz nem autó, de piros
Tűzcsap
Kedd óta használom a 950-et, nem recseg, nem melegszik, csak mint a többi telefon, ha használod. Nekem szoftveresen is jó, megjön minden értesítés rendben (viber, messenger, e-mail). Külföldi oldalakon olvastam, hogy sokaknak visszhangzik a telefon - ha jól emlékszem rögtön felmerült itt is mint hibajelenség. Jelentem, nem visszhangzik! Ott is kiderült, hogy inkább az AT&T szolgáltató hibája lehet, mint a telefoné.
-
zorzy4
addikt
válasz
liquidgold #1046 üzenetére
Régi telefon gyűjtő vagyok, néha átkerül a sim kártya egy retro darabba.
-
rambolo
tag
válasz
liquidgold #1052 üzenetére
Képernyő használatára ilyen szinten percben adatot nem lehet kinyerni. A 24 óra a legalacsonyabb intervallum amiben tud mérni. Nagyon hasra ütve olyan 1-1.5 óra eddig.
-
rambolo
tag
válasz
liquidgold #1048 üzenetére
Az elmúlt 24 órában 60.4%
-
zsamiatt
őstag
Akinek van már 950 XL példánya megköszönném ha megírná tapasztalatait a prociról. Valóban nagyon melegszik a telefon?
-
ToniSoprano
addikt
Az elején voltak gondok a 640-nél a hátlappal. Én is első között vettem, mozgott tényleg, aztán vettem rá kék hátlapot azzal minőségibb, stabil, teljesen jó, de mivel az a teló 42 ezer volt függetlenül, így annyira nem zavart.
Mondjuk akkor sem lenne szabad így egy új kihozni telefont, mert a tesztekben eléggé negatív pl. ha mozog a 950 hátlapja, főleg hogy ez prémium telefon.
-
rambolo
tag
Harmadik napja használom a 950-et, szerintem kezd rendbe jönni az akksi.7:30 kor vettem le, most van 70% on. 3 email fiók folyamatos szinkron, viber, messenger, fb(mindez csak wifi-n) es kb 30 perc telefonálás.
-
zorzy4
addikt
válasz
liquidgold #1039 üzenetére
Te nem tudom miről beszél? Hitvány a 640? Akkor mondj ilyet ha használtad. Én lassan egy éve használom, hibamentes telefon, és a minőséggel sincs gond. Kétnaponta tépem le a hátlapot, ennek ellenére semmi recsegés, elmozdulás. Mintha unibody lenne a ház.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Telekomnál kollégámnak, akinek több előfizetése van a családban régóta,10 ezer körüli havidíjjal 2év hűséggel 68 rugóért jövő héten megjön a Lumia 950, ami kb 100 ezres kedvezmény a kártyás árhoz képest. (ha a 100 ezer Ft kedvezményt 24 hónapra elosztjuk akkor kerekítve 4200 Ft-ra jön ki. )
-
gretzky77
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Valamennyire talán jogos,hogy drága , de ha megnézed a többi csúcs telót melyik ami olcsóbb? Egyik sem. Független 200 ezrer lehet kicsit sok de a 167e dokkolóval kicsit jobb mint elmegy , szerintem több mint jó ár. Sajnos egyik csúcs sem kezd mostanában 200 alatt,sőt
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gretzky77 #1034 üzenetére
Rendben, de attól még igencsak elszálltak az árazásnál. És nem csak itthon látjuk így hanem a külföldi sajtó szerint is.
Dokkolóval 170 azt mondom még elmegy, de sajnos más szolgáltatónál a simáért kérnek 176 ezret dokkoló nélkül 2 éves céges előfizetés mellé ami egyszerűen nevetséges. Feltöltővel meg 2 kiló (szintén dokkoló nélkül)
-
Ágógreen
senior tag
nézzétek a dolgok jó oldalát, az anyagminőség silánysága egyrészt oda fog vezetni, hogy az előrendelések utána nem fogják tudni 200ezeré eladni senkinek ezeket a vackokat. valószínű a MS-nek bőven megérné 130 - 150 körül adni a telóit, de még megy a lehúzás amíg bírják. szerintem a 200-230 irreális. 167 jobban hangzik. de szerintem 400-500€ az a pont amikor már az emberek kispórolnak ennyit egy telóra és megbékének a nyikorgó házzal.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ToniSoprano #1030 üzenetére
Műanyag az oldala. Annyi plusz minőségérzetet ad, hogy az üveglap a telefon széléig kiér teljesen, így amikor megfogod a készülék oldalát, akkor minőségibb hatása van. Ez a 950 XL-re vonatkozó állítás, a 950-et nem tudom.
(nekem is recseg a hátlap, majd kitömöm paprizsebkendővel...
)
-
ToniSoprano
addikt
Kérdés A dokkolóban van valami processzor is, vagy csak egy csatlakozó doboz az egész?
Szerk. ja látom műanyag az oldala a hátlapnak nem fém, mondjuk annyira nem baj, lehet cseréni: [link]
[link]Mondjuk ez nem értem mit jelent, ez a metal coated? Non conductive vacuum metal coated PC Plastic, vagy vacuum metal coated polycarbonate
-
ToniSoprano
addikt
A hátlapon az oldalrész fém vagy műanyag?
Nem is értem miért nem ilyen típusú bőr tokkal adják, a készüléket alapból? A képek alapján sokkal elegánsabbnak tűnik és ez prémium telefon és a continuummal az üzeltembereket is megcélozzák.
Az megy hogy bőr, vagy a varrás hamarabb kopik, ki érdekel, amikor az egész cserélhető?
Az elvárás csak annyi, hogy kb 1 évet bírjon ki.A kollégának jövő héten jön a 950 dokkolóval 68 rugó volt neki a Telekomnál 2 év hűséggel, ez korrekt nyitó árnak tűnik.
A feltett nappali képeid nem tetszenek nekem sem, nem elég részletgazdag nagyítva, de ez alapján jónak tűnik a 950 kamerája: [link]
Bár ez alapján elég fura a 930 kamerája, ennyire zöldes színeket használ éjszaka? -
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #1027 üzenetére
950-et használok és semmilyen minőségi kifogást nem találtam benne. Nem mondom,hogy nem fordulhat elő , de sajnos mostanában minden nagyobb gyártónál vannak hibák és van ahol sokkal nagyobbak. De kopkop nálam még semmi ilyesmi nem jelentkezett.
bwooster : jelenleg a telekomnál 167e dokkolóval ami azért nem 200e , de valóban baj ha ezért cserébe recseg , de mint fentebb írtam nálam semmi ilyen nincs, sztem nyugodtan bevállalhatod nekem bejött és ez a dokk cucc is nagyon jó.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Plazmacucci #1027 üzenetére
Egy 50 ezer forintos kínai mobilnál ezt el lehet nézni. De egy flagshipnek tartott 200 ezres telefonnál ez több mint hanyagság. Gondolkoztam 950-en annak ellenére, hogy a formája és az anyag minősége nem nagyon jön be, a continuum viszont csábító, de asszem ezt most kihagyom.
Ragaszgasd le, meg ha nem tetszik vegyél 15 ezerért Mozo hátlapot! Ezek tényleg hül.yének nézik a vásárlókat.
-
quick-fix-creaky-lumia-950-xl-cover
Ez most komoly? Bár valaki már írta, hogy a 950 is recsegős hátlapú... Nem találok szavakat. -
batai15
félisten
válasz
ForRedGlory #1021 üzenetére
Miota felraktam a 10et nekem is. Azota 8.1 alatt is. Utana indisd ujra mert laggol restart utan a telefon
-
Ágógreen
senior tag
DNG-be ment automatikusan ? nem RAW-ba ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #1011 üzenetére
Na ki is járt jobban?
És nekem még a rendszer is működik rendesen
-
BobTail
őstag
válasz
Lefrissítettél mindent az Áruházban? Szövegjavaslatokat kikapcsoltad?
-
pontyos
senior tag
válasz
Hmm, bosszantó hír ez, épp a vásárlás előtt állok / 930 ról váltok
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#40993792 #1006 üzenetére
Ebben mar most nem vagyok biztos. Kétszer szetfagyott youtube közben es újraindult. Lassan tolti be a böngésző az oldalakat. Sokszor indokolatlanul lassan reagál a kijelzo érintésre. Oldalra fordításnál szétesik a video majd megjelenik jol. Nem gondoltam, hogy ekkora szar a rendszer
A telefon hátlapja meg hüppög, recseg. Szerintem visszaküldom a francba. Jo, hogy online vettem. (telefonról írok, azért ilyenek az ékezetek... Magától nem ismer csomó szót. A visszaküldőm szót hosszú ő-vel írja... Stb)
Amióta kifagyott, azóta nem fordul el a kijelzo video közben. Total kész vagyok... 230.000 Ft-ert ilyen trágyát kiadni bun...
-
Bontógojó
csendes tag
https://nettbutikk.telenor.no/mobil/microsoft-lumia-950/#!vid=2951
https://nettbutikk.telenor.no/mobil/microsoft-lumia-950-xl/#!vid=2954Norvégok adják a dokkolót
http://www.telenor.bg/en/private/device/view/microsoft-lumia-550
Bolgárok nem
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #997 üzenetére
Szerintem én, egy forintot sem költöttem és egy elegánsabb telefonom van ugyanazzal a béta rendszerrel mint ami a tiéden is van
BobTail : Végignéztem a képeidet, piszok jóminőségű képet csinál a 950, van némi különbség a 930-hoz képest
Arról nem tudsz valamit, hogy a 930 szoftverét fogják-e ilyen téren csiszolni?
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen #1001 üzenetére
teljesen értetlenül állok hitetlenséged előtt, és csak tőled hallom vissza ezeket... eddig sem volt, és ezután sem lesz érdekem bárkit is megtéveszteni, tényleg nem értem miért gondolod hogy kamu, vagy hogy pontosan mi a bajod a színekkel.
2 hónapja használom-tesztelem, itt van még pár kép a korábbi telefonommal, exif adatok nélkül: 1, 2, 3, 4, 5
-
AndrewBlase
senior tag
Ma időben leléptem a munkából, mert elintéznivalóm akadt, és gondoltam, egyúttal bemegyek egy telefonszalonba megtapogatni a 950-et.
Megyek a Vodába, mondom az eladócsajnak, megnézném az új Lumiát. A "hozzáértő" kisasszony jár körbe-körbe a kiállított telefonokon, és rábök az 535-ösre. Mondom neki, hogy ez nem az, engem a 950 érdekelne. Fut még 1 kört, majd közli, hogy az sajna nincs.
Átslattyogtam a Telekomhoz, ott meg azt mondták, nincs, majd talán jövő héten.Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy elcsábuljak. Egyelőre riaszt a kiforratlansága és az ára is. Addig is marad a L925, az legalább stabil.
-
Ágógreen
senior tag
valaki töltsön már fel... mert eddig kamunak tűnik ez az egész történet.
Bob ha neked a színek így passzolnak amiket mutattál akkor 100% h színvak vagy.
most nem azé de komolyan. ne nézzük már egymást palimadárnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest