Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
A hozzászólásokat, tapasztalatokat olvasva egyre inkább érzem, hogy NEM kell nekem ez a telefon. Kár érte.
Vagy maradok a jó öreg L925-ömnél, vagy kipróbálok egy droidot. Pfúj! -
AndrewBlase
senior tag
Ma időben leléptem a munkából, mert elintéznivalóm akadt, és gondoltam, egyúttal bemegyek egy telefonszalonba megtapogatni a 950-et.
Megyek a Vodába, mondom az eladócsajnak, megnézném az új Lumiát. A "hozzáértő" kisasszony jár körbe-körbe a kiállított telefonokon, és rábök az 535-ösre. Mondom neki, hogy ez nem az, engem a 950 érdekelne. Fut még 1 kört, majd közli, hogy az sajna nincs.
Átslattyogtam a Telekomhoz, ott meg azt mondták, nincs, majd talán jövő héten.Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy elcsábuljak. Egyelőre riaszt a kiforratlansága és az ára is. Addig is marad a L925, az legalább stabil.
-
AndrewBlase
senior tag
Egy időben csak olyan (Nokia) telefont voltam hajlandó venni, amiben volt fm rádió. A jelenlegi L925-ösben is van.
Ezt most csak azért írom, mert úgy gondoltam, a 950 lehet az utód példány, aztán amikor megtudtam, hogy nincs rádió, elbizonytalanodtam. Aztán elgondolkodtam. Használtam vagy 3× a 2 év alatt eme ficsört.
Munkába menet szól a kocsiban a rádió, munka közben ha bedugom a fülem, nem hallom a többieket, letenni meg nem szeretem (meg akkor már ott van a "hagyományos" példány)...Végülis arra jutottam, hogy ha egyéb tulajdonságai és az ára is megfelelő lesz (a 80e Huf nekem is szimpi!
), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.
Persze mint minden más, ez is egyénfüggő dolog.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen #376 üzenetére
Hagyjuk, látom nem vágod, mit akarok mondani.
"...bár mint mondtam, tizenéves korosztálynak ez még bőven elnézhető."
Ez a Te elvárásaidra is igaz (lehet), úgyhogy szerintem hagyjuk ezt a tizenévesnek elnézem dumát. Én se kezdtem el személyeskedni... (Egyébiránt bőven kinőttem már abból a korosztályból. Egy pár évtizede...)
De mint mondtam, szerencsére nem vagyunk egyformák. Peace!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen #371 üzenetére
Mivel megszólítva érzem magam, válaszolok, mert elsőre nem értetted meg.
Hiába tud egy telefont mindent, ha egyszer nem tetszik, minek nézegessem, miért vegyem meg? Nem a "szupicsini" csilivilire vágyok, csak egy NEKEM tetsző készülékre, amit ÉN fogok nézegetni. Ha nem méri meg kétpercenként a vércukorszintemet, éppen pont letojom, mert nincs.szükségem rá.
Lefordíthatnám autóra is. Hiába tud (példának okáért) egy G Mercit mindent, ha nem tetszik nekem, miért venném meg? Hogy fanyalogva üljek bele? Kösz nem! Inkább veszek (szintén csak a példa kedvéért) egy M Mercit. Nem érdekel, hogy nem tud terepre menni, nem járok arra.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen #328 üzenetére
"egyébként a design miatti vinnyogás megintcsak kiakasztó, gyerekek nőljetek már fel. ez egy komoly telefon, hál isten gömbölyített sarkokkal. de egy telefonnak nem kell szépnek lennie, amúgy is a szépség kinek mi... a designt nézem utoljára. "
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Én például elsősorban a küllemet nézem, aztán jöhet a belbecs. Ha nem tetszik egy telefon kinézete, akkor nem fogom megvenni csak azért, mert az mindent tud, és hüdeszuperüberfaszamégakávétiságybahozza készülék.
Persze fontos a tudása is, de nálam nem az az elsődleges szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Asus Rog Strix G16
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest