- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory #1183 üzenetére
Ez tényleg gáz nekem is kopott a G4 viszont a váci úton szó nélkül cserélték gariban!
-
gretzky77
veterán
Ha valaki rendelne kis hazánkba én is beneveznék egyre!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Valamennyire talán jogos,hogy drága , de ha megnézed a többi csúcs telót melyik ami olcsóbb? Egyik sem. Független 200 ezrer lehet kicsit sok de a 167e dokkolóval kicsit jobb mint elmegy , szerintem több mint jó ár. Sajnos egyik csúcs sem kezd mostanában 200 alatt,sőt
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #1027 üzenetére
950-et használok és semmilyen minőségi kifogást nem találtam benne. Nem mondom,hogy nem fordulhat elő , de sajnos mostanában minden nagyobb gyártónál vannak hibák és van ahol sokkal nagyobbak. De kopkop nálam még semmi ilyesmi nem jelentkezett.
bwooster : jelenleg a telekomnál 167e dokkolóval ami azért nem 200e , de valóban baj ha ezért cserébe recseg , de mint fentebb írtam nálam semmi ilyen nincs, sztem nyugodtan bevállalhatod nekem bejött és ez a dokk cucc is nagyon jó.
-
gretzky77
veterán
Na én is átvettem a 950-et. Van esetleg külön topicja,vagy még csak itt megy az eszmecsere aztán majd ha lesz teszt akkor ott? Amúgy kinézetre teljesen vegyesek az érzéseim. Nem mondhatok rá egy rossz szót sem de sztem a 930 minőségibb hatást kelt,bár egy bőr mozo hátlap biztos sokat dob rajta! Amúgy egyben van nem nyekereg,nyeszereg nagyon szép a kijelzője és jó minőségű úgy összességében! Fél nap alatt buggal nem találkoztam,semmi gondom vele egyelőre,nekem így gyorsba az üzemideje sem tűnik rossznak,persze ehhez hosszabb idő kell,majd meglátjuk! Holnap megnézegetem ezt a dokkoló cuccot is ma már nem lesz erőm,időm!
-
gretzky77
veterán
válasz
Plazmacucci #853 üzenetére
Erre kiváncsi leszek,mert amikor a G4-et használtam,egyáltalán nem melegedett túlságosan és ugye abban is snapi 808 van. Na majd csütörtön meglátom!
-
gretzky77
veterán
Csütörtökön én is beállok a sorba egy telekomos,fehér 950-el!
-
-
gretzky77
veterán
Kiváncsi leszek az itthoni árakra,de a 1520-at is nagyon szerettem! Most G4 van nincs vele gondom,de itt az utódja csak még nem tudom melyik! Jobban hajlok az xl felé csak picit tartok a 810-től a G4-ben a 808 nagyon jól teljesít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest