Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
tök jó lenne ez a telefon csak legalább egy napot bírna ki normál NORMÁL használat mellett
komolyan gondolkodom egy z3-n -
adamsauvage
aktív tag
Másfél napos használat után megosztanám veletek a tapasztalataim,
kezdjük a negatív dolgokkal hogy mikor befejezed az olvasást boldogan távozz.
Az első és egyben legnagyobb problémám az üzemidővel van, (androidról jövök, 2 éves Xperia Z)
ahhoz képest szerintem sokkal rosszabb, remélem majd valamilyen update helyreteszi ezt kis problémát,
másik ami nekem szembetűnő és nem feltétlen jó dolog, ez a rengeteg animáció szerintem lassúvá teszi a telefon működését a mindennapokban, lehet, hogy ezt csak azért látom így mert az android pörgős "pattogásához" vagyok szokva de akkor is zavaró, továbbá általánosságok, hogy 1-2 app-ot még keresgélnem kell mert elsőre nem igazán találtam meg a store-ban, hosszabb periódusú kijelzőhasználat mellett melegszik, nem langyosodik, melegszik, és most akkor pozitívumok, külső: csúcs, kamera gyönyörű 4K-s felvételek isteniek visszanéztem TV-n és csodálatosak, slow motion jó de csak unaloműzőnek fogom néha használni, tetszik hogy ennyire hangos a készülék,az iris szkenner király bár a metrón ma egy középkorú hölgy ma rám szólt, hogy tönkrement a telefonom mert pirosan világít, nem tehetek róla kinevettem szegényt, a dokkoló amit adnak hozzá (telekom) nagyon hasznos cucc, még majd akkora rá kell jönnöm, hogy magát a teló képét hogy dobja át a tv-re ne pedig az legyen hogy egy touchpad a telefon,
összegzésképpen: nem flagship, de nagyon jó úton halad, ha pár apró dolgon változtat a microsoft, software és hardware tekintetében szerintem egy nagyon ütős telefont tudnak lerakni az asztalra, félreértés ne essék nem gyalázom szerintem nagyon is jó telefon a 950 de lehetne még rajta csiszolni.
Többen írtátok a recsegés a hátlappal, ilyet én nem tapasztaltam, szerintem lehet hogy gyári hibásat fogtatok ki.Nem vagyok újságíró az elírásokat nézzétek el nekem.
-
adamsauvage
aktív tag
Szép estét az uraknak, hétfőn érkezik a 950esem a telekomtól kis viszontagság után, addig már fél lábbal is kibirom, nagyjából végig olvastam az összes hsz-t, így elég érdekes a kialakult véleményem a telefonról de majd élőben kiderül hogy Xperia Z-hez képest milyen

(lehet majd karácsonyra meglátogat egy fekete bőr hátlap)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi