- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
tök jó lenne ez a telefon csak legalább egy napot bírna ki normál NORMÁL használat mellett
komolyan gondolkodom egy z3-n -
adamsauvage
aktív tag
Másfél napos használat után megosztanám veletek a tapasztalataim,
kezdjük a negatív dolgokkal hogy mikor befejezed az olvasást boldogan távozz.
Az első és egyben legnagyobb problémám az üzemidővel van, (androidról jövök, 2 éves Xperia Z)
ahhoz képest szerintem sokkal rosszabb, remélem majd valamilyen update helyreteszi ezt kis problémát,
másik ami nekem szembetűnő és nem feltétlen jó dolog, ez a rengeteg animáció szerintem lassúvá teszi a telefon működését a mindennapokban, lehet, hogy ezt csak azért látom így mert az android pörgős "pattogásához" vagyok szokva de akkor is zavaró, továbbá általánosságok, hogy 1-2 app-ot még keresgélnem kell mert elsőre nem igazán találtam meg a store-ban, hosszabb periódusú kijelzőhasználat mellett melegszik, nem langyosodik, melegszik, és most akkor pozitívumok, külső: csúcs, kamera gyönyörű 4K-s felvételek isteniek visszanéztem TV-n és csodálatosak, slow motion jó de csak unaloműzőnek fogom néha használni, tetszik hogy ennyire hangos a készülék,az iris szkenner király bár a metrón ma egy középkorú hölgy ma rám szólt, hogy tönkrement a telefonom mert pirosan világít, nem tehetek róla kinevettem szegényt, a dokkoló amit adnak hozzá (telekom) nagyon hasznos cucc, még majd akkora rá kell jönnöm, hogy magát a teló képét hogy dobja át a tv-re ne pedig az legyen hogy egy touchpad a telefon,
összegzésképpen: nem flagship, de nagyon jó úton halad, ha pár apró dolgon változtat a microsoft, software és hardware tekintetében szerintem egy nagyon ütős telefont tudnak lerakni az asztalra, félreértés ne essék nem gyalázom szerintem nagyon is jó telefon a 950 de lehetne még rajta csiszolni.
Többen írtátok a recsegés a hátlappal, ilyet én nem tapasztaltam, szerintem lehet hogy gyári hibásat fogtatok ki.Nem vagyok újságíró az elírásokat nézzétek el nekem.
-
adamsauvage
aktív tag
Szép estét az uraknak, hétfőn érkezik a 950esem a telekomtól kis viszontagság után, addig már fél lábbal is kibirom, nagyjából végig olvastam az összes hsz-t, így elég érdekes a kialakult véleményem a telefonról de majd élőben kiderül hogy Xperia Z-hez képest milyen
(lehet majd karácsonyra meglátogat egy fekete bőr hátlap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest