Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr Bond 007
őstag
-
ForRedGlory
félisten
Meséld már el légyszi, hogy tudok ilyenre szert tenni kis hazánkban
A linkelt oldalon kapásból ezt látom
Only Frequency Telecom customers with an account can see wholesale prices and purchase products through this website.
(Ha segít az ügyön, barátnőm a Microsoft szomszédságában dolgozik
(Graphisoft, Graphisoft-park
Nap, mint nap látom a Microsoft központját)
-
Locutus
veterán
Én amazonon rendeltem. Kaptam hozzá egy 32gb-os sd kártyát is, meg egy fatboy qi töltőt ajándékba.
Amúgy lenne is pár kérdésem, a nálam tapasztaltabbaknak. Nekem ugyebár nemhogy a 950XL új, de WP-t se nagyon tapiztam eddig
1. Beállítottam a hellot... írisz felismerés szépen működik. Ehhez ugye kért egy pin kódot is. Igenám, de ha az írisz felismerés nem jön össze neki, mert pl az asszony fogja a kezében, akkor kiirja, hogy pöccintse felfelé a képernyőt és irja be a pin kódot. Namost nem kér pinkódot. Felpöccintésre egyből a kezdőképernyőn van. Ilyenkor mi van?
2. Facebook messenger.. egymás mellett a note3 meg a 950xl, és míg előbbin azonnal megjön az üzenet, utóbbin kb 3 perc múlva... Ha belépek az appba, ott egyből ott van. De még ekkor sem értesit, hanem 3 perc múlva miután már rég elolvastam az üzenet, csak akkor pittyen... Remélem ez azért jobb lesz?
3. Ébresztőórát hogyan tudom csak rezgésre állítani?
4. Outlook/naptár csempét hogyan tudom "élővé" tenni? Tehát pl a legközelebbi eseményt kirakatni a csempére. Jelenleg a dátumot mutatja és kész... De ha belépek ott minden szépen működik, exchanget is szinkronizálja hibátlanul.
5. QI töltés. Ennek van valami különösebb szabványa, valamiféle mA amire figyelni kell, vagy nyugodtan tölthetem a samsungéval is? Mert amúgy felismeri, és tölti is, kipróbáltam.
Egyébként nekem nem recseg a hátlap, meg semmi egyéb fagyás, vagy minőségi gondot nem észleltem eddig. Najó, a jobb oldali gombok kicsit élesek, lehetnének finomabbak is. De lehet csak mert a samsungé 2 év után már elég puha/tompa, és amúgy is lekerekítettebb
A kamera amúgy baromi jó képeket lő, sokkal jobbakat, és gyorsabban is mint a Note3. (btw arra nincs valakinek ötlete, hogy a google accountból hogyan tudnám egyszerűen áthozni a kontaktokat?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged