- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz
gretzky77 #1313 üzenetére
Ismert bug, hogy nem minden teló kapja meg, dolgoznak rajta, vagy HR megoldja. Nekem Telekomos és Insiderrel egyből megjött ahogy kiadták.
"Yes, this is an issue we're actively investigating… Definitely have the right Engineering folks engaged internally and this is getting lots of attention. I can't commit to a specific timeline for a fix unfortunately, namely because we don't fully know what the issue is at this time."
"Doing a hard reset does fix the issue, but we're not asking all users to go that route yet while we investigate. Working to see if there's an alternate fix available."
(#1315) Reinhardt: Érdekes bug, akkor is írja ha kiveszed a memóriakártyát?
-
Reinhardt
őstag
válasz
gretzky77 #1119 üzenetére
Senkinek nem volt a környezetemben kártya olvasója, de eszembe jutott az eepc-m. Azt se kapcsoltam már pár éve. Kb 1 óra frissítgetés után már használni is tudtam.
Az msd kártya exFAT-ra volt formatálva, szóval újraformatáltam NTFS-re, és most jó, látja, használja. Köszi. -
-
Reinhardt
őstag
válasz
gretzky77 #1119 üzenetére
Sajnos nincs kartyaolvasom itthon.
Betettem egy 4GB-ost, azt felismerte. De az is androidos telefonban volt elotte, szoval voltak rajta androidos mappak. Elmentem a settings-system-storage-be, ahol mutatta is. Gondoltam nyomok egy formazast. Na ez hiba volt mert azota nem latja... -
válasz
gretzky77 #1037 üzenetére
Csak a többi csúcs teló egy elterjedt rendszeren ül, ami be van járatva, ez meg piacot szeretne szerezni.
Elolvasva pár oldalnyit a tapasztalatokból (amellett hogy szerintem az összes youtubeos tesztet megnéztem és rengeteg cikket elolvastam), nem a 950/950xl az én telefonom. Pedig a 1520 után voltak/vannak várakozásaim.
Azt gondolom hogy a látottak/olvasottak alapján egy dokkolóval 120-130-as független ár mellett megkötném ezeket a kompromisszumokat, de ennyiért nem. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
gretzky77 #1034 üzenetére
Rendben, de attól még igencsak elszálltak az árazásnál. És nem csak itthon látjuk így hanem a külföldi sajtó szerint is.
Dokkolóval 170 azt mondom még elmegy, de sajnos más szolgáltatónál a simáért kérnek 176 ezret dokkoló nélkül 2 éves céges előfizetés mellé ami egyszerűen nevetséges. Feltöltővel meg 2 kiló (szintén dokkoló nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest