Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az elején voltak gondok a 640-nél a hátlappal. Én is első között vettem, mozgott tényleg, aztán vettem rá kék hátlapot azzal minőségibb, stabil, teljesen jó, de mivel az a teló 42 ezer volt függetlenül, így annyira nem zavart.
Mondjuk akkor sem lenne szabad így egy új kihozni telefont, mert a tesztekben eléggé negatív pl. ha mozog a 950 hátlapja, főleg hogy ez prémium telefon.
-
AndrewBlase
senior tag
Egy időben csak olyan (Nokia) telefont voltam hajlandó venni, amiben volt fm rádió. A jelenlegi L925-ösben is van.
Ezt most csak azért írom, mert úgy gondoltam, a 950 lehet az utód példány, aztán amikor megtudtam, hogy nincs rádió, elbizonytalanodtam. Aztán elgondolkodtam. Használtam vagy 3× a 2 év alatt eme ficsört.
Munkába menet szól a kocsiban a rádió, munka közben ha bedugom a fülem, nem hallom a többieket, letenni meg nem szeretem (meg akkor már ott van a "hagyományos" példány)...Végülis arra jutottam, hogy ha egyéb tulajdonságai és az ára is megfelelő lesz (a 80e Huf nekem is szimpi!
), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.Persze mint minden más, ez is egyénfüggő dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Foxpost
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...