Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az elején voltak gondok a 640-nél a hátlappal. Én is első között vettem, mozgott tényleg, aztán vettem rá kék hátlapot azzal minőségibb, stabil, teljesen jó, de mivel az a teló 42 ezer volt függetlenül, így annyira nem zavart.
Mondjuk akkor sem lenne szabad így egy új kihozni telefont, mert a tesztekben eléggé negatív pl. ha mozog a 950 hátlapja, főleg hogy ez prémium telefon.
-
AndrewBlase
senior tag
Egy időben csak olyan (Nokia) telefont voltam hajlandó venni, amiben volt fm rádió. A jelenlegi L925-ösben is van.
Ezt most csak azért írom, mert úgy gondoltam, a 950 lehet az utód példány, aztán amikor megtudtam, hogy nincs rádió, elbizonytalanodtam. Aztán elgondolkodtam. Használtam vagy 3× a 2 év alatt eme ficsört.
Munkába menet szól a kocsiban a rádió, munka közben ha bedugom a fülem, nem hallom a többieket, letenni meg nem szeretem (meg akkor már ott van a "hagyományos" példány)...Végülis arra jutottam, hogy ha egyéb tulajdonságai és az ára is megfelelő lesz (a 80e Huf nekem is szimpi!
), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.Persze mint minden más, ez is egyénfüggő dolog.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.