Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az elején voltak gondok a 640-nél a hátlappal. Én is első között vettem, mozgott tényleg, aztán vettem rá kék hátlapot azzal minőségibb, stabil, teljesen jó, de mivel az a teló 42 ezer volt függetlenül, így annyira nem zavart.
Mondjuk akkor sem lenne szabad így egy új kihozni telefont, mert a tesztekben eléggé negatív pl. ha mozog a 950 hátlapja, főleg hogy ez prémium telefon.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Mr Bond 007 #1036 üzenetére
Telekomnál kollégámnak, akinek több előfizetése van a családban régóta,10 ezer körüli havidíjjal 2év hűséggel 68 rugóért jövő héten megjön a Lumia 950, ami kb 100 ezres kedvezmény a kártyás árhoz képest. (ha a 100 ezer Ft kedvezményt 24 hónapra elosztjuk akkor kerekítve 4200 Ft-ra jön ki. )
-
ToniSoprano
addikt
Kérdés A dokkolóban van valami processzor is, vagy csak egy csatlakozó doboz az egész?
Szerk. ja látom műanyag az oldala a hátlapnak nem fém, mondjuk annyira nem baj, lehet cseréni: [link]
[link]Mondjuk ez nem értem mit jelent, ez a metal coated? Non conductive vacuum metal coated PC Plastic, vagy vacuum metal coated polycarbonate
-
ToniSoprano
addikt
A hátlapon az oldalrész fém vagy műanyag?
Nem is értem miért nem ilyen típusú bőr tokkal adják, a készüléket alapból? A képek alapján sokkal elegánsabbnak tűnik és ez prémium telefon és a continuummal az üzeltembereket is megcélozzák.
Az megy hogy bőr, vagy a varrás hamarabb kopik, ki érdekel, amikor az egész cserélhető?
Az elvárás csak annyi, hogy kb 1 évet bírjon ki.A kollégának jövő héten jön a 950 dokkolóval 68 rugó volt neki a Telekomnál 2 év hűséggel, ez korrekt nyitó árnak tűnik.
A feltett nappali képeid nem tetszenek nekem sem, nem elég részletgazdag nagyítva, de ez alapján jónak tűnik a 950 kamerája: [link]
Bár ez alapján elég fura a 930 kamerája, ennyire zöldes színeket használ éjszaka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest