- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bluemirage #1068 üzenetére
Ezt még ide is
Lumia 950 XL vs. LG G4
(automata)(itt sokkal közelebb van a valósághoz a G4, a Lumia automata módban elég duráván más képet lő, mint a téma, ezért itt egy nem automata kép is)
Ez pedig a vaku. Itt a Lumia XL szerintem szebb képet csinál, részletgazdagabb és közelebb van a valósághoz.
-
thxer
aktív tag
válasz
bluemirage #981 üzenetére
Ahogy nézem a talk time borzalmas, egy LG G4-el összevetve, ami ugyanaz a HW, ugyanakkora akksi a böngészés csak 25 perccel marad el, a videó lejátszás pedig majdnem 1,5 órával tovább megy.
-
válasz
bluemirage #981 üzenetére
De aki ilyen drága telefont vesz az gondolom előtte utána néz a dolgoknak. Mindenki tudja hogy a rendszer egy félkész hányás. Ki lepődik itt még meg?
-
confuser
senior tag
válasz
bluemirage #942 üzenetére
Sajnos a kolléga hsz-e tele van hibás információkkal.
1) 950-ről volt szó, nem 640-ről. W10M-en minden készülék tudja a duplakoppos ébresztést amelyik WP8.1-en is tudta, de a 950 nem tudja.
2) A duplakoppos ébresztés és a duplakoppos lezárás két különböző feature, különböző kapcsolókkal. Nem központilag egy kapcsoló állítja mindkettőt. A 950-en a duplakoppos lezárás megy, az ébresztés (még) nem.@HopeckoR
A vodánál én még nem láttam, és most se látom. Linkelnéd? -
HopeckoR
aktív tag
válasz
bluemirage #945 üzenetére
Ezeket aláírom igen valóban így van.. De akkor is kiadhatnák már
Annó én is 70 körül hoztam el a 3000Ft-os csomagban a 925-öt. -
Pearce
aktív tag
válasz
bluemirage #798 üzenetére
Ezeket még a Nokia tervezte, nem az MS.
-
Ryoo
senior tag
válasz
bluemirage #802 üzenetére
A prémium anyaghasználat sem mindenkinek azt jelenti, hogy fém és üveg. Rengeteg olyan telefon létezik, ami vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy mindkettőt használja és nem lesz tőle prémium. Egy polikarbonát ház is ugyanúgy hathat prémiumként.
Személy szerint nekem sem ezektől lesz egy telefon prémium anyaghasználatú, konkrétan a hideg ráz az üveg hátlaptól, hozzányúlsz és gusztustalanul koszos lesz, aztán vadul törölgetheted, kiejted a kezedből és egyből pókhálós is lesz. Nekem pont attól prémium egy telefon, hogy nem törik halomra, ha véletlen elejti az ember. -
Ryoo
senior tag
válasz
A postodnak ez a lényege: "Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja..." Mikor megveszek valamit, ki a .......-t érdekli, hogy más mit gondol róla, és tudja róla, hogy az egy drága dolog?? Tipikus apple felhasználói felfogás, én azért vagyok menő, mert apple termékem van (tisztelet a kivételnek), és mindenki látja, hogy az egy apple cucc, így mindenki tudja, hogy az egy drága dolog. Érdekes módon egy Nexus 5X-nél, ami szintén full műanyag, és árban nem sokkal olcsóbb, ellenben sokkal kevesebbet tud, senki sem rimánkodik, hogy se nem fém, se nem üveg. Idén nem sok mindenbe tudtak belekötni a 950/XL-be, a szar a csempe és a kevés app már unalmas volt, kellett találni valami újat.
Nekem speciel tetszik a dizájn, a continuum egy nagyon hasznos dolog, én tuti használnám, ha kapnék egy ilyen telefont.
Kamerában pedig az összes jelenleg kapható csúcskészüléket alázni fogja a közzétett képek alapján, amit persze még nem kell készpénznek venni.
-
Locutus
veterán
válasz
Van aki ezt mondja, van aki mást.
Engem pl irritál manapság ez a fém/üveg mánia. Teljesen szükségtelen.De nézd meg a mozo caseeket, linkeltem videót is. A teljes hátlapot cseréli a külső kerettel együtt. Fém és bőr. Tessék, máris "prémium".
-
válasz
Szarni kell arra más mit gondol a készülékedről. Pocket Neo-val sem ciki járkálni. Csak ne keljen használni
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
bluemirage #786 üzenetére
Én is hozzájárulok a tapasztalatokhoz már az elején. Az a baj amikor ilyet olvas az ember, hogy előjön a kicsi bogár a fülben: "Neked is ez lesz a bajod, tutttti jelentkezik a hiba nálad is wehehehe HÁHÁHÁH!!! -insert more evil laughter here-"
-
klz80
tag
válasz
bluemirage #786 üzenetére
Pontosan, sokan szidják ott az AT&T hálózatot, sőt van olyan hozzászóló akinek másik telefonnal is ugyanez a hibája volt. Mellesleg a 930-ra is sokan panaszkodtak az itteni forumon is, hogy rossz a mikrofonja, nekem kettő volt, egyikkel se jött elő a probléma. Amikor eladtam, a vevő első dolga az volt, hogy felvett vele egy videot és visszahallgatta
A jelenlegi 1020-sal is van akinek nagyon halk a hangszórója, véletlen ebből is a másodikat nyúzom - szintén semmi baj. Lehet csak nekem van ekkora mázlim, hétfőn kiderül hogyan járok a 950-nel
-
rambolo
tag
válasz
bluemirage #651 üzenetére
Ma beszéltem egy telekomossal, ő azt mondta higy ezekre a cikkekre nem feltétlen kell alapozni. Nem tudom, erdemes e varni rá.
-
zorzy4
addikt
válasz
bluemirage #646 üzenetére
A 640 egy kiváló ár érték arányú készülék, de önmagában is megállja a helyét. Talán ezért.
De én már 650re vagyok kíváncsi. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
bluemirage #646 üzenetére
Nem fogok flagshipet venni ha nem tökéletesen fedi le az igényeimet. Maga a platform tetszik, de találok jobb helyet is a pénznek ha nem látom értelmét a jobb készüléknek (640 van a családban és teljesen jó az is). 930 még ami bejönne, de olyat meg már nem találni raktáron.
Egyelőre türelmesen várok mit villantanak az elkövetkező hónapokban. Ha nem indul pozitív irányba a dolog akkor nem látom értelmét 200k-ért megvenni.
Android többet soha, esetleg iphone. -
Pacee87
aktív tag
válasz
bluemirage #623 üzenetére
Bocs, mobilról vagyok!
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/wifi-analyzer-preview/9nblggh33n0n -
Ed_007
aktív tag
válasz
bluemirage #539 üzenetére
Szerintem nagyon el akarták adni a készüléket, mielőtt bejön a 950-es, ezért "volt benne" memóriakártya foglalat.
Én megköszöntem a segítséget - még nem találkoztam ilyen segítőkész szakértővel jelszóval. -
Ágógreen
senior tag
válasz
bluemirage #539 üzenetére
-
razzorr
őstag
válasz
bluemirage #121 üzenetére
Gondolom nem lesz öngyilkos a telefonját napi szinten kihasználó dolgozó ember,ha 1,5év múlva vesz egy 20dolcsis akkut. Ja nem,akkor már úgyis savanyú lesz a technika és vesz egy új telefont. Nem kell túlparázni. Volt messze földön híres üzemidejű lumia 720-am,amit mostoha körülmények között töltöttem sokszor, és ha nem romlik el ma is azt használom, az 2 év után is tudta a laza 2 napot.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
bluemirage #106 üzenetére
A standby minden készülék esetén hatalmas kamu.
-
Gusztáv
addikt
válasz
A beszélgetési időket nem nézted, ami 1,5x annyi, mint a 925-é? A 925 440h-s készenléti idején hangosan felröhögtem, az a telefon nálam egy napot nem bírt.
-
Locutus
veterán
válasz
bluemirage #121 üzenetére
Mit értesz hamar alatt? A note3-at 2 éve hajtom QI töltéssel, és egy kicsit se lett rosszabb az akksi teljesítménye azóta.
Mikor fog degradálódni? 7-17-27 év után? Biztos szempont lesz valakinek -
razzorr
őstag
válasz
Ha ez az üzemidő igaz,akkor érthető a gyorstöltés megléte. Csak van egy biznisz embernek is napi fél órája tölteni
Biztos jöm mindjárt egy topic lakó,akinek már megvan egy hete a készülék és majd jól megmondja amit mi halandók nem tudunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest