- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1104 üzenetére
Értem
ezzel remélem nagyobb szerencséd lesz
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1077 üzenetére
Értelek mondjuk nálam a 920 meg a 1520 beton stabil volt mondjuk én nem első körben vásároltam szoktam várni fél egy évet hogy az esetleges gyerekbetegségek kiforrják magukat.
thxer: Egy idő után nekem is kifényesedett mindkét lumiám mondjuk kellett hozzá legalább egy fél év. -
Šolaire
veterán
Sajnálattal olvasom a telefon hibáit remélem nem lesz gyakori a dolog. Véleményem szerint ha már teljesen plasztik a teló akkor meg kellett volna hagyni az unibody készülékházat. Nekem anno a htc sensation recsegett annak hasonlóan levehető volt az egész hátulja.
-
Šolaire
veterán
Végre már nagyon vártam a bejelentést a folyadékhűtés dicséretes főleg a snapi 810 miatt kiváncsi vagyok mennyire hatékony várom a teszteket😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest