Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1104 üzenetére
Értem
ezzel remélem nagyobb szerencséd lesz
-
Šolaire
veterán
válasz
tomboy0013 #1077 üzenetére
Értelek mondjuk nálam a 920 meg a 1520 beton stabil volt mondjuk én nem első körben vásároltam szoktam várni fél egy évet hogy az esetleges gyerekbetegségek kiforrják magukat.
thxer: Egy idő után nekem is kifényesedett mindkét lumiám mondjuk kellett hozzá legalább egy fél év. -
ForRedGlory
félisten
válasz
tomboy0013 #996 üzenetére
Akkor mar csak az a kerdes, hogy ki jart jobban?
Majd jol osszehasonlitom a kamerajat az LG G4-el. Ezt varom legjobban
-
sweepy
csendes tag
válasz
tomboy0013 #941 üzenetére
Marad a HR. A mai délutáni játékom.
-
sweepy
csendes tag
válasz
tomboy0013 #931 üzenetére
Igen, én a 735-ről nyomtam rá a bizt mentést.
-
klz80
tag
válasz
tomboy0013 #838 üzenetére
Ez a duplakoppos ébresztés az egyedüli dolog ami hiányzott volna a 1020 után, ha ezt is megoldják örömöm teljes lesz. Pont nem értettem, miért vették azt el, és miért van benne az, hogy duplakopp a navigációs sávon és kikapcsol a kijelző, amikor arra tök jól működő programok vannak amiket kiraksz livetile-ra és egy kopp-pal megy a dolog, nemhogy kettővel.
-
zorzy4
addikt
válasz
tomboy0013 #838 üzenetére
Lesz rajta azt mondták a veletechen.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #806 üzenetére
930-at fogtam, gyorsan le is tettem. 950 nem elegáns, cserébe barátságos az anyaghasználat.
920 volt a leggyönyörűbb. ha le lett volna kerekítve a sarkai akkor lett volna igazán tökéletes. hogy lehetne valami gyönyörűbb és letisztultabb mint egy unibody ház ? 930-ban ami viszont nagyon tetszett az a csúszós érintőfelülete. -
válasz
tomboy0013 #689 üzenetére
El hiszem. De. Szerintem annak a loading résznek nincs köze az otg-hez. De remélem egy két hónap és minden ilyesmit megszüntetnek.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #689 üzenetére
Akkor te valami spéci preparált telefont kaptál, örülj neki. Én napi szinten (nem is kevésszer) találkoztam Betöltés... és Folytatás... feliratokkal. Az animációk is hosszúak amúgy. Azt hinnéd, hogy gyorsan nyílik meg a kamera (a microsoft kamera is írt ki párszor loading feliratot, a lumia meg alapból lassabb volt) például, de nem, csak folyamatosan történik valami, azaz megy az animáció.
Amiket használok: Böngésző, email, zene, fb, fb messenger, viber, kamera, shazam, futár, rádió, onedrive, youtube, szótár, naptár, sportstracker, időkép, skype, soundcloud, office, navitel, igo, smart remote, google maps. Ezek voltak fent wp-n is, szinte mindegyik meg tudott lepni hosszabb-rövidebb "folytatás..." felirattal.
Vegyük a onedrive-ot, wifin is viszonylag sokat töltögetett, droidon folyamatos. -
válasz
tomboy0013 #686 üzenetére
Persze a videóban is azért van benne mert annyira megismételhetetlen egyedi eset... Amúgy a videó azon része epic fail. Durva hogy nem vettek fel megint.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #683 üzenetére
Ja nem, csak belenéztem a videóba a linkelt időponttól kezdve és eszembe jutott, hogy milyen volt a 930.
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #683 üzenetére
és az anyu?
-
válasz
tomboy0013 #662 üzenetére
nem kizárt, hogy xl is lesz később.
-
rambolo
tag
válasz
tomboy0013 #654 üzenetére
A 1520 kapható volt pár napig/hétig
Ezesetben marad a 950 -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
...930 - waterdrop
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #594 üzenetére
nem (csak) a felbontástól függ a részletesség, hanem a szenzor méretétől, az pedig nagyobb lett + jobb a dinamika + teljesen új algoritmust kapott + makróban is "közelebb lát" a 950
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
Háááát...
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #589 üzenetére
köszi, bár nem tér ki h melyik gyorsabb...
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #528 üzenetére
lol
-
válasz
tomboy0013 #526 üzenetére
Insidernek hiszek inkább. A nagy meglepiben nem hiszek .
-
válasz
tomboy0013 #523 üzenetére
Ja valójában tök profi az egész, és a kamu insiderrel szopatják a népet. Hihető
-
Gusztáv
addikt
válasz
tomboy0013 #506 üzenetére
Reméljük, S6 Edge-be 65e egy új kijelző, ehhez képest a Lumiáké nagyon drága (persze kisebb darabszám, meg gondolom Samsung maga gyártja a kijelzőt)
-
batai15
félisten
válasz
tomboy0013 #458 üzenetére
Reméljük.Mindíg figyelemmel követem a wp életét és reménykedem.
-
batai15
félisten
válasz
tomboy0013 #456 üzenetére
meglátjuk-Januárba tervezek telót venni, addig hátha lesz valami javulás.
Gondolok itt az appok normális supportjára mint droidon v iosen illetve , a minőségibb appok elterjedésére. -
juuzer
addikt
válasz
tomboy0013 #428 üzenetére
Mondjuk én azzal vitatkoznék, hogy a 930 minősége tökéletes
az oldalsó gombok borzalmasak illetve, hogy ha megfogsz egy 925-öt, majd egy 930-at, akkor egyből úgy érzed, hogy a 925 jobban egyben van.
-
Burt1793
veterán
válasz
Ha ezek a szempontjaid és így állsz a dologhoz, akkor tényleg tökéletes választás neked ez a telefon, de én például a egy év 930-azás után rájöttem, hogy nagyon nem mindegy a szoftver, a 8.1 kevés volt, remélem a 10 sokat javít a WP-n, mert amúgy sok része tetszik, azaz jobb, mint az android, de sok kis apró hibája miatt nem bírtam tovább használni a 930-at.
(#430) Ágógreen: Igen, én egy A5-ös samut használok most, ez is bővíthető microSD-vel, oldalt lehet belerakni, mivel ez is egybeházas. A 930-ban nem volt microSD, kevés is volt a tárhely, most bedobtam egy 64 gigás class10-es sd kártyát, így már nem kell aggódni.
Van egy olyan érzésem, hogy a 830-cal nagyon boldog lettem volna, de most már mindegy, majd pár év múlva visszatérek. -
Ágógreen
senior tag
válasz
amellett, hogy kevesebb a bejutó kosz, por a levehető hátlaposhoz képest még esztétikusabb is, stabilabb szerkezetet biztosít zárva... ráadásul a hangminőséget javítja, ha semmi sem rezonálhat be. ezek persze apróságok, de attól még ezt az irányt előnyösebbnek tartom, hogy hogy: "hagy lesegethessük má meg a belvilágot", meg "had akksicserélhessem má le ha én akarom" koncepciót. aztán ott van az, hogy a mSD kártyát kényelmesen ki kell pakolniuk a telefon külső peremére ami praktikus és bizonyos oldalakon (pl: én felülre tenném) abszolút nem zavaró... hú ha egyszer tervezhetnék egy telót... húhú
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #417 üzenetére
Nem tudni, de nyilván nem is fogok beszélni olyanról, ami nem lett hivatalosan bejelentve
(#418) Assdak, egy Surface Phone-nal csak még több kompromisszum lenne...
-
Látnok
aktív tag
válasz
tomboy0013 #387 üzenetére
Vajon ki ilyen még?
-
FozzieBear
csendes tag
válasz
tomboy0013 #404 üzenetére
De az nem a SoC, hanem az OS hibája volt.
-
kpal
nagyúr
válasz
tomboy0013 #194 üzenetére
L1520 is jó még anyagba.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #360 üzenetére
átlagfizetéseket néztem
de inkább nem kellett volna
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #354 üzenetére
Az irány látszik. Az Android 6.0 esetében elég használhatóak voltak az előzetes verziók is, de ezért írtam, hogy év végén kiderül.
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #348 üzenetére
A véglegeset nem , de a preview elérhető.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tomboy0013 #333 üzenetére
Ha valaki több hónapot spórol egy telefonra, akkor lenne bolond ha nem vigyázna arra. Amúgy meg vannak óvatos és vannak felelőtlen emberek.
Én mostanában szemezgetek egy LG G3-al, és találtam hozzá egy tokot, ami még talán javít is a kinézetén.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #323 üzenetére
Azért az előlap is meghatározó, nekem pl a 930 nagyon tetszik, a 920 meg nagyon nem. Hátlqp meg annyira nem izgat, mert mindig hátlapra teszem le és az elejét bámulom.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
tomboy0013 #306 üzenetére
Akkor csak neked, hogy megnyugodjál. Az eleje unalmas, a hátulja meg ronda.
(#307) Die HaPpY
Nem tudom kikkel szoktál értekezni, de mifelénk egy 925 -öt pillantásra sem méltatnak. A legújabb szifon vagy az S6 Edge talán. Egyébként nekem a 950 nem tűnik elegánsnak. Léteznek ennél sokkal szebb telefonok.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
tomboy0013 #290 üzenetére
Ne a hátulját nézd. Elölről ugyan az a stílus. Tiszta 1320, 535, 640.
(#291) Zsolt_72
Mondjuk én olyan mérnöki csodákra gondoltam, mint a telefon aljára elhelyezett chipset, ami odaégette a tenyeredet.Vagy a meghaló mikrofonok és elálló kijelzők. Meg a pontatlan érintőképernyő stb.
-
Chrys_
addikt
válasz
tomboy0013 #272 üzenetére
A jelenlegi telefonomon is alulra került, nem optimális körülmények között már kézzel kell a hang útját irányítani. Ne hátrafelé sugározzon sztereóban már (ebből a szempontból jobb lesz a Nexus 6P).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomboy0013 #243 üzenetére
Nem volt ez a szorend feltetlen helytelen, raadasul meg te is megertetted. Igy az erre vonatkozo megjegyzesed teljesen felesleges volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest