- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thxer
aktív tag
Nem hinném hogy ezek nagyon nehezen javítható hibák lennének.
Én ilyet nem tapasztaltam még, viszont séta közben egyszerűbb beírni a pin-t, valószínű a mozgás miatt nem annyira tud azonosítani. Meg szokott olyan lenni, hogy egyből kiírja hogy nem sikerült felismernie.
A beállításokban nekem meg se találja a kereső a hello-t
Valamint az is eléggé zavaró hogy zenelejátszás közben csak az után kezdi a felismerést, miután bezáródott a kis zenelejátszó blokk, meg ha értesítés jön akkor megszakad és kezdi elölről. -
thxer
aktív tag
-
Hát nemtom, de kb naponta jön mindenféle apphoz frissítés, akkor ezt miért ne tudnák javítani?
De ha tényleg nem képesek rá, én nem fogok szarakodni ezzel. Most még van némi türelmem, mert mégiscsak új telefon, de ha a 30 leteltéig is lesznek ilyen szoftveres hibá(i) akkor megy vissza, aztán veszek egy edge+t, vagy note5-öt...
-
klz80
tag
Én mindig ugy kapcsolom ki a telefont, hogy kilépek a használt programból a főképrenyőre. Miért maradjon megnyitva? Görgetést se értem, főképernyőn pont oda rakom ki a tile-t, ahol a hüvelykujjam van, amikor fogom a telefont. De kinek hogy tetszik, én így szeretem használni.
-
Mooka-Miki
senior tag
Sosem csináltam még ilyet, most valahogy érzek magamban affinitást. Hibát is jelentek ha találok. A 920-as Lumiám -amit most használok- azelőtt vettem meg kb két és fél éve, amikor volt az utolsó nagy árcsökkentése a T-nél, hogy kiszórják a készleteket és máig nagy megelégedéssel használom. Téptem is a hajam, hogy miért nem vártam még két hetet.
Nem vagyok "heavy app user", így nekem a WP platform bevált, remélem a továbbiakban a Windows 10 Mobile is be fog válni (vagy hogy híjjják most). -
confuser
senior tag
-
-
-
-
enginev3.0
félisten
Miért is?
Vagy ha a telefonkategóriát nézzük
Nincsenek előttem számadatok, de azt hiszem Xiaomi kicsit több telefont ad el mint egy nokiaMS
Mi ösztönözne most engem arra telefonvásárlás előtt, hogy egy alig hallott, sőt inkább csak azt hallom róla, hogy app hiányban szenved (ezt részben cáfolom), kevésbé ismert, kevésbé ajánlott rendszert vegyek mint egy ugyan olyan árért adott más készüléket? -
törölt tag
Ja, hogy te csak a mobilpiacot nézted, bocs. Nem hiszem, hogy a cég erre az egyetlen szegmensre fókuszálna és ettől függne a léte. Ezzel a két készülékkel pedig bőven behozzák a lemaradásukat - ha az emberek végre képesek lennének elszakadni az Android-iOS berögzültségüktől.
-
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest