- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #461 üzenetére
A macerás az, hogy minden részleg saját kis hálózati meghajtójára külön-külön állítanak be olvasási/írási jogokat. Alapvetően mindenki csak a saját részlegéhez, vagy annak csak egy kisebb részéhez kap jogokat, a többihez nem. Tehát ha te elmész valahova, akkor más gépéről a saját hálózati meghajtódon található fájlokat nem fogod elérni.
2 megoldás van: vagy viszed a laptopod, vagy elküldöd az adott fájlt emailben... egyik sem túl elegáns.
A belső háló nincs kifelé publikálva, és akár otthonról is elérem VPN-en a belső hálót, de akkor is csak azt a részét, amihez az én felhasználómnak joga van. De abszolút nem erről írtam, szerintem itt kicsit félreértettük egymást.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #351 üzenetére
Nem kell javítani, de találtam egy tokot, amitől szerintem még talán jobban is néz ki: [link]
Nekem a gold tetszik a legjobban, de bejön a kék és a bordó is
Szóval a védőtok lehet szép is nem csak hasznos.
-
liquidgold
tag
válasz
FіkuszKukіsz #351 üzenetére
Mert ronda?
-
Látnok
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #309 üzenetére
"Nem tudom kikkel szoktál értekezni, de mifelénk egy 925 -öt pillantásra sem méltatnak. A legújabb szifon vagy az S6 Edge talán. Egyébként nekem a 950 nem tűnik elegánsnak. Léteznek ennél sokkal szebb telefonok."
Akikkel Én szoktam értekezni, ott nem tesznek ki az asztalra telefont. mindenki magasról, hogy kinek milyen telefonja van. De egyébként Én is meg szoktam nézni a Wp telefonokat, mivel érdekel/érdekesnek találom. Nem túl gyakori készülék. Az Én BB-met is meg szokták nézni hasonló okokból. De pl szifont még egy ismerősöm sem nézett meg ilyen módon, túl sok sztereotípia kapcsolódik hozzá....
-
válasz
FіkuszKukіsz #331 üzenetére
W10-re gondoltam.
-
válasz
FіkuszKukіsz #329 üzenetére
Nem kap semmit. RT=kuka.
-
tjb007
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #316 üzenetére
Windows 10 Mobile az a Phone.
8 hüvelyktől van csak Windows 10 Home/Pro/Enterprise/Education, alatta pedig Mobile van (az Inteleseken is, kivétel a 10 megjelenéséig piacra dobott modellek). -
tomboy0013
veterán
válasz
A lekezelő stílusod ellenére ha egy picit belegondolsz igazam van, egy telefon elejébe nem lehet stílust vinni a már említett dolog miatt, a hátulját pedig szépen meg lehet csinálni pont mint ennél. Ritka és stílusos, mint a 830.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
universal app platformnak pont az a lényege hogy elég rá egyszer megírni és menni fog az asztali és a mobilos rendszeren is nem kell külön megírni mindegyikre, az új office is azért megy mindegyiken, mert az is universal app
-
sultansmith
senior tag
válasz
Akkor az MS még mindig nem használta ki a legnagyobb előnyét.
Ha lenne ilyen, már rég megvettem volna.
Egyébként akkor a win10-es tableteken sem win10 fut?
-
liquidgold
tag
válasz
Sztem az a fehér bőr hátlapos fém kerettel szép és letisztult. A 950 kamera keretével
-
Die HaPpY :)
tag
válasz
Nem veszem fel a kesztyűt.
Inkább megmondom akkor a kollégáknak, hogy ne nézegessék, mert felétek nem számít telefonnak -
tomboy0013
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #296 üzenetére
Ne a hátulját nézzem? Onnan lehet megkülönböztetni leginkább a telefonokat, stílust ott lehet belevinni nem az előlapon ahol úgyis csak egy bazi nagy kijelző van. Ennyi erővel minden telefon ugyanolyan. A hátulja a mérvadó a telefonoknak nem az eleje.
-
spadge
tag
válasz
FіkuszKukіsz #288 üzenetére
A design kérdés szubjektív nagyon. Nekem jelenleg 930-am van, de meglehetősen szeretem cserélgetni a telefonjaimat. Ezt a telefont puszta kíváncsiságból vettem áprilisban. Nem bántam meg. Nagyon nem. A designt utoljára az SGS2-ben imádtam ennyire. Leszámítva a fém keretet. Ez a legostobább dolog, amit el lehet követni egy telefonnal. Bárkinél leeshet, és le is fog, karcolódik, horpad, és akkor már feszíti is a kijelzőt. Nem egy rugalmas anyag. Ezt úgy mondom, hogy nem dobálom a dolgaimat. Vigyázok.
Nem hiányzik nekem pl.950-ről ilyesmi.
Ügyes kis cuccok lettek amúgy. De amíg ez meg nem pusztul, biztos nem váltok. -
tomboy0013
veterán
válasz
Dizájnban a 830-rahasonlít egyedül. Nem is értem, hogy került ide a 930, 640 meg 535...
Annyiban hasonlítanak, hogy elölről kijelző van mindegyiknél, hátul meg nincs
-
válasz
Manapság a gyártók nem igen térnek el dizájnban az egyes modelljeiknél. Ez is része lett a brandnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest