- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Itt egy hasonló a piros teherautó képhez. Igaz nem autó, de piros
TűzcsapKedd óta használom a 950-et, nem recseg, nem melegszik, csak mint a többi telefon, ha használod. Nekem szoftveresen is jó, megjön minden értesítés rendben (viber, messenger, e-mail). Külföldi oldalakon olvastam, hogy sokaknak visszhangzik a telefon - ha jól emlékszem rögtön felmerült itt is mint hibajelenség. Jelentem, nem visszhangzik! Ott is kiderült, hogy inkább az AT&T szolgáltató hibája lehet, mint a telefoné.
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
teljesen értetlenül állok hitetlenséged előtt, és csak tőled hallom vissza ezeket... eddig sem volt, és ezután sem lesz érdekem bárkit is megtéveszteni, tényleg nem értem miért gondolod hogy kamu, vagy hogy pontosan mi a bajod a színekkel.
2 hónapja használom-tesztelem, itt van még pár kép a korábbi telefonommal, exif adatok nélkül: 1, 2, 3, 4, 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest