- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #1011 üzenetére
Na ki is járt jobban?
És nekem még a rendszer is működik rendesen
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #997 üzenetére
Szerintem én, egy forintot sem költöttem és egy elegánsabb telefonom van ugyanazzal a béta rendszerrel mint ami a tiéden is van
BobTail : Végignéztem a képeidet, piszok jóminőségű képet csinál a 950, van némi különbség a 930-hoz képest
Arról nem tudsz valamit, hogy a 930 szoftverét fogják-e ilyen téren csiszolni?
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #995 üzenetére
Nekem meg van egy 930 az asztalon és itthon vagyok, huhúú
-
tomboy0013
veterán
Ha nyomsz egy HR-t és nem állítasz vissza biztonsági mentést, hanem nulláról belakod a rendszert akkor meg fog szűnni az újraindulgatás chat programok közben. Nálam a Messenger és Skype csinálta, miután biztonsági mentést állítottam vissza egy HR után. 8.1-ről frissítve a 930-at illetve a nulláról belakással nem jelentkezik a probléma és szövegjavaslatokat sem kell kikapcsolni. Szerintem fordítsd rá az időt egy HR-re és utána nem lesz gondod a telóval.
-
tomboy0013
veterán
Szerintetek szoftveresen megoldható a duplakoppos ébresztés a 950-nél? Vagy a Hello miatt kizárt dolog?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #808 üzenetére
Nemcsak a gyönyörűségen van a hangsúly, én az eleganciáról beszéltem. Szép az unibody, szép a 920 dizájn de a fém miatt elegánsabb a 930 és nekem valahogy jobb ránézni arra mint a 920-ra, habár mindkettő itt van előttem éppen, tehát a 920-at sem véletlenül vettem meg anno például egy 925-tel szemben. Szebb volt sokkal, viszont most már inkább az elegánsabb dolgok fognak meg.
-
tomboy0013
veterán
Műanyag és bőr
Egy deka fém sincs rajta.
(#804) Ágógreen : Akkor fogj meg egy 930-at, a matt polikarbonát mérföldekkel jobb mint a karcolódó és csúszó csillogós polikarbonát ami a 920-on van.
Azt még azért hozzáteszem, hogy például hiába van szép dizájnja a 920-nak is, a 930-as sokkal de sokkal elegánsabbnak és igényesebbnek hat hála a fém keretnek. Nekem sincs bajom a polikarbonáttal, sőt igaz a fémről is, hogy sokszor túl hideg vagy túl meleg de ha valakinek az elegancia a célja annak a full műanyag szóba sem jöhet. Nem azt mondom, hogy a 950 nem elegáns, de egy 930-tól ilyen szempontból sajnos távol áll.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #796 üzenetére
Már akinek, szerintem mérföldekkel szebb a 950. Már régen is olyan semmilyennek tűnt nekem a 1520.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #781 üzenetére
Szép álom.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #687 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy OTG bemutatás van a videóban amit a 930 nem tud ezért ott sem fogok találkozni loading-gel. Aktívan csesztetem a telefon és még eddig nem találkoztam a Skype kivételével sehol sem ilyennel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Burt1793 #685 üzenetére
W10-zel már nem ilyen, az az 1 darab loading felirat is eltűnt amivel fél évben egyszer találkoztam. Egyébként is óriási probléma tényleg
Az általad állított zenelejátszós loading se volt nekem jelen, se alkalmazás váltásnál sem képernyő feloldást követően. W10-en eddig 1 loading-gal találkoztam a Skype videó alkalmazásnál de azt úgy sem használom szóval nem fogok vele többet találkozni.
-
tomboy0013
veterán
Kár, hogy a T-nél nem árulnak XL-t, nyáron lehet cserélném rá a 930-at, nagyobb telefonra vágyom
-
tomboy0013
veterán
válasz
Gabor970 #633 üzenetére
Nem teljesen azonos a rendszer, de ha univerzális alkalmazásnak megcsinálják az asztali W10-re az alkalmazást akkor menni fog telefonon is. Nem értek az online pokeres dolgokhoz, de gondolom flash kell hozzá ha böngészőből akarsz például játszani, az viszont telefonon nem elérhető csak az asztali Edge-ben.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #588 üzenetére
Nem türelmesnek kell lenni csak egy picit önállónak.
De tessék egy kis leírás a vezetéknélküli töltőkről. PMA=Powermat. Aki keres az talál. -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #527 üzenetére
Insideren sem olyan rossz szerintem a helyzet, a 20-as szériával vannak komolyabb gondok, de az nem meglepő. Van még rajta mit csiszolni, de azért már nem kell sok egy teljes mértékben használható rendszerhez.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #525 üzenetére
Sose lehet tudni, lehet csak megjátszák a nagy felhasználóbarátot, hogy beleszólhatunk a fejlesztésbe
Na mondjuk azt se túl jól csinálják (hamburger menü meg a társai)
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #520 üzenetére
Honnan tudod, hogy hol tart a 950-en a szoftver? Amit az insider-ek kapnak sem az ahol valójában tartanak, gondolom a 950-re még pluszban ráfekszenek mivel az új készülék.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FozzieBear #478 üzenetére
Na mit gondolsz?
A pen szerintem majd a Surface Phone-hoz fog járni, legalábbis ha lesz ilyen telefon akkor ez lenne a logikus lépés. Azért egy ilyen volumenű dolgot bemutattak volna. Meg valószínűleg a Smart Covert is, ha már hátlapokat mutattak.
-
tomboy0013
veterán
Nem látsz rá esélyt? Az Univerzális alkalmazásokban szerintem óriási potenciál van és a fejlesztőket is ösztönözheti a felhasználóbázis drasztikus növekedése, ugyanis itt már a PC de inkább a tablet piaccal is számolni kell ami folyamatosan növekszik, egyre több a Win-es tablet. A telefon és tablet felhasználókért már megéri szerintem fejleszteni. 4 éve használok WP-t, de most látom először, hogy ezzel a húzással esély van komolyabb növekedésre.
-
tomboy0013
veterán
Eddig mindig az volt a gond, hogy nem cserélhető az aksi, most az hogy igen. Addig nem tudhatod recseg-e a hátlap ameddig nem használtad. Jó minőségű polikarbonáttal semmi gond. 930 minőség tökéletes, ha az maradt akkor hibátlan. Szoftveres gombot hagyjuk szerintem, nincs vele gond. Irisz szkenner-rel sincs gond. Kinek mi kényelmes, nekem jobban bejön mint az ujjlenyomatos módszer. Ha videózás közben marad a 930 hangminőség azzal sincs gond, más valós előnye nincs Dolby-nak. Egyik dolgot sem érzem kompromisszumnak, kivétel ha a hangminőség visszalépés lesz videó közben, bár ezt kétlem. A kompromisszum a cserélhetetlen aksi, SD kártya hiánya lehetne, de az a többi gyártóra jellemző manapság, itt épp hogy kevesebb a kompromisszum mint egy Apple terméknél vagy néhány droidos csúcstelónál. A szoftveres részt hagyjuk, az egyéni dolog ki mit szeret/mihez szokott hozzá.
Marha jól összepakolt cucc mind a 2db 950-es. Az XL-re még le is cserélném a 930-am. Jövőre sor is kerülhet rá. -
tomboy0013
veterán
A 930-nál nem tudod lehet-e számítani javulásra fényképezés téren W10-zel? Videókból úgy jött le, hogy a színkezeléssel babráltak valamit a 950-eseknél ami miatt mégjobban eltalálja a színeket fényképezés esetén. Gondolom ez szoftveres is nem csak a hardvertől függ. Kérdés, hogy az előző flagship kamerás képességeivel fognak-e még foglalkozni szoftveresen? Remélem érthetően tettem fel a kérdést
-
tomboy0013
veterán
válasz
FozzieBear #403 üzenetére
Apple? Megjelenés után volt hír a 6S túlmelegedésekről
-
tomboy0013
veterán
válasz
#40993792 #386 üzenetére
Sajnos a legtöbb ember képtelen felfogni, hogy nem az ő igényei alapján dől el, hogy a világon mi a legjobb és mi nem az. Mindenkinek saját igényei vannak és mindenki maga dönti mi neki a legjobb. Az én igényeimhez mérten több sebből vérzik minden platform a WP-t kivéve. Na bumm, nekem ez a legjobb
Úgysem tudja senki megcáfolni mert nem az én bőrömben van.
(#382) El Nano: Egyet értünk. Annak idején azért választottam az Omnia 7-et mert olyat akartam ami másnak nincs, sőt nem is ismerik. Sokkal jobb érzés mint a tömeg 1 kis pontjának lenni. De én világéletemben ilyen voltam és így is érzem jól magam
-
tomboy0013
veterán
válasz
AndrewBlase #362 üzenetére
Szintúgy.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Tigerclaw #349 üzenetére
Én sem vagyok óvatos ember, de nem hiszek abban, hogy összetörném valaha is a telefonom és nem is fog ezért megtörténni
Ennyi. Sokan rástresszelnek, meg is történik a baj. Ez is csak fejben dől el mint minden. Ejtettem már el sokszor, de érdekes módon bárhogy és bármire ejtem sosem sérült még meg úgy igazán a telefonom ami látszana is rajta, tehát kijelző még nem tört és ezután sem fog.
Ivás közben más a történet, akkor nem vagyok a magam ura ezért rakom rá néha -
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #328 üzenetére
Furcsa, szerintem meg az a bolond aki egy szép telefont képes egy tokkal elronditani. Ivós estéken ritka esetekben rakok rá tokot de amúgy hülye lennék elrejteni egy tokban a mindennapok során egy ilyen gyönyörű telefont mint a 930. 920-szal meg az elődeivel sem volt ez másképp. És egyiket sem törtem össze soha.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #309 üzenetére
A lekezelő stílusod ellenére ha egy picit belegondolsz igazam van, egy telefon elejébe nem lehet stílust vinni a már említett dolog miatt, a hátulját pedig szépen meg lehet csinálni pont mint ennél. Ritka és stílusos, mint a 830.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #296 üzenetére
Ne a hátulját nézzem? Onnan lehet megkülönböztetni leginkább a telefonokat, stílust ott lehet belevinni nem az előlapon ahol úgyis csak egy bazi nagy kijelző van. Ennyi erővel minden telefon ugyanolyan. A hátulja a mérvadó a telefonoknak nem az eleje.
-
tomboy0013
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #288 üzenetére
Dizájnban a 830-rahasonlít egyedül. Nem is értem, hogy került ide a 930, 640 meg 535...
Annyiban hasonlítanak, hogy elölről kijelző van mindegyiknél, hátul meg nincs
-
tomboy0013
veterán
válasz
#21145344 #198 üzenetére
De nem Lumia 930-cal volt ilyen lassú az is biztos
2 nagyon maximum 3 másodperc esetleg, legalábbis az enyémen még több biztosan nem volt. Ez azért még távolról sem elhasalás alapfunkciók terén barátom
Azért ne essünk már túlzásokba légy szíves
Itt vannak olyanok akik használtak is WP-s telefont huzamosabb ideig. Ezekkel a dolgokkal inkább menj a droid topikba, de tényleg mit is csinálsz te itt pontosan? Azon kívül gondoltam, hogy bomlasztod a békés társalgást. Megkérnélek, hogy most már állítsd le magad. Ez az új Lumiák topikja nem Android vs WP topik. Remélem így második kérésemre végre sikerül is megérteni. Ha nem akkor majd megértetik veled illetékes személyek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #158 üzenetére
A műanyaggal szerintem sincs baj, sőt amit a Nokia használt az kifejezetten jó minőségű polikarbonát volt, gondolom az MS Lumiák is ugyanabból vannak. Annyit azért javítanák a 920-as dolgon, hogy nekem is van egy sárga példány ami anyagra nem rossz viszont a csillogós felület miatt borzasztóan karcolódik és nagyon csúnyán nézett már ki fél évesen is pedig sosem raktam mellé semmit zsebben. A 930-asom matt hátlapján egy év után sem látszik semmi karc, csak ha erős fényen közelről személed akkor lehet csak látni, hogy azért már 1 éves. De egyébként prémiumhatásban nem sokat számít, hogy fém, üveg vagy polikarbonát ha ügyesek a dizájnerek és erre a 920 a tökéletes példa. Véleményem szerint még mindig nem sikerült az N9/L800/L900/L920 dizájnt überelnie egy telefonnak sem a piacon. Kár, hogy a 920-szal abbamaradt a vonal.
-
tomboy0013
veterán
Engem lenyűgözött a 2 új Lumia, főleg az XL. Nagyon jó irányba halad a MS szerintem. A telefonok árai sem rosszak. Egyáltalán nem érzem túlárazottnak, főleg ha még extrákat is csomagolnak a dobozba, már ha erre sor kerül. Marha igényesen néz ki mindkét telefon műanyag ház ide vagy oda. Valamelyik példányra biztosan be fogok nevezni később, egyelőre megfelel a 930 minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest