- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
nézzétek a dolgok jó oldalát, az anyagminőség silánysága egyrészt oda fog vezetni, hogy az előrendelések utána nem fogják tudni 200ezeré eladni senkinek ezeket a vackokat. valószínű a MS-nek bőven megérné 130 - 150 körül adni a telóit, de még megy a lehúzás amíg bírják. szerintem a 200-230 irreális. 167 jobban hangzik. de szerintem 400-500€ az a pont amikor már az emberek kispórolnak ennyit egy telóra és megbékének a nyikorgó házzal.
-
Ágógreen
senior tag
DNG-be ment automatikusan ? nem RAW-ba ?
-
Ágógreen
senior tag
valaki töltsön már fel... mert eddig kamunak tűnik ez az egész történet.
Bob ha neked a színek így passzolnak amiket mutattál akkor 100% h színvak vagy.
most nem azé de komolyan. ne nézzük már egymást palimadárnak... -
Ágógreen
senior tag
"Szerk.: már láttad őket, viszont nem nem tudom hogy mi a baj a nappali képekkel "
- most ezzel mit akarsz mondani ?
köszi a képeket, de pont ezeket láttam -> úgy gondolom ez kevés lesz az MS-től.
nem tudom, de én többet vártam személy szerint. a színeket is eléggé mellélőtték. -
Ágógreen
senior tag
az eddigi képeket nézegetve, úgy látom nem lesz 1020 killer. sőt. elég átlagos. többet vártam.
nem értem miért nem lehetett az 1020-ból valamit még kihozni... hány évük volt rá. 5 ?
kár. sötétben nem rossz, de valamiért normális fényviszonyok mellett gyengébb a vártnál. -
Ágógreen
senior tag
RAW-ot is tud ?
akkor valaki tötssön fel légyszi. elég gyengék ezek a jpeg-ek. semmi extra. színek is eléggé silányak .
egyedül az almás dísz nyálcsorgató számomra. de a többi ? -
Ágógreen
senior tag
3 dolog érdekel, akinek megjött már az XL:
1. melyik néz ki jobban élőben: fehér/fekete
2. van e anyagminőségre (fogásra) különbség a színek között ?
3. bluetooth 4.1 hibátlanul teszi e a dolgát fejhallgatóra kötve ? -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #810 üzenetére
GG3 is more resistant to scratches, and GG4 is more resistant to drops. It makes sense that the smaller 950 (the only one available from any carrier) uses a more scratch resistant glass, and the larger, and potentially harder device to hold, uses a more drop resistant glass.
valaki meg tudja erősíteni hogy a GG4 könnyebben karcolódik mint a GG3 ?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #806 üzenetére
930-at fogtam, gyorsan le is tettem. 950 nem elegáns, cserébe barátságos az anyaghasználat.
920 volt a leggyönyörűbb. ha le lett volna kerekítve a sarkai akkor lett volna igazán tökéletes. hogy lehetne valami gyönyörűbb és letisztultabb mint egy unibody ház ? 930-ban ami viszont nagyon tetszett az a csúszós érintőfelülete. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #805 üzenetére
Gorilla 3 és 4 közti különbség.
Kb ennyi a különbség 950 és XL között -
Ágógreen
senior tag
tökéletesen egyetértek, nem is beszélve hogy az üveg és a fém milyen barátságosan hideg a kéznek.
ez kb ugyanaz hogy egy prémium íróasztal nem üveg meg fém munkalappal bír hanem vagy minőségi fa vagy minőségi műanyag. polír 920 Lumiám policarbonátjánál én még nem fogtam jobbat. nekem az a csúcsitt a legjobb teszt a 950 és 950XL között amit eddig találtam:
LINK -
Ágógreen
senior tag
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #622 üzenetére
a 'kompromisszum-mentesség' nem ár kérdése... egyszerűen nem létező "feature". és sose lesz az.
amúgy biztos vagyok benne hogy sok !hasznos! app kizárólag csakis pl winphone-ra érhető el... csak hát nagy a ios és az android tábor és nyilván nekik az a kiinduló pont pedig simán lehetne fordítva is taglalni a dolgokat. lagroid és tervezett-elavulós-ios még így is alulmarad a winhez képest szerintem. most meg ezekkel pláne. ma telepítettem win10enterprise-t. nagyon szépen fut minden. böngészője is remek lett. fejlődik a ms nem is kicsit... nagyon. annak örülök hogy 'dupla-antenna' ellenére a sugárzási (SAR) érték még egészéges határok között lehetett tartani. már nagyon várom az XL-t (-em)... én úgy vagyok vele hogy legyen a teló vagy tényleg pici pl 5S vagy ha nem akkor már egy méretesebb látványosabb darab. középméretek nem vonzanak. fugly az összes a szememben. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #619 üzenetére
speciel engem kevésbé érdekel az appok száma az appcenterekben (főleg 1-2 éve már nem panaszkodom), inkább minőségileg szeretném hogy közelítene az apple appokhoz. számomra is megfelelő appkínálat van a windowsnál amúgy.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #592 üzenetére
...930 - waterdrop
-
Ágógreen
senior tag
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #589 üzenetére
köszi, bár nem tér ki h melyik gyorsabb...
-
Ágógreen
senior tag
válasz
#40993792 #583 üzenetére
kb. ez a kérdés sokakat foglalkoztat... hogy mi a különbség a kettő között... nem kéne google-izásra kérni itt senkit sem. akkor mire a fenének ez a fórum ? mindenki tudja, hogy proci, méret, kijelző, akksi más. a többi nyalánkság érdekel mindenkit, nem kell mindjárt berágni a semmire... bárki tudja a pma qi sebességét ossza meg. bárki tud valami más különbséget ezen kívül ? ossza meg má oly szíves oh kérem szépen.
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek mennyi lesz a sugárzási értéke ? (SAR érték)...
dupla antenna miatt kérdem...
kicsit tartok Bill Gates miatt... chemtrail meg minden...
remélem nem agydaganat generátort kapok a jézuskától idén :-D
fm rádión kívül mi a különség még ? mármint a dimenziókon és microSD-n kívül kérdem...
valami funkciót olvastam hogy a kisebbikben lesz valami ami a nagyban nem, de már nem is tudok mire írták valahol... -
Ágógreen
senior tag
válasz
bluemirage #539 üzenetére
-
Ágógreen
senior tag
...a nemsokára megjelenő Snapdragi820 pedig 35%al teljesít túl a 810esén.
Adrenoja (530) meg majd 40%-al a mostanihoz képest... ez a történet csak egyre szebben alakul, szóval no para, végre eljön a valódi zsebszámítógépek kora.Tegra X1 GeForce GM20B az Adreno 430 teljesítményének 3x-osát produkálja. A Tegra már most erősebb mint egy deszktop Nvidia GT 730 vagy Intel Iris 6100...
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #494 üzenetére
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #491 üzenetére
nem akartam én semmit sem bizonyítani, inkább összezavarni akit lehet
-
Ágógreen
senior tag
elvileg a touchscreen touchpadként viselkedik ha úgy kívánod...
680 €-val kezd a 950 XL és 600 € a sima pici 950
jól megtippeltem az árakat
aki a szoftveres gombokat csipázza az még nem fogott dedikált gombosat...
830 és 930 hagy némi kívánni valót maga után...
a continuum-al meg csak türelmesen, eljön majd a wireless desktop is... csak idő kérdése -
Ágógreen
senior tag
szerintem most pont h örülni kell hogy nem koppintanak és így legalább valami újat tesznek le az asztalra...
ne érezzék már a iBirkák hogy mi másolgatjuk őket és loholunk utánuk ezen a "reménytelen rögös úton"... kösz nem kell a szánalmuk... inkább belenézek abba a szarba csak vegyenek vissza az arcukból. sőt ha beválik majd foghatják a fejüket hogy hova tovább... (nyálminta? - csula app)amúgy lehet neked ilyen furcsa ujjaid vannak, de nekem egyáltalán nem esik kézre a iphone6 ujjlenyomatos gombja... mindig úgy érzem h kiesik a teló a kezemből (túl lent van és túl vékony a teló pluszba - kettő együtt sok)... sony-nak a z5-jén szerintem jobban meg van oldva, mert nem kell plusz mozdulat (hüvelyujj) csak megfogod simán a telót és kész bentvagy
-
Ágógreen
senior tag
valóban, igaz.
...ha sietsz, akkor úgy érdemes csinálni, mint wesley snipes a Pusztítóban
de a mai mobilok touch-os feloldásánál biztos kényelmesebb...
azt is irányba kell beforgatnod és rábökni a feloldás rituáléjával.
még a régi telóknál volt mechanikus gombocska erre a műveletre, régi szép idők amikor még a tervezők gondolkoztak is... -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #428 üzenetére
amellett, hogy kevesebb a bejutó kosz, por a levehető hátlaposhoz képest még esztétikusabb is, stabilabb szerkezetet biztosít zárva... ráadásul a hangminőséget javítja, ha semmi sem rezonálhat be. ezek persze apróságok, de attól még ezt az irányt előnyösebbnek tartom, hogy hogy: "hagy lesegethessük má meg a belvilágot", meg "had akksicserélhessem má le ha én akarom" koncepciót. aztán ott van az, hogy a mSD kártyát kényelmesen ki kell pakolniuk a telefon külső peremére ami praktikus és bizonyos oldalakon (pl: én felülre tenném) abszolút nem zavaró... hú ha egyszer tervezhetnék egy telót... húhú
-
Ágógreen
senior tag
teljesen egyetértünk: unibody, premium műanyag, fix akksi, dedikált gombok (fizikai lenne a legjobb) ...bár azt nem értem, hogy a telefon kijelzőjére való rátekintés nélkül hogy használod a telefonod...
...amit még hiányolok személy szerint: cirkónium gombok és alapszintű vízállóság +
álom: Lumia 950 Miniazért az a 920 még mindig ott van...
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #408 üzenetére
...áh dehogy, csak cenzúrázott Rios Úr
4K60P később sem lesz aktiválva ?
-
Ágógreen
senior tag
Novemberben már szerintetek elérhető lesz itthon az XL ? ...a másik nem érdekel
-
Ágógreen
senior tag
értettem persze elsőre is, de attól még badarság ez a prioritási sorrended...
...bár mint mondtam, tizenéves korosztálynak ez még bőven elnézhető....amúgy pont ezért gyönyörű számomra az összes Lexus, az ember hozzászokik a minőséghez és a forma csak másodlagos értelmet nyer, jobban szólva megszépül idővel...
-
Ágógreen
senior tag
*.here drivera gondoltam... BOCS (bár gondolom leesett a szövegkörnyezetből)
miva 3. pont a legjobb
ahelyett h örülnétek hogy lassan oda jutunk hogy PC lesz a zsebedbe megy a rinya...
ez pont az az eset mikor a hyrideket leszólják mert MÉG nem váltják meg a világot, de mindenki tudja hogy alternatív, jobb megoldásokat kell keresni... de hagyjuk, gyerekesen érvel aki a külsőségekre izgul a lényeg helyett. felőlem ... akkor vegyél valami szupicsinit magadnak, de swarovski mindenképp legyen rajta -
Ágógreen
senior tag
jaj istenem most meg az a baj itt az embereknek hogy túlságosan kilóg a szélére az üveg... ha nem így lenne akkor az lenne kritizálva h nem ér ki a széléig az üveg... ki az a bolond aki tok nélkül használ flagship telefont ? már egy minimális vastagságú tok és óriási biztonságot ad. legtöbben itt tokot használnak, csak játszák az agyukat hogy full millerek és bármikor újat vesznek ha törik... egyébként a design miatti vinnyogás megintcsak kiakasztó, gyerekek nőljetek már fel. ez egy komoly telefon, hál isten gömbölyített sarkokkal. de egy telefonnak nem kell szépnek lennie, amúgy is a szépség kinek mi... a designt nézem utoljára. lényeg hogy működjön és gyors legyen logikus menürendszerrel. azt hogy a 10 éves öcsém csak ződ telefont akar az megint más, hisz még gyerek... de itt oldalakon keresztül megy vita a semmiről. szánalom
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Pinyo16689 #269 üzenetére
használható iphone (nem 16gb-os) meg 260ezer 6S és 280ezer 6S plus...
teljesen jók ezek az árak.
szerintem még idén 200 alá zuhan a 950.
950XL meg szerintem 215 körül áll be. -
Ágógreen
senior tag
valaki felsorolná a 950 vs XL pontos specifikációit ? ...nem tudom h már minden hivatalos ?
-
Ágógreen
senior tag
fórumlakók ! ...hagyjátok már a MŰANYAGOZÁST !!
fém az hideg, merev, barátságtalan és jobban karcolódik...
nézzetek meg egy Lumia 920-at. a mai napig nincs kihívója anyagminőségre.
sokan úgy beszélnek itt negatívan hogy életükben nem fogtak még winphone-t.
és lefogadom hogy valami középkat. androidos vacakkal hadonásznak otthon kínjukban...vicc hogy ugyanezen emberkék 95%-a leül a PCjük elé és semmi bajuk a rendszerrel.
ahelyett h örülnének egy egységes rendszernek a háztartáson belül, nyafognak hogy miért nem inkább más. -
Ágógreen
senior tag
1. windows jobb mint az android mert nem laggol
2. windows jobb mint az iOS mert modelljeiket nem lassítják gyárilag
3. windows jobb mert 10
4. windows jobb mert Carl Zeiss + fényképgomb
5. windows jobb árértrékkel bír a full spec alapján (dupla antenna! - végre)
6. windows jobb mert iris scan kényelmesebb
7. windows jobb eu-ba mert senkinek sincs macje (PCvel kompatibilis)
8. windows jobb mert logikus és intuitív a menüje
9. windows jobb mert nekik van a legjobb gyári navijuk a világon10.-et nem írok mert akkor 1-mezővel jobbra csúszna a felsorolás az x-tengelyen ami csúnya.
a. android lollipop óta fos (és előtte sem volt valami szemfényvesztő) - ezt a droidosok is bevallják
b. iOS rohadt függőséget okoz és így árt az egészségnek és a pénztárcának az évi1 flagship
c. windows 8phone-t korrigálva ez már tökéletes lesz sok szempontból
d. a 1020-óta mindenki elismeri hogy amit a microsoft/nokia letett az asztalra etalon a mai napig
e. már évek óta Qi telefonjaik vannak, normális OIS, kiváló és megbízható oprendszer fut rajtuk + anyagok!
f. iphone 6-ot ismerem - szar fos hugy, ujjlenyomat olvasó sosem állt kézre
g. windows-al full kompatiblis a winphone, mostmeg maga a OP rendszer lesz PC - zseniális
h. nagyon gyors menü, látványos színekkel és jól használható elrendezéssel - egyszóval: RendVan
i. google maps egy vicc, OneDrive a referencia.
.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest