Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Wifivel nálam se volt még gond sehol.
A Bluetooth fagyásos gond miatt viszont cseteltem a supporttal, és megerősítették, hogy rengeteg bejelentést kaptak erre vonatkozóan, és dolgoznak a hiba elhárításán. Aztán persze ki tudja mikorra lesz ebből valami...
-
rambolo
tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Akkor ez a "kép minőség" dolog nagyon kezd relatívvá válni. Tehát visszamehetnék addig, hogy kinek milyen jó az éleslátása/milyen monitoron/tv-n nézi a 950-el készített képeket.
-
kakuk100
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Erre gondoltam!

-
törölt tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Üdv,
Zenét már hallgattál rajta? Mik a tapasztalatok?
Amit olvastam teszteket ott nem nagyon írtak róla, csak annyit h a hangszórója nem szól jól. Ami nekem irreleváns, mivel egyik telefonomat se szoktam getto blaster / 99es busz -blaster üzemmódban működtetni
Viszont érdekelne h a benne lévő dac mit tud, egyéb lumia ill hasonló árkategóriás más telefonokhoz viszonyítva. -
törölt tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
szia Gratula a telóhoz!
majd írsz még a telóról? engem igazából az akku teljesítménye és a felmelegedés érdekelne ja meg a kamera is
remélem a wp10 stabil lett nincsenek fagyások meg újraindulás sem. -
kakuk100
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Köszi. Megnézem, de azért jó lenne egy letölthető amibe mindent meg lehet nézni.

-
pontyos
senior tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Köszönöm az első infókat a telóról, várjuk a folytatást. A héten én is megvenném, ha lesz T nél.
-
junior11
veterán
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Gratula hozzá! Sima 950-et vagy az XL-t választottad?
-
klz80
tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Utállak
T-s rendelés volt, házhoz szállítással?minolta5: Annyira nem érdekel, hogy független-e csak egy fórumtárs kérte, hogy nézzük majd meg. Évek óta T-s vagyok, és jó darabig az is maradok, lévén az asszony gyesen van tőlük, még 3 évig és dolgozóként jóárasítottak vagyunk

-
rambolo
tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Én is most kaptam smst, nekem dec. 2-t írtak.
-
Воланд
titán
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
ezert felesleges early adopter-nek lenni, kb fel ev alatt kijavitjak ezeket a bugokat.
-
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Van ott pro és kontra... én nem hiszem, hogy visszhang probléma lenne. Pontosabban azt, hogy az a 950-es hibájából lenne.

De valóban az itthoni, tömeges tapasztalat lesz a mérvadó. -
Pacee87
aktív tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Igazad lehet, de ez olyan fifty-fifty! Egyre több ember ad és kap pénzt az ünnepek alatt, amit nyilván ünnepek után tud elkölteni, másrészt az elmúlt években nem emlékszem nagyobb horderejű újévi leárazásokra, főleg nem a mobil-IT-elektronikai cikkek terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd írsz még a telóról? engem igazából az akku teljesítménye és a felmelegedés érdekelne ja meg a kamera is