- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- 10 VI 16
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Itt egy hasonló a piros teherautó képhez. Igaz nem autó, de piros
TűzcsapKedd óta használom a 950-et, nem recseg, nem melegszik, csak mint a többi telefon, ha használod. Nekem szoftveresen is jó, megjön minden értesítés rendben (viber, messenger, e-mail). Külföldi oldalakon olvastam, hogy sokaknak visszhangzik a telefon - ha jól emlékszem rögtön felmerült itt is mint hibajelenség. Jelentem, nem visszhangzik! Ott is kiderült, hogy inkább az AT&T szolgáltató hibája lehet, mint a telefoné.
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
teljesen értetlenül állok hitetlenséged előtt, és csak tőled hallom vissza ezeket... eddig sem volt, és ezután sem lesz érdekem bárkit is megtéveszteni, tényleg nem értem miért gondolod hogy kamu, vagy hogy pontosan mi a bajod a színekkel.
2 hónapja használom-tesztelem, itt van még pár kép a korábbi telefonommal, exif adatok nélkül: 1, 2, 3, 4, 5
-
BobTail
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Először csak a két linket osztottam meg, aztán eszembe jutott, hogy már a fotós topikban is írtad, hogy nem tetszenek valamiért a nappali képek, azért írtam a "szerk.:" részt. A színek teljesen rendben vannak, a zöld az zöld, a szürke az szürke, a teljes felbontású képeken pedig 100%-ban is igen részletgazdag (a 8 MP-es pixel oversamplingos képekről nem is beszélve). Sokkal kiegyensúlyozottabb a teljesítménye, mint 930-nak. Nyilván úgy lenne egyszerűbb és tisztább egy kép elemzése, ha 1) te is láttad volna élőben, hogy mit és milyen körülmények között fényképeztem 2) ha egy másik telefonnal vagy fényképezővel készült volna ugyanott ugyanakkor egy másik fotó, amivel össze lehetne hasonlítani.
(#994) Plazmacucci, már miért lett volna kamu?
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen
üzenetére
Nemcsak a gyönyörűségen van a hangsúly, én az eleganciáról beszéltem. Szép az unibody, szép a 920 dizájn de a fém miatt elegánsabb a 930 és nekem valahogy jobb ránézni arra mint a 920-ra, habár mindkettő itt van előttem éppen, tehát a 920-at sem véletlenül vettem meg anno például egy 925-tel szemben. Szebb volt sokkal, viszont most már inkább az elegánsabb dolgok fognak meg.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Ágógreen
üzenetére
Nem értek egyet veled mindenben!
A nóta 4 nem laggol, jó a kamerája....
Nagyon jó az új verzió amit kiadtak.
A Wazze navi mindent visz, hiszen perce pontos.Viszont tetszik az új 950xl , így lehet az lesz a következő telefonom.
Csak a wp hiányosságai miatt váltam a droid lecserélésében eddig, régen nagy nokia fann voltam.
A fiamnak a céges telefonja lumia , így ismerkedtem vele párszor, és a barátomnak is lumia húzza a zsebét.Megjegyzem sokszor jön hogy oldjak meg dolgokat mert a windows mobil nem tudja...

-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Természetesen engem se érdekel hogy 1000 vagy 1000000 app van éppen, csak úgy vagyok vele ha már kiadok 190k-t egy telóra ne kössek kompromisszumokat és legyen elérhető minden olyan app vagy annak a funkcióit ellátó alternatíva ami a mostani androidos telefonomra elérhető. Sajnos rendelkezem nem egy olyan eszközzel amit csak ios és androidos szoftverekkel lehet vezérelni. (ezért bízom nagyon benne hogy jótékony hatással lehet majd ezekre a problémákra az android és ios platform hidak)
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen
üzenetére
Nem türelmesnek kell lenni csak egy picit önállónak.
De tessék egy kis leírás a vezetéknélküli töltőkről. PMA=Powermat. Aki keres az talál. -
QwErTy42
addikt
válasz
Ágógreen
üzenetére
Amennyi időt beleöltél abba, hogy itt károgsz, meg vársz az infóra... már rég megnézhetted volna magad is.
Tudod!? Magad uram, ha szolgád nincsen!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na meg ilyen stílusú kérésre ne is várj érdemi választ, a segítségnyújtás szívesség és nem kötelezettség.
(#588) Ágógreen Azért ugye az alfeled saját magad törlöd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
confuser
senior tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Fejből... 950-ben lesz PMA a Qi mellett is, XL-ben lesz folyadék-hűtés, simában nem, meg ugye a CPU+GPU páros is eltér. Más különbséget most így hirtelen nem tudok. Illetve természetesen az XL-ben nagyobb az akku, de ugye nagyobb kijelző mögé nagyobb akku fér, és a 810 többet is fogyaszt, mint a 808, szóval az akku-idők elég hasonlóak lesznek valószínűleg.
Szerk.: Na most a PMA-ban elbizonytalanodtam, de meg mernék esküdni rá, hogy valahol olvastam, de most nem találom sehol...
-
válasz
Ágógreen
üzenetére
Mindig meglep, hogy néha mennyire buta emberek tartják a markukat hó végén, amikor a fizetést kell felvenni.
Én biztosan beégettem volna ott az illetőt. Nem azért mert bántani akarnám, és nem is azért mert ez örömet okoz... inkább segítő jelleggel meg kell tudnia, hogy hülye az adott termékhez és üres idejében nézzen már utána...Én a 925-ön én is elférek a built in 16 GB-al, aminek egy része ugye nem is szabad... De azért pozitív, hogy a 950-ből az árához mérten nem spórolták ki a card slot-ot.
A méretén kívül nem tudok belekötni... a fémet hiányolom ugyan, de amíg nem fogtam kézbe, addig nincs jogom ezt kritizálni. -
-
-
-
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Véleményem szerint ami jót, azt nem bja, ha másolják, vagy fejlesztik tovább.
Itt a gondom az, hogy még mindig egyszerűbb lenyomni egy gombot, mint iris scennerbe bámulni. Az elmberek 90% kiróbálja, azt ki is fogja kapcsolni, mert nem praktikus.
A többi fejlesztéssel is az a bajom, hogy bár jól mutat egy sajtó tájékoztatón, de a valós felhasználásban értelme nem sok.
A continuum is... Persze fancy, meg látványos, de ki fog magával cipelni egy kis dobozt meg bilentyűzet+egeret? Én elég sokat prezentálok, minden pénzt megadnék, azért, hogy egy telefon elég legyen, ne kelljen mindenhova ultrabook-ot cipelni, ezért is vártam ezt a fejlesztést, de ami lett belőle az vicc.
Gyakorlati felhasználásban elképzelésem nincs ki az, aki elmegy prezentálni, és kér egy billentyűzet-egér-bill kombót.Nincsenek fura újjaim, csak a 2m+os magassághoz viszonylag nagy tenyér párosult. Az iphone6 egy kibaszott kényelmetlen telefon, de akkor is egyszerűbb egy lépésből feloldani a telefont, mint ahogy itt megoldották.
-
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Működik, ugyan ilyen megkötésekkel. Sok esetben nincs vele gond, kifejezetten a lock screen feloldás az, ahol szerintem egyáltalán nem praktikus, mivel azt az ember sok esetben félkézzel, még a telefon felemelése közben végzi, úgy, hogy a közelébé sincs még annak hogy a megfelelő szögből nézze a telefont.
-
Assdak
őstag
válasz
Ágógreen
üzenetére
A képernyő feloldásához nem hinném, hogy szükséges a telefonba nézni. Az sem mindegy, a telefonon mit nézel, hova nézel, hogy működjön az iris scenner. A 930 nál már előjöttek, a gyenge minőségű műanyag felhasználásból, és regranulátum visszatöltésből fakadó problémák, teljesen érthetetlen számomra, miért is viszik ezt most tovább, és fejelik meg még azzal is, hogy nem unibody a ház, tehát még jobban fog vetemedni...
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Hagyjuk, látom nem vágod, mit akarok mondani.
"...bár mint mondtam, tizenéves korosztálynak ez még bőven elnézhető."
Ez a Te elvárásaidra is igaz (lehet), úgyhogy szerintem hagyjuk ezt a tizenévesnek elnézem dumát. Én se kezdtem el személyeskedni... (Egyébiránt bőven kinőttem már abból a korosztályból. Egy pár évtizede...)
De mint mondtam, szerencsére nem vagyunk egyformák. Peace!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Mivel megszólítva érzem magam, válaszolok, mert elsőre nem értetted meg.
Hiába tud egy telefont mindent, ha egyszer nem tetszik, minek nézegessem, miért vegyem meg? Nem a "szupicsini" csilivilire vágyok, csak egy NEKEM tetsző készülékre, amit ÉN fogok nézegetni. Ha nem méri meg kétpercenként a vércukorszintemet, éppen pont letojom, mert nincs.szükségem rá.
Lefordíthatnám autóra is. Hiába tud (példának okáért) egy G Mercit mindent, ha nem tetszik nekem, miért venném meg? Hogy fanyalogva üljek bele? Kösz nem! Inkább veszek (szintén csak a példa kedvéért) egy M Mercit. Nem érdekel, hogy nem tud terepre menni, nem járok arra.
-
gthomma
senior tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
"1. windows jobb mint az android mert nem laggol"
Valóban nem laggol helyette a "betöltés" feliratot nézhetjük 3 pont hullámzása által kísérve."2. windows jobb mint az iOS mert modelljeiket nem lassítják gyárilag"
Soha ne igyál töményet ha már füvet is szívtál, melyik szájfónt lassították gyárilag?"3. windows jobb mert 10"
Sürgősen hagyd abba a szintetikusokat!"4. windows jobb mert Carl Zeiss + fényképgomb"
Láttál már egyéb felső kategóriás mobil telefon által készített fényképet? Ha majd igen túlzottan ne lepődj majd meg
"5. windows jobb árértrékkel bír a full spec alapján (dupla antenna! - végre)"
Lumia 950 mai árfolyamon 152.073HUF Samsung S6/32GB 161.850HUF"6. windows jobb mert iris scan kényelmesebb"
Se az ujjlenyomatomat sem az íriszem "lenyomatát" nem kívánom az NSA -nak adni."7. windows jobb eu-ba mert senkinek sincs macje (PCvel kompatibilis)"
Csak ebben a 40.000-es délalföldi kisvárosban él csak én ismerek 10 embert akinek "macje" van."8. windows jobb mert logikus és intuitív a menüje
A WP-nek intuitív a menüje ????? Tényleg állj le a cuccal!"9. windows jobb mert nekik van a legjobb gyári navijuk a világon"
Egészen pontosan a Nokiának van ugyebár, ami Androidra is elérhető"a. android lollipop óta fos (és előtte sem volt valami szemfényvesztő) - ezt a droidosok is bevallják"
Használtál már lollipop-os készüléket? Vagy a haverod szomszédjának az anyósa hallotta vérpistikétől a fos a lollipop a 20.000 forintos kínai szarán ?"f. iphone 6-ot ismerem - szar fos hugy, ujjlenyomat olvasó sosem állt kézre"
Hogy ismerted meg? Leszólított az utcán? Az Iphone 6 (bár én nem szereten a szájfónt) egy nagyon jól sikerült készülék utána kézbe venni e Lumiát olyan kínai gagyi érzést kelt."g. windows-al full kompatiblis a winphone, mostmeg maga a OP rendszer lesz PC - zseniális"
Ja az zseniális, főleg az a része amikor le akarok tölteni mondjuk egy rar fájlt akkor a zseniális böngésző zseniálisan közli hogy: "Nem sikerült letölteni a fájlt, mert a Windows Phone rendszer nem támogatja ezt a fájltípust" . Hát mit mondjak tényleg zseniális."h. nagyon gyors menü, látványos színekkel és jól használható elrendezéssel - egyszóval: RendVan"
Még jó hogy gyors egy olyan menü ami még egy 386-ost sem fektetne meg. RendVan és tényleg, ebben a rendben az tetszik a legjobban hogy ha zenehallgatás közben állítani akarok a hangszín szabályozón, akkor kilépek a zenelejátszóból???? belépek a beállításokba majd hang menübe. Ez tényleg zseniális."i. google maps egy vicc, OneDrive a referencia"
Tényleg sürgősen állj le a drogokkal! Az megvan hogy a google maps egy térkép szolgáltatás, az onedrive pedig egy felhő lapú tárhely szolgáltatás ? -
AndrewBlase
senior tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
"egyébként a design miatti vinnyogás megintcsak kiakasztó, gyerekek nőljetek már fel. ez egy komoly telefon, hál isten gömbölyített sarkokkal. de egy telefonnak nem kell szépnek lennie, amúgy is a szépség kinek mi... a designt nézem utoljára. "
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Én például elsősorban a küllemet nézem, aztán jöhet a belbecs. Ha nem tetszik egy telefon kinézete, akkor nem fogom megvenni csak azért, mert az mindent tud, és hüdeszuperüberfaszamégakávétiságybahozza készülék.
Persze fontos a tudása is, de nálam nem az az elsődleges szempont.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen
üzenetére
Furcsa, szerintem meg az a bolond aki egy szép telefont képes egy tokkal elronditani. Ivós estéken ritka esetekben rakok rá tokot de amúgy hülye lennék elrejteni egy tokban a mindennapok során egy ilyen gyönyörű telefont mint a 930. 920-szal meg az elődeivel sem volt ez másképp. És egyiket sem törtem össze soha.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Ágógreen
üzenetére
Márpedig ez a műanyag levehető hátlap kevésbé minőségi. I6Plus, S6 edge+, de még egy Samsung A5 is sokkal jobb kézbe venni, mint egy 920-as.
Főleg a leszedhető hátlap a gáz, párszor leszedem azért, hogy kivegyem a sim kártyát vagy az sd-t, és már recseg-ropog, lötyög a hátlap.
Ezektől eltekintve ha nem jön egy az XL-hez hasonló tudású másik márkájú minőségi házba csomagolt win10-es telefon jövő év elejéig, akkor 99%, hogy egy 950 XL lesz a 735-öm utódja. Tudnék örülni egy S6 edge+ vagy note 5 win10-es verziójának... -
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen
üzenetére
A műanyaggal szerintem sincs baj, sőt amit a Nokia használt az kifejezetten jó minőségű polikarbonát volt, gondolom az MS Lumiák is ugyanabból vannak. Annyit azért javítanák a 920-as dolgon, hogy nekem is van egy sárga példány ami anyagra nem rossz viszont a csillogós felület miatt borzasztóan karcolódik és nagyon csúnyán nézett már ki fél évesen is pedig sosem raktam mellé semmit zsebben. A 930-asom matt hátlapján egy év után sem látszik semmi karc, csak ha erős fényen közelről személed akkor lehet csak látni, hogy azért már 1 éves. De egyébként prémiumhatásban nem sokat számít, hogy fém, üveg vagy polikarbonát ha ügyesek a dizájnerek és erre a 920 a tökéletes példa. Véleményem szerint még mindig nem sikerült az N9/L800/L900/L920 dizájnt überelnie egy telefonnak sem a piacon. Kár, hogy a 920-szal abbamaradt a vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)