- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
dallosj #12313 üzenetére
Én félreértem vagy nem?
B200-ról frissítettél B321-re? A B321 Telekomos ROM. Előtte pedig független ROM volt.
Azftt írtad, hogy azért nem a B394 került fel, mert nem tudtad hogy van. A hiawei magyar blog hivatalos oldalát nézted, ami egy szar..nincsenek feltöltve és frissítve rendesen az adatok.
Na de mindegy. Mivel Telekomos ROM van jelenleg fent, annak érdekében hogy garantáltan hibamentes legyen a telefonod és a későbbiekben a tovbbi frissítéseket is automatikusan, normálisan megkapd, át kell térned független ROM-ra és úgy kell frissíteni B394-re. Ha most csak simán átfrissítesz, GRACE feliratot kapsz a modell-nél nem lesz jó.Vagy is,egy teljes frissítési kört kell tenned.
B300 rollback rom, B170+Custom/Vendor mappa. Majd OTA-n jön magától a B200 és önnek felteszed kézzel a FULL B394-et. És így lesz jó.
Nem tudom eddig miért nem mondta senki. Az összefoglalóban is le van írva egyébként. Így csináld, mert nem lesz jó. Nem vágod haza a telót, de a fent említett dolgok lesznek.Továbbá, nekem a 6-os droidban jobb üzemidőm lett. És arra szolgálnak a frissítések, hogy a hibákat javítsák, jobban egységesítsék a rendszert és javítsanak, optimalizáljanak az üzemidőn és működésén.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
dallosj #12311 üzenetére
Jah igen azok lesznek, csak be vannak tömörítve, azért csak ilyen 1,6 - 1,7 Giga így a mérete, de kitömörítve lesz az 3 Giga is. Igen a leírtak alapján lényeg hogy DLOAD mappába kerüljenek a fájlok. Bár elvielg ezzel a firmware finder programmal is végig lehet már frissíteni valahogyan, de én a PC-s verziót használom, azzal szoktam letölteni, aztán kitömörítem és úgy másolom át a DLOAD mappába a fájlt és 3 gombos indítással telepítek.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
dallosj #12307 üzenetére
C432-es a régió kódod, az európai független verzió nekem is ilyen van, szóval erre bármelyik firmwaret felteheted ahol a B-s szám előtt C432 áll. A legújabb android 6-os B394-et vagy a hivatalos OTA-n jött frissítéses B393-at is.
De nagyon fontos hogy FULL verziót töltsél le ami kb majdnem 3 GB méretileg, véletlenül se kis mérető OTA frissítést tegyél fel a B200-ra mert azzal hazavágod a telefont, ez fontos. -
törölt tag
válasz
dallosj #5977 üzenetére
Mivel gondolom független a készülék, így kipróbálhatnád más szolgáltató kártyájával egy napra. Akár egy 1-2k HUF -os SIM -mel is.
Alapvetően ilyen hibát okozhat elsősorban szoftveres, ritka esetben hardveres probléma is. De mivel Magyarországon vagyunk, így a szolgáltatói lefedettség, illetve a területek közötti "átjátszás" sem utolsó tényező. Főleg, ha jellemzően azonos területen történik az eldobálás.
Felém (Budapest, nem külterület) a Telenornál van ilyen gond. Tőlem kb. 100-150 méterre, nagyjából 200 méteren keresztül (kocsival járok arra, mindig csinálja). Telefonálás közben akad, szakad, eldobja a vételt minden esetben. Mi Bermuda-háromszögnek hívjuk.
Szerk.:
Hangsúlyozom, hogy régen jó volt, kb. másfél éve van ez a probléma. Tehát az sem jelent semmit, ha eddig minden oké volt másik telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest