- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obilia
csendes tag
válasz
tonyqa23 #14313 üzenetére
Szia, tudom októberi a kérdés, de: érdemes a GRA-L09-cel is rákeresni. Én egy tokot már rendeltem neki onnan, és teljesen jó
Másik: a József krt-i szervízzel egy piros pontos tapasztalat.
31-én két éve, hogy megvettem. Kb egy hete, 22-én leadtam akku cserére és hogy nézzenek rá a hangerőgombra, mert már kb. 1 éve másképp, kevésbé "kattanósan" nyomódik be (egy GSM-es szerint a benne lévő flexszel lehetett valami). P8 Lite-ot kaptam cserekészülékként. Kicsit féltem, hogy soká jön hozzá alkatrész.
Végül tegnap, 29-én délben jött az e-mail, hogy mehetek érte.Igaz, aztán "elbaszakodtam" a Google bejelentkezéssel. Ugye gyárira vissza lett állítva a GDPR miatt és a P8 Litera mutogatott, hogy ott szedjek elő biztonsági kódot. De addigra az ügyintéző törölte. Ottani gép ugyanaz. Oké majd akkor otthoni laptop... Azért megpróbálnám a P8 Literól. Már le volt gyalulva és... mégis sikerült ott bejelentkezni, majd jóváhagyni hogy jófiú a P8-am is
-
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
tonyqa23 #14175 üzenetére
Szia! Meglestem és én is május 25.-én kaptam utoljára új borítóképeket, igaz én már első vagy második nap felraktam a B520-at, de valószínűnek tartom, hogy P8-ra leállították a küldésüket, vagy pedig GDPR miatt nem jön több új ahogyan előttem is írják passz, ki tudja mi az oka.
-
Anonymus95
senior tag
-
kisszoli0707
tag
válasz
tonyqa23 #12486 üzenetére
Létezik olyan fólia,aminek a felső sarka nem válik fel?Nem is értem,az összes készüléknek "egyenetlen" a kijelzője?
Az enyémről is pár napja elkezdett felválni a felső saroknál.A készüléket használtan vásároltam,előző gazdája előtte rakott rá újat,de elkezdte ledobni a bal felső saroknál.
A telefon egyébként korrektül működik,ez az egyetlen negatívuma.
Talán nem volt előzőleg rendesen letörölve? -
grafnet
veterán
válasz
tonyqa23 #12437 üzenetére
Kulccsal és a telefonnal a zsebében leült...
Komoly!
Mostanában látok ilyeneket.
Pl.: J5: a két vége és a közepe között 8 mm volt, egy teljes telefon vastagság! Mégis meg lehetett csinálni! (Mázli is kell hozzá!)
A 4C-met kölcsön adtam, amíg az övét megcsinálom: 2x leejtette = TG, teljes burkolat, digitizer, kamera lencse csere... -
-
Anonymus95
senior tag
válasz
tonyqa23 #12215 üzenetére
Nekem is jobban tetszett.
Ronam és csipiszkutya
Nálam minden ki van kapcsolva. A Google helyelőzmények is. Csak az időjárás kap helyadatot és a menetrend alkalmazás, amikor fut. Viszont a Google Backup Transport tiltása sokat segített eddigi állapot szerint. Nekem nem a helyszolgáltatás merít.
A Google helyelőzmények lehet okozója, de nálam az ki van kapcsolva.
Viszont a wifi alapú helymeghatározás az időjárás miatt nekem nem okoz ilyet. Csak mindent jól át kell nézni és beállítani.Szabcsizz
Hidd el..nekem nem tudsz újat mutatni sajnos :/ természetesen ezek is ki van kapcsolva, és minden ami csak lehet. Tényleg durván vissza van fogva a telefon. Nálam minden kontroll alatt fut. Tudom hogy mi és mit csinál. Internet elérés is amihez nem kell tiltva van. Vagy a háttérben futás van tiltva... tényleg minden felügyelet alatt van. De köszi a tippet!Grecky
Szeretném ahogy engedélyezed a fejlesztői lehetőségekek és bekapcsolod, azzal együtt bekapcsol egy-két dolgot. Szerintem az nem volt alapból bekapcsolva a fejlesztői lehetőségek elrejtésekor. -
Anonymus95
senior tag
válasz
tonyqa23 #12211 üzenetére
6-os droid alatt a gyári böngésző nekem minden rom alatt kilépegetett..valszín ezért nincs már benne gyárilag..inkább elhagyták, mint kijavították volna.
Ronam
A poén, hogy én sose hagyom bekapcsolva a GPS-t. Csak Wifi/mobilnet alapú elymeghatározást használok..Szóval eleve kilőve. :/ -
szemesi69
addikt
válasz
tonyqa23 #11971 üzenetére
Mindkettő felmegy 3 gombossal, én is B222-vel kezdtem, mivel nincs gyors memória kártyám, így a telefonra másoltam, mind két esetben 3 gombossal fel ment simán. Ha memória kártyáról megy a frissítés, arról nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam
Anonymus95
Ha alkalmazás alatt a findert érted, és úgy nem megy, azt nem próbáltam.
Amit fentebb írtam, ott pc-ről másoltam a telefonra, úgy megy a 3 gombos. -
Anonymus95
senior tag
válasz
tonyqa23 #11721 üzenetére
Factory reset volt?
Ha az sem segít, akkor az alkalmazásból próbálj meg egy régebbi verziót feltenni..szokott ilyen lenni, hogy frissítik és az meg nem jó..egy vagy 2 verzióval régebbi próbálj meg.
Google..beütöd az alkalmazás nevét utána írod, hogy .apk
És az első link jó szokott lenni..kiválasztasz egyet. -
Anonymus95
senior tag
válasz
tonyqa23 #11717 üzenetére
B200 független Rom. B222 is független rom. Ha azért, hogy majd jöjjön a 6-os droid, hát egyikre sem jön. Kézzel kell feltenni.
bokrosolajos
A képek eltűnéséhez még.. Miről frissítettél mire?
Illetve nézegesd amiket írtam fentebb.Nekem sem tetszett először a 6-os..de második alkalommal már jobban bejött. Azóta pedig nem bírom az 5-öst. Nekem ez vált be. Kinek mi
-
Thunder86
tag
válasz
tonyqa23 #11468 üzenetére
Szia!
Ez ez a termék:
BlitzWolf® BW-C4A gyártói adatlapon is úgy van feltüntetve, hogy 2x2,4A de ahogy írták többen is elviekben a telefon annyit vesz fel amennyit kell neki.
Én is pont mostanság rendeltem ezt a töltőt.. A blitzwolf termékekről csupa jót hallottam. Pl kábeleik nagyon jók.. nekem bejöttek
-
Anonymus95
senior tag
válasz
tonyqa23 #10723 üzenetére
Bocsi, most láttam hogy időközben szerkesztettél az írásodon.
Egy nap bőven megvan. 4,5-5 óra kijelző idő megszokott lenni nálam, ha nem videótelefonálok a messengeren. (És minden bevan állítva. Automata fényerő, 2G, ami nem kell ki van kapcsolva: GPS, NFC, Bluetooth, automata app frissítés a play áruházban, stb. Fölösleges appok törölve és tiltva, védett appoknál minden ki van lőve, csak a messenger, instagramm, böngésző és debreceni menetrend van engedve, google fiók szinkronizálásnál a névjegyek, naptár, böngésző van engedve. Internet folyamatosan van, wifi vagy ha nem vagyok otthon akkor mobilnet, ha netán böngészőben akarok valamit ilyenkor, akkor szoktam felkapcsolni 4G/3G/2G módra. Játék nincs.)
Egyszóval..normális, átlagos használattal jól megy a telefon
Ha ész nélkül megy..semmi nincs beállítva, fényerő ezerrel, játék ezerrel, messenger videó beszélgetés, vagy folyamatos nagy felbontású youtube akkor persze nem kell mondanom, hogy fél napot se fogsz vele kihúznide ez melyiket telefonnál nincs így?
Bocsánat a hosszú regény miatt..hátha valakinek valami hasznos infót ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest