- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolii9797
csendes újonc
válasz
bokrosolajos #13187 üzenetére
Meg tudnád mondani, hogy hol tudom kikapcsolni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
JBL fülessel szoktam YT-zni. Fülessel viszont messze jobb a többségtől. Csak a HTC-k tudnak ráverni picit.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Átlag felhasználónak sztem nagyon is jó.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #13003 üzenetére
Ha olyan alkalmazás nyílik meg, akkor eltűnik. Ezzel nem tudsz mit csinálni tudomásom szerint.
-
Jumpalaja01
tag
válasz
bokrosolajos #11803 üzenetére
Én p 8-al csatlakozok és ki tudom választani.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #11803 üzenetére
Időközben lejárt szerkesztés. Kitöröltem a WiFi listából és amikor újra kerestem, már ki tudtam már választani. Sajnos, valamiért viszont ledob folyton a UPC
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11764 üzenetére
Kipróbáltam, úgy működik. Töröld le a Chrome frissítéseit, majd menj a Chrome beállításaiba és ott lesz, hogy a lapok és alkalmazások együtt legyenek. Engedélyezd.
Majd ha egy oldalt bezársz az előzményből kihúzva es megnyitod a Chrome-ot, akkor kezdőképernyővel indulNem mindig jó, ha frissítgetünk...nekem többnyire az alap alkalmazások vannak. Tárhelyem is több marad, teljesitményben is jobb, gyorsabb és sokszor funkciók miatt is jobb. Persze van kivétel is, mindent megkell nézni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Akkor indul a kezdő képernyővel, ha bezárod kilépés előtt azt az oldalt amin voltál..mert különben azt nyitja meg legközelebb.. szóval jobb fent kis négyzet, bezárod az oldalakat, megnyitsz egy újat és kilépsz.
Ha erre gondoltál
De egyébként, ha a Chrome frissítéseit eltávolítod, akkor a P8 alap chrom-ja tudja, hogy az oldalakat az alkalmazásváltóban tudd kezelni, mint ha külön chromok lennének.. szerintem, akkor működni fog rendesen.Bkrisz9
Én nem emlékszem, hogy lett volna B391-en, de lehet. -
gianone
őstag
válasz
De ha beállítod könyvjelzőnek azt, amivel szeretnéd, hogy induljon, és azt rakod ki kezdőképernyőre, akkor ha nyomkodod az ikonját, azzal fog indulni, nem az utolsóval. Anno ezzel indokolták, mikor kivették ezt a beállítást. Magyarul ne a Chrome-ot tedd ki kezdőképernyőre, hanem az oldalt, amivel szeretnéd, hogy induljon.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #11762 üzenetére
Kösz! Kezdőképernyőn van, nem az a baj, hanem hogy az utolsót nyitja meg ...
Ha valakit érdekel, eddig annyit találtam a Google oldalán, hogy PC-n kell belépni és ott beállítani, ami egy faxság. Akkor inkább kukázom ezt a förmedvényt!
-
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11762 üzenetére
Már rég nem használtam, de emlékeim szerint sehogy. Tedd ki könyvjelzőnek a kezdőképernyőre.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11713 üzenetére
Nekem B392 van és nincs ilyen gondom, hogy a képek nem jelennének meg..
Milyne módban csatlakozol?
A gyári, alap Huawei módban? És simán a 'fájlok' móddal?
Service menüben lehet állítani google mód meg mit tudom én. A tárcsázóba a kódot üsd be és azon belül lehet ezt állítani. Próbálgasd.A P10 egyébként nem rossz..de valóban a P7 és P8 tetszik a legjobban külsőre.
-
imibogyo
veterán
válasz
bokrosolajos #11685 üzenetére
Én meg mondom őszintén, az ilyen és hasonló (természetesen esetleges) hibák miatt maradtam végül a B222-n. Ezen (eddig) minden jól működik, nem recseg, nincs semmi más baja sem. Azt sem tudom, hogy nyújt-e annyival többet a 6-os droid, vagy csak "ráncfelvarrásnak" tekinthető az én szemszögemből (eddig még lusta voltam utánaolvasni, szóval ez simán lehet hülyeség), ezért inkább maradok a fenekemen (és eddig) élvezem a telefont...
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11685 üzenetére
Nem véletlen külső kártyán vannak a képek? DCIM mappában kell lennie.
Ha tényleg sehol sincs, márpedig kellene, akkor Factory reset. Valószínűleg nem volt frissítés után. De ott kell legyen valahol vagy a telefonom vagy kártyán a DCIM mappán belül.csipiszkutya
Reméljük minden rendben lesz most már.
Mindennek jól kellene működnie, ha jól van beállítva. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11636 üzenetére
Az ISO-s HiSuite kikapcsolását én is akartam már, de eddig nem sikerült.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11636 üzenetére
Ha bejelentjezel akkor regisztrálnak Téged a Huawei-nél, és a Huawei szolgáltatásokat is eléred.
Nem használok a default-tól eltérőt, viszont kamera appként nem használható más tudtommal, mert nem támogatja.
Xposed nem használható root nélkül.
Lehet rootolni, de nem alkalmazásokkal. Bootloadert kell nyitni, TWRP recovery-t feltenni és utána flashelni az erre készült fájlt. Még nem csináltam, de itt vannak már e téren tapasztaltabbak, majd segítenek. -
NandorHUN
addikt
válasz
bokrosolajos #11624 üzenetére
Szerintem eddig megjelent legszebb telefon a HTC One M7, az a telefon tényleg nagyon szép volt. Viszont egyszer leejted akkor annyi, mert alumínium tele lesz karcokkal.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11611 üzenetére
Root nélkül normális reklámblokkólórol nem tudok. Talán az adblock plus. Rootal automatikus, root nélkül neked kell kézzel beállítani.
Én jelenleg csak egy szilikon tokot használok.
-
Ronam
addikt
válasz
bokrosolajos #11615 üzenetére
Nem, nekem semmi problémám nem volt vele eddig.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11519 üzenetére
Ha keresel google-ban egy képet, ami megtetszik, akkor pld ezzel a Huawei theme editorral lehet külön is szerkeszteni az ikonokat és akkor a galériából hozzárendeled.
Vagy megnézed az app mit javasolchrisx1
Én is csak egy formázást tudok javasolni.. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11516 üzenetére
ez van
Ha oda van írva hogy Huawei/EMUI theme, akkor biztosan. Meg érdemes nézni, hogy ha Huawei Theme for EMUI 5, akkor az nem biztos hogy jó.
Úgy nézem, jó lesz!Én most csináltam egyet magamnak..nem túl nagy változtatás, de egy-két apróság amivel feldobom a hétköznapokat. Az alap, Obsidian témára épül.
EMUI 5 betűtípus, és ikonok, EMUI 5 iconok az értesítő sávon (wifi hálózat, akku, óra) tárcsázóban a zöld hívó gombot változtattam meg és a home gombot. Egyenlőre..de még gondolkodom további apróságokon. A beállítások hátterét is lehet feketére tenni..tárcsázóban a számok kinézetét...stb stb. Akinek esetleg kell vagy szeretné,ha csinálnék egy témát, írjon privátban, mondja el mit szeretnél és meglátjuk mi leszvagy csak töltse le a Huawei theme editor appot és maga is próbálkozhat
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bokrosolajos #11489 üzenetére
Emiatt szerintem se kell aggódnod, a P8-nak sajna ilyen a csatlakozója, szerintem se a legjobb fajta, előtte Huawei G620S-em volt, ahhoz képest, hogy az egy alsó vagy középkategóriás telefonnak számított annál bármilyen költőkábelt dugtam rá stabilan rákattant és meg se mozdult rajta. Ehhez képest ennél a P8-nál van olyan töltőkábelem ami ugyan úgy masszívan rámegy és meg se mozdul, viszont van amelyik meg rendesen lötyög rajta és ha picit kijjebb mozdul már meg is szűnik a telefontöltés, de ugyan így a gyári töltőkábel is mozog rajta egy picit, sajna ennél a telefonnál ez gyárilag ilyen úgy tűnik.
-
Shade45
senior tag
válasz
bokrosolajos #11472 üzenetére
Nálam is ilyen, lassan másfél éves a telefon, kutya baja.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11437 üzenetére
Igen, ne haragudj! Nem neked írtam!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11420 üzenetére
A legnagyobb marhaságot csináltad.
Így is úgy is megkell várni amíg letöltődnek a ROM-ok és úgy is lassan fog lejönni.
És a B170-,mes custom-ja KELL!!
Na mindegy..nem telekomos romról térsz át, így nem vészes.
Van egy google drive link amit én raktam ki..arról gyorsan lejön a B392. De most már a B200-at tedd fel.
Az összefoglaló amúgy nem egyértelmű? B222 rom volt a telefonodon, csak a B392-t kellett volna vegvárnod amíg lejön..így meg az összeset.
És a B200 után nem jön magától a többi..szóval így is úgy is kézzel kell leszedned. Szóval plusz időt és munkát csináltál. -
Grecky
senior tag
válasz
bokrosolajos #11420 üzenetére
Szívesen, trükkös ám ez az emui.
-
Grecky
senior tag
válasz
bokrosolajos #11417 üzenetére
Használd a keresőt.
Alulról a második találat.
Magazin feloldásnál be lehet állítani random saját képeket is, a zárképernyőn felfelé swype, majd beállítások gomb megnyomásával. -
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #11410 üzenetére
Ahogy olvasom, sehogy nem lehet beállítani mappában levő random képeket feloldókép háttérnek
1. Beállítások
2. Képernyőzár és jelszavak
3. Képernyőzár stílusa
4. Obsidian(bal felső)Utána kétszer kell feloldani a képernyőt, mire újra elindul.
Ha valaki tudja, ezeket a képeket hol tárolja a belső memóriában oda lehetne másolni más képeket! -
chrisx1
tag
válasz
bokrosolajos #11410 üzenetére
-
Bkrisz9
őstag
válasz
bokrosolajos #11388 üzenetére
Hát pedig ezek a kijelző idők amik itt írva vannak jók. Nálam sincs soha 4,5 óra alatt. Más telefon sem igen tud többet. Ezt a hosszú töltési időt meg nem értem én egy 0,75A-s LG fejjel töltöm és gyorsabb mint neked pedig a gyári fej 1A-s.
Milyen LG ha szabad kérdezni? Az a fél óra alatt 50% már gyorstöltés gyanús, a Galaxy S7 meg a P9 produkál ilyet gyorstöltővel...
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11254 üzenetére
Örülök
Érdemes tisztán feltenni az appokat
Nincs más.
Annyi, hogy ami nem kell, azt töröld, tiltsd le. Védett appokat nézd át, hogy ne legyenek gondok az értesítésekkel..nehogy bezárjon olyan appot amit nem akarsz, hogy bezárjon! -
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11228 üzenetére
Fentebb írtam egy kódot. Azt a tárcsázóba beírod, és akkor bejön a project menü. Ott a Softwarupgrade menüpont és azon belül az SD kártya.
(Ez a módszer csak külső SD kártyával működik.) Így is el lehet indítani a frissítést. De a 3 gombos is jó.Igen, letöltöd a B392 FULL-t, és elég csak az UPDATE.APP fájlt bemásolni egy dload mappába.
Factory resetet utána is lehet.
De igen, teljesen jó ahogy leírtad! -
fruktoz9505
csendes tag
válasz
bokrosolajos #11228 üzenetére
Van a project menüben egy olyan menüpont, hogy software update, gondolom ott kell. De lehet rosszul tudom.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11225 üzenetére
Bocs..szótár átírta a szót.
* Akkor meg Ne Telekomos ROM-ot akarj feltenni
B392 full kell mindkettőtöknek!A Metainf mappával semmit nem kell csinálni
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11221 üzenetére
Akkor még T-s ROM-ot akarj feltenni..
B392 Full! És kész.
Mint mondtam..a telefon függősége és a rom függősége nem azonos!! Lehet független Rom-ot feltenni akkor is, ha a telefon függőfruktoz9505
Project menü kód
*#*#2846579#*#* -
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11213 üzenetére
Milyen romod van most jelenleg?
Ha B200 vagy B222, akkor ne azt a telekomos ROM-ot tedd fel, amit letöltötték!!...mondtam már hogy a magyar Huawei oldalát felejtsük el!!
És nem lesz több frissítés sem.
Ha B200 vagy B222 van a telefonodon, akkor csak a B392 FULL-t töltsd le (1,6 körül van)
És csak azt tedd fel.Ha nem B200 vagy B222 van a telódon, akkor már más a menet.
-
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11193 üzenetére
Ennek örülök, de hidd el, hogy freemail univerzális megoldása a kimenő kiszolgálóra kliensekben egy szolgáltatós smpt. Bármelyik. Linkeltem is a hivatalos szöveget. Egyébként logikus, mert freemail nem függhet gmailtől. Internet-hozzáférése meg jó eséllyel van az embernek, ha már mailezik.
-
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11190 üzenetére
Az volt a kérdés, hogy lehet beállítani freemailt gyári kliensben (és Gmailben ugyanez, vagy fiókoknál droidban). Úgy, ahogy mindegyikben mindig is. Nem gmailes smtp kell hozzá, hanem szolgáltatós. Ennyi a történet, csak te nem értetted meg, csak most. Freemail maga is ezt írta-írja ma is. Lehet küzdeni, bütykölni, de a megoldás ez. Te meg inkább lecseréled a klienst. Kíváncsi lennék, Outlookkal mit csinálsz winen, azt is kukázod?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11190 üzenetére
Nyugalom. Nem mond hülyeséget. Ama helyes beállításhoz sokszor a szolgáltató email címe kell.
-
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11158 üzenetére
Beállítottam neked gyári kliensbe, hátha másnak is kell, és hogy lássad, mert én alapból Gmailt használok.
Szóval sokkal szerényebben. Azért mert nem tudsz valamit, még működhet.
-
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11158 üzenetére
Van freeamailes fiókom, és működik. Nem gmailes smtp-vel, hanem szolgáltatóssal, ahogy pl. Outlookban. Ezt magyaráztam, ez a megoldás, ami működik Outlooktól kezdve (ahol szintén nem lehet gmaillel) Gmail-kliensig, ahogy 10 éve mindig.
Te meg ezt nem érted. Nehogy már a kliensemet variáljam egy kiszolgáló miatt.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #11154 üzenetére
Szerintem nem igen van olyan aki mást
használ. De tudtommal nincs is értelme, mert valami szó volt erről, de ezt nem igazán értettem a camera api 2.0 vagy mi miatt. Nem találom hiába kerestem vissza -
gianone
őstag
válasz
bokrosolajos #11151 üzenetére
Megírtam a választ, de mivel nem tudom a szolgáltatót, így nem tudom beírni.
De hogy jobban érezd magadat, egy példa:smtp.digikabel.hu
Port: 25
De ehhez digis mail kell. Freemail oldalán is elolvashatod, hogy a kimenő kiszolgáló mindig az internetszolgáltatóé.
Maradjunk annyiban, hogy te nem érted a lényeget. -
Murdock1981
tag
válasz
bokrosolajos #11032 üzenetére
Páromnak próbáltam be állítani Freemailt, de nem sikerült, végül beállítottam a Freemailt hogy a gmail fiokra irányítsa át az összes levelet, a gmail-t meg hogy a Freemailre. Így használja már pár éve
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Szia!Ha ez segít:a kimenő beállításokban az otthoni telekomos előfizetéshez kapott t-online-os email címem kimenő beállításait irom be.Tökéletesen müködik.A sony telon is, p8-is volt problémám vele nekem is.Tehát nem telefonfüggő a probléma.Ha van neked is t-emailed csináld úgy te is.
-
gianone
őstag
válasz
Nem igazán értem a problémádat, vagyis pontosabban értem, csak azt nem, hogyha van freemailed, miért nem ismered a választ. Pont ugyanúgy kell, mint pl. Outlookban. Egyéb maileknél kimenő szervernek megadsz egy szolgáltatós mailt, jelszót, portot, és ennyi. Ez eddig is így volt.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
K9 Mail appot próbáltad? Ott sem tudod beállítani? Ha az nem tudja akkor semmi. A gyári appok mindig mindenen fapadok, én sose használtam más szolgáltatót csak a google félét így nagyon nyilatkozni nem tudok de egy próbát megér. Ezért jó az okos telefon, alkalmazásokkal szinte mindent meg lehet valahogy oldani.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #11030 üzenetére
Magammal csevegek. Sebaj.
Annyit sikerült elérni ezzel a Huawei-jel, hogy SMTP-nél a Gmail azonosítás nem szükségesre tovább lép, ergo a leveleket le tudja kérdezni. Válaszolni nem lehet rájuk, de a jobb felső sarokban a lefelé nyíllal ki lehet választania freemail-es helyett a Gmail-es Email címet és azzal a Gmail SMTP-vel elküldiSiralmas megoldás, hiszen egy kiralyahuawei@freemail.hu email címre küldött kérdésre egy hulyehuawei@gmail.com-os választ kapnak, de legalább kapnak.
Tudom, hogy tré a freemail, meg a pop3, de ez a dolog eddig egyetlen telefonomon sem okozott problémát.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
bokrosolajos #10987 üzenetére
Szerintem marad a gyári rom. B222. Én béna vagyok ehhez. Valaki pesten nem csinálná meg nekem?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bokrosolajos #10983 üzenetére
SIM pin kód kikapcs:
Beállítás-Speciális beállítások- biztonság- SIM kártya zárolásának beállítása -
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #10983 üzenetére
Az elsőt már megtaláltam, inaktiváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest