- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Minstrel #14326 üzenetére
Nekem februárban lesz 2 éves a P8, jelenleg 98%-on van az akku töltöttségi szintje. 20 perce húztam ki a töltőt a telefonból, most azt írja, 20 óra, 8 perc van hátra az akkuból... Mikor megvettem a telot, hasonló töltési szintnél, 38-42 órákat jelzett hátralevő időnek. Szóval a bő 1,5 év használat alatt, az aksi kb 50%-os szinten van, legalábbis a kijelzés szerint. Ez mondjuk elég durva szerintem, bár azt mondják, 2-3 éves élettartammal kell számolni a mobil akksik esetében. Mondjuk egy kapacitás mérésre kíváncsi lennék, mégis mennyit romlott, újkora óta a cucc, mert ugye a kijelzés az csak tájékoztató jellegű dolog, de azért mégis csak mutatja, hogy már nem őszinte a mosolya az akkunak.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Minstrel #13730 üzenetére
A fájlkezelő beállításaiban engedélyezd a rendszer fájlokat és rejtett fájlokat. Az egyéb alkalmazások maradványai és minden ami nem kell, zene stb, szóval nem ilyen simán megnyitható fájlok. Esetleg GPS alkalmazás térképe stb. Érdemes szelektálni, törölni a mappákat.
Tényleg eszméletlen hogy még mindig van frissítés, de ennek csak örülök, hogy nem sz.rják le a P8-asokat, főleg ha már EMUI 5 nem jött. És azért egy ideje nem jött semmi, váratlanul toppant be ez a frissítés.
Viszont nekem nem aktuális mert Arrow romot használok. :/ Remélem megcsinálják az Arrowot majd a legújabbra is. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Minstrel #13628 üzenetére
Pár éve lumia800 topicbol ragadt rám, rr=restart.
Probálok rá figyelni, mert tudom, hogy nem helyes, de kimegy a fejemböl...Btw lemomdtam az iphoneröl, irt a voda, hogy + 2hét a fekete 256gb-s de lehetnek problémák az akkuval. Szoval hosszas nyomogatás után Note 8ra váltottam. 2 hét és nálam lesz.
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Minstrel #13318 üzenetére
Állítsd akku kiemelésre. Akkor a GPS-t nem használhatja.
Biztonsági mentés és visszaállítás legyen kikapcsolva. Szinkronizálásnál is szűrd amit lehet.
Ezekkel tudsz javítani és csökkenteni az akkuhasználaton és zongorára hogy minél kevesebb cucc kegyemeselyes arra hogy helyadatot használjon. Mert a play szolgáltatások használja..de nyilván sok google-os app miatt. -
törölt tag
-
NandorHUN
addikt
válasz
Minstrel #11911 üzenetére
Ha "durván" érsz a kijelzőhöz akkor jön elő, pl erősebben odaütöd az ujjad és úgy húzod a csíkot.
Ha finoman érsz hozzá akkor akár ujperceddel is tudsz lapozgatni és nem lesz belőle koppintós kijelölés.Csak azért mindenki az ujjpercet mondja, mert azzal kényelmesebb koppintani, durván hozzáérni a kijelzőhöz.
-
NandorHUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest