- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Mátésum #11102 üzenetére
A P8-hoz kapható eredeti flip-es smart tokok, van ugye ilyen ablakos és ablak nélküli is nagyon jók. Nagyon jó minőségűek, jó strapabíró anyaghasználat, a kialakítása is profin meg van csinálva.
Nekem van egy barna ablakos ilyen eredeti P8-as smart tokom amit Telekom-nál vettem akciósan, illetve alliexpress-en rendeltem szintén eredetit de az ablak nélküli feketében, ott se sokkal drágább 6-8 dollár körül mozog az ára. Igazából mivel Telekomnál akciós volt így ott nagyon olcsón hozzá lehetett jutni, de ott ugye csak ablakos tok volt és csak barna és fehér színben, de ha ebay-en vagy aliexpressen rákeresel akkor van ablakos és ablak nélküli is, és van fekete, fehér, barna, sötétkék és bordó színű.
Amit alliexp-ről rendeltem az is ugyan úgy eredeti volt, a Huawei-es lekaparható csillogó eredetiség ellenőrző matrica is rajta volt.
A korábbi telefonjaimhoz és mindig rendelgettem tokokat de meg se közelítették minőségben és strapabírásban ezt az eredeti Huawei-es tokot.
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Mátésum #11088 üzenetére
Sziasztok. Tudtok ebben segíteni? (Tartozékkal kapcsolatban lenne két kérdésem: a gyári tok mágnesesen összecsukva marad, vagy nem tartja semmi az előlapot a helyén (S-View és a sime flip esetén is érdekelne). A másik, hogy az edigitalnál egy iwill típusú üveget találtam, amivel semmi tapasztalatom nincs. Mehet rá, vagy inkább keressek más típust? Előre is köszönöm a segítséget!)
-
Ronam
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest